nöjd

mums. mätt på semla. skönt förresten med ledigt imorgon från skolan, ska fara dit under dagen och jobba på seminarieuppgiften med ida. slappt.

förresten är jag fri från nässpraysberoendet!!!! trodde aldrig det skulle hända


älskar söndagar idag.

jesus. vaknade vid 8,9,10 imorse då och då och kände mig inte helfräsch. men somnade om och vaknade nu. så jäkla skönt. men inte så konstigt om man är vaken till fem..

trist att kvällen inte blev som tänkt. ibland är det något som stör i huvudet hela tiden och man kan bara inte fokusera på att ha kul. jävla trist. men får göra ett nytt försök när säsongen är slut. linn och katta var grymma partykamrater iallafall trots att jag kan ha varit lite dryg att ha att göra med ibland :)

idag ska jag faktiskt bara hålla mig runt sängen. som nu med datorn, eller plugga i sängen, eller städa lite på rummet, eller äta en bit mat eller fika och sen tillbaka ner i sängen. tror min bakismat idag blir en fin semla.

Everything's alright, without my heart

naglarna är målade, väskan är packad och ipoden är på laddning. kl 16 åker bussen. nu är det seger vi går för.

så obeskrivligt jävla bra låt. repeat.
Alicia Keys - Try sleeping with a broken heart


tårta på torsdag

blev inge skola idag. på grund av kylan imorse antog jag att bilen inte skulle orka så jag sov ett par timmar till och nu sitter jag och surfar efter lite fakta om konflikten på sri lanka OCH konflikten ur genusperspektivet.. sjukt intressant men jävla svårt att hitta nånting relevant.

håller på med tvätten nu. skönt med lite fräscha kläder. ska väl kanske ta och fara på coop och handla ett par proviva, sockar på stadium och lite smink från h&m. japp. det ska jag nog göra. träning ikväll också, kul. blir det inte vinst imorgon, ja då vet jag inte vad. då lovar jag härmed att jag efter säsongen ska springa 3 löppass per vecka INFÖR försäsongsträningen, under mina lediga veckor. det är en deal.

kvälla

visst är det skönt när man gjort en hyfsad träning och kommer hem och fikar och känner sig nöjd för dagen. gött att få fika och varva ner. dessutom tog os-grabbarna guld i skidstafetten, skön känsla i magen! imorgon ska jag åka till skolan och surra lite med ida hur vi ska lägga upp nästa seminariumuppgift. sedan tvätta och slappa. undra om jag ska handla ett par proviva också så jag har laddat upp förrådet..

janikke är neggo till städningen av omklädningsrummet visade det sig ikväll, och speciellt rensningen av avloppet eftersom det är så många som "rakar skruttan" där.. ha-ha-HA. janikke taflin, remember the name! haha


..hittade förresten lite folk från mitt CISV-läger på facebook tillsammans med några bilder.



jag är längst ner i mitten med marinblå klänning.

ömkligt

ibland har man dagar som känns bra, som att man kommer klara sig utmärkt. sen har man dagar då man känner sig svag i varje muskel och bara vill ligga under täcket och vara liten. idag är en sån dag. dessutom måste jag på träning snart. inte speciellt motiverad. men vad gör man. kommer iallafall inte lägga mig ner och dö. kanske blir en till semla ikväll. som lite själatröst.



på lördag ska jag inte gömma mig under täcket iallafall.


bara ben, len hud.

åh. åh. åh.
såg den här bilden på michaela forni nyss, och härmed lovar jag att klä mig mer i barbent under varma sommarkvällar ute under 2010. med fina klackar till.

åh.




katta, vi ska gå på sååå många tisdagsrex och tc-kvällar i sommar!


lovegame

matchen idag måste varit nästa unik. tre timmar innan allt var klart. tre timmar match. och 45 minuters ambulansväntan. man var på ett annat ställe när det var dags att avsluta matchen.. sjukt jävla trist med bara en pinne i helgen. jag vet inte vad jag ska säga. det finns mycket man vill säga men det är nog mycket som inte borde få lämna läpparna. så jag lämnar det så.

ikväll ska jag ligga i sängen, se os och ringa ett samtal.
imorgon börja på nytt delmoment på skolan, och se innebandy hos linn på kvällen.

varför kunde inte dagens enda hopp för glädje dyka upp? kimmo eskelinen - vilken man, vilken innebandyspelare.. som inte spelade eller ens var på plats idag under herrarnas match. vilken besvikelse.. jag är otröstlig!


