atjoPROSIT

åkte hem till syrran, kände av katterna/pälsallergin. flyr fältet och åker hem till morsfars, ögonen rinner sönder av tulpaner/pollenallergi. man är inte direkt de hårdaste av de hårda bara för att man benpressar över trehundra kg så att säga..

är såå glad, har redan spikat motivet för min första tatuering.. kommer bli något i liknande stil:


too cold for you to keep her

sitter och kollar på handbollsfinalen mellan danmark-frankrike.(pölse mot baguette. korvfest?) danmark kvitterade till 31-31 med 4 sekunder kvar!!! känner hur pulsen höjs och tankarna går ju inte helt osökt mot slutspel i serien i vår. jag vill dit. vi ska dit. jag ska gå över eld och ta ett nackskott innan jag offrar ett sm-slutspel.

herrarna blev kissade på av warberg, surt. lite surare att jag missade halva matchen pga mötet också, kändes lite halvsegt att lyssna.. men det är ju framtiden som står på spel.

träffade molin på matchen också, ska styra upp en fika med henne. så himla roligt att hon är hemma, ska bli skönt att surra av sig med henne.

nu rullar jag till sis på liljansberget. tack och hej för denna helg, ingen som går till historien. får hoppas att vi kan säga mer om det om kommande helg!

o lite musik:
rihanna - who's that chick
lambretta - creep
the cardigans - i need some fine wine and you, you need to be nicer
tv rock ft rudy - in the air



Lökdag

nytt i garderoben



och världens roligaste sida för såna anti-kockar som jag:

vadihelveteskajaglagatillmiddag.nu


the cardigans

Sit, good dog,
Stay, bad dog.

sitter och lyssnar på cardigans, lägger patiens och försöker streta emot.

riktigt skön kväll med katta och bella ikväll. riktig svennefredag. imorgon jobb och full fart!


omg

HAHA, hur mongolid och ful är inte jim carrey i den här scenen från dum dummare? HAHA.


I need some fine wine and you, you need to be nicer

kom hem från skolan kl 5 och har lagat en perfekt jävla middag om jag får säga det själv. korvstroganoff och ris, och som efterrätt en kiwi och några rutor mjölkchoklad. så. sjukt. bra. på tal om mat så har jag(alltså brusells häxdoktor) hittat en perfekt återhämtningsdryck att ha efter träningen: 2dl blåbärssoppa och 2dl lättmjölk och ha det i en shaker. gött som fasiken och rätt mättande! tipZzZzz

ikväll är träningen på iksu, jag är skeptisk.. är inget större fan av att spela på plastmatta, men man får väl vänja sig nu när den nya hallen blir klar i vår. bah! lär dock kännas mer som kvicksand ikväll eftersom mina stockar till lår inte riktigt återhämtat sig från träningsvärken..

daniel adams-ray är bra behaglig att lyssna på. gillar gryningspyromanen bäst just nu, men texten till Dum av dig går inte av för hackor.. bara att dra hem albumet på spottan helt enkelt! Svart, vitt och allt däremellan

mmm

hoppade på en spontan storhandling med katta och brusell efter den sjukt tuffa träningen, blev lite mat och dylikt för 680 spänn.. gött. ordnade storfika nu när jag kom hem med skinkmackor, te, kiwi och en bit god fransk ost. smaskens. nu kikar jag på dum dummare och ska läsa en smula inför grupparbetet imorgon. sköön...T! mitt största bekymmer i denna sekund är att jag är så stel i mina lår att jag vill gråta, och det är inte de minsta av lår heller.. snyft! tur jag har fika att trösta mig med när jag råkar stöta i kanter här hemma...

 


lite upprörd

har ingen schemalagd skola från idag till tisdag, dock ska det förberedas ett seminarium, men det känns rätt smärtfritt faktiskt..

har bara en sak att säga just nu egentligen.. vad i helvete har bill o'reilly på fox newschannel för fel?! kolla filmen Outfoxed - rupert murdochs war on journalism. här är ett litet klipp från filmen. jävla uppblåsta trångsynta manipulerande jävel. ursäkta franskan.


