på väg upp

försov mig idag, vaknade halv tolv.. insåg 11.52 att jag skulle träffa katta på inter sport om 8 minuter, och var knappast redo då. men hann dit med kläderna på och en banan i handen iallafall. valde ut ett par inneskor från asics. ganska nice skor, tryckte dock en jävla massa på hälarna pga konstiga storlekar, 39an var på tok för stor och 38an klämde en del... men får klämma ner fötterna i 38an och svettas i dom, lästa ut hälarna på gå &löp kliniken och sedan köra lite i taget. rätt snygga också faktiskt. fast ser som vanligt ut som handikappskor på bilden...



jobb idag, sedan häng med joja  & darin. johanna är taggad på utgången imorgon, inte varje dag hon är det! så blir jäkligt trevligt! jag våndas sjuuukt mycket över om jag ska måla mina rosa fingernaglar svarta och ha bruna klackar imorgon, eller måla mina svarta tånaglar rosa och ha svarta klackar imorgon.. svååårt. hahaha.

köpte ett caféset i lackat acacia till syster emmelie från jobbet ikväll. tyckte det var ett fint fynd. vilken jäkla arbetsskada.

blä

åååååh. rolig upptäckt: har blivit inbokad på jobb helgen v.33 då vi har cup i skellefteå och typ teambuilding. trots att jag minns at jag tackade nej till jobb då? ååååh. jobbigt. ännu jobbigare att hon som schemalägger är på semester. great.

bajs med jobb en solig dag. fast mattias kommer tillbaka ikväll. rätt bra.

natt

åh. sommar. iklädd en grå tshirt och rosa nagellack. och det värmer utifrån balkongen.

jag ska ta en stor kanna vatten som ska imma av kylan och värmen som möts och ha den bredvid sängen inatt.

jag längtar tills jag får använda min gina-tunika nästa gång.




min fast i naturvit och ännu finare på. svalt.


lite historia

linn, jag hittade lite bilder på oss på fyllan genom åren... alla från olika tillfällen. se och njut.

                     

tillägg

1 ska prova ut nya asics med katta på freutag

2 tester på måndag-tisdag. på måndag under styrkedagen jublar jag och på tisdag under konditionsdagen skäms jag.

3 när ska jag våga ha mitt lockiga hår? och kanske tillsammans med lugg? har fått lite frisyrpepp från olika håll iallafall. kanske vågar. snart.



...tänk vad lite kärlek och hårprodukter skulle kunna göra med detta krull. jag måste prova.

jaaa

usch. hamnade som ur balans pga nattvaktsgrejen igår. kroppen känns sjuk. träningen gick väl sådär, men kroppen vill som inte riktigt svara. plus svinigaste träningsvärken från brottningen.. nackspärr och ryggskott såsen?
har spenderat kvällen i soffan med täcket och kommer nog somna snart.

idag fikade jag hos emmelie och målade naglarna. rosa. fint väder. synd jag jobbar imorgon.

tisdagsrex var förresten nice. nice arbetskamrater. fast helena hade gärna fått vara med!



nästa gång kommer jag dock fixa håret innan och inte ha "jag har just brottats och fått mitt hår tvättat av mitt och andra personers svett"-frisyr. punkt slut.

phuu

ååå. mycket nu.

blev rätt lugn nattvakt, bara ett par hormonstinna norgepojkar som störde oss en kvart, sen blev det lugnt. sömn 02.30-06.00 i en skittrång soffa.

nu trixar jag med nya ipoden (det var min gamla ipod som hade blivit sjuk, inte de nya hörlurarna) men just nu ser det bara ut som att den hetsladdar in alla mina gamla skitlåtar från typ 2006 och inga nya.. jaja, får väl duga. ska ut på lite löp strax så det kvittar nog.

sedan dusch och en sväng å stan. ska ha rosa nagellack.

ikväll: tisdagrex efter brottningen. nice

nattsudd

nu far jag iväg och köper  fika, tidningar och sådant och sedan blire nattvakt. tur att jag råkade sova 3 timmar i eftermiddag...

ps: har hittat mitt linne.. i en påse på rummet. hehe.

tihi

juste, inatt är det nattvaktsjobb med limpan. sovsäck, mat och godis ska införskaffas när vi ses vid 21.45. kuuuuul!