I'm on a rollercoaster but I'm on my feet

kul med guld och brons idag. lite trist att inte olsson fick ta guldet, som han kämpade. men jag är nöjd, fick se två grabbar kramas och dessutom se en tredje gråta.

har tagit det lugnt hos katta ikväll. sett schlagern som verkar bli sämre och sämre. jävla darin. vilket mähä.
vi förlorade iallafall matchen idag för att vi inte tog tillräckligt mycket skit framför kassen. känner mig högst ansvarig där eftersom det ju är en av mina främsta uppgifter och därför mitt ansvar att visa vägen. kasst helt enkelt. men imorgon går vi för vinst och det ska vi fan få med oss också. period.

jag ska sova nu. jag är trött i både kropp och själ, plus att jag har upptäckt att det är nåt fuckat med högtalarna på min nya bärbara. äckligt drygt. men varför göra något idag som man kan skjuta upp till imorgon.

"har du hört om fred perry som tog os-guld för sverige i skidor?" joo, hampan men jag har för mig att han heter ferry... och björn.


so tonight

Have you ever tried sleeping with a broken heart?
Well you could try sleeping in my bed


åh.

tentan är över.. sjukt skönt. pluggade väl totalt tre timmar till min premiärtenta, somnade när jag höll i boken igår kväll halv tolv och jag tror ändå att det finns hopp om godkänt. stenhård klapp på axeln, bra jobbat. det finns nog nånting bakom pannbenet ändå.

gymmade med hegget idag, och har ikväll käkat middag med folk ur laget, beställt lite smink från mary kay och sett ersis match. tråkigt med förlust där. nu ska jag lägga mig i soffan och se hockey och skidor och bara slippa behöva tänka på något jobbigt. match imorgon. om kroppen håller kan det nog gå bra. ibland känner det som att den ska ramla sönder, men det är nog mycket psykiskt också. ska förresten ta tag i att ringa örjan också.

hej soffan, hejdå.



plugge

sitter hos sofie i hennes studentrum lyssnar på john mayer och försööker iallafall plugga inför tentan imorgon. vi har surrat mest och hon fick mig att till slut smaka hennes goda purjosoppa. första riktigt måltiden jag har ätit sedan måndags. ganska skönt faktiskt. och god var den! nu vill jag fara på gammlia och gymma skiten ur mig och sedan göra en bra träning. mer behövs inte. och jag tror helgen blir bra. helst med två vinster om man får önska det!

Just breathe

visst är det skönt när man tar sig ur något destruktivt som bara gör en illa? jag anar att det här borde ha hänt tidigare.  men man blir bara starkare. och intrycket av alla framgångar och fantastiska människor jag har omkring mig förstärks när såna här grejer händer. så otroligt många bra saker jag har i livet! det är som när en människa blir blind.. alla andra sinnen förstärks flera gånger om.

sov hos unne inatt, otroligt skönt. vaknade klockan 6 av mig själv så jag håller på att dö av trötthet och svullna ögon. var inte pigg på träningen, men tror ändå att jag ska över till isak och se lite os ikväll. kanske somna i soffan. whatever. bara jag slipper all jävla tid min egen säng på några dagar. smuts.

är förresten både förvånad och tacksam över alla bra människor omkring mig. helt otroligt, vad gör man för att förtjäna detta? är man ett svin får man inga goda vänner, det är ett som är klart. fastnade verkligen på josefins ordspråk - Låt oss vara tacksam för de dumma, utan dem kunde vi andra inte göra succé. eller som jag själv språkade för ganska precis fyra år sedan: jag har försonat mig med tanken om att du är ett svin. ja, jag har försonat mig med tanken.

söndag kväll

noll poäng i helgen. skittrist. enda trösten är att jag fick utöka min tunna poängskörd med två mål idag. en smula kul i misären..

nu väntar en lång resa hem, är nog hemma kring sju imorgon bitti. ska försöka vara liiite duktig och plugga lite innan dess. får se hur det går med det. kom förresten sist i innebandyquizet larse och tassen hade.. buu :P



nu jävlar börjar klättringen mot poängdrottningstiteln ;)


grr.

BAH. 5-6. jävla förlust. jävla dålig match jag gjorde. bah. pixbo ska få smaka på hämnd.

fram tills dess tröstar jag och vonka oss med megatuggummin från restaurang "rasta". gött.



senare ikväll anländer vi till hotell scandic mölndal i göteborg, förmodligen mitt absoluta favorithotell som vi brukar vara på under våra bortaresor! hårfärgning och klipp av katten väntas sedan ikväll, visst blir du glad nu att jag ska klippa mitt långa hår mamma? :) sovis och brakfrukost imorgon innan match 13.00 i wallenstamhallen. yes.