555555555

jaha, nylandat hemma i soffan efter en sportkväll. först innebandy med lite fys och sedan handboll hos johanna.

i helgen blir det jobb lördag och ett lite trist möte på söndag, men på lördag dag blir det lite shopping och fika hos JH som fyller år. nice. sedan lite ib innan jobbet väntar. dock så är den största längtan till den femte. alltså den 5:e februari då alla lag är lediga i stan pga finnkampen och då vankas det fest så det sjunger om det. det blir en heldag och jag kan säga att alla ska släppa på handbromsen. ser sjukt mycket fram emot denna helg, nästa "pit-stop" i kalendern nu när det är få matcher.


sportdryckshävning i tjeckien

dock så är inget helt spikat för min del eftersom det, med lite tur, skulle kunna bli ändrade planer och eventuellt innebandy för mig. är nämligen så att jag blev uttagen som reserv till landslagets match i finnkampen! ingen större chans att jag skulle få spela, men ändå roligt att vara påtänkt. skitkul iallafall, reserv eller ej!

Hallelujah

läser populärkultur och ser ett av de första avsnitten O.C mellan varven. så jäkla bra serie. "ironi": läser kurslitteratur om populärkultur och insuper populärkultur genom OC. ha-ha-ha-ha. eller?



nu mat och träning. jaja.


slitet

gud så trött jag är. sov ca 3 timmar på bussen inatt men vaknade av att foten gjorde ont stundvis. ett par timmars sömn på morgonen istället för skola, men är ändå helt sjukt trött nu. ska ta mig en dusch och lägga mig sen, och upp imorgon innan kl 7... fy fan.

hej mamma

sååå var vi framme på gotland. riktigt skön resa ner faktiskt. båtresan över var lugn, satt och läste en illustrerad vetenskap och drack en kopp te i fåtöljerna och bara kände lugnet. inte alls dumt!

jag försöker övertala alla om att vi ska spela keno imorgon. på min dödsbädd vill jag kunna säga att jag minsann har spelat keeino på gotland.

nu ligger jag på hotellrummet med malin n och ska snart slagga. jag tror det här blir en bra helg!

ps. vill säga att jag inte köper den amerikanske astronomens humbug om att det är nya datum och en förskjutning på stjärntecknena. jag kan garantera att jag inte är en våg. punkt slut.

bah!

jag är SÅ trött. slutade träningen 22.30, skulle tvätta nu och räknade med att kunna sätta igång torktumlaren för fem minuter sen.. men man är ju för ivrig och råkar SÄTTA IGÅNG MASKINEN IGEN istället för att få upp luckjäveln.. fick till slut programmet framspolat till centrifugering, men ändå.. jag och teknik alltså. vill bara ha allt färdigpackat och klart nu så jag får sova. men mina vita matchsockar är borta så måste ordna ett par nya på något vis imorgon. jag och ordning på mina prylar! gaah. mycket nu..

torsdag

nu har jag piskat upp csn(kan ju inte gå mer fel än vad det gjort redan), varit hos akupunkturen och gjort en monstertejpning på benhinnorna och ätit mammas goda fisk till sen lunch. strax rullar corollan mot vattenfall, ska skjutsa brusell, handla lite småsaker, tvätta, käka middag på ersi och sedan träning. trodde jag hade en ledig dag idag? nää. full fart, medvetslös.. eller? :)



tror vi på det här eller? hoppas det funkar!

I don't know about you, but I'm havin' a ball.

snart helg och dags för avresa till bortamatcherna i täby och på gotland aka verklighetsflykten. skulle vara skönt om det inte vore så sjukt stressigt. hur ska man hinna tvätta träningskläderna när man slutar träningen 22.30 torsdag och bussen lämnar gammlia fredagmorgon 08.00? bra fråga.

jag tror inte att fullmåne och "syltvecka" är en bra kombination. se upp för galna kvinnor som härjar.

nu ska jag se min absoluta favoritfilm som går på tv - sin city.


sådärja!

min artikel är inrapporterad till studieadministratören och snart csn, slutade skolan tidigare och hann tillomed äta lunch, och ska nu åka iväg på akupunktur. senare dusch och norrlandskliniken innan herrmatchen. nu är vi i fas!


"Jag tar på mig sköönnt"

då har vi sparkat skiten ur HSB:s reklamfilm, blir kul att se vad dom pillrat ihop för någon. ser fram emot morgondagen(efter skolan alltså) då det blir akupunktursession, besök på norrlandskliniken och sedan herrmatch. skönt med träningsledigt för en gångs skull, fast hade inte varit tråkigt med ib för det.. ah vafan. nån gång ska man ju vara ledig. vad gör man när man är ledig? innebandyy!



