städtant 17

vad fick jag för knäpp nyss? jag har gjort köket kliniskt rent, diskat allt, städat bort lite på toan, bytt lakan i sängen, städat mammas & pappas båda rum, vikt ihop deras kläder, bakat kaka åt pappa.. ja jag vet inte allt, men det 'r gjort och det är snäppet renare i detta konstant skitiga hus numera. nedervåningen brydde jag miginte mo eftersom det är grus överallt på golvet och jag fick en stenflisa i tån, och jag vet att allt kommer se likadant ut igen imorgon bitti, så den delen får ligga. pappa ligger och sover sött efter en starköl i soffan nu och mama är på partaj. tror hon har kommit hem nu så jag kan nog gå och låsa dörren nu. jag har jobbat hårt idag och jag får min belöning imorgon. ge mig.

"en ganska stor hamburgare, tack"

jag är mer fucked up i skallen än i axeln just nu för jag tror ju att det kommer funka men det gör tamejfan inte det. så jag är hemma och vilar ikväll helt från innebandyn. när det var som värst så kändes det som att jag hade feberfrossa och jag ville helst av allt bara bort från frasseskön med en massa bönder och diverse män som faktiskt sa rätt ut att dom skulle gå och bajsa. "håll min plats i kön hörru, jag ska springa på toa. och det kommer nog ta en bra stund..". äckligt. jag vart inte så sugen på min burgare då.
men nu ser det bara ut som att det blir att ligga i sängen ikväll med en bunt ipren på sänghyllan eftersom det regnar ute och jag orkar inte se matchen på vallen då. men det ska bli skönt att vila, för imorgon blir det vilt. på alla områden.
nä, nu ska jag ut och möta upp ida-karin, tjarå.

apologize

jag är jävlig trött efetr att ha stigit upp 05.40 imorse och slitit med en massa fula björkskåp i en kontorsvåning på universum, men dagen är snart över och johanna och jag ligger mätta och belåtna på mitt rum. det  blir tidig kväll ikväll, inga småtimmar framför datorn eller tv tills efter 03.00, nej nu blir det sängen.

det regnade satan en hel del av dagen, men det var uppehåll tillräckligt länge för att jag faktiskt skulle slita mig från sängen utan minst en timmes sömn i baken för att se en match på vallen, och det var en sjukt tråkigt match med förlust för ersboda. jag blir så less på när lumba trackar mig coh johanna för att ersmark ligger sist i serien, nu är det fan dags att tråka alla eff:are eftersom dom ligger på typ näst sista plats. ahahahaha in yo face!

jag är trött. men belåten. jag får som jag vill i helgen. trots att jag är underdånig fysikens lagar så får jag som jag vill och jag behöver inte oroa mig. okej, söndagen kommer vara skit och jag kommer vara bakfull som ett svin samtidigt som jag ska hålla ett gott humör mellan 12-21 på online. det kommer bli en tung jävla dag. men lördagen ska vara skitbra och det ska flöda hidden rock och smileycider som aldrig förr. jag blir inte förvånad om det på söndagkväll publiceras ett foto av en rödblossad och sjukt tokig linnea med en vinflaska i munnen på apberget. det är inget jag skulle förvånas över alls.

men just nu skiter jag i allt det där. mormor ligger inne på akuten och hon har problem med hjärtat. mamma och morfar har telefonerna avstängda så det ligger så mycket ovisshet i luften. jag ska försöka ringa dom båda för att få tag på dom.. det får inte hända nåt.. det kan inte hända nåt..

ska fortsätta se "föräldrafritt" med johanna nu och försöka fokusera på smärtan i min axel nu istället för den i mormors hjärta. och i mitt. jag ska få tag på dom innan jag hoppar i säng ikväll. men allt ordnar sig.


how to save a life

jag är ju en idiot som tror att man ska kunna köra på hårt som vanligt med en skadad axel och smärtstillande.. kunde dock bita ihop tills det vara återstod 15 minuter av träningen, men när det känns som att armen slits av och man ändå tagit en ipren innan man klev in på plan så är det nog bäst att vila. får ju se hur hårt det blir på gymmet imorgon.. på tal om gymmet så ska jag vara på gammlia klockan 12 så det är nog som dags att hoppa i säng. lite jobbigt dock att styra sömn när man kliver upp 13.00. helt underbart skönt att få vakna så sent :)

fick inviga lumbas nya flatscreen med en stor bit kladdkaka. inte helt fel. sen blev det solo inatt, lika bra. jag är ganska hängig och jag blir less på att axeln ska vara fucked up. hade det varit ryggen, höften eller foten så hade jag varit mindre förvånad och tagit smällen, men jag blir lite rädd när det sitter ända uppe i axelpartiet. det är inte mitt område och har aldrig haft känningar där förut. men jag antar att kroppen börjar reagera lite på den tunga träningen, det är liksom inte varje dag jag kört styrkefrivändningar på 48 kg.. men det där kommer lösa sig, tror att vila är svaret på det här bekymret.
nej, nu är det sängen.

