13dagscupen

förresten.. detta får tamejfan inte missas!


tjena grabben

nu är jag ägare till min allra första egna dator. återstår att de om den fungerar sen =)

har varit på födelsedagsfika hos olle aka olivia, otroligt gott efter en träning. kände mig dock verkligen inte på tå, enorm träningsvärk sedan igår och snabba grabbar som motståndare. då har man det inte lätt. men kul iallafall. imorgon blir det fys igen och sedan kika på citys match. trevlig kväll.

nyår blir nog som sådan att det blir jobb 10-15, sedan trerätters i unnebys residens med katta och unni. där blir det väl lite fix och trix innan det bär iväg på något partaj senare. ganska avslappnat och oplanerat nyår(som vanligt kanske) men det känns skönt att det blir lite avdramatiserat så det inte blir pannkaka av allt som vanligt. det enda viktiga är att jag får min nyårspuss på tolvslaget, sedan blir det låååång sovis, frasses bakismat och sedan bio med katten på kvällen, vi ska se avatar. ganska bra nyår med andra ord =) sedan väntar trettondagscupen. så jädra kul.


nyår 08/09

kl 24.00 ikväll ska jag se lite jvm också. heja pöjkar!

emachine

puh, stress. har idga fixat nya sulor, hjälp mattias på stan, hunnit se en glimt av idol-erik och tove, varit på mediamarkt och kollat på datorer med morbror, och även microshop. nu har vi äntligen bestämt oss. men nu är det strax träning, maten hinner knappt bli klar innan det blir dags att åka. ikväll ska jag och matthew köpa grönsaker och dipp. så gott.

let it snow

blev inget holmsund för mig, är hemma och känner lugnet istället. är sååååå sugen på att fara på gammlia och se matchen, även för att det är många hemvändare som säkert ska dit. dom vill man ju gärna träffa! men frågan är - är suget att se matchen tillräckligt stor för att övervinna rädslan att köra bilen åt helskotta? vill ju inte gärna fastna på vägen...

såhär lär bilen se ut i eftermiddag:



bild från vk.se

bahh

snökaos? jag säger det igen: it's norrland. hade liksom planerat att åka och se dalen-sirius men det verkar ju inte funka. lär bli snöskottning i holmsund istället. trist. men men. you godda do what you godda do..

nörläninga

sitter hos mattias och fryser i princip ihjäl. blir det såhär snorkallt inne i alla hem när det är vinter och blåsigt ute? nästan så man överväger att sova i underställ och raggsockar. it's norrland, baby.

vageln, livet och förkylningen är på bättringsvägen men när man har tyyp 140 i puls efter en trappa så är det nog läge att vila en träning. ska eventuellt se polly tones spelning imorgon en snabbis innan dalens match imorgon. sedan glutta på våran träning. känns som att det var evigheter sedan jag tränade. tröstade mig med ett litet annandagsköp idag.. svarta ankelkängor med kilklack. mumsfilibabba!


hej tomtegubbar

goder afton. julen var fin med många trevliga julklappar och sjukt god mat, men det var väl det roligaste som händer just nu. har dragit på mig en förkylning IGEN och under hela gårdagen utvecklades en dunderförkylning. sov mig igenom en del av julafton och var rejält sliten resten av dagen. idag vaknade jag upp klockan 12, en smula piggare kanske men med en sjukt äcklig och jobbig vagel under ögat. JÄTTEkul. sitter i morgonrocken ännu och lär inte göra många knop varken idag eller imorgon. söndagen lär bli träningsfri, tyvärr. tror coach ukke börjar bli rejält less på mina sjukdomar. jag med för den delen.

nu ska jag se klart förortsungar, kolla på sätt hur man blir av med nässpraysmissbruk och sedan ta en bit julgodis. dagen spenderas i sängen. blä.