älskar träsmak.

tisdag vare va?

kursstart idag och vill inte påstå att det börjat bäst.. orkar inte dra allt men pga lite dålig kommunikation mellan lärare och studenter(ironistkt va?) så har jag inte blivit betygsatt och inte skickat in vissa arbeten vilket kan leda till försenadade csn-pengar. helt sjukt hängigt. har dessutom betalat en förbaskat massa avgifter senaste dagarna så vill inte påstå att det kommer lägligt!

har ätit en rejäl lunch nu eftersom det blev försenat pga 8549849 ärenden, men nu ska jag smälta maten, skita i disken och sen rulla till gymmet innan träningen. ska bli skönt.


akupunkturpremiär

sådärja! hemma från lite ärenden. handlat, ordnat ny astmamedicin och varit på akupunkturen. väldigt spännande upplevelse. dom stack lite nålar på benen och handlederna och senfick man ligga i ett rum i två timmar och bara mysa medan nålarna jobbade(det pirrade, ömmade och stacks, kan säga att det verkligen hände grejer!). sedan "koppade" dom benen, typ värmde koppar och drog dom mot benen så det blev ett tryck och sa PLOPP när dom tog bort dom. efter koppningen fick jag massade och sen kollade de fötterna i en spegellåda. trampar väldigt mycket inåt med fötterna så jag har fått sulinlägg för att inte knäa inåt och trampa inåt så mycket eftersom det verkar påverka inflammationen. får träna som vanligt och ska tillbaka igen på onsdag. det känns sjukt spännande! tror på det här.



nu är det köttsoppemiddag och sedan möte, träning, möte, massage. göttmos. fler lediga dagar åt folket!

reminiscing

ser på SVT:s vm-krönika från sommarens fotbollsvm(med överstegris van Bommel, haha). ta mig tillbaka till världens bästa sommar...

filmtips

två sjuukt bra filmer som jag älskar som jag måste se snart. och som rekommenderas.
crazy beautiful och blue crush. båda av regissören john stockwell. typ två "romantiska draman" fast mörkare och mindre puttinuttigare stil. svårt att förklara - så se dom!

jag är så sugen på en kladdkaka men jag är så trött så vete klån om jag orkar ställa mig och baka.. så. trött.

Söndag

dagen blandade och gav. sammanfattningsvis...

dåligt att vi förlorade mot mora
bra att vi ändå spelar riktigt tight och bra mot dem
dåligt att kroppen värker som fa-an
bra att dalengrabbarna cementerar titeln som bäst i stan
dåligt att mtv utgått ur det analoga utbudet
bra att jag ska på min första akupunktur någonsin imorgon, håller tummarna för resultat i framtiden
bra att jag är ledig imorgon
bra att jag ska fixa nåt jävligt gott fika till mig kväll!

det bra övervägde som tur var.. nu blir det maat

kollegor

imorgon kör vi!


kais bajs

hängt med sara under kvällen, blev lite käk på waynes, fika hos mamma och pappa och en sväng förbi min lägenhet. så jäkla trist att vi inte kan ses oftare! men imorgon finns ju tillfällen att kramas på plan, haha..



nu en rostmacka och sedan sängen. ska också dricka min sjätte och sista kopp te för dagen. smaskens.

är förresten "beer fest" på kanal5 nu ser jag. världens bästa förfest-peppnings-film! das boot!

mat

check på brunchen! snorkallt ute, promenerade med bella ner och hem från stan. nu har jag tagit en varm dusch och väntar på att bli upplockad för att se ibf dalen-sala silverstaden. mmmmmmys


num num

somnar 03, vaknar 10 och tänker gött med brunch!

nu har jag gjort bort lite drygheter, närmaste 1,5 veckan blir magisk!


.. och jag måste bara få säga att jag såg en intervju med karlstads målvakt på innebandy.se. intervjuaren säger att karlstad är känt som ett lag som spelar fult.. här är hennes svar:


"
Ni har fått kritik för att spela fult. Är den orättvis?
- Vi är kanske inte lika spelskickliga som en del lag och då måste vi grisa för det är vår chans att ta poäng. Vi spelar inte fult utan tufft på ett schysst sätt. Jag vet att många tycker att det är tufft att möta oss men det gäller att även topplagen står upp."

just det. schyst var det. och vilket lag har överlägset flest utvisningsminuter i elitserien? tamtamtaam.. karlstad!
här finns all statistik från elitserien!