bja

jobb i helgen igen. rätt soft vissa stunder. fick sitta i byggkassan(notera sitta, sjukt skönt) och softa där en stund, hann även med att sitta i barnhörnan på mjukisfåtöljerna och se på när timon och pumpa sjunger "stand by me". ibland är det inte så illa. dessutom blir det tisdagsrex imorgon med några av kassabrudarna. riktigt nice.

igår kväll råkade jag käka nån dum glass med mandel i så ragglade mig hem från josse och fick ta sprutan hemma. på mig själv, usch. blev en kort sjukhusvistelse och sedan sängen. är något mör idag kan jag säga, och fortfarande skakis från adrenalinsprutan. blir att stå jäävligt stilla idag på mv-träningen...

ja det var väl en kort uppdatering. fystester om en vecka, tippar på att jag inte klår mitt gamla beepresultat från i maj på 10.6. he.

pins

mellan tvättmaskinerna gjorde jag något händigt och fint. hade ett par blåa gamla filippa k-brallor som är lite utsvängda men ändå fräscha och jäkligt sköna. tog och säkerhetsnålade ihop benen (jag fick nästan ig i syslöjd så jag arbetar efter min egen förmåga) och skar upp ett knä. voila - ett par nya brallor.

planer

vart är mitt weekdaylinne? buhu. borta.


idag: tvätt, mormor och morfar

imorgon: löpning, födelsedagskväll hos terese

helgen: jobb........

måndag: uff-nattvakt på ejderdunet med cap linn. det blir fika, spel, dator och trevligheter. tror vi kommer ha 9 roliga timmar på natten.



...jaaa, vem somnar först, linn?

jobbprat

ÄNTLIGEN ledighet.. jag börjar fan krokna lite nu.jobb mest hela tiden. och när det inte är jobb så sover jag, ligger och låter hälarna återfå lite volym i dom tilllplattade stackarna, eller tränar om jag orkar. har iaf varit duktig med löpningen på senare dagar, har varit ute 3 gånger på 5 dagar nu. hade tänkt fara i tisdags också inna jobbet kl 14 men vid 11 ringer dom och säger hej kan du komma och jobba... nu.

ett problem dock: jobbade endast 25 timmar i juni vilket innebär liiiiten lön.. känns kämpigt eftersom jag jobbar 120 timmar i juli. då vill man ju ha pengarna för den månaden. fast slutet på augusti blir vi rika.

jaha. det var om jobbet. ledig i två dagar nu sen tillbaka igen. hej.

åh.

har varit ledig i två dagar nu. guld värt. har spenderat mesta tiden på beachen. nere på stan alltså. sett sweden beach tour. är lite kär i beachvolley nu. grymt kul att kolla på tjejerna. inte bara för deras minimala trosor, utan också för spelet då. riktigt kul. min favorit, eva kaloniwska, vann till slut på damsidan. riktigt skoj att se. vilken dröm att få åka runt på stränder runtom i världen och lira beach i solen. beachvolley, sol, fest. fast så slimmade som dom ser ut så är det nog inte mycket fest. iallafall. nu är drömmen slut och jag jobbar igen imorgon. blä.

ser ut som rudolf med röda mulen på näsan, blev liite bränd idag. fast hade en bra dag med linn iallafall så det är en sån där bränna man kan le åt i spegeln för det var värt det.

ikväll ska jag ligga i sängen med matthew och jämföra mina bruna ben med dom vita lakanen.

when the heart guids the hand

5 år sen ganska prick idag


när kyla och värme möts

status:

igår, så svinigt bakis att jag inte kunde träna. tog mig till jobbet iallafall. grym tisdagskväll på kex.

idag: tvätt, lite kort om tid så skjuter på löpningen till söndag istället. imorgon också löp. tvi.
nu ska jag förbi gammlia, fixa mat och sedan jobba i åskan. jag gillar åska.

imorgon: LEDIG men upp kvart i 7 för att hämta upp sandra innan jobb på sweden beach tour. sedan hem till sandra, kika på lägeheten. löpning efter. ev partaj med ersbodaflickor.

nice

jobb idag 9-8. hade gått lite lättare om man inte varit tvungen att stå upp exakt hela tiden. men nu är det över. har dock tagit på mig ännu mer jobb, nu har jag alltså bara 1 ledig lördag under sommaren sammanlagt, annars jobbar jag alla andra helger. men bra deg får jag iallafall.

