moln

bara en check för dagen:

- träning snart. jag gruvar mig för hur det kommer gå med hälen. som vanligt.
klarar jag inte 70-20 på onsdag blir det ingen cup. det MÅSTE gå.

- min fucked up mobil har inte ett fungerande knapplås så det försvann en massa massa sms idag. sms som jag gärna haft kvar eftersom det har känts så bra att läsa dom. men nu behöver jag dom nog inte lika mycket. nu får jag riktiga bevis istället. puss.

- det regnar och jag ville dö av ilska när jag cyklade hem från skolan. typ, "knulla mig i röven"-förbannad. nåt sånt.

- jag oroar mig skitmycket inför träningen fortfarande. snälla gud säg att det håller.

- vill komma hem ikväll för då har syrran bakat världens godaste kaka. och då är träningen över och jag behöver inte oroa mig längre. FUCK, jag är så jävla orolig.

sen vill jag ha ett värmande mess ikväll, jag behöver verkligen det med all ängslan och ångest som snurrar runt i skallen nu. hör av dig.
nu blir det gammlia, tja

No one can eat fifty eggs

idag innan gymmet såg jag en äckligt skön film på tv. reality bites. fan vilken härlig rulle, hann dock inte se klart hela men det löste sig med lite spoiler-hemsidor. jag måste se den igen. FY FAN. reality bites. se den.
nu ska jag återgå till tv:n och maltesers. softa.

HAN ÄR KLAR!

det var ett tag sen jag uppdaterade bloggen, och nu är det äntligen värt att göra det; sjukaste roliga lagfesten igår. inkilning med laget vilket innebar att vi var utklädda till madonna(jag hade kvällens fulaste stjärt i min body) och vi såg helt enkelt förjävliga ut. galet roligt med norsk kareoke då jag coh ett par till rookies intog bordet som dancefloor och bjöd på diverse kroppsdelar, fick många skratt med oss! sen blev sandåkernsvåningen belägrad av herrlaget och där började det tokiga. halvnakna bröder dansandes tätt intill varandra, bugg, dalahästar, BODYSHOTS, klädombyten på toa mellan två representanter från varsitt lag ;), sanning o konsekvens, "han är klar" o ja, galet vad det blev. helt sjukt, och trots att kvällen slutade lite tidigare för mig för att NÅGON inte kunde hold his liquor, så blev det en grymt lyckad kväll! jag ler varje gång jag tänker på allt.
tyvärr kommer det dock inte finnas så många helger i vinter att köra repriser på, men när det väl blir spelledigt så kör vi som fan! jag är inte sen :) lite sömn nu kanske och sen gym nere på hallen plus kika på en match sen. GRYMT!

working class hero

mina fötter är sargade. fuck. mina börs är borta. FUCK. min ljumske har lagt av. FUCK (fortfarande inofficiellt). ids verkligen inte med nån mer skit. skolan är dryg den med. fasar för att de värsta skulle kunna hända ovanpå allt som blivit skit hittills, men hittills är allt okej. vi är okej. nu ska jag gå och sova och imorgon ska jag först på banken dirre efter skolan och efter det på sponsorsnack hos candeo. sälj dig själv nu, linnea. fy satan. godnatt.

dag 69

helgen var kung. blev grillad som fan i heta stolen där jag fick avslöja mycket snusk, och det uppenbarade sig att det faktiskt fanns några snusktanter i laget.. igår när jag stötte på hjördis i gymet så sa hon "men tjena! ful-linnea!". blev lite häpen först men hon förklarade att det var för alla snuskiga saker hon fick veta i helgen, JU! ha ha ha.
riktigt kul var det iallafall, mirja var en ständig källa till skratt, bohman överraskade med tidiga erfarenheter och bäckis kom fram som en riktig snusktant. ja, alla hade nog sin lilla grej i helgen. sjukt. men det är härligt!

igår hade vi snabbhets- och styrketester. har nog aldrig varit så långsam som jag var igår på snabbheten, en i gymet pärsade jag faktiskt alla mina gamla testresultat! YES. härlig träningsvärk idag lagom till beeptestet ikväll. och efter det blir det en snabb dusch på gammlia och sen blir det avskedsmiddag för carro på rex. tror det kan bli grymt ikväll, sista kvällen innan skolan börjar. skulle bli en snygg avrundning! fast skulle allt skita sig så har jag ändå en varm säng att komma hem till. det känns hyfsat lockande det med. fast det lär komma fler såna kvällar i vinter, man kanske ska unna sig en hel utekväll på en av sommarens sista kvällar.

