Wake me up when september ends

sista dagen av augusti blev inte riktigt lika intensiv som det stod på schemat att den skulle bli, som tur var.. slutade lite tidigare i skolan så jag hann läsa lite i boken vi ska ha koll på tills imorgon, ta en powernap(och bli väckt av 2 olika personer från sportkommittén på telefonen) och faktiskt laga mig mat inför träningen. tog sedan beslutet att passa från nollningen, orkade faktiskt inte ikväll.. kändes som lite onödigt att gå dit som en surkart.

imorgon är det dramaövningar, föreläsning om massmedia och lite annat flum, får väl se om man får mer gjort än idag, satt mest och spelade luffarschack med en av grabbarna i klassen under förmiddagens "lektion".. hehe. morgondagens höjdpunkt är iallafall solklart premiärmatchen i nolia cup mot Iksu ungdom - 18.00 på gammlia! blir kung

upptäckte hur skönt det är att ligga utan kudde på mage på min säng med örat neråt och lyssna på hur fjädrarna flexas när man andas.. är nog tröttare ikväll än jag tror, haha..


Irrationell och komplex

visst har jag sagt att jag älskar astrologi? helt fantastiskt. läs en bok(!) om astrologi och begrunda din personlighet och dina egenskaper, positiva som negativa.

.."dras till det absurda och giftiga, älskar med glöd och hatar med samma glöd"



I might get your heart racing

åhh. hur ska man hinna leva? sjukt hektisk vecka som väntar.. tur att jag älskar när livet går så fort att man skulle flyga iväg om man hoppade av karusellen.. ge mig fart och fläkt!

imorgon ska jag upp och ordna 2 matlådor, åka till skolan 10.15. slutar 16.30, innebandy 16.45-18.30, nollningskväll 19.00. onsdag skola igen 8.15-17, matchsamling 17... sssswooooossh!

är sjukt sugen på att nolia cup ska dra igång nu. vill ha onsdag nuuuuu. verkar dessutom som att min faddergrupp vill komma och heja fram mig någon match! haha, älskar taggade viljor.. vore ju grymt.


lyssna!

b.o.b - airplanes
the temper trap - sweet disposition
katy perry - teenage dream
green day - wake me up when september ends
the killers - mr.brightside
a day to remember - since you've been gone
hellacopters - i'm in the band
eminem ft. rihanna - love the way you lie

Mållös!

Linn mailade idag ut en "presentation" på samtliga i spelarrådet.. vad säger man? skrattar inombords!

Det är nu klart vilka som kommer att sitta i spelarrådet denna säsong. De utvalda är (trumvirvel....):

-Jennie "JH" Holmgren - Vindeltejen med fötterna upp och huvudet ner. Har engelska som modersmål, äter ketchup till det mesta och figurerar även under täcknamnet Gunde.
-Malin "Mackan" Marklund - Följer mina fotspår mot tantlivet: i säng kl 10 och uppe med tuppen. Tycker dessutom om stora frukostar och promenader. Född -78 va? Nej, just ja. -88 var det. 
-Linnea "Ivar" Ivarsson - Föredrar ostmackor med gurka på eller en BJ hemma hos Katta. "Dalen and the citys" egna Samantha Jones.
-Isabell "Bella" Larsson - Direkt importerad från kusten. Vi är alla glada att hon, likt Botniabanan, bestämde sig för att bege sig norrut. Hon är Flickan med trollstickan som man nu äntligen slipper teka mot. Har som vissa andra starka anknytningar till Sandåkern. 

Sommarens sista sång

jag är lite nervös inför skolan.

jag vill ha nästa vecka med innebandy, vänner, svett, glädje och take-away-middagar som äts på träläktare.

det pirrar i magen. olika pirr, olika människor, olika tillfällen.

jag kan inte sova.

jag är mätt på glass.

mitt hår är lite kortare.

jag har ont i ryggen eftersom min säng stått tom i helgen.

jag vet inte hur jag skulle överleva utan min ipod.


jag känner mig fjantig men glad.

godnatt då.

