Härliga höst

i tisdags åkte jag och pappa ut till lycksele tidigt på morgonen för teoriprovet... och till min stora glädje lyste ett stt stort, grönt GODKÄNT på datorskärmen :) :) :) fantastiskt. dagen efter var det halkbana, där jag också hade flyt och fick köra med heggan ner till hörnefors. hur kul som helst var det dessutom, och fick träffa stefan som jag ska ha lilla uppkörningen med. känns mycket bättre efter att ha träffat honom! är dock sjukt nervös för både lilla och stora uppkörningen, eftersom båda kommer inom en väldigt snar framtid... är extremt nervös men jag vet att det bara är att vara koncentrerad och köra som man gör hemma! huvva :)

imorgon: match mot övik kl 10.00gammlia
                 match med ibf dalen kl 20.20ersäng

kommer bli grymt kul att få möta ersboda igen. andra gången jag gör det sen jag började i dalen, men första gången jag slipper spela när jag har körtelfeber :) haha

ps: till min stora glädje visas One Tree Hill från allra första början alla vardagar kl 16.10. hösten känns så myckt mer välkommen med one tree hill i rutan, hur töntigt det än låter! det är fantastiskt bra. :) de avsnitt jag inte har möjlighet att se kommer jag såklart att spela in, finns inget bättre än att komma hem och sätta sig och kunna se oth när man vill! kanoners! nu blir det sängen.!

Pump i vindeln

ojojoj. mycket som sker nu.

i helgen var vi på team building med laget. exakt samma ställe, exakt samma schema som förra året. bara lite mer utdraget. skitkul. men jag ska inte vara negativ, för det var rätt trevligt ändå. det är svårt att inte skratta och ha det kul en sån helg. men det hela blev snäppet mindre härligt eftersom emma sugit på en av mina vattenflaskor(vilket hon gärna får göra) men nu var fallet så att hon var förkyld. så nu har jag varit dunderförkyld hela helgen med halsont och hes röst som nu har utvecklats till hosta och snuva. och torr näsa. syndade dessutom ett par gånger i helgen, använde otrivin 4 gånger. inte bra. ska försöka undvika det nu. men tog aktiv vila ikväll och vilade från träningen. får se om jag är med imorgon på gymmet/snabbhetsträningen. kanske blir bara gymmet isåfall. skulle vara okej.

SEN imorgon är det ju det fruktade teoriprovet... svettas bara jag tänker på det. men har pluggat i boken i 2 timmar ikväll och gjort ett sista teoriprov på datorn som jag fick hela 66 poäng av 70 möjliga på. jag är extremt glad. ska läsa igenom boken lite till innan jag går och lägger mig och ha medmig den imorgon i bilen så jag kan plugga ända in i det sista. ska fanimej klara det!!! känder ju lite bättre efter datorprovet jag gjorde iaf.

ska nog lägga upp ett par bilder från helgen så fort jag kan, men det lär bli efter halkbanan på onsdag som jag ska göra med heggan. så skönt att vi kör samma bil. så önska mig lycka till! kommer gräva ner mig och köra skitdåligt på halkbanan om jag inte klara det så nu jävla får det bära eller brista. jag SKA klara det.

MEN

blä. deppo ikväll, känner mig lite lämnad inte bara av en, utan två stycken. sen undrar man också ibland vad ens tränare gör, men man får väl hoppas att det är lagets bästa.

jag sitter och surar utav bara fan nu och tänker utnyttja min ensamhet till att plugga teori. eventuellt kanske köpa nånting gott så jag har nåbnting att trösta mig med. det är dagr som dessa man har rätt att äta något gott när man ändå inte har roligare än så. dessutom behövs det en lagfest typ nu, jag är så jädra sugen. rosé, tunna kläder, härligt lag och kanske en eller en annan person man gärna skulle ha med på samma ställe... men det blir ju inget förrän 12 oktober pga alla  matcher, så man får väl hitta på andra roliga grejer fram tills dess då det tydligen är ledig helg på ledig helg på ledig helg... när det börjar bli vinter. skit. men jag räknar ner.

nu ska jag in på str.se och skriva teoriprov. och kanske köpa skumbananer på obs. hejjj.

Uppstyrt liv, finally

nu har det hänt mycket på få dagar. jag börjar styra upp livet nu, bra.

- teoriprov i lycksele den 26e (fanns inga tider i umeå innan september så jag högg lyckseleprovet! heh)
- halkbana den 27e
- klippning den 20e, exakt ett år efter jag klippte mig senast (+färgning)
- personlig sponsor fixad, candeo know it i år igen
- söka jobb på måndag

fantastiskt hur skönt det känns när man börjar ordna upp saker.

har pluggat teori som fan den senaste veckan, gjort 4 prov hittills och det går bättre och bättre för varje gång. jag ska verkligen klara provet. det finns inget annat. kör bil som en tok också, allt för att det ska gå så bra som möjligt med de sista momenten framöver.

annars då. många hemmakvällar under helgerna nu eftersom vi inte är lediga från helgmatcher förrän den 12e oktober. suck. hade så gärna haft inkilning samtidigt som herrarna nästa helg. men vad gör man. får släppa på ordentligt när vi blir lediga.

idag har jag, förutom gjort ansiktsmålningar på ungar under happy milen, shoppat lite, sovit, sett os och kört bil. extremt lugn lördag alltså. dessutom har jag målat tånaglarna, nu när sommaren börjar ta slut och man har stängda skor :) ska ha gladiatorsandaler imorgon på matchen iallafall så det var till nån nytta. hehe. efter dalenherrarnas match mot ersboda lirar vi mot city. är sjukt sugen på att spela och bara kötta köttet. kung. sen kommer hedda aka gipset hem imorgon också. gryymt!