Jobbar hårt

nu är rapporten klar och inskickad. tryckte en burk majs samtidigt, jävligt gott. dock har jag länge varit lite "rädd" för majs eftersom jag har hört att det inte riktigt.. bryts ner i kroppens system. haha. otäckt som fan iallfall. vill nog inte veta hur det ser ut.

snart är tvätten klar, och jag ska ta min schemalagda tupplur. tycker det är skönt att kliva upp kl 10 och lägga sig för tupplur igen kl 16.. haha. men jag har en otroligt bra anledning eftersom jag jobbar natt. har jag nämnt att jag håller på att dö av längtan till morgondagens brunch!



cute bunny.

göttmos

äntligen fredag! försov mig till föreläsningen/avslutningen men tror inte jag missade något dödsviktigt. sömnen är prio ett just nu!

fullspäckade dagar nu i helgen.. men i princip bara med trevligheter. idag är det tvätt, rapportskrivning, tupplur, middag hos unne och jobb som står på agendan. på lördag jobbar vi brunch på rex, middag i holmsund och fika med fröken helin. söndag gäller match, käk och derby! inte dumt, inte dumt alls:)



avslöjade den lockiga sanningen för laget i tisdags.. här är den tämjda versionen.

positivt!

sitter och väntar på att klockan ska börja bli efter 17, katta kommer och äter middag här ikväll innan träningen. så himla trevligt. känns kul att träna ikväll också!

blev idag klar med content studio-uppgiften, kan inte fatta att det är bortgjort! blev en ganska fin webbsida, här är länken: http://cs5site1.tfe.umu.se/Linnea_Ivarsson/ ganska fräsigt om jag får säga det själv:) innehållet är lite smörigt och egotrippande kanske, men för att göra det så enkelt som möjligt så skrev jag om något jag visste nåt om.. haha.

med lite tur får jag träffa två sköna damer som inte är från umeå under närmsta månaden. sara helin kommer eventuellt upp till umeå med laget på lördag, och det kan bli en fika där om det funkar med tid. sedan så knåpar jag och sofie engel med våra scheman för att hon ska kunna komma upp lite tidigare innan hennes iksu-match i slutet av februari och sova hos mig och umgås. vore kung!

 

dags att slå på spottan och preppa i köket! :)


bra känsla

fick nyss världens bästa mail från en av mina lärare. blev så fruktansvärt glad att jag funderade på att skriva ut och rama in det. fan vad bra jag mår! såhär löd det:

"Hej Linnea

Jag tänkte bara meddela att du som enda student under moment 1 fick betygsomdömet VG på båda hemtentorna såväl som salstentan. Det visar att du har hög arbetskapacitet, bra läshuvud, väl utvecklad skrivförmåga och framför allt god förmåga att resonera självständigt och kritiskt. Bra jobbat!"

jag vet inte vad jag ska skriva. att ett skolmail kan göra nån så glad!

katy perry - firework

jag är inget stort fan av kärleksfilmer, men love & other drugs känns bara så huvudet på spiken. ser fram emot när filmen kommer ut.



känner mig lättad i kroppen på något sätt. har två dryga dagar framför mig men sen väntar en rolig period. för att påminna mig själv om att jag har positiva saker framför mig så listar jag lite grejer.

tacogratängstraditionen hos unne fredag
brunch lördag förmiddag
hemmamatch söndag
dalen-city derby söndag
akupunkturbehandling måndag
gotland/stockholmsresan fre-mån
en rejäl skiva med laget 5 februari

sådärja. nu är vi på rätt köl igen.
 

andas

idag var det ovanligt skönt att vakna upp. kände mig tio kilo lättare.

Your spunk is funky

for till jossan, hegg och johanna efter träningen och åt "middag", såg sex and the city och ritade snoppar. true story. kul hade vi iallafall.

såg att alexis weak kommer till umeå den 22 januari. den dagen befinner jag mig på gotland. inte bitter.

jag ska alltid vara så jävla safe. måste vara lite modig nån gång. men jag vågar inte.. önskar att jag alltid vore den superwoman jag kan vara. men då måste man få vara liten ibland också.


czech open 2010

när jag såg den här bilden blev jag glad igen


gnäll

vart är motivationen? trodde att jullovet skulle eliminera den här "slag i magen"-känslan, men den kom tillbaka lika fort som den försvann innan jul. vill dra täcket över huvudet. men det är väl det här som kallas januari...

