mummy

häng-å-släng hos adrian ikväll med lite hockey och film. skön..T. nu är det snart helg, och trots att det tydligen blev jobb imorgon så känns det skitakul ändå, jag och adrian teamar imorgon och det blir nog kung. lördagskvällen blir stökigare då jossan ska firas och sportdrycken ska flöda!

mitt hår känns så jävla friskt. trodde på allvar att jag skulle behöva snagga mig för att det inte skulle se dött ut. frida har magiska fingrar!

klipp

freshhhh. lite mer brunett på utväxten så är vi med i leken.


Det har varit en lång vinter.

nu åkte de svinigt snuskiga träningskläderna i tvätten. lite sorgligt nästan. får se om det finns något kvar att rädda, tror att lukten kan ha fastnat for good. även i resterande tvättkorg. och PÅ tvättkorgen.

blev en stunds häng hos zoxor-simon och andra grabbar från klassen idag. känner att jag funkar bra bland testosteron, trots att jag suger på tv-spel och att jag faktiskt ordnade så de fick smaka på min fantastiska kladdkaka. bra gäng det där.

ser ut att bli mycket närmsta dagarna. bland annat skola från tidig morgon, klipptid, kontraktsskrivning, häng med adrian, träning, allstarjobb, innebandymatch och festligheter. abstinensen är stillad, schemat är återigen fullbokat! wiho!!

nu blir det fika och off the map, rekommenderas! onsdagar kl.22 kanal 5.


Eru bäng?

haft ångestångest men just ringt ett samtal som lugnat mig. jag är ju iofs ganska paranoid så ångest är ju inget ovanligt! bra att man kan slippa det genom ett enkelt telefonsamtal.

surrade nyss lite med min granne(som för övrigt så generöst lånade ut en skruvkorksöppnare på festen i lördags) som undrade om jag höll på skellefteå, hehe. goda grannar alltså!

spenderade kvällen hos katta där det blev sverige-moldavien, skellefteå-luleå och sedan lite sex and the city. magiskt! såg det bästa avsnittet, som vi alltid brukar göra när boxen åker fram. alla damer som har the shoebox: leta fram avsnitt "The post-it always sticks twice" season 6. klockrent från början till slut.

kolla detta klipp mellan 3.45-4.15. that's what i'm saying!


skank-a-tronic

sitter och lyssnar på en massa hoffmaestro och tar det oförtjänt lugnt. läser genom en b-uppsats, fikat lite, funderar på om jag ska duscha ikväll eller imorgon så jag ser fräsch ut på arbetsintervjun.. eller vad jag nu ska kalla det. är inte ett dugg nervös faktiskt, märkligt nog. dock pirrar det till enormt mycket i magen när jag kommer på att jag inte exakt vet vart dosapoteket ligger.. mitt lokalsinne är alltså för mig något mer oroande attribut än min sociala kompetens och retoriska förmåga. skönt att veta iallafall!

första riktiga "träningslediga" kvällen på länge. vi tränar bara onsdag i veckan och jag har redan bestämt mig för att åka på gammlia och cykla imorgon eftermiddag om jag har tid. har världens dödsångest av att veta att det är mer än 1 månad kvar till vi ska ha riktiga organiserade träningsveckor tillsammans igen. jag saknar ju mina 20 flickvänner! dock vill jag understryka att jag väldigt nyligt insåg att jag är långt ifrån redo för en sambo eller pojkvän igen.. hejohå, bra att man är på det klara med det iallafall!

angående mina 3 veckors ledighet så måste ja nog skjuta på dom, omständigheter har gjort att det kan vara dålig tajming med det. det är ett rejält långskott, men jag vill ligga på den säkra sidan.. time will tell!

nej, nu blev det här väldigt utförligt. dagboksvarning. fast å andra sidan - det här är ju en dagbok för dom som inte visste! bara lite mer subtil och mindre uttömmande:) that's how i roll!

blir aldrig dålig


pirr

anställningsintervju för sommarjobb imorgon, wiho:)

uuuh

gud. så. fruktansvärt trött jag är. blev som tur var en kort skoldag. på dagens schema står "renovering", båda av mig själv och min lägenhet. båda ser ut som en påse saxar! nej, men jag ska iallafall börja med att ta en lååång tupplur, är horribelt trött. ska också äta lite bättre, igår åt jag bara en massa skit, fett och socker. lite bättring på det idag. lägenheten behöver också en storröjning. disk, dammsugning, moppning, sopslängning, sängklädesbyte och dessutom storhandling. örk. MEN, en rolig sak i misären är att bästa doug aka katta fyller 21 år idag! gammal som gatan:)



semester-doug!