Taking back sunday

åh. vilken huvudvärk och trötthet gårdagen bjöd på till idag. orkade iallafall släpa mig till musköten för att se grabbarna möta granlo, vilket projekt.. jag är så trött och sliten och vet inte hur jag ska orka gå i skolan imorgon, men jag kan säga att "sommarlovets" sista fest blev en rejäl skiva. sjukt kul. kräftskiva, sjukaste inflyttningsfesten, lurviga shots, spring i klackar, buzz, och såklart - en jävla massa steaksauce! ja en riktigt bra kväll bara. nu funderar jag faktiskt på att ta min andra tupplur för dagen.

till veckan väntar ny klass, nollning, nolia cup och en jävla massa innebandy. sjuukt bra. och vad händer om två helger? inkilning, mina vänner! när det händer så mycket bra grejer på hösten kan man förbise regnet och kylan. det är bara så mycket bra just nu!

I'm in the band!

jaha, så nu är man väl känd som "de eviga silvermedaljörerna" efter 6-5-förlusten mot iksu. jävligt trist. men känns som att utifrån förutsättningarna vi hade så gjorde vi ändå en hyfsad match och man blir bara hungrig på att börja seriematcherna nu. kommer bli grymt det här.

åkte till katta sen med jh och hade en BJ-kväll. jävligt trevligt. vi garvade en hel del också. spelade lite hampster dance. och så vidare. skönt bara.

idag gäller följande: besök på boa, se city-granlo, kräftskiva med ersbodianerna, inflyttningsfest hos lina. tror det här kan bli en bra dag! fast fick ha en begravningsceremoni idag, upptäckte att mina kära skinnbyxor hade en enorm reva på stjärten(hur jag nu fick den utan att märka något), så dom får nog gå i graven idag.. may you rest in peace in leather heaven..

Listen

Eminem ft rihanna - love the way you lie. kolla på videon. så vackert. må bra. må dåligt. eller lyssna bara.

nu har jag nog fått nog.

lineup

imorgonkväll kl 19 är vi back in black! DM-FINAL! IKSU - IBK Dalen 19.00. kom och kolla..


Manly Stanley

drömde att jag klippte mig inatt(tredje gången jag drömmer det) och kom ut från headline som en man.. alltså i kortkort hår. var är dealen med mig och mitt patetiska hår? känns som att jag är lika rädd om det som om jag skulle gå runt med ett barn på mitt huvud. men imorgon försvinner en liten bit av det iallafall.

har just ätit pannkakor, tänkte försöka mig på crepes men hade inga ingredienser hemma för det, så blev klassiska pannkakor istället. inte dåligt. kl 15 ska jag vara på pocketprice och jobba lite, och direkt efter det åker jag och katta till hallen innan träningen för att planera... tam tam tam - inkilningen! kung. ska styra ihop något trevligt med grabbarna så det är stormöte på gammlia ikväll. återstår att se om man kan toppa alla inkilningar jag varit på - från 07 till 09. har varit succé varje gång, så vi vet vad vi måste leva upp till..




italiano, vuvuzela, öl. stek!


Nights in white satin

nu är det garanterat höst ute. halsduken stänger ute hösttecknen än så länge.

tur är väl att jag förmodligen haft den bästa sommaren i mitt liv. 


Huff

måste väl credda sofie engel som har jobbat hårt i sommar på unihoc i jjöötteborjj och skeppat alla unihoc-grejer till umeå, inklusive min overall ;) bra jobbat engel, hoppas du får en fet bonus! hehehe

blev en lugn dag hos mormor, höll henne sällskap idag. innebandy och sedan besök hos linn, hon styrde upp lite uni-måsten tillsammans med mig, lbland annat lite böcker. kollade genom mitt schema också, trots nervositeten över en ny klass och ny miljö så(humhuset numera......) så pirrar det av spänning när jag ser lite av vad vi ska göra: personporträtt, dramaövningar, mediehistoria, journalistik, lyssna på en sommarpratare, se film.. jag får känslan av att jag har hittat rätt :)