Pharell - Beautiful...

Ikväll är det innebandy igen, senast var i onsdags när axeln pajade.. och helgen har glidit förbi utan några vidare åkommor, men igår under hoppstyrkan så blixtrade det till igen.. Är lite orolig för hur det kommer funka ikväll, men jag ska dra en sväng i spåret och känna efter först. Fast vågar nog ändå inte säga något till Urban om det fuckar sig igen..

Planerna för dagen var egentligen bettnäs, men när jag vaknade med full blåsa klockan 9 så insåg jag att det var ett tjockt lager moln på himlen coh hade tänkt gå en sväng på toaletten när mamma just kliver in i duschen och låser in sig för dom närmaste 20 minutrarna.. och vad fan gör man då? kanske går över till grannen och lånar deras toalett, men nej, när man är trött i huvudet gör man vad som helst. The easy way out kallas det. Så jag sliter på mgi en tröja och går barfota ut på våran baksida och sätter mig i skogsbrynet och gör mina behov. Jag kände mig ju hyfsat klok just då, tveksamt dock hur jag ser på saken nu..
Bara pappa kan bli klar med badrummet här nere nån gång så jag slipper springa ut i skogen igen, hahaha.

Nu är jag sjukt trött IGEN, trots att jag vaknade 13.00.. blir nog en sväng ut i spåret på ett tag..

Tjugoandra

Midsommaren 2007. Det blev halvt sent uppstyrt, men till slut tov i beslutet om att vi skulle käka middag hos Lovisa. Trodde iallafall inte att kvällen skulle bli så sjukt lyckad när jag stog i början av kvällen och skar bort senorna från fläskfiléerna..

God mat, oändliga mängder pommes att tillgå och en stor kanna bea var precis vad vi behövde. Hade vi inte ätit så mycket som vi gjorde hade nog alla blivit lika ninja som Linn var, fullast på festen :) Jag hade nog inte heller mått bäst om jag vaknat upp i en bastu med kroppsvätskor på låren och insett vad man gjort.. skönaste fyllan sexy :)
Hursomhelst blev det mycket hidden rock, "jag har aldrig" i den snuskigaste utsträckningen, och jävligt god jordgubbstårta.
Dancefloor med Umbrella som kvällens låt, ständigt låst på toaletterna med en Tara i ena handen och toarullen i andra var det nog många som upplevde.. sen blev det ett par minnesluckor för mig där tjejerna som tog närvaro hos lovan gärna får fylla i, men det bar iallafall iväg till ystarvägen där det var människor av det bästa slaget. Inte en människa man inte kunde prata med, både nya och gamla ansikten. Det enda som jag skulle ge minus på var att det slutade så tidigt, men inte blev kvällen sämre för det. Är grymt nöjd och det var en bra öppningsfest på vad sommaren kommer att bjuda på. Funderar dock på att lugna mig med vinet på kommande tillställningar eftersom jag som alltid klarat mig utan huvudvärk dagen efter inte slapp undan denna gång.. kalla mig miss. fountain.. och det var inte på det porriga viset, utan det äckliga. Hahaha. Men fuck that shit, det var så jävla värt det :)

              


Sen har dimman klarnat lite på annat håll. Trots att det uppenbarligen finns folk i närheten som går in för att vara idioter så orkar jag inte bry mig. Jag trivs med nuet och ingen kan sabba det. Det är sommar och all skit löser sig. Alltid.

crazy ass

haha dom senaste två dagarna har varit galna, jag återkommer med detaljer om midsommar och annat smått och gott. döda fiskar bland annat, HE HE. nu ska jag ut med fia och johanna och träna bort den här sjukt fina dagen, men alltså, ja, jag får fan ta vara på dom stunder jag är motiverad! hare!