They say 'll only turn you wrong

ikväll lyssnar jag på






everyone knows i'm in over my head

var på "barnkalas" hos jossan ikväll. det blev tårta, lekar, godissnören och fiskedamm. jättemysigt!

ååå jag är så extremt sliten. orsak? orutinerad på fest tänker dom flesta, två timmars sömn på en natt tänker jag. jag måste duscha och önskade att jag fick komma ut ut badrummet med nystädad lägenhet, nya sängkläder, flaskorna pantade och bortdiskad disk. men icket. imorgon tar jag tag i skiten.

du och det här börjar bli tröttsamt.. jag är less på att inte ha självkontroll. så jobbar ju inte jag!

bilder från gårdagen ska jag ordna.. när jag känner för det!




damerdamerdamer

jag skrattar och mår bakisilla på samma gång när jag tänker på gårdagen. så magiska kvinnor och bra kväll! tiopoängare. helt klart.



ett annat bekymmer är att jag sovit ca 2 timmar inatt och att jag har varit hungrig senaste 3 dagarna. söndagen kommer bli tung känner jag:)



nån snubbe jag sällskapade med en bit på hemvägen. kallade sig i tarzan men gjorde såhär när jag bad honom svinga sig i trädgrenar. den moderna och lata tarzan. kul kille!

Vino

jag borde städa lägenheten. jag borde vila en stund. jag borde plocka bort all tvätt. jag borde... nä. skitsamma. det får bli som det kommer! dansvänliga converse på ikväll och 19.00 kommer damerna hit och då åker vi!!


ja

innan jag ens reflekterar över årets säsong så ska jag göra stan med katta och röja i lägenheten eftersom det blir lagfest hos mig ikväll. känner redan separationsångest från tjejerna. tur sommarträningen börjar om drygt 1 månad. fast först tre veckors fantastisk ledighet. min kropp säger tack.

ses ikväll

tokigt

"för ynka 400 spänn är stjärten din. han gör allt förrutom att kyssas!" hahah.

är lite spontan idag. körde nyss igång stockholm boogie på dvd:n. imorse gick jag en promenad i min pyjamas. living the dream, hähä!


Hey baby

den här låten skriker redan nu "slutspel 2011" för mig. går på repeat på högsta volym i ipoden när det är matchdags.



resten av låtarna på min slutspels-playlist:

theophilus london - oops oh my
alex gaudino - i'm in love(i wanna do it)
chanel - in my life
chris brown - yeah x3
swedish house mafia - one(your name)
tim berg - seek bromance

morgontidning

läste tidningen i sängen imorse. fnissade högt inombords när jag läste att man sagt i iksu att man sällan varit i det här "vinna eller försvinna"-läget i senaste slutspelet och att det bara är roligt. jag tänker tillbaka lite på fjolårets final. vad det inte då iksu kissade i trosan och torskade på straffar och sen skyllde på regelverket kring förlängning och straffar?

summa summarum  är det nog jämnt skägg idag eftersom båda lagen är i en situation där ingen av oss egentligen befunnit oss förut. dalen har väldigt lite slutspelsrutin samtidigt som iksu inte har tacklat hårt pressade situationer bra. vi får väl an se ikväll.

slutspelstankar

läser endres slutspelsblogg och hittar många utvalda delar av deras tankar som tilltalar mig.. främst den här definitionen av mod som eva didriksson hittat:

"Mod är en personlig egenskap. En modig person handlar i överensstämmelse med sina övertygelser och önskningar, även vid risk för negativa konsekvenser mot det egna jaget. Mod betraktas av många som en moraliskt eftertraktansvärd egenskap. Man brukar skilja på fysiskt och moraliskt mod. Fysiskt mod är förmågan att övervinna smärta och kroppsliga plågor, medan moraliskt mod är förmågan att övervinna risker för anseende och prestige. Mod är att vara rädd men övervinna rädslan för att göra det som ska göras."

