nattbubbel

helt okej kväll igår. stämningen blev bättre än vad jag hade förväntat mig, och trots att det blev ett abrupt slut på festandet så är jag rätt nöjd ändå. mycket framsteg, och lite alkohol får en att öppna munnen varje gång. att det krävs nåt sånt för at tkunna kommunicera, det är katastrof.
hade gärna träffat adrian igår också men det blev så himla konstigt så det vart inget av. får ta och bjuda in honom till en av våa matcher i vinter istället så vi kan baka kladdkaka ihop efteråt. var som ett tag sen nu.

idag känns lite dryg. när jag drog upp persiennerna så var det riktigt muttväder ute - grått som fan, regn som hängde i luften och en riktigt rå kyla. moder natur vill verkligen understryka att det är söndag idag...
har tagit mig i kragen en aning och satt igång med plugg, på riktigt, för första gången sen vi började skolan för fem veckor sedan. det var verkligen på tiden. ska nog fortsätta med det nu, och sen kommer tjocka släkten på födelsedagsmiddag för morfar. ryktena går om att det blir tårta efteråt, det behöver jag verkligen.

nej, nu ska jag fortsätta skriva fejk-loggbok om mina fejk-avslappningar till stresshanteringen! hejhej

Wicked

det stormar inte inuti mig nu, och den lilla vindpust som rör sig kommer stillas av lite vin ikväll. det blir skönt med lite fest sådär precis innan seriepremiären. den sista helgen som man inte behöver tänka på om det är match eller inte. sen börjar allvaret. men än så länge är det fortfarande lek och det blir mycket lek ikväll. och inatt.

syrran och jag färgade mitt hår för en timme sen och jag är grymt nöjd. jag ringer in hösten, mörkret och vintret med en mörkare skrud som passar årstiden nu. riktigt snyggt.

nu ska jag slipa lite på frippen och sminket, och sen ska jag vingla iväg på pumps till måttgränds lokal. jag tror det blir en bra kväll!

Och jag känner ingenting, aldrig igen, baby

första halvan av träningen. snabbhets- & hopptester. gick helt okej, gick på 2,48 på jämfotahoppet och blev etta. andra delen av träningen gick inte så bra. skäll från alla håll, gör jag det ena så får jag skit och gör jag det andra blir det ännu mer skit. börjar bli less på att ta emot allt nu. jag får ta emot skit på träningen och jag håller käften, jag får ta emot en jävla massa skit från dig, jag tar emot skit på skolan och nu är jag jävligt less på att hålla käften. snart kommer jag verkligen sätta dit någon på riktigt, och om jag blir kallad värdelös på träningen, lebbjävel på skolan eller får ryggen vänd emot mig av dig - det kvittar. det börjar koka över nu. inget känns längre, förutom att jag har ont i magen jämt. och när jag inte tänker på allt om oss så känner det mycket bättre. när jag slipper tänka, när jag slipper få sms och slipper spela ett spel så känns allt mycket bättre. och det värsta är att jag vet, men inte du själv... funderar på att ta en sabbatsvecka eller två från allt, eller bara träna hela tiden. verkligen varje dag. så jag kan drunkna i träningen istället för att drunkna i alla jävla negativa tankar. kommer ändå leva på gammlia i vinter så det kvittar ju vad jag gör nu, vet ju vart allt kommer leda hursomhelst.

nu ska jag se idol, lägga mig i sängen och gruva mig för nästa skoldag. sen är det helg, tack gode jävla gud.


höst igen

hösten. perfekt upplägg för katastrofer. allt går åt satan och mörkret och kylan gör allt dåligt hundra gånger värre. konstant magont och stress, jag fattar inte vad felet är...
jag hade gärna fortsatt på det här inlägget, men eftersom det är löpträning = ångest, ikväll så hinner jag inte. men det är nåt som är fel iallafall, du är annorlunda sen du släppte bomben och jag vet inte om jag ska tro på allt jag fick höra. men det känns som att jag är tillbaka på ruta ett ändå. jag funderar på hur det hade varit om jag lagt allt åt sidan och gått vidare direkt. hade varit så himla annorlunda då. det hade iallafall inte varit som nu.
men nu ska jag vila en halvtimme och sen måste jag ut i gammliaskogen och ta ihjäl mig.. igen.. tur att man är van vid att ligga kring botten sen tidigare.