trucker

jobbet är klartt. nu är det bara att fixa tvätt och packa innan det bär iväg imorgon. hade förresten otroligt kul på jobbet ikväll dom fem timmar jag var där. var ute på byggen som sagt så fick bunkra upp med rejäla vinterkläder. stog ute i en liten mysig kur ibland och fick dessutom lära mig köra truck! grymt kul! om man fryser så mycket att fingertopparna nästan ramlar av men man ändå vill fortsätta fjanta sig ute på byggården så måste man väl ha haft roligt!
ser fram emot nyårsafton då det blir lite jobb även då, ett par timmar.

nu är det anna ankas jul, saffranskringlor och packning innan det blir kvällning inför den tidiga uppstigningen imorgon. myz!

dan före dan före dopparedan

sicken seg morgon. hade planerat julgodisbakning hos linn med katta och unne idag men det blev avblåst av lite olika anledningar. så det är bara för mig nu att ladda upp för jobb i eftermiddag. känns lite småläskigt, har suttit i byggkassan nån gång förut fast i somras och aldrig själv, får ta och ringa upp till teresa och fråga hur jag ska klara av den här kvällen själv! jaja. på nåt sätt så löser det sig.

och ikväll blir det att packa sitt pick och pack för trippen upp till farmor i vilhelmina. det blir från morgonen den 23e till morgonen den 24e. så på julafton vid 11-12 är vi tillbaka. lite trist att behöva resa på julafton, får hoppas på att det ligger en liten klapp i julstrumpan när man kommer hem ;)

nu ska jag äta och vänta ut jobbet. hejrå

.. måste dessutom tillägga att det har varit riktigt dåligt med klyschiga julfilmer under denna jul! det är ju sånt som gör julstämningen faktiskt. plus att jag missade grinchen i lördags, min årliga jultradition.. DÅLIGT av mig.

halvtidspaus

6 julklappar inslagna, bara 5 kvar.. phjuuu

white christmas!

nu har man vaknat till såhär dagen efter. riktigt kul att få slå upp tidningen och bara njuta! synd bara att man har en karl mittemot sig som inte riktigt kan glädjas på samma sätt åt citys rubriker.. inge kul. men men - it's the game. ibland är det tårar och ibland glädje!

var imorse på rehab center och gjorde en så kallad "bäckenjustering" och hoppas på att den, i kombination med ett par nya sulor, kan få ryggen på rätta vägen. inge kul att stå upp i 8 timmar när man jobbar och det nästan börjar kännas som att man har diskbråck! så nu ska det bli andra puckar. ingen innebandy ikväll för mig, men ska försöka sneaka till mig lite massage. hehe. jobb imorgon kväll och sen åker jag pappa och syster iväg till vilhelmina onsdag morgon. länge sedan man var där. mysigt inför jul.

MEN på tal om jul - idag blir det julmusik i huset och julklappsinslagning! det är vad man förmår med att göra efter en tuff helg som denna. god jul!


 

det blir svårt att toppa denna julklapp!


SEX POÄNG!!!!!!!

låter bilderna tala sitt klara språk. endast glädje just nu!!!!!




russian roulette

matchdag! ipoden är laddad, det är dags att klä sig, packa väskan, greja lite och måla naglarna(svart som dalen såklart HE) och sedan slira iväg på lunch. härlich. hinner nog glutta lite på basket innan våran samling också.

..jag vågar inte lämna huset utan mössa när det är såhär kallt. igår köpte jag 2 för säkerhets skull. så om jag syns utan mössa nu så har jag antingen
a) tappat bort den
b) fått den uppäten av ett djur

justeja

kom på ett par kuriosagrejor som jag kan ha glömt bort att nämna tidigare..

solade med katta idag, fast i dom vanliga liggsolarierna eftersom jag vet att ståsolariet på sun tan teg har blivit besudlat av en viss V...

såg 2012 på bio i söndags. riktigt läskigt. kissade 3 gånger under bion och fick verkligen hålla igen blåsan för att inte kissa på mig i bilen på vägen hem. patte och lisa var i stan då förresten och såg bio med oss, hur härligt som helst!

shoppat klart alla klappar idag, blev två bonusklappar också. nu är det fattigt iallafall! fick som tur var ett par små klappar av papps

den 23e i ottan åker jag till vilhelmina och träffar farmor. åter till umeå den 24e i ottan

jag och unne ska försöka ta oss ut på annandagen. grymt

nyårsafton blidde på travet där det ska spenderas med delar av dalens herr- och damlag! också grymt!

japp. de va de de. nu är det sängen och imorgon tagg hela dagen varje dag för MATCH.

blir det jubel?....



