Idag reser vi!

oooj så trött jag är. har ju haft klockan ställd på 07.40 senaste månaden och när jag får kliva upp 10 på en vardag är jag knäckt. märkligt.

till min enorma glädje får jag följa med i helgen! åker med som extraspelare men jag är superglad ändå. varenda minut på planen är en bonus. har kört 3 hela träningar i veckan, och det känns superbra med bäckenet. däremot är resten av kroppen/musklerna som i princip har legat i ide i 4 veckor inte riktigt "där". min ena vad känns som att den vägen 50 kg bara den, inklusive någon slags blodpropp. så om jag haltar så har jag inte ont i skadan, jag är bara extremt otränad. true story.

idag ska det packas, slås in paket för lilla julafton med laget i helgen, duscha och äta. funderar på att prova nån magisk shake-aktig dryck som ska funka som måltidsersättning(mjölk, banan, havre, rågflingor, kakao). receptet fick jag av häxdoktorn som konstaterade att jag går på energireserverna i kroppen och därför inte riktigt har haft dom bästa förusättningarna för att återhämta mig från skada och träning. det känns ju sant. men å andra sidan har jag ätit nyponsoppa till frukost och gröt till middag i nästan två veckor på grund av tanden. skönt att jag kan äta vanligt nu då!

nej nu är det dags att packa ihop mitt pick och pack. HEJ!

Designing

vad rör sig i huvudet just nu? mest indesign. som jag har upptäckt att jag verkligen gillar att jobba med. men idag fick vi tydligen den svåraste uppgiften, vilket är ett kulturuppslag med helt fria tyglar.. kommer nog ta en timme eller två till att fixa skiten. tur det är roligt!


nästan klar... eller...

nu är det mycket som ska fixas sådär lagomt till jul.. julklappar, lämna in bilen på verkstad, sjukgymnastbesök, träningar som vanligt, intervjuer till nöjesmagazinet, ordna bok och börja läsa+klura på recensionen som vi har till uppgift över julen, etikintervjun med en journalist..... jahejba. längtar rätt ordentligt till jullovet faktiskt. det ska bli underbart! 

när ska man hinna köpa julklappar då?


FYI

mobilen funkar, för ett tag iallafall.

snart klar på skolan trots att vi slutar 15.00. har också tagit stygnen vilket känns UNDERBART. äntligen en hyfsad käft med endast lite värk.

känns bra med träningen men fick intruktioner om att bromsa lite och ta ett steg i taget. är inte bäst på att skynda långsamt tyvärr, och det är match nästa helg. jag vill verkligen spela!

ikväll blir det mat hos mor och far med berra och sedan idol. längtaar!

viktigt!!

kan meddela att min telefon lagt av. iallafall för tillfället, får se om jag lyckas rädda den.. men iallafall till imorgon, tidigast, är jag inte nåbar förutom på berras mobil och facebook. såattnivet!


Tandvärk, gnäll och första innebandyträningen

5 dagar sedan operation. 5 dagar av smärta. ruskigt drygt.

kan sammanfatta operationsdagen och helgen... enorm nervositet inför ingreppet som stillades av det förträffliga medlet dormicum som fick allt att verka vara roligt och trevligt. operationen gick bra och jag låg i sängen nästan hela helgen. haft otroligt ont dock och sett ut som en hamster med en godispåse i kinden. många har velat nypa mig i kinden och gulla med mig också. hallå.

söndagskväll lossnade ett stygn så nu sitter jag med ett hål i kinden och ett snöre som fladdrar runt och skaver. tror att jag gnisslar jättemycket tänder på nätterna eftersom jag alltid vaknar med ilningar och värk i höger käke. hyfsat drygt. tack gud för ipren!

en betydligt roligare grej är att jag igår gjorde min första innebandyträning på ungefär 3 veckor. jäklar så kul!!!! körde inget spel och skippade någon övning men i övrigt körde jag på. så underbart! ska nog köra samma koncept ikväll, känner mig dock hyfsat hängig och nästan förkyld för att käften känns så öm. men en timmes sömn varje eftermiddag har visat sig vara bra medicin mot värken och svullnaden går oftast ner efter lite sömn. tror det blir nyponsoppa och gröt ett tag till, det tog alldeles för lång tid och gjorde lite för ont att äta ris och kyckling.

nej, färdiggnällt för idag. nu ska jag fortsätta på rubrikövningen vi gör nu på skolan och sedan åka hem vid 14 för en nap. tjing!

Bra besked!

besökte "häxdoktorn" igår, och det var överraskande positiva besked. idag ska jag köra lite "innebandylöpningar" för att aktivera specifika muskler, och på måndag ska jag vara med på lite övningar. käkar voltaren fram till lördag för att ta död på skiten ordentligt. UNDERBART! hoppas att allt känns bra och att det blir en hel träning nån gång nästa vecka.

RSS 2.0