.. and drink some cherry wine

gårdagskvällen. började riktigt skönt hos rebban med några ur laget där folk drack, sminkade sig, spelade tv-spel coh bara softade. sen for vi ner på musköten och hade några tävlingar, vi blev uppdelade i lag direkt vi kom dit... skulle nästan vilja säga att jag var lite odrägig, iallafall drygast mot andrea bredvid mig när vi satt vid bordet, och lite för full. vi vann iallafall tävlingarna och fick en flaska skumpa. kom ihåg att jag inte fick ett glas av det, men sög på flaskan direkt vi hade öppnat den iallafall. fy satan. nu kommer alla få mina förkylningsbaciller också, haha stackarna. sen efter tävlingarna blev det mest mingel och så med folk från respektive lag. jag hade roligast när jag satt och kastade jordnötter eller spelade på julias xylofon.. skit trevligt! nä men skämt åsido, det var en helt okej kväll med trevligt folk, fast hade helst bara haft en tillställning med herr- och damlaget så man får släppa på hela vägen. lite svårt med coach, päronen och hela styrelsen där. men det lär komma fler tillfällen i vinter, och dessutom viskade en fågel i mitt öra att det blir fest till helgen också. usch för veckan som kommer nu i skolan, men det kommer bli grymt bra med helg igen.
jag var nog jäävligt full och dryg när jag anlänge till tråggränd men jag fick iallafall sova i soffan i nån timme innan jag slocknade i sängen. jag är jättenöjd med kvällen iallafall, men just nu hade jag nog helst legat kvar i sängen där jag låg imorse. finns inte många ställen på jorden där jag trivs bättre. jag älskar det helt enkelt.

I can't wait for the weekend to begin

ÄNTLIGEN helg. jag står fanimig inte ut med irenes stresshanteringslektioner, jag mår dåligt av hennes röst. sen suger det att vi har handboll på bollsporterna nu, äckligt tråkigt. dessutom har vi en cpful handbollskille som går in och skjuter sönder alla bara för att han vill imponera med att han spelar handboll. fast han suger ändå. satan vilket ont öga jag gav honom när jag råkade passa typ 2 decimeter ifrån honom och han utbrister "här, gör om passningen". jag eyeballade honom  ett par långa sekunder innan jag gjorde som han befallde.
ÅHHH det är petitesser men jag stör mig på det så sjukt mycket. MEN, nu är det helg. om ungefär 25 minuter ska jag till linn och baka lite inför kvällen då vi två, joja och lumba ska se saw på tv. sjukt mysig kväll. blir turturduvornaför stingsliga bär det iväg till andra sidan ersboda, känns tungt att bli så pass sen som det lär bli ikväll eftersom det blir uppstigning senast 9.30 imorgon, men all tid i ett tomt hus på trågiz är värt alla minutrar jag förlorar i sömn.

imorgon är det som sagt match, klockan 12 på gammlia möter vi ersis 93-killar, och jag börjar på bänk eftersom jag blivit smittad av nån i laget sen vi sov ihop förra helgen. trodde jag skulle klara mig från den där satans förkylningen ALLA i laget haft om jag bara höll mig på bra avstånd, men nej, klart vi ska sova 10 stycken i samma rum så jag drar på mig fetaste förkylningen.. tack, tack så jävla mycket. skulle behöva en bubbla som jag fick vara i när det gick virus överallt
match i onsdags med division 2 laget i vännäs. trodde det skulle suga balle, men fick höra att brudarna skulle löpträna i skogen(var visst den värsta löpträningen nånsin sen örjan kom hit), och dessutom var det galet kul att fp spela div 1/2 innebandy igen så det var klart värt det! något annat värt att nämna var att jag gjorde MÅL!! inte varje dag det händer, kommer suga på den länge ;)

nej, nu ska jag börja klä mig och kanske göra något åt rufset, sen ska jag cykla iväg till linn med ipoden på högsta volym. taggar satan till imorgon - förfest hos fia och sen föreningsfest på musköten. vart det bär iväg sen vet jag inte, men jag känner att upplägget är kanon för en höjdarkväll! hämtar energi för en lång kväll imorgon, sen blir det natten i en varm säng. puss. nej nu är jag sen och jag lyssnar på skitmusik på mtv. hej hej då!

don't let our last kiss be our last

soft kväll förutom att jag är skitförkyld och fick hoppa av träningen. men kul att se match iallafall.
tråkigt att vara ensam ikväll dock, jag tror att 2 täcken på en person är för mycket helt enkelt


sugababes trodde jag hade gjort sina bättre dagar, men nya låten är galet bra med galet bra text med galet bra tajming.