även deras bild på david och goliat speglar lite hur drabbningen kan se ut imorgon.. eller är det så längre? är det verkligen storasyster mot lillasyster längre, eller är vi helt enkelt två mellansyskon utan blodsband som kallhjärtat slåss mot varandra?



jag skulle vilja säga att det är så jävla öppet det kan bli imorgon. be afraid.

iinnebandyy

norra ersmarksgatan 30b är ett tydligt präglat idrottshem. just nu varvar jag liveuppdateringarna på folkbladet med dalen-pixbo och skellefteå-luleå samtidigt som jag zappar mellan aik-fbk och "landskampen" på trean. mycket adrenalin som pumpar just nu med andra ord!



kompenserar dock upp det överdrivna idrottsengagemanget med att tvätta kläder, måla nagellack och dricka en kopp te. kulturell mångfald!(om vi klassar te och nagellack som kultur, vill inte ta i orden "grabbigt" och "tjejigt" nu när man blivit genusskadad på skolan. pinsamt.)

nej, tillbaka till sporten nu. viktigt.



fa-an.


trippel-fan.

puffy lips

beställde hem lite billigt krafs från stylebytyra för några dagar sen, några smycken o så.. och ett läppbalsam som tydligen ska ha en förstorande effekt på läpparna eftersom det innehåller chili. så nu ligger jag här i sängen med ett par röda, pirrande och svidande läppar. som fortfarande ser ut som två smala larver. fail! tycker försvarets hudsalva puffar läpparna mycket mer, minus pirret och svidandet:) eller hur unne?


Vår

låter som att det är en elefant på mitt tak.. he blås??

lite ärenden idag också ett besök hos morfar på sjukan. ikväll blir det att våndas framför herrarnas liveuppdatering kombinerat med tvätt. wee

nu har jag också varit hos studieadministratören för att kolla om min utbildning som jag sökt till i höst.. inga garantier och jag kommer få våndas fram till mitten på juli. lite pirrigt.

Och jag kan lämna dig nu

vände direkt i dörren efter att jag kom hem från träningen. tog bilen upp till ersi och spenderade kvällen hemma hos morsfars. såg lite tv, surrade lite innebandy och fick med mig palt hem som pappa gjort själv. magiskt.

jag längtar verkligen efter att få lägga mig i sängen. sömn är fan livet just nu. känns som att kroppen läker ordentligt efter en bra natts sömn. och gärna en eftermiddagslur också. hihi.

repeat, repeat, repeat.


the future


omg

sådärja. färdig med dagens måsten. kurslitt för 655:-, några fina pennor, och lite nödvändigheter som nya svarta strumpbyxor och en vanlig svart tajt underkjol i bomull(måste ju eftersom mamma alltid tycker jag har så korta tunikor). dessutom har jag nytvättat mina converse, wehey! redo för solen. när den nu kommer.

blev roligt att se sminkningen. är dock inte den piffigaste av tjejer så känner inte att jag skulle kunna rulla in på träningen med det här ikväll utan att komma undan det faktum att många i laget skulle garva och peka på mig.. hehe. här är en bild på resultatet iallafall, fick verkligen inte till någon bättre med blixt eftersom man tydligen bara får fram "effekterna" i mörker. ja, det är ju en riktig disco-sminkning iallafall...

den här bilden framkallade två frågor i mig:
1. hur i helskotta har jag burit mig åt för att skita ner spegeln något så jäävulskt?
2. vad ÄR det för något på den?



nej, nu blir det tvål och vatten.

ledig!!

mmmmmmmmmm. sömn i 9,5 timmar. nu är vi tillbaks igen!!

ledigt från skolan idag, så jag ska nog ta och cykla ner på stan och inhandla kurslitteratur(jättekul sådär två dagar innan man får csn, pengarna flödar just nu) och sedan ska jag vara nån slags försökskanin för vonka som jobbar med make up eller liknande? så det blir dagens planer.

Alla dom där känslorna vi slarvat bort

okej.. jag är förvirrad. och därför fortsätter vi att lägga saker på is. ett jättebra sätt att låtsas som att det regnar och en anledning till att inte behöva ta ställning. vi håller det på is säger vi, bra.

hjälp!!

snälla alla, kan vi inte bara gadda ihop oss och alla vi känner och RÖSTA UT KATERINA UR BIG BROHTER???!!!


men gööreba

får göra ett förtydligande: vi lirade på iksu idag eftersom vi enbart kommer köra på matta i veckan för att känna in oss på det underlaget ordentligt tills på fredag. ALLT ATT VINNA!!