     


stan nu med ella ,joja och darin, en glass kanske, och sen blir det träning. ooh bra dag idag :) frukost nu, mums. hej!

och förresten. puss.

Kick off

sitter och slipar på packningslistan inför teambuildingen i helgen. det är klart det känns lite drygt med allt det här med att packa, sova borta, fixa med en massa grejer, osv osv. man har väl börjat bli lite gammal. men det känns ändå spännande nu. ser fram emot allt litegrann nu. är också bombsäker på att jag kommer sittamed mobilen i handen hela söndagen. det ska ändå bli okej med allt. känns rätt lugnt idag. lite less på att tänka på det hela tiden, men ändå så är det lugnt, det ska bli skönt. ge mig söndag kväll nu. då jag är proppmätt på godis, trött sen en dålig natts sömn på en maläten madrass, förbannad på att det inte fanns el och rinnande vatten nån gång under helgen, med rökluktande hår och en trunk full av skitiga och blöta kläder(bad kommer det ju bli) och bara kastar mig in i duschen, hivar ner allt av väskans innehåll i tvätten och beger mig. spännande är ordet. men först ska vi pricka av helgen. ska laga pastasallad åt 28 personer. det kommer bli en utmaning i sig, oj oj. men nu är det sängen, väckarklockan blir nog ställd på 07.45. usch. natti.

like a child misses their blanket

jag vet inte om det är typ hormonerna som spökar och jag har blivit som en klimakterieplågad kärring, men jag har verkligen upsies and downsies på dagarna. ena dagen känns det som att jag inte saknar över huvudtaget och att det bara skulle kunna gå att skita i söndagen, i allt, och låta skolan börja, innebandyn börja och bara släppa taget och gå vidare. sen är det andra dagar som jag vaknar och känner mig så ynklig och skulle kunna krypa på mina bara knän för en liten stunds sällskap där man kan låtsas att jag faktiskt är omtyckt på det där speciella sättet.
det är så äckligt. och fjantigt. helst av allt hade jag velat att allt varit som förut, att det inte varit så att det skulle bli en veckas frånvaro och att allt bara rullade på som vanligt. men nu är det inte så. JAG BLIR TOKIG. tre dagar kvar.

alexandra svarar inte. vårdcentralen ringer aldrig upp så jag får komma och kolla upp hälen. johanna svarar inte på msn. jag har inte fått nåt svar på mitt sms. det är höstväder ute. fråga mig inte hur jag känner mig.

söndag. nu, tack.


when I get you alone

imorgon är det torsdag och den sista skolfria veckan har faktiskt flugit förbi. nästan iallafall. jag är så förbaskat förvirrad över allt nu och så jävla nervös för att jag ska ha försagt mig om nåt, så att jag har den där konstiga känslan där man verkligen fryser och inte kan bli värmd igen. det är förjävligt. imorgon ska jag hänga med alex och jag behöver verkligen lite av hennes attityd. fan vad mesig jag har blivit. hon får omvandla mig igen. ingen jävla saknad och puttninussighet här inte, nä nu kör vi på som vanligt. me like her. var ba alltför länge sen vi sågs nu när hon sovit i 7 olika sängar i norrköping ;) he he he he.

