sista dagen av juli

slö dag idag. halvsovit lite fram till 2, promenera med katta, käkat och handlat ett par asicsskor(som ska agera extrapar om de andra blir dåliga) och bakat en kaka. funderar på att vara snäll och ta med mig den på jobbet ikväll.



har förresten blivit med kamera för första gången i mitt liv! en liten casio. dyrare än vad jag trodde att det skulle bli, men vill inte gå runt kameralös i tjeckien. då ska den få följa med på äventyr.

Sjukt.

vilken dag det blev idag.

blev käk och film hos katta ikväll, linn anslöt senare. sen istället för en vända hem så for jag ner på stan för att göra jossan en tjänst. kunde inte hålla mig borta från allstar så hälsade på både arbetskamrater och dalengrabbar. hann spela black jack för första gången i mitt liv(och förmodligen sista), OCH hämta ut ett kuvert som var lämnat till mig. innehållet: presentkort på bio och en spade. vad säger man? jag är mållös! sjukt.



nu får gärna nästa vecka börja :)

Tjugo veckor

30 juli. näst sista dagen av träning denna försäsong. vi var några tappra själar som startade upp för 5 månader sedan och imorgon avverkar jag sista försäsongspasset för den här sommaren. jag måste få säga att jag gjort ett hyfsat bra jobb.

idag strök vi över gymmet med ett fett streck, istället blir det en skön promenad för att stäcka lite på benen och återhämta sig lite. imorgon blir det lätt löpning på 30 minuter för att runda av kalaset. sen är det dags för tester måndag-tisdag och sen drar matcherna igång. vet inte hur jag ska beskriva taggen..

gick bra inatt med nattvaktsjobbet, blev mycket korsord, bokläsning, musik och godis. hann gå en promenad strax innan halv 3 också. blev en timmes sömn så idag blev det sovis till 14. ska röra mig ut på promenaden strax och sedan ta en dusch och åka ner mot staden. blir middag med katta och sedan ansluter cap de linn för kvällsmys. helgen går i lugnets tecken med tanke på hur pigg man ska vara på måndag, så imorgonkväll jobbar jag också. sjukt roligt!

men vi hörs!

ursäkta, jag avbröt mig själv..

nyvaken.. halvsegt. och på torsdag ska jag vara nattvakt på uff. inget tråkigt med det men detta projekt med att ha normala sovvanor..

var en bra kväll igår! blev dock lite stressigt från träningen fram till det var dags att gå på rex så hann inte förbi och fira adrian. men anslöt med folket på rex och det var riktigt bra uppslutning, många kändisar! måste också säga det.. jäklar så bra adrian lux var, spelade riktigt grym musik.

blev en sväng hos ställ också för en omgång buzz, och självklart går man vinnande ur striden! viktigt! efter att ha trampat upp för haga med en supermats på cykeln så anlände jag hem lite för sent. men är hursomhelst fantastiskt nöjd med årets första tisdagsrex :)

Dancing with mr.brownstone

vad gör man om man vaknar genomsvettig kl 02 på natten? kollar på videon från guns livekonsert på the ritz -88 såklart.

imorgon ska jag ta mej satan ha med mig ett par asicsskor från intersport, annars brinner jag upp av ilska.

innebandyträning imorgon och sedan födelsedagsfirande hos adrian+tisdagsrex. det är alltså slutet på juli och har ännu inte lyckats riva av en bra tisdagsrex.. måste göra det imorgon, är ju fasligt på tiden nu...

.. betalat och klart till czech open också ja, visst vare 14 dagar kvar tills avfärd? jaa :)


tack gode gud för bullar och saft

det blev bullbak och blåbärskakebak. huur jävla gött som helst. klockan är efter 21 så nu säger jag godnatt. på riktigt.

galet

igår, eller snarare inatt, blev väl inte som jag väntat mig. var sjukt mkt folk på jobbet från 22.30 och fram till 00.30 som stog i kö, kom bara mer och mer folk hela tiden. kul iaf.

för övrigt hann jag bli jag överrumplad av en gropgrävare, surra med katta och dalengänget, ta en glass på mcdonalds, fara och spela buzz på haga, plocka upp max för käk, skjutsa hem katarina och maximilian, och sedan landa hemma efter en lååång kväll och natt kl 06.00. men kul var det.