... eller tårar efter helgens matcher?




återstår att se. tune it AT GAMMLIA!


partaj ellerrr

det här måste ha varit ett bra ögonblick från lagfesten förrförra helgen. vilken lycka!


julegris

nu har det varit dålig trafik på bloggen från min sida. trist. men tur man har annat för sig iallafall!

DM-kvart mot umeå city ibf i onsdags. vinst med 10-2 efter en loj match från vår del.
igår blev nästan alla julklappar köpta, bara en kvar och idag blir det nog en tur ner på stan med padriano för att fika lite med dom sista klapparna. måste dessutom köpa en ny mössa eftersom kattas fina lilla vovve mitzi bestämde sig för att äta upp min under tiden vi färgade håret igår.. inte lika kul. dock en 4 år gammal mössa som sett sina bästa dagar. en bra ursäkt att få shoppa om inte annat!

hann sola en snabbis med katten också idag. skönt i denna kyla att få ligga och mysa i värmen ett par minuter.

matcher i helgen:

Dalen - Falun lördag 17.00
Dalen - KAIS Mora söndag 13.00

be there!!

tjo

sista jobbdagen idag innan det blir ledigt ett tag. jobbar sedan tisdag nästa vecka och nyårsafton. kanoners. så imorgon blir det att handla julklappar! så 11.15-20.15 idag, bara att hålla ut!

såg att yngve nordin fick sina klubbor avsågade inför matchen igår.. nån idiot som har tråkigt tänker man. men å andra sidan - vem går runt med en liten såg i fickan? och hur kom de in i omklädningsrummet? någon slarver som lämnat den öppen kanske.. men ändå.. mycket märkligt!

"Sabotage mot dalenspelare"

phju

idag bakas det pepparkakor i huset, jag ska tydligen sköta glasyren... ska på nån timme åka på gymmet med jossan och sedan middag ute. bra söndag.

2 roliga saker

1. antagningen från universitetet är kommen, yessss!

2. gick luciatåg mellan varuhyllorna på k-rauta igår morse. luciakronan bars av en tatuerad och rakad karl som heter dennis och jag karaktäriserade en tjock tomte tillsammans med en man som heter marko. kan det bli bättre? it's k-rauta!

tjött

igår blev en typisk fredagkväll. chokladmuffins, idolfinal och skvaller med katta. otroligt bra. jobbade också morgon, lite tufft att gå upp halv 6 sådär, all ära till dom som gör detta 5 dagar i veckan. själv har jag sovit 2 timmar/eftermiddag både idag och igår. det tar på!

jobb idag igen, plus lite sömn. ska ta mig en dusch snart och sen vänta på att få åka till matthew. ledigt imorgon och jobb måndag tisdag. nu vill jag ha MATCHVECKA = träning med mycket folk på träningarna, spel, tuffa närkamper och matcherna i sig såklart. nu är det 4 veckor sedan vi spelade tror jag. så sjukt länge sen. BAH.

PS. tiger woods är ett as som förtjänar en golfklubba i skallen. heja elin!


dididi

just nu är jag:

tät i näsan
hungrig
lite trött
taggad på innebandyträning
lite småless över att ställa klockan på 05.40 imorrn
lite besviken

men dagen blev okej ändå: orkade gymma ändå trots att det blev mycket mycket lätta vikter, jag lärde mig spela super mario hos adrian, jag fick vara med i sportfrågan i VF, jag åt ett gott mellanmål, coh har dammsugit och städat undan åt mamma. snart ska jag laga mat och sedan åka ner på gammlia. goa gammlia



klassiskt barnprogram. minns någon?

