Wroom

igår kom mormor och överraskade mig med en tidig födelsedagspresent. eftersom mamma och pappa for till vilhelmina igår och är borta fram tills söndag kväll så är vi billösa, men vi åkte till toyota och jag fick hämta ut en riktig pärla som jag fått hyra till måndag! så denna skönhet glider jag runt i i helgen. tack älskade mormor och morfar. jag kommer aldrig vilja lämna igen den!

 

imorgon har jossan halloweenfest på rött. har funderat väldigt länge på vad jag skulle klä ut mig till men fantasin är som bortflugen. men då funderade jag på charlie chaplin. jag vet att man borde klä ut sig till något läskigt egentligen om man ska vara regelrätt, men jag tycker faktiskt att han är extremt obehaglig att titta på. speciellt de dystra svartvita bilderna  när han är målad med ett tjockt streckt kajal runt ögonen med en tom blick. så jag har spanat runt på myrorna efter ett par stora kostymbyxor och en kavaj i förmiddags och ska svänga förbi röda korset efter jag har släppt avsyster på iksu. så förhoppningsvis kommer jag se ut ungefär såhär imorgon kväll:



hoppas det blir bra. vid 6 ska jag hämta älskling och sen far vi och äter middag hos mormor och morfar! så härligt mysig kväll. nu vill jag bara kura ihop mig i nya vinterjackan och njuta :)

SEX PÅ ÄNG

ja, eller sex poäng som vi plockade i helgen. SÅ JÄVLA GÖTT. var en fantastiskt helg på gotland och i stockholm som, trots svullna fötter och trött kropp, var hur kul som helst. tidiga morgnar och ensam på rummet(jag skulle tydligen vara i karantän, tack öjje) vilket innebar att jag var själv på kvällarna. gick dock bra tack vare mattias och sudden som offrade några sms till mig. kul att bli uppdaterad om vad som hände på andra sidan sjön i huvudstaden hos herrlaget medan vi låg på göttland. hann dessutom shoppa lite under lördagen OCH äta sjukt god lövbiff med bea. mums. men viktigast av allt var att vi plockade sex poäng av både endre och balrog. vill poängtera att balrog aldrig förlorat på hemmaplan under de senaste två åren, men att vi spräckte segensviten. lilla dalen! som ska överleva elitserien. vilken spännande vinter det kommer bli :)

                           

och vad hittar jag inte på sängen klockan halv 5 på morgonen? sötpappa har lagt dit några pepparkakor. fantastisk helg med SEX POÄNG! läs vad jag skrev om balrogmatchen på dalens hemsida.


pizza

pizzan var mums. det blev lite kladdigt och smuligt men det är en av få gånger jag lagat mat från grunden, alltså inte stekt upp pyttipanna, gjort köttbullar och makaroner eller dylikt..



spelarmöte med örjan i eftermiddag lite hastigt och lustigt, kändes riktigt bra och det är sjukt vad ett år kan göra för en som person. man mognar dag för dag.

nu ska jag hämta mor och far från kören. lägger upp lite bilder från helgen och dagarna som varit - lunchen på stan, vinterjackan från stadium, och jag måste såklart få visa hela världen vilka häftiga blåmärken jag fick från matchen. det kommer dröja länge tills jag får några liknande igen!

     

[cåf cåf]



matchen i söndags. jag vill inte påstå att jag kände mig på topp, och trots andnöd och dumma beslut när jag var som
tröttast så gjorde jag ändå en riktigt bra match med tanke på förutsättningarna. jag är nöjd och fick faktiskt en kurre i vf, det är verkligen inte varje dag det händer! jag är otroligt nöjd. däremot får jag tampas med konsekvenserna efter ansträngningen - hosta och muskelvärk. det blev en lätt urjogg igårkväll innan träningen som jag avstod ifrån, det var knappt vad kroppen orkade med. fick ringa till jobbet imorse och sjukanmäla mig också, jag känner inte att någon skulle uppskatta att jag stod och hostade på deras hamburgare.