till veckan ska jag vara ytterst seriös. utan undantag. förutom på tisdagkväll...

ikväll måste jag jobba för att hålla mig vaken och inte ta en powernap och vara pigg till 04.00, så det blir antingen bakning av blåbärskakor, eller bio. wish me luck.


kräftan

mennehh.. hur hänger ni er ikväll då?

o-kej

vad händer med min sömn? när jag väl bestämmer mig för att ta tag i att vända om dygnet så jobbar jag kväll/natt 2 dagar i rad. sen när man är runt max så blir man inte direkt sövd, han som alltid har något roligt att surra om.. nej, på söndag ska jag ta tag i mina sovvanor.

imorgon ska jag sova, ordna en överraskning, sova igen, jobba. göööött.

bababba?

idag blev en halvseg dag med uppstigning vid halv 12. har iallafall pallrat mig till gymmet och ska senare pallra mig till jobbet, men med möda.. blev sent igår med, halvknäpp kväll!

träffade sofie och isabell och tog ett glas vin på allstar innan vi gick in till stan. slöt upp med katta och sanna då och gick förbi rex. sen slutade maximilian jobba och ville komma och ta en öl själv, så vi gick till trädgården där det var sjukt bra drag. satt ute i årets största jävla stormvindar och surrade och träffade mycket märkliga människor. undrar om det var samvetets dag igår, verkade som det... hursomhelst slutade det med att vi satt kvar till halv 3 och jag katta och max började promenera hemåt. tog dock en timme att ta sig hem... men var iallafall en annorlunda kväll, uppfriskande med lite nytt folk också. nu ska jag börja ladda för jobb. och jag har ett nytt nummer i min mobil som heter "gropgrävarn".

torsdag = ärtsoppa

nu är det två dagar sen jag skrev. men tänker inte "be om ursäkt för dålig uppdatering". hur fjantigt är inte det? tillomed när blondinbella gör det för sina hundratusen läsare så är det fjantigt. whatever.

åkte ner till hsund idag för att greja men hann inte mer än moppa förrän jag däckade i sängen och sov en timme. orsak: gårdagens brottning. hur kan man bli såhär fysiskt och psykiskt trött av att bara brottas? unne var sjukt rolig efter träningen iallafall, satt och typ svamlade av trötthet, hehe.

nu ska jag åka iväg till molin och gratta henne på sin bemärkelsedag, och senare gå in till stan för att ta en kall med några damer från foks-klassen! sofie, isabell och eventuellt freja. göttmos! torsdagar brukar ju kunna bli trevliga :)


Watch this

köpte en ny fjantklocka idag. tihi. med miniräknarfunktion. fick användning för den direkt.



blev lite annat smått och gott, typ nagellack, dust it, ett linne.. billiga grejer iallafall. klockan gick på 99. funderar på att köpa en till max, han som tjatat om en likadan klocka som jag..

ikväll blir je tisdagsrex iallafall :)

Fornication

här är en trevlig och rejält blandad spellista att dra hem på spottan:

the moody blues - nights in white satin
kent - skisser för sommaren
the killers - mr. brightside
enrique iglesias - i like it
timo räisinen - sweet marie
guns n' roses - sweet child o' mine
freestyle - rider omkring
rolling stones - beast of burden
travis mccoy - billionaire
fleetwood mac - little lies
kansas - dust in the wind
david bowie - heroes
oscar linnros - genom eld
aerosmith - dream om

själv ska jag spendera kvällen i soffan med jordgubbar och ett glas vin.

jag trycker bysten mot rutan - provokation!

jag kan ha sett den vidrigaste köttbiten i hela mitt liv idag. på film. men jag svär på mitt liv att mina kräkreflexer kittlade till alldeles för mycket för att inte tas på allvar..

lite jordgubbar och ingen bor i skogen. snart är det godnatt. är sugen på att träna igen, var ju i onsdags man träffade laget senast.. jäävligt länge sen!

glee

nu har jag en påse fika klar och jag väntar på att katta ska skicka ett sms att jag kan börja cykla ner mot stan och hemmakväll. mitt mål är att övertyga henne om att vi ska hyra en skräckis. lyckas man tro?

p-pizza

det här var sista gången jag är uppe till 4 på natten på ett bra tag. min kropp orkar fan inte. idag gäller mat, städning och spela musik på vidrigt hög nivå. bäst för att grannarna att dom är bortresta.

någon ska få betala för dessa fula små blåmärken(jag får ALDRIG blåmärken). och han vet vem han är!