pabniiiiiiiiiik

Hehehe alltså det är så mycket katastrof elelr kaos i livet just nuuuunu

- jag ska vara klar hos lovisa om 50 minuter och jag ser ut som en vagina i ansiktet och håret ser ut som att det blivit nersaggat 5 gånger om. ja det beskriver det faktiskt väldigt utförligt.
- jag ska släpa på två enorma systemetkassar, min väska coh en klädpåse eftersom jag har den sämsta beslutsångesten över vad jag ska ha på mig på kvällarna. halva garderoben är med, och det slutar alltid med att jag blir skitninja och mina kläder blir stulna. bra linnea.
- någon är en idiot
- och ibland är denna idiot allt mitt liv kretsar runt
- och jag vill skjuta hanaaam
- och sen mej då

och jag är ganska säker på att det här inlägget åker snart MEN jag blir full och glad ikväll och jag måste skratta om mina kläder försvinner för att jag supit bort dom för att just nu är det fan bara rock n roll och fullt ös och redlöst och allt va fan som händer. sen hoppas jag på att få utveckla en ny bekantskap lite närmare ikväll ELLER VAD SÄGER DU LINN. satan vad sugen jag är. i know i'll wind up in a bed somehow. i min egen. med sällskap. kanske med linn. kanske inte. nu ska ja ta mig lite vin också börja fixa mitt underlivsutseende för det är fan illa HARE

The most gorgeously jealous kind of ex. girl

Hur var det med den här avundsjuketendensen då? Skulle vi kanske lägga ner den, eller?

Axeln börjar faktiskt bli hyfsad nu, det värker inte ända upp till skallen nu iallafall och brufen-ruset börjar lugna sig lite.. det var fan inte bra idag..

Softa i sängen ikväll, handla mat och kött till imorgon och sen bär det iväg helt enkelt. Seeer ju om jag kör A3an, det är fan tveksamt :) Möjligtvis kan det bli en ofrivillig och omedveten A3a hem från något ställe på ninjan, blev ju backträning på valborg, rusch uppför ÖK en två-tre gånger.. ska vi dra en A2a hem från stan, lätt jogg med en sko i vardera hand hem vid, låt säga, 05.00 :) då har man jobbat på bra coh kvällen troligtvis blivit lyckad. Jag vill spela kubb och dansa runt någon stång imorgon. Vilket sort kvittar, vi gillar alla sorters stänger och pålar ;) ahha.. påldans hursomhelst dåå..
Nu ska jag ta mig lite fika och slita av mig mina byxor som består av mer hål än tyg. Fast dom är fortfarande populära, komplimangerna bara haglar in... ELLER. Jag vet iallafall någon förutom jag som gillar dom. Får välja min tillfällen. Och nu har alla slutat läsa eftersom jag snackar om mina äckliga gamla cheap monday som förmodligen hör hemma i en soptunna.

OCH ikväll tog vi första vinsten med EIK, den satt fint, i mitten på säsongen ;) Den satt långt inne!

kuka

ååååååh jag knaprar brufen och mår bra som länge dom verkar, får stoppa ner ett par till matchen. jag som skulle göra comeback i fotbollen men dra åt helvete och så är det en sena i axeln som ba DAGS ATT BLI HYPOKONDRIKER IGEN och sträcker sig som satan.. värsta hängaxeln nu.. enligt larssa på rehabcenter så skulle den här natten bli lite jobbigare men sen ska det nog gå över. så nästa vecka gör jag comback på comebacken. fett.

u19-truppen har kommit ut och det har bestämts att 90orna är den äldsta årgången. hoppet, då var man 17 men ändå gör gammal för u19. dra åt helvete.

nu ska jag lbi hämtade av niniz och monkey och se på vår match där jag egentligen skulle flängt runt på mittmitten, där steppar dock lovan in på den position och äger sönder krulltotten. re-match på deras catfight sen under uff 2006. he he he. dags för en brufen till nu HEJ

Nära

Träningen hann bara gå halvvägs när min axel blev helt fucked up. Fråga mig inte vad som hände för det vet jag inte själv heller, men efter ett par alvedon och en stor mängd tigerbalsam med massage känns allt lite bättre. Blir dock tvungen att kliva upp 8 imorgon för en akutvisit till sjukgymnasten.. Soft.. eller...