igår blev det lunch på stan med några tjejer, helmysigt en ledig dag. gick på jakt efter en vinterjacka också,  blev lite sugen på en peak för 4k som kändes helt okej, dock inte helt hundra i modellen. svängde sen förbi stadium och hittade en stor svart parkas för 2700 kronor mindre som jag faktiskt gillade mer, så det blev en jacka lik min gamla röda för den blygsamma summan 1299 kr. nu är jag redo för köldgrader och kvällspromenader.

nu ska jag vara så hjälpsam jag orkar och fortsätta med dammsugningen och sedan laga en viktväktarpizza till middag! hej

sjungit en sång för mycket

idag var ju egentligen matchdag. men igårkväll när jag skulle somna fick jag mer och emr ont i halsen. tog en näve bafucin under kvällen, vilket inte alls hjälpte, så vid 1 gick jag upp coh drack 2 koppar honungsvatten, helt verkningslöst. när jag tröttnat så mycket att jag lagt mig i sängen med en halsduk runt halsen så hann ajg knappt nicka till förrän struplocket small igen gång på gång och jag vaknade till av att jag inte fick luft. kände direkt igen symtomen jag hade i somras efter studenten då jag efter en vecka av heshet fick ansnöd och fick åka in på sjukan och ligga över en natt med medicinering pga svullna stämband. fick samma problem nu, och det som är så frustrerande är att det egentligen inte har nästan nånting med förkylning att göra. visst, jag har varit känslig i halsen i veckan pga en påbörjad förkylning, men vi har kört dubbel fys och kroppen har kännts ovanligt pigg. den riktiga anledningen till svullna stämband som jag drabbats av nu är just - ansträngning. skrek en hel del på dalen - city i onsdags, och på torsdagsträningen hade jag tappat lite mer av rösten. och fredagkväll försvann den helt.

blev berodrar sängliggande hela dagen(fick alltså inte ens fara och se min egen match), och har varit extremt lam i kropen idag pga mediciner och trötthet efter att kroppen ska bearbeta svullnaden/inflammationen/whatever, men ikväll började kroppen faktiskt vakna till liv och rösten återvända. imorgon ska jag ner på gammlia med förutsättningen att jag kan spela, om än iallafall en period eller två, men ska jogga igång lite själv och känna hur kroppen svarar. det känns mycket bättre diag än igår, men natten får förutspå hur jag mår imorgon kl 9 då det är status till örjan.

ja, det var väl vad som hänt idag. och nu vet alla varför jag inte ens fanns på plats på matchen idag, och varför jag kanske inte finns med imorgon heller. nu är det bara att ladda batterierna till max och göra allt i min väg för att ordna kroppen. godnatt!

Noon

i onsdags var det som de allra flesta vet som läse rmin blogg - derby. träningen vi hade innan var extremt seg och furstrerande, men vad gör det när man får sitta i ett fullsatt gammlia med lagkamraterna på ena sidan och pojkvän på andra sidan när gammlia är mer än fullsatt. matchen var allt man kunde önska sig också - spännande med snabba vändingar och blev avgjord i sudden. fantastisk kväll. älskar hösten och vintern eftersom suget efter innebandy är sjukt stort, att bara kolla på matcher är hur kul som helst, både sportsligt sett och socialt. alla man känner och tycker om finns på plats. tror dessutom mattias blev rätt sugen på att spela match...

   

  



har både idag och igår varit ledig så har hängt mycket med pappa. städat lite, grejat lite och idag spelat kort. bara slappat och umgåtts och haft det bra.



strax ska jag ta och tvätta mitt hår och klä på mig kläder man vågar visa sig ute i för att sen bege mig till ersäng och träffa joja och se ersbodas match. efter det hemfärd med hedda. lagom dag inför dubbelmötet i helgen!