en svag dag

ibland vill man inte gå upp ur sängen vissa dagar. bara vara hemma och få va lite ömklig. idag är egentligen en sån dag för mig, borde egentligen havarit på gymmet nu men jag sitter fortfarande i morgonrock och har bara förmått mig att äta frukost än så länge. bedrövligt. ska försöka rycka upp mig nu och plugga in ipoden i öronen så orkar jag nog lyfta ett par hantlar ändå idag.

kan tillägga att dagen inte blev bättre av att jag insåg att nässprayen är kvar på jobbet.. tackar...

vissa dagar känner jag mig såhär stark.. men idag är inte en sån dag..



mm whatcha say



idag såg jag ut såhär. var nästan lika nervös som jag var på denna bild också, tog den på min första dag på k-rauta! var lite smånervös att börja jobba lite igen..
jobbat 11-20 idag, kul att träffa alla trevliga människor! jobbar fredag 6.45-15.45, lör 11-16 och mån-ti 11-20. plus nyårsafton 10-15, rätt bra tid! riktigt nice

imorgon är det ledigt men gym och tv-spelsdag med adriano på teg. jag måste nästan lära mig tv-spel snart, är typ sist i världen på att inte kunna spela tv-spel. bah.

två bilder från lördag. dyker nog upp fler snart, gillade bilderna som fanns på cap's kamera, riktigt fröjdiga ögonblick från kvällen fanns dokumenterade! until then, håll till godo!





.. gissa vems arm?!



ledtråd: har tillbringat en del tid i gymmet!


gingerbread man

rejält trött idag igen. men släpade mig till gymmet strax innan 11 och körde tillsammans med katta så mycket kroppen orkade sedan den stenhårda gårdagsträningen. surrade lite också som vanligt, alltid trevligt. ikväll ska förresten jag katta unne och linn ha en julbakskväll. det lär ätas lite pepparkaksdeg! men först träning igen innan dess, innebandy 16.45. bra träningstid.



nu ska jag sunka ihop i soffan en stund, stretcha och mysa.

julklapp

helu. sitter hos mattias lite smått pömsig efter träni ngen. rejäl träning var det med mycket fart och lite fys. riktigt skönt att få bekräftat att kroppen ändå är med efter 2 tunga veckors frånvaro plus en söndag då man mådde pyton.. im back in the game igen!

var en promenix runt ersbodas affärer idag med josan. vi shoppade både julklappar och göttan till oss själva. jag var tvungen att prova sonia rykiels underkläder på h&m, underbara ting. blev dock ett par andra undies som fick följa med hem, grymt. tur att man har bra sällskap när man gör detta, blev succé iallafall. tacka josse!

fastnade för denna söta lilla sak.. men det blev något annat som åkte ner i shoppingpåsen!

nu blir det snart säng plus pojke. trevligt.


bra lördag.. sämre söndag

oj. oj. oj. vilken kväll det blev i lördags. full fart ända in i väggen. sushimiddag och förfest hos cap innan det var vidare till herr tuomas lägenhet. sedan all star. hur grymt som helst. det blev både dansgolv och barhäng och vin och iskastning som vanligt på allstar.. he. söndagen var dock inte lika grym. tog mig (i princip) upp ur sängen halv tre. sen fick jag lägga mig igen direkt, haha. men hamburgaren jag fick i mig till frukost vid 18-tiden var fantastisk. hoppas unne smaskar upp lite bilder snart också så jag kan bjuda på det!

idag har jag bjudit jossan på frukost, promenerat runt på ersbodas affärer och shoppat både julklappar till mig själv och till andra. nice. middag står på bordet tillagad av undertecknad och ikväll ska jag träna coh förhoppningsvis klara av det utan att få hostattackar. wish me luck!

are you game?

ojoj nu är det bråttom. åker iväg nu till cap linns festlägenhet. iväll blev det helsvart, guld och skinnbyxor. KUNG. svarta farorna. britney spears - 3 får sätta nivån för kvällen. nu väntar sushi, passoa och en JÄVLA KVÄLL! kan säga att alla kommer vara så snygga att det blir ligg ikväll! ses i dimzan!