SATURDAY. NIGHT.



en lime. en sol. eufori.


hindren är för längesen förbi

nu är jag grymt trött. inte så konstigt kanske - 03.33? avrundade en grymt skön kväll på jobbet med en pizzaslice och surr med max och grabbarna i baren. jag må säga det igen: vilken sjukt skön personal. gör allting så mycket trevligare.

nu är jag nöjd med dagen, ska upp och hänga med matte k imorgon innan det blir öle imorgon kväll. avrundar en kanonfredag med stones - beast of burden. sov gott folket!

Pisk

jag måste bara säga.. jag åt nyss den perfekt stekta laxen. stekt av mig. skräll!

nu ringde katta och vill komma hit, en kaka måste bakas! ses ikväll!



svett

nyss hemkommen från gammliagymmet. var väl inte mest skrattfyllda passet jag kört: man lökar så det rinner på golvet och man är helt själv, förutom 6 gammgubbar i gymmet som gärna glor öppet. hmm.

det står tre kalla sol i kylen. och bredvid dom en lime. hur sugen? ptja.. men får spara dom till morgondagen då det blir damerr!

nu ska jag fika lite mellanmål, ta en välbehövd dusch, lite senare äta middag och ladda inför jobb ikväll. kanske med lite guns n' roses. har jag nämnt att jag blev kär i slash inatt?


yes, doug

jag kommer ihåg exakt vad jag tänkte i det ögonblicket när katta tog den här bilden på mig.. "VARFÖR sa jag ja när bartendern föreslog en hel flaska rosé istället för bara ett glas? jag måste vara galen!"




jag har blivit alldeles för influerad av filmen "Yesman".


stugliv

idag efter intervallerna bestämde jag mig för att ta en stugdag och åkte ner till mormor och morfar. har gjort lite sysslor kombinerat med mat och vila under dagen och nu tog jag mig tiden att starta datorn en stund under twin peaks. sover över till imorgon då det blir gym eller löpning, och jobb på kvällen. inte helt trist ändå!
nej, nu väntas twin peaks, och sedan fortsätter jag plöjandet av guns n roses-boken nere i gäststugan. godkväll!

no shit sherlock!

blev en trevlig middag idag, bjöd på lax med pressad potatis och romsås. göttmos! katta fick vara min bedårande assistent för dagen.. även brottningen gick hyfsat bra, blev lite våldsamt ibland dock.. hehe. bara 2 brottningar kvar för sommaren innan vi går på is och kickar igång säsongen på riktigt.

cyklade till adriano efter träningen med glass och hyrfilm. trevligt sätt att avsluta onsdagskvällen på. nu sitter jag inne och funderar på hur jag ska svettas mindre. får man gå runt med höftskynke?

dödsintervallerna imorgon. 9.00 sharp. FY. FAN. jag tror inte folk förstår denna timmeslånga pina?! bah.

planer

tanken ikväll var tisdagsrex, men efter en sjuk bastuträning på gammlia så insåg jag och katta att kall glass skulle göra sig bäst en kväll som denna. så det blev mat plus glass i bågen, och som tur var så kunde man ha på sig shorts och linne ute ikväll och inte bara underkläder(vilket jag lagade mat i idag och blev överrumplad av en granne som dök upp i köket). så tisdagsrex blev till en tisdagslyx istället.

nu jobbar jag på en inköpslista eftersom morgondagens aktiviteter går i matens tecken. det blir picknicklunch med katta, och senare ska vi laga middag åt oss och unne, linn och jullan. kan behövas en rejäl uppladdning eftersom kvällen består av brottning i en jäävligt svettig brottningshall. blir ju knappast bättre av att det är 8953485853grader celcius ute. hur varmt kan det bli egentligen?

en kopp te och cosmopilitan framför tv:n innan jag somnar ensam i huset.

can't wait


we're we still kissing when you knew that we were through

ikväll blev lika lugn som jag önskat. läste lite ur welcome to the jungle, såg boogie nights, drack en hemgjord clara(spansk dryck på ljus öl och citronläsk) och bara låtit tiden gå. nu målar jag naglarna och väntar på att tröttheten ska komma.

imorgon blir det picknick på stranden.