Brava

idag var jag sjukt trött på jobbet, ville bara hem och sova. men fick mig 2 timmars skön sömn när jag kom hem också, och blev dessutom väckt av mattias. dock skulle han bara säga hej och hämta sin cykel han fått punka på, stackarn.

lite lätt gym ikväll efter den tunga träningen igår, baksidorna vill fortfarande bara krampa ihop och i princip försvinna känns det som.. blev en lätt hamstringsövning med 10 kg x 10 reps.. mer gick det inte. men skönt att bara röra på sig lite.

efter gymmet for jag och renström och lite senare johanna och såg uik:s match. jag är inte mycket för fotboll men det var mest roligt att sitta och prata med anna och lyssna på italienska supportrar. rätt lagom fart på dagen idag. nublir det tidig säng ikväll och det blir första natten sen i torsdags jag sover själv. jag älskar att kura ihop med mattias men det finns inget skönare än att bre ut sig i sängen när man är riktigt trött.

       



imorgon blir det tidig träning och direkt efter det dalen - city. kung!



Glad kropp

löpträning. ett helvete under dagen när man bara väntar på det, när man står där och tränaren blåser i pipan, och när man får andnöd och kramp i baksidorna för att man trycker på allt man kan. men efteråt...

endast glädje och en skön känsla.

ikväll: goudaostmackor med varm choklad och baby boo boo. jag är hög på löpträning.

I've wanted this for so long.
And now we can have it.

En helg i en säng

Söndag:


när man inte varit spelledig på 2månader kan man tycka att fest, ja det är hur kul som helst. men den tredje lediga helgen spenderade jag tillsammans med min man båda kvällarna, och halva söndagen. mest i sängen, men även i soffan, bilen och vid middagsbordet. det pirrar i magen då jag tänker på honom. fast han är nog säkert glad att slippa mig en kväll :) jag tar rätt mycket plats med rumpan i sängen. mysigt.



i fredags hängde jag med johanna och darin och bara fettade oss. sjukt jävla gött. på lördagen var det ett par timmars jobb då jag bara lekte i driven med fanny och kim på jobbet, härliga människor. jag hade nog mer roligt än brudarna i kassorna.. hihi.

ikväll hämtade jag upp linn och for sedan och köpte kaffe och annat smått och gott på donken nere på stan innan vi for och såg city - mullsjö på gammlia. 9-11 slutade matche och jag hann knappt se något eftersom jag skulle uppdatera både joja och hedda med resultatet, så det blev ett par 30 sms... härligt var det ändå. ikväll blir det bara att mysa i mina nya sängkläder, se söndagsfilmen på 3an och sen tagga för jobb imorgon som senare följs av.. tadaam: löpträning! skitkul. får väl blicka framåt onsdagen då dalen - city spelar efter vår träning på gammlia, blir härligt med något avbrott i vardagen.

  
 

och jag bjuder på en bild på en inte så pigg jago efter jobbet i fredags:



hej!


Where the heart guides the hand

idag var det jobb från 11-14.30. fick stå i driven med kim och fanny, och jag hade jävligt kul trots att det var extremt mycket folk. roligt att dom satte 2 newbies i kassa, hihihi. jag hade mest roligt.

sen kom linn coh hämtade mig, jag bjöd på muffins och mjölk och vi körde runt lite i bilen coh bara pratade. det var helt sjukt vad skönt det kändes i magen efteråt, jag måste säga att linn är den jag definitivt väljer först när det gäller att prata om saker. oavsett hur länge sen det var vi sågs. fantastiskt.

nu laddar jag hem låtar till vidtomp3.com och jag har hittat en skön akustisk på marilyn mansons - heartshaped glasses. fantastiskt bra musik.

nu blir det dusch, lite piff och sen middag och fotboll hos baby. och imorgon - sovmorgon och INGET jobb. tackar!