såg bra ut på spelet för tjejerna. för mig blev det dock bara en löpsväng runt ålidhem, stretching och TENS. älskare. fick med mig tens-apparaten hem så nu sitter jag och myser med elektroder på stjärt och lår. mmmmm. som att få en riktigt skön mjölksyra! kan också rapportera att det känns GRYMT mycket bättre i skadan idag. har jävligt positiva tankar för spel på fredag!


nu hejar vi fram skellefteå va??!!

nöff

dessa jävla nålar och tejp. har suttit och kliat mig på röven hela dagen. nej, det är inte en grisknorr som håller på att växa ut fast man skulle kunna tro det..

hur trött kan en människa vara? sov 8h inatt och var helt knäckt imorse och nu 2h i eftermiddag. kanske blir uppfriskande med en joggtur runt iksu. vart ska man springa när man är kring iksutrakterna förresten? inte så att jag kan ålidhem lika bra som haga direkt..

Farmarlag

har fått lite gnäll från delar av min pbl-grupp att jag bara bloggar innebandy just nu. eftersom jag spenderar stora delar av veckorna tillsammans med pbl:arna så är det inte mer än rätt att jag slänger upp en bild på dom! mitt kära b-lag här i livet



från vänster: härskar-sandra, jag, lillbubbas.

fotograf: viktor aka boxer-robban


kul



ja menar, whatthefuck? :)

Re-habb

sådärja, diagnosen från brandt löd då en liten bristning i baksidan. upplägget för veckan blir jogg 1h/dag plus många pauser för tänjning. på fredag SKA det bara gå. och går det inte så kör jag ändå. gällande kinesiotejp så matar vi på som vanligt(ska se ut som att någon har kräkts tejp på mig). men nu har jag fått skinkan hoptejpad från stjärtskåran ner till knät så ordentligt att jag inte kan sitta normalt på en toalett. och det är jävligt jobbigt att kissa snett, faktiskt.

pixbos herrar alltså. där snackar vi grisar.

nu oboy + mackor och täcke-i-soffan-mode. och kollar på kobens-roddan och roza som hetsar i big brother, hahaaa.

också jobbar vi lite ankeborg-style. som alan. ledigt.


Pain in the ass

jag har en nål i röven. och det smärtar.

det var den korta versionen. den längre är att jag fick tag på kerstin på akupunkturen för en akuttid för baksidan. teorin hon har är att det är en muskel i stjärten som krampar jävel och sliter i baksidan. så nu har jag tejpat halva stjärten och fått en massa så kallade permanentnålar i benen. en liten och kort nål man tejpar fast som får sitta några dagar helt enkelt. och en av dessa smärtar nåt så jäävulskt. tänk dig att råka sätta dig på en nål som sticker upp ur en soffa. tänk dig att du gör detta varje gång du byter position eller spänner rumpan. jag undrar hur många timmar jag pallar innan den slits ut!



snart blir det taco-mania hos unne och sedan herrmatch! wihoo


update 16.43:

okej. jag plockade ut den.

ATT VINNA

vilken magi vi har i laget just nu. vilken historia vi skriver! detta är det bästa ett damlag någonsin presterat i dalens historia, och det bästa av allt är att vi fått blodad tand och är långt ifrån nöjda.. vi är så nära en semifinal nu. det ligger i våra händer.

imorgon ska unne behandla min baksida med tens-elektroder(eller liknande) och tejpa järnet. ska också försöka få tag på herrarnas sjukgymnast och få någon slags diagnos/status, verkar vara sträckning eller muskelbristning. jag håller alla tummar för att det inte är det sistnämnda..

en kopp te, värmekudde och lite innebandyläsning nu. söndagsångesten är minimal.

SÅHÄR glad är jag!:)

att vinna

sovit en magisk sömn inatt, vaknade 11.30. så jävla laddad. lite lunch nu och sista svängen med värmekudde på baksidan så traskar jag till gammlia sen. fredagen är redan glömd och NU KÖR VI FÖR I HELVETE!!