Överstegris van Bommel

är så trött att jag kroppen riktigt värker. somnade inte förrän halv 5 och sedan var det bara att pallra sig upp ett par timmar senare för att gymma skiten ur sig i ett icke-luftkonditionerat gammliagym innan 11. jobbigt.

resterande av dagens aktiviteter: tvätt. äta. eftermiddagslur. bokläsning. måla nagellack. äta. boogie nights på tv.

orken tryter ibland asså


tell me lies

nu äre slut. "den stora tomheten" som andré pops så målande uttryckte det. fan vad trist.

i krainers krönika i morgondagens vk lär man få läsa om samma rader han skrev efter fotbolls-vm 2006: efter varje vm uppstår en tomhet och en sorg över att man inte tagit vara på den månad som gått, inte njutit fullt ut av vm:et och att man tagit det för givet. känns ju som att man inte lärt sig nåt sedan dess?

bara att ladda om för en ny vecka med gym imorgon! mindre än tre veckor kvar till testerna. sommaren har gått så sjukt fort hittills.

åskan kommer gå inatt.

beast of burden

blev ju en lyckad söndag av denna bakisdag till slut! och dagen är ännu inte all..

ivarssons och unnebys samlades hos mormor och morfar för middag/lunch med grillbuffé eller vad man kan kalla det.. sjukt god mat och soligt. till slut blev det också ett spontanbad då jag och andreas tog ett dopp. jävligt skönt! en riktig stugdag, man kunde till och med vara så ledig att man fick gå runt byxlös a la ankeborgstyle.. gött. eller kalsongläge kanske det kallas?

hursomhaver så ska jag snart duscha av mig havsvattnet och ta en tupplur innan jag åker med resterna av dagens efterrätt(fetaste marängsvissen) och styr kosan mot bågenhusen för detta fotbollsvm:s sista match! heja spanien. men grilla paul!


Claude

jag är såååå trött. men om man far på efterfest och spelar buzz till kl 5 på morgonen så borde man kanske inte förvänta sig annat...

nu blire en snabb jäkla fix och sedan plocka upp unne för att åka ner till holmsund för släktträff. puss


mannen här e nöjd



sjukt trevligt med jobb ikväll. trevliga vakter, trevligt folk, och det var så varmt ute att jag hade på mig kortärmat hela kvällen. mår man dåligt då? nej :)

sömn strax(eller när jag börjar bli trött) och sedan löpning imorgon innan kvällens bravader!

Bomchickawawa

sitter och laddar för jobbet ikväll, tror och hoppas det blir en skitrolig kväll! trampar iväg på cykeln om en halvtimme.

gårdagen var grym, blev riktigt trevligt! blir nog bra med en kvälls "vila" eftersom det kan bli någon öl på lördag också när det blir ett stort gäng folk hos sudden för att se fotbollen. blir som en långhelg i helgen iochmed finalen på söndag, plus släktmiddag med unnebys i holmsund på förmiddagen. känns ju inte så trist :)

så sväng förbi på allstar ikväll och säg heeeej!

fakiren

torsdagar + uteservering = hur lyckat som helst. sol med lime. gott sällskap. skratt. öl. man mår inte sämst!


Death by chimp cock

unne visade ikväll en video på youtube om en schimpans på ett zoo som hade munsex/lyxrunkade.. med en groda!!! kanske det mest motbjudande men samtidigt roligaste jag sett. hahah!

blev ingen brottning ikväll, istället for vi ut och spelade fotboll ute i hagaparken! låter kanske lojt men kan säga att vi har många rejäla vinnarskallar plus ett par avdankade fotbollsspelare.. så blev rejält svettigt! känner mig nöjd med 3 segrar på 3 matcher! hade dock gärna haft en fjärde vinst i tyskland-spanien, men tyvärr förlorade tyskarna.. scheisse! men kan nog säga att alla hade ett leende på läpparna när vi joggade tillbaka till gammlia från parken! blev fotboll och fika hos linn efter träningen.

gruvar mig för träningsvärken imorgon.. man väckte nog alla gamla smärtsamma demoner till liv i musklerna.. för det här är ingen träning man är van vid. fruktar morgondagen.. dock värt slitet!

nu ska jag bädda ner mig med guns n' roses biografi och mysa.