Bra dag

att skriva exakt om hur man känner är så skönt. man får vara lite blödig och bjuda på vem man är, men det är verkligen befriande. dessutom känns det inte heller dåligt när man får höra av från människor i ens närhet som visar att dom finns där. tack.

idag känns allt riktigt bra faktiskt. efter den stenhårda (fys)träningen igår så mådde man som en kung, endorfinet sprudlade och man var svettig som en blöt hund när man var klar. fantastisk känsla man får efteråt, helt klart värt det. idag blev det en extra timme på jobbet, men det gick fort hela dagen och med sköna arbetsamrater runtom sig så går allt så mycket lättare.

snart ska jag fara till johanna och fika. det känns gott, har dragit ner mycket på sockret i veckan och det känns som en belöning när blandningen av kladdkakan och toscan när ens läppar. sen kan det bli så att jag får sällskap sedan, det skulle vara så skönt. det är helt sjukt  vad mycket och hårt och vill krama mattias nu. och går det inte ikväll så har jag honom hela eftermiddagen och kvällen. älskade.

visst, jag jobbar imorgon men det finns ingen känsla som slår den man har en fredagskväll.

tack för att du är du linn!


Heartache

vissa dagar är helt enkelt botten...

jag börjar lessna på att frysa, och att vakna tidigt på morgonen, börja fundera på allt du sagt och ligga sömnlös... det tar ihjäl mig och jag ville bara börja gråta idag när någon i kassan sa att jag såg trött ut. ja, jag är trött. trött i själen. fina formuleringar och målande ord är inte din styrka, men att ha vetskapen om allt som kan hända så är det inte lika lätt att vara glad över allting hela tiden. speciellt inte när man vet vad man tävlar med - perfektion. jag vill inte ha ont i magen längre, men tystnaden vittnar ju bara om att svaret på min fråga är ja, även fast du inte vill säga det.

ååååååååh. är du värt det? är det värt den tionde gången jag bara vill lägga oss bakom mig och gråta ut och gå vidare?
när vi är tillsammans känns allt som vanligt men när jag är själv börjar tankarna skena och det värsta möjliga scenariot spelas upp i skallen. och det jobbigaste är att veta att du ser den här personen... varje kväll.

just nu behöver jag mycket linn. och alkohol. och mindre drama.
__

det känns som att jag kan sova i ett år. visserligen drömde jag att jag skulle säga hejdå till nico för att hon skulle resa iväg nånstans, men jag vaknade ändå upp och hade gråtit i sömnen. det är faktiskt jävligt uttröttande att inte få vila när man sover. jag vill bara sova. men jag vet att vi har fys och konditionsträning ikväll... ge mig bara en säng, mörker och lite tid.

Smack some bitches

Inkilning och helg då. lördagen blev en stressig dag med både shopping, herrmatch och inkilningen på kvällen då. vet inte om det var på grund av att jag hittade en 3-centimeters silverfisk i min förvaringskorg i omklädningsrummet innan herrmatchen, eller att matchen i sig var så jävla dank den bara kunde bli, men atmosfären kändes lite annorlunda. kan ha varit lite stressigt under dagen, men efter den första smirren så kändes allt skitbra. kvällen i sig blev faktiskt riktigt okej, inte så mycket fylla som det var förra lördagn, men ändå en skön lullighet som höll i sig hela kvällen.

efter att ha haft samkväm med lekar och dancefloor i lokalen över USM blev det utgång till schlagerklubben med några av grabbarna, slapp också betala in mig vilket kändes jävla värt med tanke på att jag bara stannade i typ 30 minuter och det enda jag gjorde där inne varatt försöka hålla hamner på fötterna, förutom en tequila till mig själv... iallafall så tog jag bussen mot ersboda och mötte johanna med flera på en avdankad fest i marks lokal. kan väl inte direkt säga att jag "mötte" johanna eftersom hon och lumba hade däckat i kors över varandra i en soffa. vilket härligt par, vilka härliga ölsinnen. stannae och konverserade en stund med de som var kvar innan jag och mattias for hem.

ja, helgen blev bra trots tumult både på inkilningen, "efterfesten" och hemma, men i efterhand jag jag säga för min del att ibland måste det göra jävligt ont för att det ska bli bra sen. detaljerna utelämnas men just nu känns det bra. det enda som är naggat är min tillit, men det vägs upp av andra positiva delar som stärktes under kvällen. trots att jag försöker ha medkänsla och vara ödmjuk så kan jag bara säga att det finns personer jag bara vill smälla till jävligt hårt. och fick jag chansen är det inte så säkert att jag skulle backa.

här kommer lite bilder från lördagskvällen, både från mig och molin. håll till godo!