Home

sandåkern gjorde återigen en klassiker och körde "innebandymagget". att samtalet kom kl 22.30, att frågorna var så kasst ställda och att jag är den 4389430 spelaren i vårt lag som dom ringer och driver med avslöjade dom. tanken är dock god, ssk!

status på sträckningen är nog ganska OK, promenerade en halvtimme nyss och funkar ändå att jogga. en massa värmekudde ikväll så ska det fan gå imorgon.

prommisen blev runt haga ikväll. jag älskar ersboda eftersom mina rötter är där, men i övrigt måste jag säga att jag verkligen älskar haga och tycker det är stans mysigaste stadsdel! trivs fantastiskt bra i min lägga och kan haga nästan innan och utantill, har blivit många löprundor här i somras och även några promenader hem till ersboda under varma tidiga morgnar. magiskt. härmed kan jag också tillkännage att igår skrev vi på alla papper på banken och nu är jag officiellt ägare av min lägenhet! min fina, fina lägenhet. jag ser fram emot en sommar på haga med många ljumna nätter, stekheta dagar, svettiga löprundor i hagaparken och ett fåtal ångestladdade men också många euforiskt lyckliga och kärleksfulla dagar i mitt första egna hem. puss!


dnsakdsajsdnaj

tjahapp. torsk med tvåsiffrigt och en riktigt seg sträckning. finns väl bara ett ord för detta: kuk. nu hoppas jag att en varm vetekudde kan göra mirakel över en natt och skiter ut det här tills träningen imorgon bitti.

har förresten en fundering.. citerar innebandybloggen: "linnea ivarsson fick ont i baksida lår, men var fram tills dess TOTALT osynlig". kan man vara osynlig när man spelar dåligt? tycker nästan det brukar synas.. skulle säga att jag var mer dålig än osynlig ikväll.

nä, går nu in i medieskugga. kan hända att tidningen åker rakt i soporna imorn. tjing.

Fredag

så jäkla GÖTT att vakna upp och ha sovmorgon. precis vad som behövdes. har nyss hoppat ur duschen och ska plocka ur tvätten ur maskinen innan det blir lite storhandling, städning, diskning och don inför matchen. känns som en bra dag för match idag! är dock lite fundersam över mitt knä, fick en riktigt bra massage igår på baksida lår men idag är knävecket helt varmt, rödflammigt och svullet? knas. är ingen knäexpert, men det gör inte ont iallafall. allergisk reaktion på linimentet känns ju som en logisk förklaring när det gäller linnea ivarsson, haha.

nej nu rullar vi! vårstädat i ipoden också, lycka!


Linnea Ivarsson i köket

till vänster på bilden: en på rätt sätt tillagad fiskpanett
till höger på bilden: en inte skitbra tillagad fiskpanett.



detta kommer förmodligen vara förklaringen till cancertumören jag kommer ha när jag är 50 år.

Låttips

det bästa som rullan i spottan just nu.

chris brown - yeah x3
john mayer - waiting for the world to change
alex gaudino - i'm in love
veronica maggio - jag kommer
rihanna - s&m
pitbull ft j.lo - on the floor
pitfull ft t-pain - hey baby
anton kristiansson - du är knark


Hur gammal vardunusadu?

nu är jag så jääävla trött på alla bloggkommentarer på ib-bloggen angående landslaget. inte stött, sårad, berörd osv osv eller något liknande. bara LESS. det är ju bara pajkastning mellan dalenföräldrar och iksuföräldrar(ja jag är mycket medveten att pappa haft ett finger med i spelet, han får ta lite skit också). men hursomhelst - extremt less på detta och undrar när människor växer upp. tycker vi låter spelet tala istället och LÄGGER NER, speciellt det faktum att många iksu-anhängare inte kan acceptera att man TORSKAT MOT DALEN! ja hörrni, det hände faktiskt på riktigt! knäppt va? erkänn det och köp det! låt oss spelare sköta trash-snacket istället också lirar vi lite boll på fredag. eller vad säger ni?

fanå, jag trodde nästan att dom skrivit en notis om mig och emelie när jag läste tidningen imorse...



just nu är jag riktigt snäll med mig själv och bjuder mig på en massage ikväll. knåååååååd. gött. sen ska jag fira jensflens(syrrans karl) på sin gubb(födelse)dag och senare se film hos lina. kvällen avslutas med tvätt! bra torsdag.

tttrrröttsamt

blir så jävla trött på mig själv ibland. nu börjar skavankerna göra sig ordentligt påminda och det tar emot att träna. min reaktion på skador är dock att jag blir nere och bara stänger av. funkar ju skitbra på planen. just ikväll längtar jag så oerhört mycket till de 3 totalt träningsfria veckorna jag lovat mig själv att ta ut samma dag som säsongen tar slut. frågar du mig på fredag kväll kommer du dock få ett helt annat svar. men nu jobbar vi lite högläge och värmekudde och så öser vi ba! eller hur mattan?