JH flyttade in i en keps under träningen ikväll. hon körde sina upphopp i den och stekte runt i den rätt länge. hann inte se, men kan hända att hon duschade med den också... själv ska jag beställa den här:




steaksauce.

sömntåget

finns det något bättre än en sprillans ny mjukisoverall??




neeejj

söndag

skön kväll, nu är man verkligen redo för sängen. blev käk hos unne, match på gammlia och sedan fika på waynes. riktigt kul. vill egentligen bara avrunda med att credda adam berglund i sandåkern, ung back som har utvecklats enormt senaste året. trist att han city ska tackla ut honom ur matchen, hade gärna sett mer av hans kaliber. men kul match var det och tror innebandyumeå kan bjuda på många överraskningar och karameller i höst!

godnatt då


yesbox

okej, nya tag! har just lagt upp och kollat igenom lite tjeckienbilder, det är verkligen något som ger lite pirr i magen när det som bäst behövs!

blir en lugn eftermiddag, sedan vid 4 blir det käk med någa brudar och sedan kolla på första träningsmatchen för i år - ssk-umeå city på vildmanna kl 18. blir sjukt kul att se vad den matchen kan bjuda på! efter blir det häng med lite tjejer också, hemskt trevlig söndag

jobbar lite städning just nu innan jag ska hoppa in i duschen, har inte riktigt packat upp ordentligt än...


Open up my eager eyes

Yesbox, middagen intagen och tuppluren gjord. nu återstår bara en dusch så är jag redo för jobbet! hoppas på att det kan dyka upp lite folk bara, segt väder...

nu har jag gjort det - bokat klipptid.. vad har jag gett mig in på!? 

nå låtar att dra hem på spottan

the killers - mr.brightside
a day to remember - over my head
fall out boy - 7 minutes in heaven
fall out boy - sugar, we're going down
fall out boy - dance, dance
no doubt - sunday morning

Because I want it all

lite seg idag, men fantastiskt med lördag. blev häng och skräckis hos linn igår med henne, katta och sudden.


sov lite halvdåligt inatt så kl 13 ska jag följa med mamma på yoga. temat är "glad rygg", kunde inte passat bättre. skön uppladdning inför jobbet ikväll, blir kung!

Classic sms!

kollar igenom lite gamla sms i mobilen som jag sparat av någon mycket god anledning.. jag känner att vissa pärlor är alldeles för sköna för att jag inte ska dela med mig av dom!

"vart ska ni? det ska dansas fast man inte kan!"
"what!!? med vad? vem?"
"han får skurtta bort kalorier"
"ligg me mä"
"dörren är fortfarande ett problem. dörrfesten kommer ingen glömma :)"
"tjena gobiten! hur känns formen dagen efter? nu har jag nyktrat till.... nu!!!"
"nu jere food. pizza pappizone"
"var det japaneserna som tog dig? du går med tunga steg! kom ut på däcket!"
"vad är oddsen för detta? mitt ragg satt emot mig på bussen till flyget OCH flyget. kändes inte alls konstigt :P"
"sitter på restaurang med familjen. gissa vem som är här? KALLE MOREAUS!"
"går om fem. roseeeeee :D"
"vill ha dig i mórkret hos mig tiden den stannar när vi rör vid varann"
"du är en nattvaken tablettängel"
"tror du :) tyskar och alm på golvet :)"
"*vevar med armen*"


jag känner att jag omger mig med galna och fantastiska personligheter :)

20 dollar nose bleed

vilka sjuka höstvibbar det varit idag. visst kommer det säkert komma fler varma dagar, men luften säger att vi gått in i augustis andra hälft. och som alla tidigare höstar så blir det punk i ipoden. min höstmusik! kan dessutom bli att halsduken åker på ikväll om jag vågar mig på att cykla till träningen..

