punk ass dress!

goder afton! trots ledighet i många veckor så finns det alltid aktivitetsfyllda dagar, tur det. tog en sväng på stan med katta där det blev en smula shopping och planering för helgen, jag köpte en t-shirttunika och katta inhandlade en grym klänning från monki som förhoppningsvis ska på i helgen. kan bara säga att katta får skaffa en bodyguard till lördagskvällen, kommer springa många karlar efter henne i den lilla svarta! mjau!

åkte hem och hämtade jossan och hegg, lagade goda kycklingburgare och skrattade åt "stygga flickors klubb", sjukt roligt program. strax ska jag tanka bilen och åka ner till gammlia och städa ett rejält skitigt omklädningsrum. hur kan kvinnor skräpa ner så mycket? huvva. ikväll ska jag umgås med min man. tack.


nytt


vindelnhelg

den här helgen spenderades i dalenkläder och hejandes på laget i vindeln. var inte med på nåt träningpass/match men hann vara med en del ändå. fortfarande sjuk och vila som gäller för mig.

ikväll ska jag på tunnelbacken för födelsedagsfirande och fika. riktigt trevligt. veckan som följer blir rätt lugn också, fram till lördag. imorgon hoppas jag att jag jossan och heggan ska laga mat. hoppas också på att börja kunna träna. för på lördag blir det lagsammankomst hos linn = lagfest. grymt.

caught in a bad romance

idag var jag på stan och gjorde lite ärenden. en födelsedagspresent och en julklapp till exempel. skönt att ha suttit igång med julklappshandeln!

inget spel för mig i helgen under träningshelgen i vindeln, sjukt ihärdig hosta som vägrar ge upp. men får åka med och umgås och kika på iallafall. så ikväll blir det vila, idol och bakning med mor. men först kinamat till middag! otroligt mysigt.

yep

måste måla naglarna nu. var typ tre veckor sedan. har brutit mitt löfte sedan jag slutade på mcdonalds att alltid ha nagellack nu när jag äntligen får. måste måla naglarna. och köpte ett rött läppstift. för man kan ju inte ha skinnbrallor utan röda läppar.

nu måste jag köpa en tidning.


dah

hur kul är det att vara sjuk? är så jävla uttråkad. får ångest kombinerat med dåndimpen av att bara sitta hemma.

kanske man ska ta sig till statoil och köpa nån skvallerblaska.

hade gärna jobbat på winnerbäcksgrejen ikväll men när man hostar ihjäl sig om nätterna av att bara gå en sväng så är det nog inte läge. hade varit kul att få vara med på träningshelgen i vindeln men det känns ju ganska avlägset nu.

på tal om avlägset.. ingenting är omöjligt längre - urban karlsson har skaffat fejjan! kungligt!


bah

sjuk igen. tredje gången på en månad. börjar likna mina unga år då som spenderades på vårdcentralen...

körde spänsten och harres igår men beepet förmådde jag mig inte att orka. lite hosta och ont i halsen hindrade det. under kvällen blev det värre och inatt vaknade jag av att stämbanden var på väg att smälla igen så det var bara att proppa i sig kortison i tablettform och astmaspray. vilket jävla sjukhus. är rejält lam i kroppen idag. undrar om jag ska orka ta mig en dusch och med munkavle ta mig ner till gammlia för citymatchen. att skrika kommer inte på tal. ÅH så jävla jobbigt det alltid ska vara.

new moon

och filmen i söndags.. vilka män. HALLELUJA!



level one

testdagar råder. igår var det fystester och det gick bara bra, hade samma resultat på bänkpress-finnen-chins osm förra gången vilket är ok. höjde mig på både mage(pb) och ben. skönt. måste ge cred till tassen som jag tror övertog tronen från chippen som starkast i benpressen. mycket imponerande! idag väntar beep, spänst och harrestest. jävla kasst att jag brjat få hosta och rossliga lungor idag. tänkte att jag skulle hålla förkylningen i schack fram tills efter testerna men det lär märkas på beepet om det funkar.

lagade en massa kycklingwok med nudlar igår med jossan. så jävla gött. goda rester till middag idag!

shoppade skor i lördags. varma mc-boots. trevlit!

thriller

hektisk helg. från fredag eftermiddag fram tills ikväll kommer det vara full rulle. det blev middag+utgång igår, roligt. idag matchning och mat med katta och unni, dalen vann ikväll. grymt rolig match att se. nu ska jag bara andas ut hemma innan jag åker på new moon-bion. skönt. på måndag-tisdag är det fystester också, kommer bli högst intressant att de resultaten både på en själv och andra!

