tacksam för de lilla tingen

hemma. trött, glad över 4 poäng, förbaskat ont i höftområdet och bara.. ja, nöjd!

två saker som gjorde mig hemskt glad:

1. sms från min lärare: "Grattis till mål och fyra poäng. Det gör kanske bussfärden hem mer uthärdlig. Magister Hans" (kan någon annan universitetsstudent säga att deras lärare skulle göra samma sak?)

2. ett välkomnande på sängen när jag skulle krypa ner under täcket imorse.



längtar galet mycket till hemmapremiären i helgen mot falun och mora. öööös

A little reminder

jag kom till ett skede då jag behövde en stark påminnelse om varför jag spelade innebandy och varför det var så roligt. då passade det utmärkt med...

...en 6-2 vinst mot iksu och en jävla kul match för hela laget
...att läraren började föreläsningen idag med att gratulera till vinsten
...och att hela klassen gratulerade och hade haft koll på hur det gick för oss.

tror att helgens bortaresa till jönköping/göteborg kommer vara himla kul också. att tjejerna i laget alltid får mig att gapskratta och bli varm inombords motiverar mig alltid att åka till hallen. tveklöst min andra familj som ligger mig extremt varmt om hjärtat.

.. bara så alla vet!


kuul

två nya byråer på plats, en soffa på väg och ett steg närmare att bli sambo:)


Electropop

ååååååh så skönt med ledig dag idag. sov till 10, har ätit frukost och sitter och pluggar lite nu. känner mig i fas med plugget så gör nog klart resten imorgon, deadline måndag. skönt! väntar på att swoosh-gubbarna ska komma, då är planen att jag rymmer och gymmar lite på gammlia. humöret känns bättre idag, mest eftersom det är några rätt sköna dagar framöver: skola 9-12 imorgon, därefter lunchdejt med LT. fredagshäng med katta sedan. lördag: träning/taktik 11-14, eventuellt middag på ersboda och kanskekanske nån slags utgång/fuldans med katta och sudden. söndagen: eventuellt hotellfrukost med älsk, hämta två byråer som jag ska köpa av fröken linge, och sedan bara en skön och slapp söndag. jag tror det blir en bra helg!

här kommer en trevlig låt som omväxling till Fest hos mange!


Vilken stjärna!


spy lite galla

hemma på lunchen för en powernap och mat. sjukt skönt. mindre skönt att cykla fram o tillbaka till skolan 4 gånger i regnet. hatar att cykla i regn. hatar blöta jeans!!

hursomhaver så söker jag min motivation just nu. var är den egentligen? varken skolan eller innebandyn känns så taggande som de borde vara vid den här tiden på året. jag vill bara krypa under täcket egentligen.. längtar till helgen nu. kanske känns bättre då. en sak i livet som ger mig sjukt mycket glädje just nu är B. eller, kanske ännu mer att vi börjat surra lite om framtida planer nu. ganska snart också! känns hur bra som helst.

kan csn snabba sig med pengarna nuuuuuråå. alltid ska det strula!

Mange kom igen nu

sådärja, första skoldagen avklarad. lagom med ångest imorse, men gick bara fint. var dessutom 2 tjejer från min gamla MKV-klass som ska gå där så det kändes ju super!

nu sitter jag med lite småsysslor som man bara hinner på kvällar med träningsledighet, sen tänkte jag också överraska underbara kajsa(berra) med middag när han kommer hem. innebandyfrugan måste ju få lite plats i livet också!(obs, detta är extremt sällan). tanden mår dessutom fint så jag äter gott och mår bra:)

o juste, vinst i nolia cup också! tackarr


Helt enligt schemat...

planen för dagen var följande:

13.00 innebandylunch med sweet chilipasta
16.00 handla mat med LT
17.00 jobba på nolia cup
19.00 se dalen-granlo
21.00 spela match mot sundsvall

dagen blev istället som följande:

11.30 dra ut visdomstand hos tandläkaren
13.00 innebandylulunch med hallonkräm
16.00 handla mat/måltidsersättning med LT
17.00 jobba på nolia cup
19.00 se dalen-granlo
21.00 sitta på läktaren under vår match mot sundsvall

ibland blir inte allt som man riktigt tänkt sig..

RSS 2.0