TEORI hela dan varje dag

idag sov jag ut, blev väckt 12.15 av att telefonen ringde. perfekt.

har käkat korvbröd till middag och efter det bara sett lite os och resten av tiden gjort teoriprov på internet. har höjt mig sen det första jag gjord eiallafall, från 35 till 47.. hahaha. börjar iaf lära mig mer och emr varje gång, funderar på att ringa och boka ett prov på vägverket snart och göra ett prov och se hur jag ligger till. eftersom fader betalar gör jag det mer än gärna. är dock extremt nervös.. fan, jag kanske står med körkort i min hand om nån månad om jag har flyt med bokning av halkbana och sånt.. fast det lär jag ju itne ha! jaja, jag har bara kvar 2 små moment på körskolan innan halkbana och lilla uppkörningen. jag vill bara göra det nuu! fast det suger ju inte att köra bil med pappa i passagerarsätet ändå, klagar inte! ska be om att få köra till träningen ikväll. tänk när jag hittade på vad som helst för att slippa köra bil. nu är det nya tider.

igår åt jag stuvade makaroner och köttbullar med hamner. sjukt skön tjej. tror hon är min okända tvilling från östersund. helt sjukt vad hon har många egenskaper liknande mina. läskigt. men sjukt kul att vi fått ett par sköna värvningar itll laget som höjer stämningen iallafall :) grymt. nu ska jag se top model coh sen göra samma middag som igår. love it.

Praktik i teorin

imorse klev jag upp klockan 10 och slängdein tvätten. blev rätt pigg efter det så såg days of our lives ett tag tills mattias vaknade upp. det blev en lång morgon isängen, hur skönt som helst att ligga kvar till halv 1 och bara mysa med tjocka täcken och många kuddar.

vid 2 blev det körskola med patrik. vi skulle köra mot anvisningar hette det tror jag, och gick hur bra som helst. men när jag skulle boka in en ny tid så säger käraste patrik att jag inte får köra mer nu förrän jag börjar plugga på teorin... det sved som fan, men vad oroar jag mig för? jag som alltid varit skitbra på att komma ihåg saker jag läst, varför skulle det här vara svårare än nationella i matte b? det är det ju inte. det handlar bara om att det gäller mitt körtkort istället för mitt betyg den här gånge. pust. det som gick så bra att köra i veckan! vill köra meeer. men iallafall, när jag gjort en del teori och kankse provskrivit det en gång som fader tycker jag borde göra, så ska jag få köra lands- och motorväg. sen är det fan inget mer! då är det dags för halkbana och lilla uppkörningen. VA?! när hände det här? jag började köra i mitten på juni!!1 fan. teoriprovet.. jag SKA klara det. snart.



JAG ska vara på den där bilden snart! hehe

Bag in da box

nu har vi börjat köra  igång med innebandyn. känns faktiskt rätt bra, och jag är sjukt stolt över att jag inte tvingas fara iväg på löpturerna med de som inte klarade gränsen på beepet. jag är så stolt inombords.

igår var det lite fystester som gick bra, förutom en fet 0:a på chinsen, och efter det blev det dusch, lite skitsnack i omklädningsrummet och sedan cykelfärg upp mot haga och casa del dennis. där blev det grill, rusdrycker såklart, inget annat, och folk från gammklassen. det var gott att äta och det var faktiskt riktigt trevligt. det blev inte skitmycket stillasittande, men fan vad kul det var att prata med alla igen. som om vi aldrig varit ifrån varandra, utan forfarande haft jävliga skoldagar då vi hatat varandra. härligt.
speciellt härligt var det att träffa nico coh heggan. grabbarna i all ära, men det är så mycket som jag gått igenom med dessa två kvinnor så jag tror det blir svårt att bräcka vår relation. det kan gå hur lång tid som helst, ändå tycker vi detsamma om varandra och ingenting förändras. smörigt, men sant. gillar er.

imorse var det körlektion och rondellkörning. det kunde jag ju redan sen tidigare även fast jag höll på att preja ut en bil när jag bytte fil en gång, men annars så blir det att gå vidare från den punkten. fan vad roligt. nu vill jag köra fort! haha

löpning ikväll, sen häng med johanna aka mozart och sist sömn med mattias. skönt att sova nyktert, det var ingen härlig upplevelse att vakna upp bakis med en stjärt i ryggen imorse. stjärten är nog så jobbig utan bakisheten.

lite bilder från igår då...
          