 http://www.youtube.com/watch?v=QPPgHlh1PVI&mode=related&search=

jag längtar så äckligt mycket till lördag. fast frågan är om jag längtar mer till kvällen eller natten. ge mig båda iallafall. puss

=)

jag är helt splittrad. ena sekunden är jag rädd att jag sagt hej alldeles för tidigt och jag inser att jag kan förlora allt igen, men en stund senare tänker jag tillbaka på vilka ord jag fått höra och då känns det så himla bra. jag måste lägga ner analyserandet och tolkningen av allt eftersom det bara gått skit när jag försökt med det hittills, så jag ska bara luta mig tillbaka och njuta av hur det är just nu. jag älskar det. klart man fegar lite när det är så nytt med allt, men det känns bra ändå. och jag har fått mersmak nu, så ge mig mer mer mer.

friluftsdag idag, satt mest och frös och luktade rök av elden som jon hade gjort upp, men jag var rätt nöjd när vi fixade vårt knytkalas - var det 4 olika sorters kladdkaka? galet nice. är dock måttligt trött nu, ska lägga mig och sova en stund inför träningen ikväll. är jättejätteförkyld men ska försöka bita ihop så jag får spela matchen på lördag. får ju trots allt en hel vilodag imorgon, plus att det är flumträning med lite lekar och sånt. bara att bita i.
ska hoppa in i sängen nu och bara snusa på den goda lukten och snurra in mig i mina 2 täcken och 3 kuddar. mums mums. bra dag idag :)

picking up the pieces

jag väger mellan att se simpsons eller att sova, men sängen lockar starkt iallafall. sen ska jag åka iväg på match med div 2 laget, det kändes riktigt sugigt när öjje ringde, men när han igår sa till laget att det var löpträning idag så kändes det inte lika hemskt längre. jag matchar hellre tillsammans med 3 andra sköna brudar från laget än springer runt och har ont i min hals i gammliaskogen. det ha rjag fått nog av för i år.
sen ikväll kommer dagens höjdpunkt. jag vill bara krypa ner i min redan värmda säng och vända mig om och se det enda jag behöver se. kommer bli kanon.
imorgon är det också friluftsdag, vi börjar 11 och jag har bakat muffins till vårat knytis vi ska ha, jag och några till. jävlar vad gott. sen i helgen blir det sjukt nice, dalenfesten på lördag med grymt härligt folk och jag släpper på för första gången på länge. hemfärden därifrån kommer nog inte suga heller med tanke på vart jag är på väg. jag gillar det.

can we bring yesterday back around

jag tänker inte radera det föregående inlägget, för visst kan jag känna sådär vissa stunder. men igår öppnade jag munnen för första gången på 10 månader och slutade ljuga både för andra och för mig själv. jag vet inte vad som kommer hända nu, men nu vet både du och jag. och vad som än händer så har jag ändå berättat sanningen om hur jag känner - det är du och ingen annan. vad som händer återstår att se, men jag vill.

drama queen

ååååååååååååååååh jag är så JÄVLA dum och patetisk. borde lyssna på alla som säger åt mig att vad jag gör är så jävla dumt, för det är ju verkligen det. det är så fruktansvärt förnedrande att få höra i efterhand om vad som hänt för ett år sedan, man tror ju verkligen att man kan lita blint på människor. uppenbarligen är det en lögn, och jag är naiv som tror att folk inte ljuger för en.

okej, man ska inte gnälla över sånt som hänt för mer än ett år sedan, för vad kan jag hjälpa det nu. men vad som hände i helgen, om det nu hände, kan jag fan göra nåt åt. jag kan säga hejdå.

en engelsk journalist sa en gång i tiden "drick inte alkohol för att bli lycklig, drick alkohol för att du är lycklig". så mycket bullshit. på lördag är det nog mitt anti-quote. så är det.
jag mår illa.

