Forskningspolitik

tröttttt. tur vi har mycket egen tid att plugga på i veckan, det behövs. sitter just nu och läser forskningspropositionen från 2008/2009. låter tråkigt men är faktiskt intressant ändå. däremot är det inte speciellt lätt. inte ens lite faktiskt.

sökt sommarjobb också. skönt att ha tagit tummen ur iallafall!

DERBY!

IKSU - Dalen. Iksu arena kl 18.00!!!!!!!!!





en bra dags arbete.

seminariet gick finemang. fick höra av läraren att vi haft den högsta nivån på diskussionen av alla de gånger hon haft det här seminariet. fick dessutom vg på förra momentet. this called for a toast. så åkte ner på stan, köpte en present till syrran, köpte två presenter till mig själv och en till berra. hoppas han gillar bodyshop:)

sista träningen inför derbyt ikväll. inte skitladdad på intervallerna, men förutom det så.. lite smått laddad!


SATC



en förbaskat bra men nästan bortglömd klassiker. från sex and the city, vad annars.

känns grymt skönt med en lugn träning ikväll, vila imorgon och sedan div1-match på lördag. match blir superkul och det skulle nog vara bra med några matchminutrar i benen om jag ska kliva på mot iksu nästa söndag och känna mig redo.

Ensåndärmorgon

ööörk. ibland känns det som att något försöker säga till en att inte gå utanför dörren den dagen. idag var en sådan dag, som jag ändå kämpade emot på och kom så långt som till soptunnorna. där vände jag dock om.
efter att ha förlagt mitt brunett-torrschampo och fått pudra i blondin-torrschampo(ser ut som att jag har grå utväxt), skållat mig över båda händerna, fått hela bilen översnöad BLAND ANNAT så vände jag i dörren och bestämde mig för att hemtentaplugga hemma idag. japp.



vafan. har skrivit 9756 tecken. maximum ligger på 10.000 tecken. jag känner mig fortfarande rätt vilsen. känner mig gaanska ambivalent över hemtentastatusen just nu.

distraction

sitter på skolan och skriver osammanhängande meningar i hemtentan, men kan bara sitta och lyssna på den här låten och vara kär.


Hemma!

efter 3,5 veckor på flykt har vi äntligen fått flytta in på norra ersmarksgatan igen. badrummet blir helt färdigt på onsdag men i nuläget funkar allt med toalett, vatten, dusch och belysning. eventuellt tvättmaskinen också, men det är nog några små justeringar innan vi kör första turen. men iallafall - S K Ö N ..... T! har haft det himla skönt och trevligt hos morsfars och anki/anders men there is no place like home. vi var ganska effektiva med städningen för att få flytta in så fort som möjligt, hehe..



passade på att köpa lite sängtillbehör också när vi ändå var igång, så nu sover vi äntligen på 160 sköna centimetrar istället för 120. den nya bäddmadrassen är så mjuk att man nästan drunkar i den, haha. men den ligger nog till sig snart:) kruxet med att ha en större säng kombinerat med att leva i kappsäckar just nu är att det inte finns mycket utrymme alls i lägenheten.. väskor och påsar överallt, men ingen garderob att kasta in allt i.. måste nästan bygga en i taket för att den ska få plats. he he.

var hemma i helgen från den inte-så-framgångsrika dalaturnén(var sjukt nära tegsbron efter första perioden och 0-7 i baken mot mora) pga ljumskarna som fortfarande spökar lite. ska dock träffa lars imorgon och jag har positiva vibbar. vill verkligenverkligen trampa igång nu. bara kunna mata på ordentligt en hel träningsvecka utan att ha ont. det är exakt vad jag behöver. men, tålamod...

jaja. i veckan blir det hemtentaskrivning har redan writers block innan jag ens kommit igång. bådar gott.

Jag blir aldrig densamma från och med du


Ambitious studying

har en hemmadag där jag ska skriva färdigt min etikintervju. har alla citat färdiga från själva intervjun så det är bara att skriva ihop den. hittills har jag skrivit en ingress. he he he.

tog sovmorgon till halv 12, kollat lite på grupparbetet som vi ska göra(som vi också gjorde i exakt samma tappning förra året i MKV) och har insett att jag har typ 70% av arbetet färdigt redan. nice.


försöker hålla öppet en vecka i vår/sommar för en solsemester med berra. lite sugen på nån slags sommar nu kanske?


Unik glädje

idrott kan generera känslor som inte går att hitta på många ställen i världen. inatt såg jag, anna, dino och felicia jvm-finalen, och man är helt uttröttad av glädje efter segern. jag var så glad hela natten och morgonen, kunde inte somna förrän efter 06 imorse och vaknade med en skön känsla i magen vid halv 1. förutom att man får skrika sig hes och gråta glädjetårar över hockeyjunisarnas vm-guld har jag privilegiet att få göra samma sak med MITT lag, 25 härliga tjejer som jag får dela så mycket känslor med. det är verkligen få förunnat. jämför jag den glädje man kan känna i de bästa stunderna går det nog bara att matcha med den dagen man får sitt första barn eller nåt sånt. älskar idrott och känslorna som medföljer.

nu har nomaderna iallafall flytt ersboda och checkat in på umedalen hos berras föräldrar. blir här till nån gång under början på nästa vecka tror jag, sen är nog badrummet snart klart! himla skönt.

nu filar jag på recensionen som ska in på måndag och väntar på att vi ska åka iväg på dalenmatchen. härlig fredag!

long time no see

ja nu var det längesen. mycket som hänt.

slut på skolan för jul, ruskigt skönt
mysiga bortaresan till gotland med storm, lilla julafton och som som slutade med 4 poäng
härlig jul med hela släkten och berra
middag på rex på juldagen
jobb på annandagen
slappa mellandagar med min älskade, men med en hel del läsning och plugg
renovering i badrummet på haga vilket innebär ett tillfälligt hem på ersboda för mig och berra under några veckor
en grym nyår med hockey, bastu, middag och fest med stor del av herr och damlaget. kung!
en mindre rolig nyårsdag med sjukt mycket städning, ett igenpluggat avlopp och senare en bakismiddag
hockey hos grisen inatt med sverigevinst!
lunch idag på droskan

ja, mycket mer har väl hänt däremellan, men det sammanfattar det hela. nu är det lite träning i veckan, plugg, hockeymatch torsdag natt och sedan två matcher i helgen! hoppas på lite spel iallafall, men tar det hellre lugnt nu eftersom det blev något slags bakslag efter endrematchen i ljumskarna så nu skyndar vi långsamt. känner iallafall att jag sakta men säkert börjar komma tillbaka till någon slags form, trots att det är långt bort. skynda-långsamt.

ska försöka lägga upp några bilder från nyår när det styrts upp också. hörs hej!


RSS 2.0