hygglo

har varit förskräckligt trött senaste dagarna. har ju vaknat vid 8-9 av mig själv varje morgon typ senaste månaden och varit pigg, men igår och idag har jag haft extremt tung skalle och vaknat till väckarklockan kl10. har dock inte blivit piggare av det. tänkte kliva upp och åka på gymmet vid halv 10 imorse men det sket sig. kan bli en tupplur nu. vårdepression/vårtrötthet? neee. ge mig april så ska vi se att allt blir perfekt.

börjar fundera på vilken av journalistlinjerna jag ska söka till. kultur eller vetenskap? vetenskap eller kultur? beslutsångest. jag har alltid beslutsångest. över allt.

en liten powernap på detta så..

snutt-zelda igår kväll!



Japanes

blir kortfattad ikväll, fryser fasiken ihjäl nu. for efter herrmatchen på hundträff med sudden med typ 30 andra hundar i hagaparken. allt från små 12veckors rottweilervalpar till gigantiska och goa berner sennen-hundar. så myyysigt.

slutspelshetsen verkar ha tagit en ny dimension - personangrepp i kommentarerna på innebandybloggen. personligen tycker jag det inte ska censureras något och folk ska få komma med åsikter och mothugg om man vill. skrattade gott när jag läste att "jag inte ens verkar veta var bollen är när jag spelar":) vill dock svara på kritiken med ett par motargument.. vet man inte var bollen är under matchen så är det märkligt att man som back kan göra 13 poäng under en säsong. sen angående att jag och emelie passar bättre in i det japanska landslaget än i det svenska.. verkar inte som att jan-erik vaara tycker samma eftersom jag för andra gången är reserv till landslaget. jag är fortfarande inte med, men jag har fasiken fått grepp om blågult och jag ska göra mitt bästa för att ta mig dit på riktigt. MEN nu ska vi inte dra ner stämningen, hetsen fortsätter på fredag och jag kommer fortsätta spela mitt spel som bygger mycket på fysik och explosivitet medan min fantastiska kollega emelie sköter dribblingarna. ses där:)

gym imorgon bitti, sjukgymnastbesök och sedan skola. ös på ba.


Mört

note to self: naproxen-kurer gör en jävligt dåsig.

blev kallad till en akupunkturbehandling idag igen, börjar faktiskt bli lite less på detta. fast kerstin & co är inte mindre duktiga för det. tro t eller ej, akupunkturen har faktiskt fungerat. värt att prova, oavsett fysiska bekymmer!

när jag skulle äta sista paltbiten i matlådan krossar jag plastgaffeln, sprättar upp matfettet i ansiktet och tappar palten på golvet. en dålig dag kan detta garanterat framkalla tårar.

helvete så trött jag är. ögonpåsar deluxe.

hurv

fryyser ihjäl.. åh, ibland känns det lite surt att man inte har ett badkar. ska göra något jag extremt sällan gör - duscha hemma hos mig. okej, det händer väl, men iallafall aldrig en dusch samma kväll som vi haft träning. men ett varmt bad hade inte varit dumt.. 

snabbt men segt

parkering i soffan. skönt. känns som att det är mycket nu, men det är väl mestadels roligheter som tar upp min tid! för att jag inte ska känna efter när det är full fart i livet så tycker jag att jag gör det enda rätta: fyller upp tiden med ännu mer aktiviteter. imorgon är det skola, promenad med sudden & zelda, middag med katta och sedan kik på herrarnas match på gammlia kl 19.15. bra kväll.

blev bara möte + lite fotboll ikväll på träningen. rätt skönt. lagen var indelade i fula vs. snygga(eller unga vs. gamla som vissa kallar det)

måste också gratulera CAP till landslagsplatsen! är det någon man vill unna framgångar så är det linn lundström. stort jävla grattis till löken Linn :) kärlek!



..och två till




HÅRT JÄVLA JOBB OCH MOTIVATION SLÅR ALLTID KLASS

lycka. eufori. magi. vinst med 8-5 och kvitterat till 1-1 i matcher. vilka jävla match tjejer. jag är mållös så jag länkar till mitt gamla blogginlägg från dagen efter vi vann mot iksu i höstas (ja, jag har exakt samma känsla för laget fortfarande. kärlek.) och postar två bilder från VF. jag går på moln!