I know how I feel about you now

om jag bortser från att jag sög kuk och egentligen nite hade något att göra på innebadyplan så var stockholmsturnén jätterolig. jag hade en trevlig helg, vilket dock resulterade i halsont och en sovmorgon till 13.30 på måndagen, men det var faktiskt värt det. ruskigt trevligt. hann också shoppa ett par saker med mig hem, för man får ju inte vara i stockholm utan att köpa kläder ellerrrrr.. grymt värt iallafall
läs min dagbok från helgen på http://dalenfans.se/nyheter.php?id=97#meny

ikväll är det träningsfritt och jag ska nog dra mig neråt ersäng och se match om jag får med mig sällskap. fram till dess ska jag äta och överraska mamma med att jag har diskat och att hon fick en tröja av mig. imorgon drar helvetet igång igen, men sovis och braa kväll gör att allt går mkt fortare. och inge 70-20 på onsdag, JA!!!!! fruktar dock för hur det kommer gå på beepet, kommer aldrig nånsin höja mig.. klarar jag 11 ska jag kyssa mig egen kropp. JA. dukning nu, haj.


se o lär

so come on baby, won't you show some class
why you want to move so fast

we don't have to take our clothes off
just to have a good time, oh no
we could dance and party all night
and drink some cherry wine


nu drar jag till stockholm, pussokram hajhaj

you're not the boss of me now

en veckas vila (ungefär), en kur pronaxen och en svängom i mina gamla inneskor gjorde susen. jag har inte erkänt för nån att det värkte lite i hälarna under träningen idag men skillnaden är så jävla stor att jag inte orkar bry mig om lite ont. jag kan spela!! så himla skönt. detta innebär att det faktiskt blir en tripp till stockholm i helgen ändå trots att jag trodde att jag var uträknad. är dock lite jobbigt med packningen eftersom jag fick veta att jag skulel få fälja med för 3 timmar sen, och vi åker imorgon klockan 4. jag suger på att packa dessutom, jag kommer packa för mkt av nåt o för lite av nåt annat.

nej nu kom mamma in och klagade, måste lägga mig nu.

jag vill inte sakna dig men jag vet att jag kommer göra det ändå. fan.

i can tell you my love for you will still be strong after the boys of summer have gone

tjött

tur att man spelar med dalen, där finns allt. fick visa upp mig för deras sjukgymnast och han konstaterade att det var en lätt inflammation så det är bara att fortsätta knapra tabletter ett par dagar till o ungefär en veckas vila till. dessutom känns det mycket mycket bättre också. skönt att få det ur skallen iallafall.

inatt var skön. jag fick somna direkt i en skön famn i en inte lika skön säng, men det är viktigast medsällskapet efter att man har sett en så äcklig film som 28 weeks later. vilken jävla splatter rulle, jävulskt äcklig. men jag myste länge idag, kom hem kring halv 1 och sedan somnade jag i ett par timmar efter lite tv-tittande. nu är jag nyduschad och jävulskt hungrig. tror dock det blir nån slags färdigmat, för jag tvivlar starkt på att jag blir mätt och glad på ett par tuggor äcklig surströmming. men hursomhaver, senare blir det iallafall godis i stora lass och fotboll med johanna. jätte jätteskönt. ska njuta s mycket jag bara kan av helgen för snart börjar en ny helvetesvecka. jag hatar skolan mer än nånsin nu, lever för helgerna. men ikväll blir kung!

idrottsmedicin nästa

idag på vårdcentralen kunde dom konstatera att jag dragit på mig hälseneinflammation, och ovanpå det något dom inte riktigt kunde sätta fingret på. så jag blev vidarebefodrad till idrottsmedicin, och när dom säger att man får komma dit inom 3 månader höll jag på att smälla av. så länge väntar jag inte. men fram tills dom blivit tillräckligt telefonterroriserade av mina päron och urban så kommer jag ströva runt i crocs, dom enda skor jag kan ha just nu, knapra anti inflammatoriska och inte göra nånting alls. möjligtvis gymma och kanske kanske cykla i crocsen. kul. nu ska jag slänga mig in i duschen och sen kika på idol. orkar inte äta middag, jag har verkligen ingen matlust och mamma blir helt tokig om jag inte äter. det är en helt sjuk skillnad på matvanorna man har när man tränar, och när man inte tränar. jag käkar verkligen som en häst när det är som intensivast, men sen när det är vila som det är just nu så kan jag faktiskt skippa vissa måltider för att kroppen inte behöver någon mer energi än vad jag förbrukar = nästan ingen. synd bara att inte mamma fattar det och trycker i mig äcklig skinkstek och gud vet vad. ska väöl ta mig nån frukt och kanske lite grönsaker till idol ikväll, sen blir det besök. mys.

kort summering

ont i hälarna.
vinst i cupen.
laget är bra.
skolan är fittig.
jag saknar dig.

RSS 2.0