Jag gjorde inte eld för dig

frustration. både i skallen och på träningen. åhhh. får ut och kuta bort ilskan imorgon bitti.

är förbannad på det faktum att jag är skorpion. kan man skylla på det?

ut å kut

tror att denna sommar kommer gå till min historiebok som den sommar då jag höll mig undan solen som mest. är inte utanför skuggan i onödan. tur man ärvde moderns "olivfärgade" och solvänliga hud istället för pappas grisskära..

blev en halvtimmes löpning innan lunch idag, fick halvera löprundan pga värmen.. olidligt. sen är jag tydligen ingen off road-löpare, höll på att sträcka mig när jag skulle gena över en stig som var lite stenig.. man är fan bräcklig!

om en timme cyklar jag ner till gammlia för innebandy. jävligt kul(om vi är fler än typ 8 pers iaf), fast tror det kan vara bastu-effekten i hallen idag.. tror det blir en kalldusch efteråt. och fotboll hos sudden senare ikväll, kan det bli bättre? :) tror fasiken inte det!

bild på mig och molle från göteborgsfesten! molins bild



ingen bor i skogen

måndagar 21.30. klungan. vrickade själar som gör ett bra program. check it out. "ägg och kaviar? nej jag äter inget som kommer från ett djurs fitta".



idag var det mest träning som tog upp dagen. tog en puwernap vid halv 5 men är tamejsatan alldeles för varmt för att sova på dagtid just nu. ryssvärme eller vad är det frågan om?

kände mig relativt less på att jag slet bort sängkläderna för tvätt idag men sket i att bädda nytt. så nu är det bara att ta tag i skiten. dock kom jag på att imorgon efter innebandyn är det fotboll med lite folks hos sudden, och helt plötsligt känns sängkläderna inte lika trist längre! sex and the city nu, nighty

Daller

You have brains in your head.
You have feet in your shoes.


jag har tagit en svettig eftermiddagslur med drömmar som kvävdes av värmen. jossan svängde nyss förbi och sa hej. jag ska snart laga köttbullar och makaroner. jag slipper ha byxor på mig idag. och plötsligt känns allt så världsligt!

ikväll ska jag se eclipse på bio.

hmm

vad är värst, att vara besviken på andra människor eller en själv? har lite svårt att avgöra idag.

kvällen här hemma hos mig var trevlig, hade väl inte riktigt lika kul ute.. ovanligt. får väl skylla mig själv för det nästan. att jag dessutom TAPPADE min subwaymacka ur väskan när vi skulle cykla hem och upptäckte att den var borta när vi var halvvägs hemma gjorde inte saken bättre. det blev ingen macka för mig. helvete så bitter.

idag ska jag vara grinig.

plan c?

jaha, vad fasiken  gör man uppe nu.. märkligt.

kan bara säga såhär. finns det något som heter "danstillstånd"? för om det gör det så hade arrangörerna bakom göteborgsfesten INTE skaffat ett uppenbarligen eftersom vi blev bortskickade när vi drog igång dans. helt fucking insane.

man mår som man förtjänar idag. puuh. bara att somna om nu, vakna vid 12 och tacka mitt berusade jag för att jag köpte hem en hel påse med panpizzor inatt och sedan sola. gött

pour some sugar on me

jag sitter varken påklädd eller fixad, men jag ska vara hos katta halv 5... hm. hur ska jag lösa detta..

ikväll är vi på café göteborgs sommarfest med cocktailtema, men jag kan inte låta bli att lyssna på en låt som är helt "out" i sammanhanget.. bra är den dock! def leppard - pour some sugar on me. ses ikväll, folket!


Lycka

glädjeämne 1




glädjeämne 2




.. ibland krävs inte mer för att göra en flicka lycklig.

RSS 2.0