Suggan

godmorgon. jesus, har inte sovit till 10 på sjukt länge. 9,5 timmars sömn känns bra.

surrade just med JG på telefon, antar att de som läst slutspelsbloggen på VF har känt av hetsvibbarna:) vi ville bara kolla att vi var på samma nivå och "hackade" på varandra med glimten i ögat. hets är ju en stor del av slutspel, men är också bra att veta att vi två är vänner till syvende och sist oavsett om man "smutskastar" lite! så nu vet alla det med:) älskar förresten en kommentar som skrev på mitt inlägg(som tyvärr blev raderat av vf) - "din tjuvnypssugga, klart du gillar grisigt spel!". HETS! jag personligen älskar ju sånt och skrattar bara åt det :) mera sånt!





Gammlia 17.00!!


fuck

jaha. ät upp och skit ut. en värktablett, några mackor och sedan sängen. samling på gammlia imorgon 10.00 för snack och träning, sen kör vi igen på söndag.

D-day

dagen D. tänkte ha en riktigt slapp dag som "innebandyproffs" idag. det blev frukost på sängen, lägesrapport i tidningen inför ikväll. senare en tur till mammas jobb och sen promenad med sudden och zelda. nu torkar nagellacket och tvättmaskinen går för fullt. tur att jag bara tvättar trosor och sockar just nu, jävligt slappt att inte tvätta tränings- eller matchgrejerna:)



ja, går runt med ett konstant pirr i magen nu. ikväll kommer bli grymt. samma tid som förra fredagen:
19.00 Iksu arena... KÖR VI!!!!!!!!


desktop image



re-Tard


eeehh

har insett att den akilleshäl jag har som sätter käpper i livets hjul för mig är diskberg. diskberg är djävulens påhitt.

jag är så jävla lat och bortskämd ochsåvidare som säger det här, men nu när vi haft fasta tider på skolan (ca 10-15) så har det blivit så jäävla tråkigt. typ någon form av tristess liksom. man får sova ut och komma hem i tid, men bristen på variation är ruskigt tråkig. speciellt när man har en sån som simon wiklund som gör livet surt för en. en riktig PLÄP. skjut mig! min te-termos och sesamfrökakor räddar mina dagar.

näe, nu vill jag ha helg och match. och sol, vafan hände med snön nu?!



satan så taggad!!

.. eller så är det bara en helt vanlig onsdag-mitt-i-veckan-och-det-är-alldeles-för-länge-till-helg.


Tisdag, dag 2.

kort dag på skolan och sen hem för att göra mig en matlåda och ta med på hallen. blev gym och innebandy på dagens schema. jävligt bra hets också. känslan är grym just nu.

åkte sedan hem och såg remember the titans med laget. gryyym film. och vi insåg att vi hade några karaktärer som liknade några i vårt lag.. typ att janikke är som den musikaliska blue, jag och katta som left side-strong side(gerry/julius) och främst bella som sunshine.. likheten verkar vara slående eftersom folke kläcker "men bella, ni två är ju sjukt lika!". grym film iallafall. halvladdat till fredag.


Måndag, dag 1.

vaknade inatt av att jag kliade sönder mitt ben i sömnen som om det vore det sista jag gjorde i livet. jävligt otäckt faktiskt. riktigt hetsigt. lite black swan-varning!

idag blev det nästan 4,5 timmar på gammlia. fine, jag älskar att vara där men idag blev det lite mycket.. vi startade med ett möte med laget om tiden framöver i slutspelet. jävligt spännande säger jag bara. sen snörde vi på oss löpardojorna och körde mysjogg, lite cykling i gymmet med katta, fika, dusch och sedan samlades vi i spelarrådet för att ha ett möte med elitgruppen. det blev en del ikväll med andra ord. men jag ser verkligen fram emot veckan som kommer, det här kommer bli grymt!



fikatajm i korren. bild av katta

.. och  jennifer lopez & pitbull - on the floor, jag och kat kunde inte sluta vissla på den under kvällen..