Ikväll blir det tidig kväll så jag har följt PCD på tv med en knppe vindruvor. Det var väl det som hände idag. Nu är det lugnt på många fronter. Frågan är också hur det komer gå med gymmet imorgon, inga tunga styrkefrivändningar troligtvis.. det gör fan tillochmed ont att föra vindruvan till munnen, det är det tyngsta lyftet jag har planerat att göra inom dom närmaste timmarna iallafall.. Så, sängen snart och det har varit en givande dag. Jag längtar redan till första juli...... näe, vi tar midsommar först sen får skiten komma :)



sommaren 2006 var en enda fest, jag vågar inte ens drömma om vad 2007 blir...

Tackar!

Sådärja, ett par skor, ett linne och ett jobb rikare.
Intervjun kl 1 gick skitbra, jag kände hur jag utstrålade smörighet och det gick bra.. så dom ringde för en kvart sen och den första och andra juli börjar introduktionskurserna. Så nu är det löst iallafall!

Vet dock inte hur jag gör med midsommarkläderna, jag älskar mina espadrillos från lindex, som hittade, men det kändes bara lite halvslafsigt med ett grönt linne från h&m.. jag vill satsa mer än så. Fast å andra sidan, som jag sa till johanna och lovisa så vågar jag mig inte ut på fylleutflykter i klänning, det kan bara gå allt annat än väl. Det blir jeans iallafall, så man inte blir antastad eller nåt utan ens vetskap. Med tanek på hur vinet komer flöda på fredag så är det säkrast att köra på kyskhetsbälte, alltså inga kjolar där klåfingrar kan komma åt. Hahahahaha

Sjukt trött nu, det blir sömn och sedan träning halv 8 med ubbe. Han blir nog en fin upptrappning fram tills Örjan komer hit i augusti, då blir det inga silkesvantar inte. Heja.

ojojOJOJOJ

Om 48 minuter sitter jag på online och har intervju. Gosh, jag fattar inte varför jag är så jävla orolig. Som tidigare nämnt ska jag belöna mig med en smärre shoppingrunda och det blir bra.. nu måste jag nog skynda mig lite, den eviga tidsoptimisten sitter iförd pyjamas, handduksturban i håret och tandborste i munnen. Nu är det dags.

"Vi drivs av hatet"

Fotboll ikväll. Det var fan inte igår :) Inte långa stötar man kan hålla sig borta... Nej, nu måste jag rusa och sätta upp rufset, Nina kommer om 6 minuter. Tjarå!
___

Fan vad rolig träningen var idag. Slapptaskar som vanligt, men när vi lirade var det grymt kul. Jag bjöd både på ett självmål (vem annars?) och en soloräd med ett mål framåt! Fast alla var så jävla lessa då så jag tvivlar på att det hade fungerat under riktig match :) Match blir det iallafall på torsdag, grus dock.. det kommer bli blodigt..

Imorgon har jag jobbintervju på online, och att döma av alla rykten så är det inte svårast att få jobbet. Frågan är bara hur länge man pallar. Jag funderar på att köra 3-4 pass i veckan i typ en månad, sen droppa av.. hinner/orkar inte jobba längre än så, träningen kommer bara bli så sjukt intensiv sen i juli så kroppen kommer inte palla. Men det blir lite slantar iallafall, har man tänkt konsumera alkohol i den takten jag planerat i kombination med alla klädinköp och festivalturer så krävs det ett par tusen till.. förhoppningsvis inte alltför svårförtjänta. Nej, nu måste jag sova så jag är pigg imorgon, ska dra en shoppingrunda sen efter intevjun med Johanna med inhandling av både midsommaroutfit och vin till fredagen. Äckligt taggad jag är på mdisommarafton, mycket bara på kläder och alkohol. Det kan göra en hel kväll faktiskt :) Sängen nu.

I should have thought of that before we kissed

Mormor mår bra, hon ringde just när jag skulle gå ut ur omklädningsrummet till innebandyplanen, men hon mådde bra iallafall. Hon lät mycket piggare än när hon var inne senast.
När jag kom hem ringde jag upp sjukhusnumret. Telefonslussen hade stängt fem minuter innan mitt samtal.