           
 

FREAKY FRIDAY

jobb idag - extremt mycket folk. ni kan klaga hur mycket ni vill, jag jobbar så fort jag kan! och jag är grym på kassa så sluta gnäll... dock blev jag glad att jag fick träffa lovisa som var och lunchade tillsammans med familj, karl och "svärföräldrar", hennes mage har växt och det känns så pirrigt :) kommer bli så underbart! milfen!

matchen mot övik - en riktig jävla kämpainsats, och till slut blev det VINST med 5-4!! är rätt nöjd över min egen insats, och även lagets! vi kämpade så hårt för varandra, speciellt såsen och anna i sista sekundrarna, båda kastar sig över bollen framför mål och klubbor, bollar och kroppsdelar ba FLYGER men dom lyckas hålla tätt. jag är så stolt över såsen! nu svävar jag på moln, faktiskt, och nu väntar jag på karln som är på väg hit. hade suttit fint med en bit kladdkaka med en stor portion tosca, om inte magen varit mätt på sibyllaburgare. det är grejer, visst frida..

NEJ nu är det sängen strax, och imorgon förberedelser och shoppin inför INKILNINGEN!! har längtat så mycket :) ooo kommer bli en fantastisk dag :) sov så gott, FAN VA GÖTT MED 3 POÄNG!


Höstinspiration

         

Resumé av veckan som gått

ujuj. hård vecka. har haft en seg vecka med träningar som gått lite sämre än vad man tänkt sig, dock gick det bättre ikväll.
kan iallafall säga att måndagsträningen kan ha berott på en lördagskväll med lite för stor konsumtion av vin, tabasco-, apple sourz-, och turkisk peppar-shots. gick nog ut lite för hårt, men har som sagt gjort en "genomsköljning" nu inför the BIG deal - inkilningen cch lagfesten på lördag. då har man kommer inte i kängorna lite så man inte har varit ifrån alkoholen på mer än 2 månader, nu är man igång igen ;) har planerat att använda denna skjorta jag provade på lindex

för någon veka sen tllsammans med leggins och de nya stövlarna:   lagomt rockigt och avslappnat, som jag vill ha det :) blir kanon med en rak coh hårt sprayad lugg och smoky eyes.

lagfesten då.. jag det gick då härliga till hos helas med blandade människor, och det var grymt. spårade dock efter en tabascoshot inne på corona, och nu vet jag att man kna faktskt vara aspackad men ändå ha tråkigt... jobbigt.

väl utanför(ringde lumba coh bad honom hämta mig kl 1, rutinerat) såkom pappa polis och svängde förbi en inte så frisk linnea. de frågade hur jag mådde, och till min stora förvåning sluddrade jag fram "jag väntar på pappa". jag klarade mig riktigt bra ur situationen, jag låtsas att det var förnuftet och en listig räv som talade...
väl hemma hann jag inte ta av mig mer än legginsen innan jag somnade på täcket med kläderna på, persiennerna uppe, och vaknade med en rejäl nackspärr på grund av att jag somnade på 3 kuddar på höjden. ingen höjdare.

låg och slösåg 8th & avenue och försökte få bort bakfullheten tills kl 16 då det var jobbdags. unnade mig 2 cheeseburgare som bakismat en stund innan jag började, det gjorde en stor skillnad. var ändå tungt att jobba till 21 i det tillstånd jag var i då. måndagsträningen var som sagt extremt seg, och även såsen såg ut att inte riktigt ha återhämtat sig. bäx är fortfarande frånvararande och är sjukskriven, vet inte om hon skylle rpå hjärtat eller om hon helt enkelt fortfarande är bakis, torsdagen veckan efter ;)

nej, nu blev det ett långt inlägg. blir säkert ett till nästa vecka ett par dagar efter lördagen, då man är människa igen :) lite bilder från lördagen då!

        



jag och älskade hammel ;)

RSS 2.0