man kan verkligen inte ta någonting för givet. magen gör lite ont.

fille och frippe

vilket väder ute.. INNEBANDYVÄDER! som gjort för att sitta inne i en mysig hall och kolla på bra innebandy.
DALEN - IKSU gammlia 19.00. VAR DÄR.

idag ska jag göra ett par småärenden, dona lite inför i eftermiddag och klockan 5 blir det massage nere på hallen och sedan matchsamling. kung.

igår blev vi fångade på TV-nyheterna nere på bokia, som renström skrev till mig.. ser riktigt "starstruck" ut.. haha


hm

hur kan folk bara vända ryggen om varandra? man tycker ju att man borde ha lärt sig när det bara försvinner folk mitt framför ens ögon.. men tydligen inte.

var med jossan på bokia nyss och kollade på filip och fredrik när dom signerade böcker. lika festliga i verkligheten!

intervjuoffer

for på k-rauta imorse strax innan 9 för att gå kundservice utbildningen.. tydligen var den flyttad tilll... DAM DAM DAM - igår. bah. fick inte veta något, men får väl se om det kanske blir en annan dag istället för mig och några till. skulle ju vara festligt.

så var på gammlia halv 10, gymmade med katta och spelade in ett litet klipp till dalenhemsidan.. så håll utkik efter mig när jag ligger och pumpar bänkpress i ryssgymmet! dock lika mediaotränad som foppa efter att modo åkt ur sm-slutspelet mot malmö -94..



idag ska jag: sova en stund till, tvätta, träna, se paradise. japp... gillar förresten att JG skickar sms vid halv tio igår kväll och skriver "ÄR DET INGET PARADISE HOTEL?!". alla är lika desperata som jag! :)

snickarboa igen

och jag som trodde att jag skulle kunna vara nollad i utvisningsligan ett tag till iallafall.. i helgen kom dom första fyra minutrarna.. en i varje match, och båda för hårt spel.. haha.. tillbaka i dom gamla gängorna..

utvisning 1: sparkar du på min målvakt får du på moppo
utvisning 2: kallar du mig dum i huvudet får du på moppo


vaffö skriker dom på detta viset

idag har jag varit en degklump och sovit ut alldeles för länge, varit och handlat lite, ätit och sett ronja rövardotter(otroligt bra film för dem som glömt) och nu ska jag hoppa in i duschen, äta och sedan åka ner på hallen för en skön massage efter helgens två matcher och sedan se årets derby. varför är inte alla måndagar såhär bra? :)

söndag kväll

såg just klart första avsnittet av paradise hotel på datorn. vad ska man säga? världsklass!! det här blir något jag verkligen inte kommer missa. tror detta program skulle passa uk perfekt, han som låtsas skämmas när skvaller dyker upp men gärna gottar sig i aktuella "snackisar". urban, det här kan du och jag diskutera om efter träningarna! lika bra som hans chickflick-filmer!

helgens matcher då en snabbis - tre poämg av sex möjliga. hade gärna plockat dom av täby istället med tanke på tabelläget, men måste säga att täby är nog det bästa lag vi mött hittills, och då menar jag lag och inte bara en 2-3 poängmakare som håller upp resten av laget. all ära till täby.

imorgon blir det sovis, massage på gammlia och sedan DERBY 19.15! kungligt


walk the walk

drogs ut på promenad med matte k nyss. uppfriskande och kyligt. nu vill jag nog bara hoppa in i duschen och sedan baka och packa. älskar fredagar.

dubbelhelg

sicken lat fredag det blev. låg i sängen alldeles för länge, I'm not there hörs i bakgrunden på tv:n med dylan-musik och det enda jag planerat för idag är att packa, duscha, baka och se idol med katta. ibland är man otroligt lat. MEN man måste ju ladda och vara pigg inför helgens matcher ;) vila krävs.

på tal om helgens matcher håller jag alla fingrar och tår för att såsen ska må bra tills imorgon, låter som att hon åkt på någon maginfluensa av något slag och varit uppe och vomerat hela natten. kräkljuden kom redan på träningen igår kväll...! inte sköna närkamper där inte.

såg att ville lahdensuo är på väg till thorén. mycket intressant, sjukt grym back enligt mig med en otrolig fysik och ändå ett bra spelsinne och fin klubbkänsla. läs mer på VF:s innebandyblogg



solbrännan får du jobba på ville, där är henke ljusår före dig!