Idag har jag fan slappat så mycket som det bara går. Förutom löpningen och innebandyn då. Men jag vaknade 12, svängde ner på stan med Johanna och sen for vi hem och fikade, sen somnade jag innan det var dags för träning. Efter det hårda passet med Urban (jag är fortfarande rädd för honom) så anlände jag hem till en nybakad kladdkaka med tosca. Fem bitar. Sen blev det en snabb dusch och sen OBS med Johanna. Helvetet så mycket godis jag åt. Fick dock jobba lite hårdare eftersom det var en hel del kladdkaka som upptog största utrymmet i magen. Men det gick ner. Kan nästan säga att jag kompletterade det obefintliga godisätandet under dom senase veckorna med kvällens godis. Nu är sockerbalansen återställd igen, hahaha. Men imorgon funderar jag på jordgubbar och grädde på kvällen, jag saknar det redan.

På tal om grädde drack jag inget kaffe idag. Illa. Imorgon lär det bli mer.

Rewind 2004 på MTV inatt. Det är Usher - Yeah, och jag blir så sjukt nostalgisk. En svettig tonårssäng, naken hud, och ofantligt mycket kärlek. Det var då. Och trots att jag inte skulle vilja ha det så nu så erkänner jag att jag saknar det ändå. Att sakna något är inte samma sak som att vilja ha något. Jag... saknar det bara lite. Det är helt enkelt nostalgi. Man blir som varm.

"Ledig" kväll ikväll. Det kan vara skönt ibland att få lite distans till allt och leva livet som vanligt.

Jag kommer sjunka till rock bottom. Jag ska söka jobb på online. Jag skäms.

Nu är det snart sängen, ska bara dra en sväng igenom fredagens "klick!", sen ska jag somna till MTV's toner av nostalgi. Sommar to tha max just nu.

I kinda always knew I'd end up your ex. girlfriend

I hope I hold a special place with the rest of them.

Gud vad jag är äckligt svartsjuk. Och med NOLL rätt.

Skön dag idag. Hyfsad lättsam träning imorse, drygt att kliva upp dock.. kom inte i säng förrän 05.00 så det var ganska hängigt när mamma kom in kring 11 och sa att johanna ville att jag skulle följa med ut och träna. Försökte plocka igen den sömnen ikväll men kring 21 så lät det durrrrrr i mobilen så det blev inget av. Och här sitter jag nu. By the way så var isen populär. Re-match på den kanske?

Imorgon ska mormor operera in en pacemaker. Jag blev lite rädd när jag fick höra det av mamma men uppenbarligen så ska det vara en tämligen lättsam operation utan några vidare komplikationer. Men mormor är mitt allt, klart jag blir rädd när man hör att någon gubbe ska utföra hjärtkirurgi på henne. Ingen får röra henne!

Imorgon ska jag shoppa jordgubbar, grädde, någon form av godis, körsbär(89 kr/kg DYRTAN) och sen lösa in två lotter. 25 kr på triss, heja mig. Ska fan ta de 25 kronorna och köpa en enorm marabou chokladkaka, HA HA HA. Det var fan ett tag sen. Också går jag miste om en lott med 100.000 kr x 10 som ligger längst upp i lotthögen när jag går förbi där med min underbara chokladkaka... mmmmm det är värt the sweet, sweet chocolate :D

Jag älskar kaffe. Med grädde. Finns det kaffe och grädde nånstans så finns även jag där. Latte suger inte helt heller. Gud, om jag hade haft en kaffe här nu... då hade jag varit vaken till klockan 5, IGEN! Och det vill jag ju inte ska hända. Jag tar kaffet imorgon istället efter att jag och Johanna handlat på coop. Mums.

Nu ska jag fortsätta se Fat actress och försöka somna nån gång. Orkar inte vända på dygnet än, och inte i den stora mängd jag redan gjort. Illa.

Högst upp på önskelistan:
1. Nike +


The bluest eyes in texas

Boys don't cry. Sjukt bra film, men jag mår ändå jävla dåligt ändå. Sevärd.

Jag kan inte bestämma mig för om jag ska röka som satan inatt eller fara iväg ändå. Om jag bara kunde fylla det där jävla löjliga talet 18. Det handlar inte om att få vara där alla andra faktiskt kan vara, jag har bara ett enormt begär att få dansa. Att bara få röra kroppen till musik är sjukt underbart, men också att få dansa för att glömma, eller dansa för att man är lycklig, eller varför inte dansa för att förföra. Alla alternativ är motiv nog för att få släppa loss lite.

Klockan är över 2 och jag väntar på banankontakt.