önskar att det kunde bli april och ljust och vår ute. och gärna ett slutspel innan dess, om man får skriva det till önskelistan..

brunchen på lördag med ett par favoriter känns inte allt dumt faktiskt!

Fireworks

jag fixar det här.

jag är i stort behov av fotvård, nya benhinnor och en till ledig vecka från skola och jobb. men det kommer inte hända.. längtar till lördag. då är den kommande och hetsiga delen av veckan över.

ska köra kalsong- och soffläge ikväll, träning imorgon. blir skönt. helgen var slitig trots flyg istället för buss, är i stort behov av massagen som är schemalagd imorgon. puh. tre poäng är inte helt dumt det heller.

lite bilder från en härlig men alldeles för kort helg













gött

godmörgön

impulsivitet

shit, ibland får jag nåt slags infall att jag inte pallar flera vintrar i umeå. samma visa jämt år efter år, och bara tanken av att fortsätta harva på exakt samma sätt i flera år till ger mig panik. har alltid vetat att jag velat flytta någon gång under mitt liv och bo på något annat ställe. har ju diskuterat att göra en innebandysejour till schweiz med katten i framtiden, och det vore ju grymt kul. nytt land, nytt klimat, nytt språk, ny kultur, nya människor. sjukt kul. men det blir nog när innebandykarriären börjar dala istället, hahaha.

 
 
goaste molins bilder från schweiz. kanske får ta mig en semester ner till henne:)

på tal om innebandy så är jag tacksam över att jag får resa så pass mycket som jag får genom idrotten. har sett måånga städer i sverige, och redan imorgon ska vi få åka ner till stockholm och bo på södermalm. det lär stilla min flytthybris:) 


Son of Ivar

sitter i soffan och innebandysurfar och googlar på.. tamtamtam: IBK dalen(spännande).. poängen är att det fanns någon webbsida med okänt utländskt ursprung som skrivit om dalen.. måste vara en ruskigt dålig google translation som gjort eller så, vill inte påstå att alla efternamn är korrekta...



kul lek: gissa efternamnen. hahah.

nu ska jag se om jag kan trassla mig genom djungeln av blöta tvättkläder som hänger på alla vågräta ytor på toaletten och ta mig en dusch.


äntligen helg...

hemma från en kort skoldag. har fått litegrann gjort idag, skolångesten har släppt en smula iallafall.

blir inte många knop ikväll, just nu är planen att stanna inne resten av dagen. har handlat så jag kan äta ikväll, annars blir det bara tvätt, städ och pack inför helgens två matcher. ett par grymt viktiga poäng står på spel.


får hoppas på att flygplanen går i detta skitväder..

sad clown bad winter

vad gör man om man får en släng av ångest? man kastar sig i duschen, står kvar i tjugo minuter och lyssnar på atmosphere.

wonderwall

okej. inte trött.

kom i säng 02.30 efter hemkomsten från sundsvallsmatchen, startar sen dagen med förmiddagsträning, iksumatchen, citymatchen, jobbmöte.

jsg är så jävla trött. skola imorgon. ångest.


åhh jag pallar inte. är sugen på att lägga ner skiten

nevermore

gött att vakna upp till känslan av att det är "matchdag"! sjukt kul. börjar dagen med att lyssna på edgar allan poe's "the raven".

bussen går från musköten kl 14 och tiden fram tills dess kommer bestå av mat, packning och eventuellt lite städning. blir kung det här, vi är hela 7 st som åker från laget så det här kan bli riktigt bra!

trist att missa finalerna i 13dagscupen,  men när det är till förmån för en match så känns det lugnt. jag tror att iksu u vinner finalen och att jossan gör 1+1!:)

bu

stämningen idag är inte den bästa alltså. satt med jossan på hennes jobb idag och bara snackade. handlade en ost också... produktivt.

revansch på träningen idag. sen trettondagscupen.

its' times like these you learn to live again. tänk påre

smärta

alltså idrott. så jävla hjärtskärande. orkar inte. när sverige förlorade jvm-semin nu så tänkte jag direkt på våran finalförlust på straffar i czech open - egentligen en sketen försäsongsturnering. men ändå så gjorde det så jävla ont i kropp och själ att förlora. gråter väldigt sällan, men när man förlorar en match med små marginaler då man verkligen förtjänar att vinna och det nästan blöder ur öron och näsa, då kan jag gråta floder. att förlora är det värsta som finns.




tycker att kommentarer är överflödiga på helgens matcher. finns bara en sak på kartan.