äntligen framme.

framme på ibis i örebro. hotellrummet är mindre än en tändsticksask, jag sitter vid dörröppningen med datorn pga för få eluttag, men rummet hade ändå en liten stege upp till överslafen(stackars katta) som vi kunde köra lite frekvensstege på! alltid nåt..... har bara snåla 30 min internetstid så måste vara effektiv! katta och linn är mina roomiesar.



frukost 7.30 imorgon
avfärd 10.30 till mariestad
match 15.00

ladda!

bussbloggning

gääääsp.. sitter på bussen nu mot första stoppet på resan: örebro. jag är trött. när man får lägga sig en stund märker man hur trött man är. fyy. har iallafall målat naglarna nu så det som är kvar att göra är hårfärgning på hotellrummet ikväll eller imorgon. hihi. inglorius basterds rullar på tv:n nu, hade varit kul att se den faktiskt.. men ögonen är inte riktigt med. blir en eftermiddagslur nu!



mackan och tony glada över den långa bussresan!

folket


lugn och ro

hoho. ledig kväll från träning idag. känns speciellt. men skönt ändå. det är som mycket med skolan nu, hinner inte hem emellan skola och träning så det blir lite smått hektiskt. och många trötta dagar. men det är ändå så pass roligt med allt. trivs bra med studentlivet!

imorgon blir det skola halv nio, sedan fotvård kl 15 och snack med gamla bossen på mcdonalds om nå skattepapper och skit.. sen träning. fredag gäller läkartid 9 och sedan avresa 13.00 mot götet. jag längtar fasiken verkligen till helgens bortaresa. sitta i bussen och socialisera, sova, lyssna på musik, sitta vid datorn, tid till att plugga... det är verkligen helt underbart. jag är nog en av de få som uppskattar långa bortamatcher :) en massa kvalitetstid på bussen då man inte har några krav att springa runt och ordna saker, och många timmar då man får göra exakt vad man vill, med trevliga människor dessutom! och hotellvistelse plus frukost, vem ogillar det liksom? :)

upphjort

gissa vem som agerat sminkös på hjorts näsa? jag är nog ingen blivade MUA..


helg..?

helgen är borta. poff. det går fort. men jag har haft roligt och varit produktiv!

fredagen var en perfekt urladdning sedan veckans kämp i skola och jobb, blev kycklingburgare och b&j framför idol och solsidan med familjen bjuhr. hur mysigt som helst! sedan lördag blev jobb 11-16, hemmafest hos jossan som tyvärr blev lite kort för mig eftersom jag envisades med att gå ut på tc, men det var otroligt kul så länge det varade. mycket skratt på kort tid :) men tc var också jättekul, tydligen är det hit alla går nu för tiden. och trots en nästan obefintlig onykterhet hade jag ändå en grym kväll. tackar alla för det.

upp imorse för jobb igen. surrade en massa med taniya som jag sällan jobbar med, men det är skönt att bara skvallra och garva ibland när jobbet känns tungt.

nu ikväll försökte jag mig på plugg eftersom jag ska läsa en engelsk bok om internationella relationer tills på tisdag, men somnade på störten. ska försöka mig på den igen när jag lägger mig strax. hedda var förbi en snabbis innan han skulle rulla vidare ner på stan för att se super bowl med pojkarna, medan jag såg australia nyss. nu blir det sängen.



SÅ där var en rejäl utläggning om min helg! bra har den varit iallafall och nästa helg blir nog lika rolig den eftersom den kommer spenderas mestadels nere i göttteborj! grymt kul med match igen :) nu laddar jag för ny vecka med nya möjligheter(eller hur molin;) ) natti!


ÄNTLIGEN fredag!

äntligen är den dryga torsdagen över. skrev klart mitt pm strax innan 12 på onsdagkväll, uppstigning kvart i sju torsdag, seminarium 8-10 och sedan snabbt iväg till jobbet som var mellan 11.15-20.15. hyfsat trött när jag kom hem, somnade vid halv elva utan att jag kom ihåg det. stackars hedda, jag har antingen pluggat eller bara somnat när vi har varit med varandra den senaste veckan. får vara lite bättre på att vara sällskaplig. men ikväll har tydligen city lagfest så då får han väl busa av sig lite!

imorgon gäller jobb 11-16 och sen iväg på "drinkkväll" med lite tjejer. trevligt. men först idag så ska jag och matte ta en prommis vid halv 1, gå förbi systemet och coop så jag har handlat klart för imorgon. sedan gym kl 15 med katta, åka och handla mat, laga middag och senare ikväll dega i soffan(hoppar det blir hemma hos katta, älskar den soffan) med nånting smaskigt och se let's dance. verkligen min smak av fredagar!

nu ska jag börja klä mig, äta lunch och göra mig promenadklar! hej

tröttt

gud så trött jag är. sover ändå 8 timmar per natt. är svintrött. och idag känner jag mig lite snurrig också. har just börjat med min nya kostuppläggning, 6 måltider per dag. istället för mina 3-4. inte hållbart. man måste verkligen lägga om tiderna på sin dag. men hoppas att det ger resultat på planen med mer ork. det är tanken iallafall.

skulle egentligen ha farit på skolan idag trots ledighet för att skriva på mitt PM om ickevåldsmetoder som ska in imorgon, men det blev hemma istället. seminarium med inlämning imorgon kl 8-10, och sedan jobb 11.15-20.15. inte undra på att jag inte hinner blogga...


RSS 2.0