Race

skinnhandskar = bilkörarhandskar. vilken rallykänsla med skinn mot skinn! tack för presenten syster


meddelande!

nu när mobilen är igång så måste alla som har mig som kontakt i mobilen skicka ett sms till mig med sitt namn! telefonboken är nollad och jag behöver få tillbaka mina kontakter!


å hej å hå

oj. vissa dagar är bättre än andra. igår hade jag sjukaste oflyt:

- fick fel nummer till nya simkortet. åker till mediamarkt för att byta sim till nya mobilen. nya mobilen har ett produktionsfel sm gör att jag måste komma tillaka dagen efter med hela förpackningen och allt + kvitto.

- kommer hem, får samtal från toyota och får veta att jag måste betala en ORIMLIGT hög summa för ett par skador på bilen(varav den dyraste kom ifrån att någon annan har backat in i min bil och stuckit). det var sjukt deppigt där ett tag.

men efter lite snack med padre så fick jag lite perspektiv på allt samt att det kändes som att det skulle fixa sig rätt bra ändå. fick en stor bamsekram av unni nere på hallen sen så det kändes som en fis i rymden till slut. även linn åkte på en känga för dalenbilen, en fet faktura lär komma hem till henne med. surt. men man är då inte själv om att ha det lite tufft ibland!

hittade en bild från när vi var i tunisien på pattes blogg som gjorde mig glad:



fina pöjkar. patte borde komma hem snart också!


-

det här kan ju bara inte hända. helt otroligt.

tisdag

idag är jag trött. jobbigt att stiga upp utan väckarklocka också kan jag lova. men har iallafall hunnit gymma nu och ska väl ta mig en matbit strax. träning igen i eftermiddag, hoppas det blir mycket spel nu eftersom det börjar närma sig matchdags. ska ringa josse på ett par timmar också, hoppas hennes första dag på kappahl gick bra och att hon hittade fina tantkläder att ha på sig :)

FITTjA (ligger i botkyrka)

phu. nu är det kaos. jag tvingade jorik att följa med mig idag och hitta mig en mobil så vi åkte runt och kollade lite på ett par butiker, och till slut hittade jag en bra mobil på mediamarkt. finemang tänker jag och åker hem och laddar den, goffar in simkort och minneskort och allt vad det heter för att snabbt få igång den lille jäveln. vad står du på mobilen när den är startad? SIM CARD ERROR!!!!! jag dog. jag dör fortfarande. ska in på mediamarkt imorgon och kolla vad felet är, och om det är simkortet som är paj så får jag ett nytt om tidigast 4 dagar. för i helvete. så jag är arg och onåbar just nu.

åt tacos med jorik som sagt inne på stan. det var gott och det är bra att vara med jorik för då är man sig själv och ingen annan. och man ska spy galla utan att vara värst ändå, rätt skönt.

nu ska jag baka fika till laget och byta om för träning. tjingeling.

en fråga

ibland undrar jag... hur kan ALLA karlar vara så jävla sviniga? det ligger liksom inte någon tanke bakom deras handlingar, det liksom bara händer att killar är äckliga svin. LIGGER DET I GENERNA? skulle vilja se en forskiningsanalys på det där.. jag blir tokig.

nu väntar jag på att damerna kommer om nån timme. hoppas någon dyker upp nu, vet ju inte om nån lämnat återbud på mobilen.. jag blir tokig på det också förresten.

8 november

memo: igår gick min mobil i graven, han gav upp och jag kommer bara kunna nås på hemtelefonen fram tills tidigast imorgon. så det är därför jag inte svarar på samtal eller sms. men jag säger i allmänhet till alla: tack!

inatt somnade jag inte förrän halv fyra, var hos josefin länge och bara var. ganska skönt att få slänga ur sig lite dynga ibland. och det behövdes nog.

snow

imorse när jag vaknade kändes det som att halva tungan var avsliten, vilket jag förstod var på grund av natthosta igen. skit. men är ändå mycket bättre nu, hoppas på¨träning på måndag.

idag ska jag ner på gammlia med katta och skjuta lite. fortfarande inte helt frisk, så ganska stillastående med andra ord, men det är ju så jag jobbar vanligtvis.. hehe.. sen blir det en liten lunch och basket efter det. sen förmodligen sängen resten av kvällen, inte riktigt pigg på övriga aktiviteter.

dj antoine - work it out

hey hey i wanna be a rock star


mama

snart ska en kaka bakas i huset, efterätt till ikväll då det vankas middag hos cap linn med unne! wiho!