zombie

jag vet inte hur jag ska beskriva mitt tillstånd idag. jag vaknade halv 9 i mattias säng och kunde inte somna om. kollade på top model en stund, sen beslöt jag mig för att traska hem för att sova vidare hemma. gick inte heller skitbra. såg lite mer top model, messade med renström en stund, sen ringde johanna och ville ha lumbas hemnyckel.så jag kelv upp och vi låg avdankade i soffan och pratade en stund innan hon for hem. nu hamnade jag vid datorn och jag är helt slutkörd i kroppen. är så fruktansvärt trött men vet at tjag inte alls kan sova. suck.

ska hänga med linn idag, väldigt trevligt. åt påf rasses hos henne igår, så fantastiskt gott. passande nog ringde fyslorden andreas under måltiden, men han bara skrattade och sa åt mig att fortsätta "festa" eftersom vi förtjänade det efter helgen. gulligt ord. han är så härligt, den där andreas.

nu ska jag försöka äta något ta på mig några kläder som inte gör ont att ha på sig, klämmer på muskler eller så, och kanske ha ut´släppt hår idag för första gången på läänge. kanske ska boka klipptiid snart också, i slutet på augusti var det exakt 1 år sedan jag klippte mig hos frida. kanske blir ett 1-årsjubileum. jag vet exakt vilken frisyr jag ska ha också, lite nytt och roligt! dessutom färgning. fantastico. nu måste jag vilaeller något. pust.

En saga om ett beeptest

det var en gång ett beeptest. ångest, illamående och stela ljumskar. elva plågsamt långa minuter då jag krigade mot mitt ege psyke. det kanske låter som en dåligt skrivet neurotisk dikt, men jag har inga bättre ord för det. man slängs emellan hopp och förtvivlan när en röst säger till en att det gör ont i lungorna, det är syra i benen och att jag aldrig komma klara de resterande 4 minutrarna. men en annan röst talar också, och gör att det inte känns lika stumt i benen och säger att det känns rätt okej ändå, att jag har flås kvar för de sista svängarna. och det som är avgörande i kampen mellan det goda och det onda(alltså ont i benen) är när jag tänker att jag kommer bli så jävla förbannad på mig själv om jag inte krigar de sista 20-30 svängarna och tar ut mig till 110 procent. jag vet att jag kommer ångra mig efteråt, och vetskapen om att jag kommer behöva GÖRA OM SKITEN en gång till isåfall gör att jag kämpar ännu lite mer eftersom jag aldrig i hela mitt liv vill göra ett till beeptest om jag kan undanstyra det. så jag springer en sväng till. och en till.

vid mitten på 9 då den onda rösten i huvudet börjar få ett stort övertag hoppar molin in bredvid mig på malins plats där hon gett upp för ett tag sen. haha, skrattar den onda rösten och får mig att inse att det är nu personerna bredvid mig börjar knäckas och hoppar av en efter en. snart är det säkert min tur. men molin springer bredvid mig och skriker att jag ska ta i lite till, att jag börjar missa den sista metern till linjen. hell no tänker jag. jag kan ta igen det. samtidigt som lingon ropar att det är 20 längder kvar börjar jag räkna ner i mitt huvud. 20..19..18..17.. och efter 15 försvann jag. minnet är helt blankt och jag har något utav en blackout fram tills jag hör sophia ropa att jag bara har 5 vändor kvar. 5 vändor? kan det stämma? jag springer och känner att det börjar ta emot efter ett par, men det är så nära.. 2... 1.. en till nu... och jag klarar faktiskt av att ta i lite till under sista halvan på den sista svängen för att hinna fram till pipet. jag dyker mot golvet. ett avgrundsskrik som låter mer skräckfyllt än glädjande kommer från min mun. några tårar av lättnad rinner. jag hör hur rösten med den australienska dialekten säger monotont "11.2... 11.3...". och då vet jag att jag klarade det.

the end.

Räkfrossa

håhåjaja. sedan jag skrev sist har det bara varit ett par jobbpass, och sedan ledigt från och med i måndags. börjar jobba igen på onsdag men har bara 3 pass den veckan. klart att det är skönt, emn har börjat trivas så fruktansvärt bra på mcdonalds så det känns lite synd att det är så lite jobb. men jag får plocka på mig de pass som ingen annan tar. blir kanon.

för övrigt har det varit mest vila. var ute på tc i lördags med ersbodakvinnorna och det har riktigt trevligt. jag var alldeles lagom och jag förstår verkligen inte varför många frågade hur jag mådde. på riktigt! då är det nog inte så många som har sett mig vara äckligt odräglig, och tur är väl det. eventuellt kan det bli någon sorts klassgrej på onsdag med grill och rusdrycker(yep) om jag och denniskan styra upp skiten. så sjukt kul det skulel vara.

annars har jag varit mycket med mamma och pappa faktiskt, både varit ute i stöcksjö och ätit lunch ute på räkbåten. räkfrossa, jag älskar det. räkor är så jävla gott.

i helgen är det tester. så jävla äckligt. punkt.



linns bild från tc.

ska försöka lägga in fler sen då jag ids ladda över mobilbilderna till datorn.


RSS 2.0