ikväll grät jag innan träningen (no shit, gråt igen i samband med träning) och jag insåg att det inte funkade att köra på med mina förbaskade fötter längre. har pappa rätt i sina aningar så har jag fått hälsporre, och örjan berättade idag i samband med att jag sjukanmälde mig för träningen att en av hans söner som hade hälsporre var frånvarande i flera månader. 8-16 veckor säger dom att det tar. jag är mållös. men har ändå intalat mig själv att det inte KAN vara hälsporre, det FÅR inte vara det. det är bara för hemskt för att vara sant, så jag förväntar mig ett besked som kommer låta något i stil med "du har bara sjukt mycket skavsår, vila en vecka eller så" när jag far på vårdcentralen imorgon. jag skjuter mig själv om det är värre än så. vad fan har jag gjort för fel? jag kommer inte få skriva på något donationskort, ingen vill fan ha nåt från min skadade kropp. det blir soptippen direkt när jag kolat vippen. fötterna blir det att bränna direkt, dom är så skadade så dom är giftiga och smittsamma.. nä nu spårar det.

men jag vill bara att allt ska vara som förut med ingen bortrest och inga förändringar just nu. fast jag känner på mig att det inte kommer vara som förut ändå...

Situation

nu drar jag bara lite aktuellt i mitt liv i punktform, jag har för mycket ångest och ont i magen för att idas dra ett fetinlägg.

- jag är rädd för att glida iväg som jag gjorde förra sommaren. 16 dagar förändrade så mycket.
- jag skjuter mig själv om jag inte får min personliga sponsor, kommer aldrig klara av att fixa nån ny så lika bra att bli skjuten i tinningen istället
- jag vill att det ska bli söndag nån jäävla gång
- men är fortfarande rädd vad som väntar då
- jag orkar verkligen inte tvätta håret nu, johanna får gnälla om hon tycker jag är äcklig
- det här har varit den konstigaste sommaren med dig. och det har också varit dåligt väder.

tanken på skola ger mig ångest som satanannnananananana men jag vill inget mer än att den här veckan ska flyga förbi. nu. POFF söndag, äntligen. nä.

rex på tisdag, avkskedsmiddag för carro. kommer grina, både för att jag är ledsen för att carro sticker, och för att jag möjligtvis kommer vara en aning alkoholpåverkad, och för att skolan börjar dagen därpå.
fuck.


one week, one lifetime

sex dagar har gått sen jag skrev sist, dagen efter rix alltså. rix var galet och jag blev så full men winded up på samma ställe som vanligt. det har blivit en manöver som min kropp har vant sig vid, så trots att jag glömt bort nästa hälften av kvällen och trots att jag satt utanför max ochn spydde så tog jag mig dit jag skulle, med lite hjälp av en speciell. och det var det viktigaste.

    


jag är inte riktigt säker på om något extravagant har hänt sedan dess, det har mest varit en vecka bestående av sol, johanna, träning och sena nätter. och ännu mer träning. örjan piskar oss till max, men det är nog bara jobbigt som fan efetrsom att jag inte är van vid det. jag brukar inte ofta ta ut mig till max, men de två senaste veckorna har han pressat ur de sista svettdropparna ur oss varje vardagskväll. i onsdags körde han så hårt med oss så att jag faktikst började gråta när han blåste ut slutsignalen. jag fattade inte vad som hände, men jag bara började hulka också kom det ett par tårar. mestadelen av dom tårar som borde kommit pressade jag in igen, fattade inte varför jag lipade och tvingade mig själv att rycka upp mig innan jag gick och tog vatten med resten. jag antar att jag bara blev mentalt lättad.

i veckan har det blivit mycket nattligt umgänge eftersom det blir en veckas uppehåll nu. vissa får ju åka till solen när det regnar här...
jag vet inte vad det är som har förändrats, men allt känns så mycket mer avslappnat nu. jag vet inte varför, men det känns mer som förut. jag känner mig trygg i sällskapet. jag behöver inte vara tillgjord på något sätt och låtsas ha nån sorts attityd. nu är jag bara mer.. jag. och det är okej. nog får jag se hur allt blir i framtiden, men det ser iallafall inte ut som att det blir ett abrupt avslut i samband med att innebandysäsongen drar igång iallafall, som jag faktiskt trodde. var som förberedd på det. men jag tror inte att nån annan är redo för det. inte än. och jag ser som sagt hur det blir när vintern kommer.