Har haft en mysig kväll med underbar mat och stundvis lite lekar. Bara sånt som sommaren hör till helt enkelt, inget komplicerat egentligen, bara lite gamla hederliga sommaraktiviteter. Med mat inblandat såklart. Jag måste fan ta mig i kragen gällande maten, det håller inte att glömma äta med den träning vi kör nu. Och äntligen är det mamma och pappa som är angelägna om att jag ska äta ordentligt och inte tvärtom. Haha.

Jävlar vad jag vill att serien ska dra igång snart. Få dra på sig matchtröjan är en sjukt jävla härlig känsla, det är inte bara en tröja man bär upp, det är ett lag, ett hjärta, en vilja. Tronskifte i staden i häst månne?

Nu ska jag lägga mig i sängen med min ipod och förhoppningsvis höra ett durrrr från mobilen. Natti.

Ge och ta lite booty

Johanna var skitbrun och jag har sorgligt nog insett att jag börjar bli lite less på våran specialkladdkaka. Dags att gå vidare snart månne..

Nu börjar jag må igen, och trots att jag inte kan göra några plötsliga rörelser utan att det känns som att det stormar i magen så tror jag att morgondagen kommer göra mig gott. Det blir skönt. Fan, nu är det sommarlov :) Sjukt härligt!

Gim gym

Gymmet var en challenge. Hoppkompassen klarade jag 2 hopp på, av typ 50.. det kändes lite riskfyllt att tränga fram något som kunde lett till en liten olycka.. det blev ett par turer till toaletten men det gick bara fint! Blir dock ingen löpning, jag skulle verkligen inte klara av det. Och jag är skithungrig nu, jag har bar ätit en liten flingtallrik idag och det känns som att min mage är typ insugen. Mat mat.
Ikväll ska jag coh Johanna vara med varandra, hon var lite jobbig som vanligt men ändå mysig på gymmet. Jag har saknat våra äckliga muttskämt. Ikväll ska jag baka en kladdkaka åt oss, det var så himla längesen jag åt våran kladdis. ÅH så gott det ska bli :) Nu måste jag äta nånting, helvete vad hungrig jag är.

Galen kväll

Vilken jävla kväll det blev igår.. Tung start med ett sällskap som inte riktigt var i samma stil som mig och Linn, men det utvecklades till något riktigt bra faktiskt. Iallafall stundvis..



Utebliven middag kan jag berätta är inte det bästa innan alkoholförtäring, och det krävdes inte alltför mycket för att det skulle bli en karatefylla.. inte riktigt ninja, men nära på. Fram tills nån incident med ett glasbord inträffade var allt bra, och jag har absolut inget minne av att jag varit delaktig i någon händelse där den gick sönder, men uppenbarligen så var mina fötter på bordet vid fel tillfälle så jag tar väl en del i det hela och lägger in en andel pengar eftersom jag inte vill att en kompis ska få en massa skit för en skitsak.. sen är ag bara jvligt förbannad på att det inte bar var jag som vart delaktig i incidenten, men denna andra person såg bara till att försöka rädda sitt eget skinn och anklaga mig, mitt framför näsan på mig.. vissa har verkligen inget hyfs och är bara fega jävlar..
Det där löser sig nog, men jag är inte speciellt sugen på att lägga ut min korta sommarkassa på sabbade grejer på fester..

Sällskapet hem uteblev, jag blev sjukt rökt. Jag ska ta en funderare över hur det här ska fortsätta.

Jag mår galet illa nu och jag har fått ta en rusch till toaletten, men förhoppningsvis räckte det, och inte 4 gånger som på valborg.. det var en härlig morgon.. Eller?! Vet inte om natten var bäst den heller. Hahaha.
Gymmet om 2,5 timmar kommer bli en fin utmaning, men först ska Johanna svänga förbi här innan så vi kan skvallra lite om allt som hänt här hemma och vad som hände utomlands när dom var i Bulgarien. Jag har saknat dom, och speciellt henne.

Nu ska jag försöka få i mig lite mat om det är möjligt, och hinka i mig en massa vatten. Möjligtvis också plåstra om mina fötter eftersom jag har en förmåga att få riktigt jävliga skavsår på fyllan.. underbart.. Flingor, sol och TV nu!

What I need is a place where the earth doesn't move

Kroppskontakt. Närhet. Det finns inget som slår det. Det var en sån sjukt härlig reklam till den nya TV-serien Saved innehållande allt det, man blir bara galet... motiverad! :) På alla sätt och vis. Den ska jag börja se! 29 juni drar den igång.