Sylt

så, har besökt farbror sjukgymnast med framgångsrika resultat, så även tant tandläkare. skönt. hann dock bara med halva dagens ärenden, ett annat ställe var stängt och ett tredje hittar jag inte till.. jag tror mitt lokalsinne blir sämre för varje år som går.

tvättmaskinen är klar, ska steka lite köttbullar nu så jag kan åka på gammlia och gymma lite innan träningen. sen plockar jag upp jossan på ersboda efter träningen sen ska vi mosa ryssarna! på tal om match så fick jag till slut min vilja igenom - ska få spela ankarsviksmatchen på onsdag ändå, här har ni en lycklig tjej:)

kollar på "plastikkirurgerna" och vill lipa lite, men har faktiskt inte "syltvecka" som några fulla gubbjävlar så fint sa till mig på max på lördagsnatten. syltvecka. hahahah. den var så bra så jag inte ides käfta emot! den kan jag unna dom att få!


dags att sova

dags att ta sig en funderare

bästa

kom just hem från jossans match på sporthushallen. kan säga att jag aldrig känner mig mer hemma än när man rör sig runtomkring på ersboda under trettondagscupen när vintern är som kallast. älskar det! ser sjukt mycket fram emot finalkvällen på onsdag. imorgon blir det också jvm-hockey med ersitjejerna, 21.30 är det nedsläpp. grymt med lite natthockey.

roliga planer imorgon: sjukgymnast, tandläkare, lava, eventuellt lerstenen. riktigt vuxet. tur det är träning på kvällen så man får fjanta loss och svettas lite. kan behövas efter mitt tjockis-dygn, har ätit så mycket skräpmat och godis och läsk jag bara kan för att få ha min "onyttiga" dag efter nyårsafton. blev en dag för sent bara:)


två före detta ESK:are!

innebandyyy

jag tog min nyårsdags-sovis idag istället. somnade 04, vaken 12.30. klockrent. jobbet igår var sjukt skönt, var hyfsat lite folk och skön stämning bland personalen. bakissjälarnas kväll helt enkelt.

idag börjar 13dagscupen och det blir kanske inte lika många matcher och tyvärr blir detta första året jag får bryta min tradition att promenera hem i natten efter herrfinalen som jag gjort under alla år eftersom jag inte är bosatt 5 min från ersängshallen, men matcherna ska ses ändå! idag blir det innebandysöndag med citys match 16.00 och iksu u ikväll 20.45. tror det kan bli en promenad till gammlia, känner att jag behöver gå av mig den sista slöheten sen nyårsfesten..


grabbarna åker iväg på en tour nu med två matcher. jag vill också!!! saknar att resa med laget och åka buss.. tro det eller ej! tur vi åker på fredag!


Jag har gjort det här så länge, jag kan lika väl fortsätta




hur mycket ska man behöva ta?

Gött nytt

jaha, nyårsafton var då över och vi är inne på 2011. om det nya året blir lika bra som nyårsafton så kommer 2011 sparka skiten ur 2010! hur det nu blir möjligt:)

blev en ruskigt trevlig dag, promenad till ersdungen där det blev hockey. sedan lite after hockey-häng i lokalen, varm bastu, dusch och piff med damerna inne på glassgränd, middag, lekar och fest. kvällen slutade vid halv 4 då vi egentligen skulle promenera hem men av nån sjukligt tur slump fick tag på en taxi precis utanför myrorna.

är ganska sliten idag, blev inte så mycket sömn och ska dessvärre jobba ikväll. brukar ju faktiskt vara kul att jobba men en dag som idag tycker jag det är okej att hellre vilja ligga och bli fet i sin soffa än jobba till 02.. men jag är inte bitter:)

ska slänga upp bilder imorgon. efter en låång sovis. sen blir det innebandy hela dan-varje dag nu under trettondagscupen. innebandyy!

sömn plus dusch plus käk plus jobb.

RSS 2.0