HAHA det ser ut som att jag är havande kvinna på vårat enskilda foto.. GULLIGT, vem är pappan?


kul förmiddag

såå idag har jag varit på fotvård på morgonen, alltid välbehövt. fick en god kopp te också, hur underbart som helst att sitta där med ett fotbad och en kopp te och bli ompysslad på morgonen. kanske mamma ska få något sådant i julklapp!

svängde förbi på duå också, vilken jäkla fröjd det är att gå in i den butiken.. förutom alla dofter så är det ju kundservice 110%, man vet vad man pratar om när man jobbar med det själv.. hur sköna killar som helst som är sådär fröjdigt glada och käcka. går alltid ut därifrån med ett leende!


andreasfoto.se

det är iallafall helt sjukt att man från hagarondellen fram till min parkering på ersboda kan stöta på 3 jävla katastrofer i trafiken.

1. en bil som kommer bakom mig när jag ligger i vänstra filen på e4, ligger kring 80 ändå så mesar mig inte direkt fram. en bil kommer bakom mig i typ 110 och bländar mig med hellyset och tvingar mig att pressa mig in i andra filen.

2. en halvblind gubbtjyv som bara tutar och kör in i rondellen när jag varit inne i rondellen ett jävla tag, och han inser liiite för sent att han måste tvärnita med halva nosen ute i rondellen.

3. en lastbilschaffis som tagit sin fredagsvirre lite för tidigt och står parkerad på höger sida vägen framför infarten till parkeringen. när jag gör en omkörning för att komma förbi startar denna människa sin bil, kör ut på vägen och börjar vända på lastbilen när jag halvt kör om honom. VAD HÅLLER DU PÅ MED menar jag.

ja. detta är bara ett axplock. men å andra sidan kanske dom tycker att det är jag som är idioten, finns ju fler sidor av samma mynt. men ändå. gillar att skrika i bilen. heh.

one two freddies coming for you

goddagens. tar en kort paus från mitt filmmaraton, fick låna "terror på elm street"-boxen av jenny holmgren för ett par veckor sedan som nu betas av. grymt snällt, och roligt att jag hittat någon som delar mitt intresse för gamla skräckfilmer, för tydligen gör inte matthew det.. blä.

är fortfarande förkyld och igår kväll sov jag mellan 18-21, och hela natten efter det. har efter 20 år insett att förkylningar bara ger med sig med vila. skönt. ska ta mig ett glas oboy och fortsätta se skräckis och eventuellt pallra mig ner på gammlia och se damerna möta city i en vänskapsmatch.


hm

nu blir det sängläge i ett par dagar medan jag är förkyld. två viktiga matcher nästa helg man måste vara frisk till.

..vad säger man. har just pratat med jorik litegrann. fortfarande en klump i magen.

grey

nös just för kanske 20e gången idag. har blivit riktigt dunderförkyld. men ikväll är det match mot länslaget, alltså västerbottens pojkar. 15-åringar, dom är rätt rejäla ändå. och snabba... får lira ikväll och sedan skulle jag gissa på att det blir sjuksängen resten av veckan. tur jag ställde in födelsedagsfesten på lördag..

nu ska jag göra nudlar med wokgrönsaker och sötsur sås. älskar det.

insåg att vi har kommit till den åldern då människor i våran närhet faktiskt går bort. fick erfara det igår, och mina tankar är hos de närmsta.

-

THERE IS NOTHING LIKE A DRUNK MONKEY


MJ

såhär såg jag ut i lördags. trevligt var det!



vilket jäkla surpissväder det är idag. "försov" mig till kl 11 idag, var väldigt trött sedan helgen och jag tror bestämt att det blir spiknyktert framöver ett tag, blir så otroligt sliten i kroppen med tanke på hur sällan man dricker och hur hårt man tränar. inte värt det.

idag ska jag fördriva tiden med att tvätta, diska, handla lite och sedan fara på våran målvaktsträning ett tag och även kika på herrarnas träning för att spana in nyförvärvet från schweiz, "cedde", som inte är helt obekant sedan tidigare eftersom molle var god vän med honom och han har lite bekanta i stan. kul med ett nytt ansikte i klubben också!

jag har ont i halsen. drygt. ännu drygare är att jag såg att jag var bortplockad från listan på anställda på k-rauta. antar att jag inte lär få många jobbtimmar i framtiden numera. synd. men längtar väldigt mycket till att börja plugga, så himla spännande och nervöst. tror jag kommer vara i mitt rätta element då!

nu: sunka ihop en stund och sedan tvätta. löv mondays


RSS 2.0