Drift

tog en välförtjänt sovis idag, steg upp halv tolv. tror dom extra timmarna behövdes..

blev en morfarvisit, lunch på stan med katta plus shopping(blev ingen i prag så fick komplettera garderoben på hemmaplan istället) och sedan tandläkare. hann kolla på våran finalmatch på datorn också, ganska lärorikt. fast straffarna ville jag inte se, gör redan alldeles för ont i hjärtat av dom..

svängde förbi isaks lya ikväll för häng med josefin och joja. göttmos. lika perversa som vanligt, skönt att uppdatera den delen! imorgon ska jag börja styra upp mitt liv litegrann igen efter det ökända "prag-komat", gym plus lunch och CSN-business med katta och JH. skönt att ta tag i det. och träning på kvällen. det var fan på tiden!

gonatt



doug & doug. classic mix up!


You're a bit obscene

Man blir ju bara matt. Surrat på telefon med katta i nån timme nu om allt tjafs som går runt nu. Surrat lite själv. Spyless blir man ibland.. Men imorgon ska jag besöka morfar och köpa en tidning och choklad åt honom och koppla bort. Godnatt.



kärlek.

Classic

Jag är så trött. Så många intryck i min hjärna, så mycket smärta i kroppen och svett som runnit. Att få höra sin nationalsång inför flera tusen tysta personer. Alldeles för många och starka känslor som gjort kullerbyttor i kroppen och huvudet under loppet av en hundradels sekund. Många goda öl, ett fnitter när jag såg mig själv och laget på tv:n. Skratt, tystnad, ilska och tårar tillsammans med vänner som känner mig innan och utantill och goda vänner jag just lärt känna. En fantastisk stad där vi hade våra fantastiska föräldrar. Lättande på blåsan på Karlsbron(jag fick till slut se den välkända turistattraktionen). Oändligt många timmar i en buss genom Europa. En tung silvermedalj runt halsen. Att somna i ett annat hotellrum. Att vinka hejdå till sin onyktra målvakt kl 8 en måndagmorgon. Att kräla i sin egen och andras skit, inte tvätta sina kläder efter 9 matcher och jämföra svettlukt med varandra. Att aldrig mer vilja dricka kolsyrat vatten eller äta pasta bolognaise.

Att inse att The Hangover är världens bästa film att se morgonen efter en festlig natt i Prag.

Att inse att en vecka som denna inte kommer ofta, och börja sakna sina lagkamrater en timme efter att man lämnat bussen.

Jag längtar till träningen på torsdag.


BE THERE OR BE SQUARE

FINAL CZECH OPEN SÖNDAG 12.00 EUROSPORT2 IBK DALEN DAM - HERBADENT TIGERS!!!!!!!!!!!!

D-day

jahaaaa, då börjar det bli dags! försov mig lite imorse men hann ändå med ett par "att-göran".  packningen står i hallen och nu är det mest bara att kasta soporna och vattna blommorna som är kvar. det enda som är oklart nu är om asicsskorna hinner komma.. tydligen "bör" dom komma idag, så kan bli så att jag får köra race mellan gammlia och intersport strax innan bussen rullar..

bloggar vid tid och intresse nere på plats, annars kommer vi uppdatera på den här sidan under veckan:


http://ibkdalens.blogg.se

väl mött i praha!


Haha

jag känner mig djärv och insnöad. kommer jag lyckas månne?

Mr.Kirkland

My name is Linnea. I live in Sweden, and the reason why I'm emailing you is because I recently read the book Welcome to the jungle by Stephen Davis. I saw your photographys there and one of them really mesmerized me - the photo of a shirtless Axl Rose by the mic wearing a kilt.

I've been looking all over the internet for this particular picture, but I haven't found it. So I'm asking you if there is any possibility that you could e-mail me a copy of it, or if not, maybe you could help me find it on the web. Please let me know! I'm a huge fan of your work.