PS

utdrag från caps inbjudan till lagfest:

...ta på sig sin finaste utstyrsel (behöver ej vara unihoc eller intersport ;)
Sen väntar en lååång kväll av sällskapande hemma hos mig på Berghem, Orienteringsstigen (ni som inte hittar - ring journummer: 070-XXXXX)
Vi planerar att dra igång ca kl 18. Om man vill får man ta med sig mat och äta hos mig. Vi är några som kommer att beställa sushi.

Ytterligare info som kan vara viktig:
- Unne har med sig den fantastiska hatten så det blir garanterat bra fart.  
- Ivar är ansvarig för shot-harres i köket och Katta för stående längdhopp i hallen.
- Jag bjuder alla som är hungriga på bananer, helt gratis!
- Om Tassen planerar att cykla hem ska jag inte skriva det på bloggen, lovar :)

lugnt imorrn? njeeh!



kanske grabbarna dyker upp i sina finklänninar?

Jag talar ut

läs den här trevliga intervjun med mig på VF:s innebandyblogg! festligt tycker jag. lät som att jag gjorde värsta "confession-uttalandet".

idag skulle jag träffa trötta josan och hegg på stan vid 12 så jag tänkte att jag drar mig till gymmet innan dess. får inte bli förslappad nu under uppehållet. men jag tog mig dit och var i princip själv där, riktigt skönt att vara sunka runt med ipoden på. gillar gymmet.



favoritmaskinen i gammlia?

gillade inte löpningen igår riktigt lika mkt, var ute nån 40 minuter ute och slirade runt. det satte sig i knäet och ljumsken idag men det känns finemang att vara tillbaka igen. blir dock ingen match för mig mot skellefteå imorgon pga frånvaron jag haft. riktigt tråkigt.

ikväll ska mjukisbrallorna på också blir det idol hos unne. nice.


tjena grabben.



verroniica.blogg.se

corona den 24/10. hoppas på fler trevliga bilder på lördag!


trevlig fest

ville visa en trevlig bild jag hittade som togs i våras på invito. den gestaltar alltså hamner och micke som är mitt uppe i en vänskaplig high-five, och i bakgrunden sitter supermats och haki och jobbar bromance. mycket kärlek i denna trevliga bild!


inflyttning

hur trött kan man vara? steg upp halv tio med karln och kände mig pigg då. bah.

varit på systemet idag, läbbigt men mormor var med så det gick bra ändå, he! så då var det gjort. om 45 minuter hämtar heggan och josse upp mig, ska ha "inflyttningsfika" hos robert, han flyttade till sin nya lägenhet i juni.. haha..



pink floyd - wish you were here bra låt.

städning på g

kattas bilder!

 


261

lumbas födelsedag, hurra hurra! kommer ihåg när jag fyllde 9-10 år och lumbs kom över med boyzones nya singel till mig i födelsedagspresent! long time ago. han är kanske inte the boy next door längre, men kommer alltid vara brother from another mother :) grattis lumbi!




igloo

idag var det fixar-dag för mig. skulle åka runt lite på ersboda och typ handla mat, tanka bilen, gå på apoteket, systemet(tihi) osv.. problemet var bara att BILEN VAR FRUSEN IHJÄL! först och främst var rutorna täcka med ett 2 cm tjockt laget is, doh. skrapa rutor i en kvart först, sen går inte dörrjäveln upp! BAH! så fick använda nyckeln som någon slags ishacka och slita upp dörren. puh. aldrig mer utan motorvärmare säger jag bara. vilket jäkla projekt det blev! fick förresten inte heller upp tankluckan först heller, fick mecka upp den på något märkligt sätt. men man lär sig alltid nåt nytt. och att det är läskigt att slira mitt i en rondell.

systemetbesöket blev iallafall intressant, känner mig som en lammunge bland björnar typ. sjukt vilsen. hittade knappt något och till slut fick jag fråga en i personalen! jobbigt. dessutom fanns inte det jag ville ha inne. bah. så får göra ett till besök senare i veckan. tänkte pråla till det till lördagens bravader, jag och katta ska lyxa till det med nåt litet nytt! tihi!


RSS 2.0