Vi kom fan dit!

tejpen fick ryka till förmån av nyrakade ben. mmmmmmmmmhhhhh. skönt.

går runt som på rosa moln just nu. inte nog med att vi blev klara för slutspel igår iochmed täbys torsk mot falun, vi klarade även av konststycket att mala ner fjolårets mästarinnor rönnby och tjuva 3 pinnar av dom!! magiskt. efter en sopig första period av min femma så jobbar vi upp oss i andra och gör två riktigt bra perioder med stenhårt jobb tillsammans med resten av laget som ett gäng jävla tjurskallar!! så i veckan blir träningsupplägget lite annorlunda och vi går in i slutspel från och med imorgon. första matchen spelas på iksu sportcenter på fredag kväll. så jävla kul. på tisdag efter träningen har vi obligatorisk närvaro på filmvisning i min lägga: remember the titans. vad kan passa bättre?

som grädde på moset har vi diskuterat oss fram till en variant av slutspelsskägg. vi var överens att vi inte vill dras med någon form av slutspelsmuff eller annan oönskad kroppsbehåring, utan lösningen blev att våra tränings- och matchkläder från och med idag inte ska tvättas på något sätt. så ligger det alltså till:)

kommer bli grymt skönt att vakna upp imorgon. vill säga så mycket mer men tycker att jag kan lämna över till kattas inlägg på våran dalenblogg. kunde inte sagt det bättre själv. MAGISKT!


en annan form av smärta

en jäävligt obehagligt och smärtsam känsla är när man har

1. kinesiotejp över hela benen
2. stubbiga ben
3. torra ben

och när man med denna härliga kombination får en attack av gåshud på benen. FINNS INGET LÄSKIGARE! sekundrarna innan man får en hurv då man inser att fan också, nu händer det igen.. ungefär som att bli luggad över hela benen. tro det när ni provat det. OBS! vid rakade ben utgår smärtkänslan



lite tejp bara.. ehh. detta är sista mastodonttejpningen iallafall. sköönt


Black swan

kom just hem från bio med katta. varit en skön dag idag, sovis, besök av föräldrarna, en tur på stan, innebandy, middag med katta o sen bio. riktigt skönt. såg iaf black swan, tycker den var riktigt bra och fängslande. tror jag gillar den just på grund av att jag börjar fundera så mycket runt prestation, hur långt man kan pressa sig för något man tror på och brinner för, och hur mycket det psykiska påverkar en i prestationssammanhang. intressant anyhow.

sitter och fryser lite nu, kan bli en kopp te innan det är sängdags. match igen imorgon, känns grymt skönt att få en chans att ta revansch på mig själv från i fredags. känslan av adrenalin som pumpar och få en strålkastare mot sig med applåder som samtidigt ljuder i bakgrunden, en obetydlig känsla men ändå så jävla stort på något sätt.

iallafall, match imorgon 15.00 på gammlia mot rönnby. ses där!

såja

DERBY
IBK DALEN - IKSU
19.00
IKSU SPORTCENTER


Too young to pretend

tvätt i minst en timme till och kvällsfika strax. då tror jag att det är läge att premiärtända min kandelaberljusstake. är det inte en fantastisk kväll att tända sin kandelaberljusstake?



kandelaber(otroligt vacker, tack morbror&moster), och så bild på farfar såklart.

Blondes have more fun, but brunettes remember it the next day

sjuukt märklig kväll. åkte på akupunkturen och fick benen tejpade(sista monstertejpningen i övrigt, blir skönt att kunna raka benen sedan senaste gången i FEBRUARI), sen åkte jag hem för att sova en timme.. tänkte jag. magiskt att sedan vakna 3 timmar senare och inse att jag ska ha handlat hårfärg och vara på plats hos dallas på 20 min. klarade det på 25, men blev en grötmiddag istället för mat.

så håret är färgat och tvättmaskinen är igång. nu är vi i fas.

vafan. nu kör vi. lite jävla stake. eller vad man kan kalla nedanstående andpenis.


what up

skön sistaträning ikväll inför matchen.

åkte till adrian och fikade och såg jackass 3. har skrattat tillräckligt för ett tag framåt!

fråga till teknikproffs/datageeks: min dator tog emot en "stöt" och nu låter den knasigt, typ surrar högt. tror det är fläkten som väsnas eftersom ljudet kommer och går. vad gör jag?

hörde min mållåt på radion nu när jag körde hem. det känns som ett gott tecken för fredag. ska också sitta framför mitt kylskåp och visualisera och tänka på höstens match... såhär ser kylen ut:


Tiotusen meter upp i luften ser jag allt så klart

varje höst undrar man hur i helvete man ska orka en vinter till, och om den någonsin kommer ta slut. och varje vår när ljuset börjar komma så är man så tacksam för att man orkade.

man blir som pånyttfödd när det börjar bli ljust ute.

nuså, pannkakor och veronica maggio.


RSS 2.0