nu: brottning, och efter det sjöbris med adrian och sen tisdasrex i nya klackarna. mums.

unik i sitt slag

kan avslöja att jag och nya tränaren urban redan upplevt mycket sedan han kom till oss som tränare för 2 månader sedan. är nog ganska själv om att

1. kört urban karlssons dalenbil
2. kallat honom raring


pling

jag tror det var här det gick utför..



ljuva helg

igår vart det ju lite partaj hos unne. det var nice. blev rex sen. älskar sommarnätter, svalt och lummigt ute. såsen blev nog lite för full för hon köpte en flaska rosé som hon bjöd frikostigt på. och som tack så imiterade jag hennes skånska. det är vänskap!

jobb idag 10-17. var knappt något folk, så vi stog mest och flamsade hela dagen kändes det som. gick över till inredningsgrabbarna och dom stog och lekte med sina knivar. till exempel. och kan säga att det var jävligt värt med tanke på söndagslönen. mycket fet. för mycket lite arbete. tackar.

ikväll ska jag bara dega. ledig imorgon. mycket skönt. sen jobb tis,ons,tors,sön. riktigt nice.

en fredag

jag sitter och myser i jeansleggings, weekday linne, nikejacka och gympaskor. fulskönt med andra ord.

nu tog jag på mig jobb min enda lediga helg i augusti. men eftersom jag vill visa framfötterna och fortsätta få jobb efter min anställning som är slut i början på augusti så måste jag. pengarna är ju en liten detalj också.
sen om man vill ut och slarva med några tjejer trots jobb dagen efter så får man offra att vara bakis på jobbet och tigga skjuts dit på morgonen av någon god vän. allt löser sig.

jag är inte sugen på att fara ut och springa i regnet. undrar om det regnar i stan...

får väl ockupera löpbandet på gammlia igen. tråkigt.

stugmys

god kväll. sitter i stugan i holmsund hos mormor och morfar nu och ser på ernst. morfar har gått ut till göststugan i protest eftersom han inte gillar ernst, som alla andra karlar då.

har ätit god mat, sett tv, löst kordord, lagt om mormors bandage och bara tagit det lugnt, ledigt idag och imorgon så passar på att sova över. att det stormar gör det lite extra mysigt.

imorgon ska jag skjutsa mormor på sjukan, köra lite löpträning och sedan blir det tjejmiddag på kvällen. mysigt. jobb både lördag och söndag, men eftersom jag börjar 10 på söndag så blir det nog partaj hos unne på lördagkväll. kung

nu: kolla på skräckis med mormor och fika.

tropa de elite

här är senaste sommarplågan fast i originalformen. från filmen tropa de elite.

tjötttt

jomen juste, blev inget tisdagsrex igår. blev godis och michael jacksons begravning istället. hade nog somnat eller dött av depp pga regnet igår. så lika bra. dock bjöd unne med mig på fest hos henne på lördag. jobb 10 på söndag kan bli tungt, men är ändå sugen på att gå ut med tjejerna ur laget. får tigga skjuts på söndagen av faderkakan :)

nu: bak hos monkan

därin

ikväll ska jag förhoppningsvis baka ryttarkaka med johanna och darino. har lovat darin att baka kaka åt henne sen typ förra sommaren och nu har hon alltid försett mig med asmycket mat varenda gång jag handlat av henne på donken för typ 10 kr så nu är det payback.


glad gubbe

jag är fortfarande extremt trött sen resan hem från tunisien. den gamla kroppen orkar alltså inte vara vaken ett dygn utan att vara helt rubbad i minst en vecka. the good times are over.

idag har jag: besiktat bilen(finally), bakat tekakor med mamma, börjat gå in mina nya löpskor, betalat min första räkning på riktigt, bokat in mig på nattvaktspass på uff.

nu ska jag äta, göra mig iordning och sedan jobba. ganska nice. längtar tills det är dags att räkna in kassorna strax innan 8 för att 1. man snart slutar och 2. det är skitkul. jag är ett pucko. hur kul som helst.

imorgon blir det morgongym och sedan eventuellt övernatta hos mormor och morfar. mys. ledig torsdag fredag!


mood

trött. mat. jobb.

nu vill jag börja träna.

parapapapapapa

undrar om jag ska måla på tånaglar lite.. svart såklart. svarta klackar med öppen tå och slingback eller svarta ankelboots ikväll? hoppas på mindre regn för öppen sko. med mer skavsår i resultat dock..