har faktiskt försöka söka mig bortåt från rutinerna litegrann nu när jag är med "fri". hade en diskussion igår men allt leder mig tillbaka till samma person. jag och bullen pratades också vid lite en stund under kvällen och han sa många kloka ord då. trots hans mängda alkoholintag, hehe. finns mycket kloka ord att höra från den människan. men hursomhelst. när vintern kommer ser vi hur och om allt kommer ske. men nu är det sommar och nu ska jag njuta av allt medans det går. ser fram emot kick-offen till helgen, lite iallafall, och mycket till carros avskedsmiddag på rex tisdagen innan skolstarten. månne man uppnå målet att komma onykter till skolan då kanske? :) skulle vara så jäävla festligt. tror jag skulle skratta mig igenom dagen då.

har nyss varit i holmsund med family och johanna, och snart ska jag stoppa ner sirap och muffinsformar i en påse också ska vi fixa baket och se psycho 3. mys är det perfekta ordet. tjarå

can't hold her liquor

skjut mig. varför blir jag alltid så äckligt jävla full! :) orkar inte berätta allt, eller allt och allt, det lilla jag faktiskt kommer ihåg.. men jag drar nog en resumé när jag ids och vill och hinner. ha det.

Pour me another, homie

klickar upp iTunes. byter spellista från "hangover" till "ninja". helgen är kommen!

rix är något jag sett fram emot hela våren och sommaren, och imorgon är kvällen här. det kommer bli underbart. så galet kul det ska bli. måste dock dra en peppar peppar eftersom jag utfäst kvällen som sommarens succé i förtid, och det brukar vara ett bra upplägg för att misslyckas.. men jag har verkligen en bra känsla, och ordspråket "det blir vad man gör det till" stämmer mer än vad man tror. det ska bli grymt, tjejer. grymt. hörs efter helgen dåå!

i don't know if you got a girl or not,
if you made plans or not
god put me in the plans or not
i'm trippin' this drink got me sayin' a lot
but i know that god put you in front of me
so how the hell could you front on me
there's a thousand you's there's only one of me
i'm trippin' i'm caught up in the moment right?
this is louis vuitton dime night
so we gon' do everything that kan like
heard they'd do anything for a klondike
well i'd do anything for a blonde-dike
and she'll do anything for the limelight
and we'll do anything when the time's right
uh, baby you're makin' it harder, better, faster, stronger


 


Sånt där är slöseri med tid

klockan är ett par minuter i tolv. jag väntar på att få svar i telefonen, och fram tills dess mjölkar jag huset på de få korsord som är olösta, lyssnar på håkan hellström - aprilhimlen och försöker förtränga min trötthet och huvudvärk som jag vet spökar som fan i bakhuvudet. två besked idag: det positiva var att jag inte har något jobb kvar på online, CAN I GET A HALLELUJAH, och beeptestet är avklarat. det lite sämre beskedet var att örjan ansåg att våran beeptestsgräns på 9.8 var på tok för låg. så om 8 veckor ska vi beepa igen med 11 som gräns. hur fan ska det gå. när fan ska jag ta mig tiden en oktoberdag att fara ut i spåret? kommer ligga hemma och deppa sönder för att sommaren är borta. tror dock det väntar en underbar vinter, men ändå. den där elvan känns väldigt långt bort med tanke på vilken tid man har till övers för fysträning. när ska jag ta mitt körtkort? när ska jag hinna klara av det så jag kan få min önskade bil? aldrig, troligtvis. jag kommer vara så jävla nerkörd i vinter, jag känner det på mig..

men nu är det faktiskt första augusti, en månad som bara brukar föra gott med sig, förutom skolstarten då, och jag väntar på att få cykla ut i sommarnatten med en fullproppad ipod. vad gnäller jag för? fucking välfärdsproblem. tur att jag inte har cancer iallafall. aa, satan vad positiv jag blev nu! .....eller. ska ta mig nåt socker- eller koffeinrikt så jag orkar vara vaken, iallaflal två timmar till. ööörk.

du var full och jag var full.
rix i helgen ska bli underbart.

RSS 2.0