En fågel viskade i mitt öra att det skulle regna imorgon. Då kommer det bajsa sig med min nya kjol, jag som skulle vara lite snygg för en gångs skull. Men det löser sig nog.
Nu ska jag fortsätta förberedelserna för imorgon:

- måla naglarna
- städa på rummet

- diska åt mamma (gud så hon kämpar med maten och allt för studenten imorgon!)

och sen ska jag skicka en maaaassa sms inann klockan 00.00, då tar mina gratis sms slut. Vet bara inte till vem jag ska skicka! Fast jag vet iallafall nån som inte förtjänar dom... haha. Man ska förtjäna sms från mig, jobba för brödfödan ;) Hahaha ojoj.. nej, nu överdriver jag. Snarare är det så att om man underpresterar så förtjänar man inga!
Nu ska jag fortsätta röja på rummet och se på den här sköna filmen om en lyxbordell på trean - Call me: the rise and fall of heidi fleiss. Grymt. Imorgon är det sommarlov på riktigt, galet härligt :)

Das boot, kan bli farlig på skolavslutningen..

Das boot, kan bli farlig på skolavslutningen..

Premiére

Jag är egentligen ganska rutinerad när det gäller att blogga. Men nu lämnar vi den bakom oss och börjar på nya banor!

Linn har enivsats om att jag ska göra mig en blogg, så nu kan jag skriva upp alla floskler hon släpper ifrån sig.. den senaste innehöll något om en vagel och en rumpa, mer behöver jag inte säga. Hon är bra vrickad egentligen, det är bara det att hon enbart visar det för mig..

Imorgon är det officiellt sista skoldagen. Brännboll och någon form av fika nere på sandaparken klockan 11. Det kommer bli skönt, jag ska bara softa, köpa mig en glass på Preem och sen åka hem och mysa. Får hoppas på bra väder, annars hittar ni mig i sängen...
Inofficiellt var dagens skolgång den sista för detta läsår. Jag anlände ett par minuter för sent, som jag gjort nu varje dag senaste 2 veckorna, lämnade igen mina böcker, mottog ett par betyg och städade ur skåpet. Det ligger ett par riktigt fula och jobbiga böcker som ger mig smärtsamma flashbacks, men dom kommer skräpa i min garderob fram tills i slutet av augusti. Och dit är det riiiiktigt långt.

Dagens träning bestog iallafall av en A2:a på en halvtimme och innebandyn. Just när jag skulle sätta foten utanför dörren så kom det en riktig dusch av regn, och jag tog ett tveksamt men bestämt beslut om att slutföra löpningen imorgon istället innan gymmet. Kring halv sju begav vi oss mot musköten för innebdyträning, och för första gången på riktigt jävla länge (förmodligen sen innan körtelfebern förpestade mitt liv) så var jag faktiskt bra på att spela innebandy. Se på fan, det satt långt inne, men det satt där ändå. Jag är enormt taggad på serien nu, jag kan bara få dra på mig matchtröjan och trycka till en jävel i sargen och få känna glädjen av att gjort mål och bara slänga sig över ett gäng svettiga tjejer och glädjas tillsammans? Det var så fruktansvärt längesen.. men i slutet av augusti hägrar Nolia cup, och mina tankar kommer kretsa kring den helgen låångt innan.. nu får jag nöja mig med att springa i elljusspåret med min ipod (som troligtvis kommer gå sönder av fuktskador från min svettiga hand) eller att pumpa i gymmet tillsammans med andra dalenspelare av diverse kön. På tal om det slutade Karlberg som tränade idag, fan vad synd alltså.. Hn är en av de få tränare jag haft som faktiskt plockat fram det bästa ur mig på ett hårt men ändå bra sätt. Jga har trivts grymt bra med honom som överhuvud och det var med sorg jag sa "de e ok" för sista gången till honom. Jävla bra kille det där, han skulle kunnat ta oss till Globen om han haft motivationen att hänga på Gammlia varje kväll i vinter, fast som tränare då. Tror dock att Örjan Lindberg kan utföra mirakel med det nyagänget som går under Dalenloggan i vinter.

Nu ska jag se scrubs, möjligtvis koka mig en till kopp kaffe och bara vara vaken för att jag kan. Sommarlovet är runt hörnet, och ännu närmare än så. Godkväll

RSS 2.0