 

the twilight zone

vilket jävla väder. bra dag för att dega inne och se film.. ELLER för att jobba och tjäna lite deg. jag ska alltså göra det senare och jag gnäller inte. perfekt dag att jobba på. dessutom har jag resterna efter bakpotatis, oxfilé och kallbéa till middagsmat. fab.

efter kneget ca 20.15(har blivit vättre på att räkna in kassorna nu, förut blev jag klar 20.40) så få jag skynda mig hem, duscha och svira om. blir som sagt tisdagsrex med lisa, frida och eventuellt unne. blir nice. skulle vara finfint om regnet kunde avta liite bara =)

hyrde förresten taken och twilight igår med mattias. två grymma filmer. hade ett skönt pirr i kroppen under hela twilight, och KARAKTÄREN edward var inte skittråkig. grymt.



en fin pöjk.

hänt extra

nya löparskor idag. ut i spåret med dom och ipoden.



trodde jag hade tappat bort mina ray ban-ish liknande solisar. jag grät inombords. blev så lycklig när jag hittade dom.


kivinnorna i hans liv





vardagsguld

shopping idag. mascara och kavaj/jacka från h&m. stickad blågrå tröja och svart linne från monki.

och juste. tisdagsrex imorgon med lisa efter kneget. kung.



då blir temat dock inte rosa utan svart.

sommar

jobb i helgen. 11-16 lördag och söndag. sved lite mindre när jag fick veta att vi får 214 kr i timmen på söndagar. tackarr. körde ner till h-sund igår kväll och sov över hos mormor och morfar. det är sommar. mysigt. nästa gång tar jag med mig mattias och två fiskespön. då blir det att meta efter abbarn.

fredagen

i fredags blev det tc med terese och heggan. all star har nån konstig grej om att man ska ha fyllt 20, inte året man fylle r20, för att få komma in. nästa gång får an ta coh sätta sig där vid 9 och ta ett glas vin innan dom börjar med insläppet så man kan vara där :) var iallafall rätt nice kväll ändå, träffade lite gammalt folk på tc. blev dock en del glas under skorna, inte så nice. men lyckad kväll iallafall! både sneöga mattias coh sneöga patte var jävulskt fulla när jag coh frida hämtade upp dem utanför all star. ovanligt. helt okej iallafall!

bra fart

oj. igår blev det stan efter jobbet, fortfarande skitig av allt byggdamm. vid halv tio träffade jag mattias på stan så hakade på dem till all star. gratis inträde + gratis vin blev helt plötsligt till en spontan ravekväll. det blev till och med en massa dans med unne och molin, och hur kul var inte det! även foppa kikade förbi, såg att leonardo nevalainen smög förbi med sina 3 öl och försökte flasha stålarna lite. tror inte foppa blev så impad. jag hade iallafall en jäkligt trevlig kväll.



bild sophiamolin.blogg.se


nu har jag varit hemma från jobbet i 45 minuter, svirat om och och lagt på lite solpuder. väntar på att tessan ska välja klart kläder. OVÄNTAT terese ;) heggan ska nog ansluta snart också förhoppningsvis. hoppas på att det blir all star ikväll igen, annars lär det bli tc. ska bara dricka upp mitt glas black tower också så är det dags sen! jiha!

försova

ps: när jag skulle besikta bilen idag 10.20 på toyota kom jag dit typ 10.24. och då var det för sent så jag fick vända hem igen! hoppas jag lärt både er och mig en läxa! kom alltid tidigare till din besiktning! bra! ds


sümmar

usch så trött jag är fortfarande. ikväll börjar jag jobba igen efter vacazioné. blir jobb resten av veckan och även lite på helgen, men imorgon ska jag och heggan ta ett glas vino och fara på all stars invigning. blir jävligt nice. fattar inte varför vi ses oftare.

fick för övrigt min största lön nånsin nu. värt att fira imorgon alltså!

ikväll efter jobbet vid halv 9 blir det antingen att åka ner på stan med moderkakan och se lite av vår idol daniel lindströmsommaren i city, eller åka till holmsund och hälsa på morfar. mysigt! så jobbet får gärna flyga förbi.


jobbit vaa

igår gjorde jag en manupilation av mitt bäcken hos en sjukgymnast. nu får jag inte träna eller bräsa på två dygn. ha ha.

RSS 2.0