Thank you


Worries are waste of my time

jäkligt skönt att få avrunda med en ändå ganska bra träning ikväll. känner mig nöjd.

imorgon ska jag springa tusen ärenden som jag glömde idag, bland annat ordna nya tåstrumpor(silikonkorvar som skyddar mot skavsår mellan tår, sexiga små saker), fixa vaselin som man kan kladda på ögonbrynen så man inte får svett i ögonen och resorb. typ. sen finns det en hel del annat också att göra.. kanske måste lasta på mig tio par skokartonger 15.30 på intersport imorgon med lite tur.. tur att dougen är och håller plats i bussen!

jaha då har jag fått surra av mig. återkommer!

Bill Bailey

tar en inte alltför välförtjänst paus i packningen.. sitter fastklistrad framför liveframträdandet med guns n' roses - rocket queen på ritz -88 och är helt förundrad över hur jävla sexig men samtidigt motbjudande axl rose är. sjukt.




nejfan, nu är det dags att plocka in tvätten och sedan rulla mot intersport, gå&löpkliniken och sedan träningen. måste vara lite elak på intersportfolket så dom kanske kan skynda på beställningen från asics så tjejerna får skorna innan imorgon.. man kan iallafall hoppas..


perfektionism

trots att jag har skrivit den ultimata och perfekta packlistan(kommer förmodligen ha spenderat mer tid på den är själva packningen) så dyker det såklart upp en massa svåra frågor. vad ska man åka i? vilka väskor ska man använda? behöver man med sig någon jacka? är det samma eluttag i tjeckien som i sverige? vad ska man ha med sig i bussen? och vilken av mina nya biogafier ska jag ta med?



eller



neil strauss är ju iochförsig en riktigt bra författare.. men ändå svårt.. bah!


why do the men stray

jaha då var man uppe i ottan.. skjutsade päronen plus stefan till flyget nyss och TYDLIGEN så rullar vi mot tjeckien imorgon. när fan hände det här liksom? jävlar så trevligt. mennnehh.. packa väskan kanske.. ska spendera tiden under denna dag på 2 saker: packa och göra ärenden inför avresan, och träna innebandy. simple as that.

jaha.. hur gick det här till då...


Gla


Is it safe to say c'mon c'mon

sitter i soffan med en bakiscola nu. såååå gott. funderar på antingen en kladdkaka ikväll eller en sväng ut. får se hur vindarna blåser. här är lite kort från igår iallafall.











oja

jag är så förbaskat trött. nu ska jag lägga mig och sova ett tag.. vilken skiva det blev igår ändå, kanske lite för mycket.. men kul vare. nu har man slarvat runt nog i umeå för några veckor framöver iallafall! härnäst blir det att leva rövare i tjeckien. men först ska det spelas lite grym innebandy! blir GRYMT! och varför har jag inte ens plockat fram en väska att packa i...

and you're a rocket queen

ligger nyduschad och känner lugnet efter matchen.. meeen.. ska vara nere och färdig på berghem om 50 minuter. någon som är förvånad?

käk plus lagfest hos folke ikväll. göööööött. blir grymt kul, tror jag måste ta oskulden av nykameran. en storvinst i bagaget och vädret är magiskt. detta kräver en skål!


o...flyt

gud så slut jag är. tappade mobilen ur cykelkorgen så fick cykla ök ner igen.. BAH. men den är tillbaks.

nu blir det hopp in i dusch, cykel igen ner till katta, laga käk och färga mitt hår. sen jobb ikväll på stjärnan. riktigt trevligt! om jag bara hade fått sova en liiiten stund....

match plus lagfest imorgon.. då mår man inte speciellt dåligt! :)

premiärnerver?

jaha, dagen efter allra första matchen för säsongen. man känner sig som överkörd potatismos i kroppen, men annars har jag en grym känsla i kroppen. tycker vi gjorde riktigt bra ifrån oss för att vara så tidigt, och kan nog bara bli bättre. en överraskning för mig igår var matilda brusell från sundsvall. hon har spelat i div 2 tidigare år, men går in i sin första match och gör total slarvsylta av elitseriespelare. blir jäkligt spännande att följa hennes utveckling!

idag blir det en del förberedelser inför tjeckien med katta, typ växla pengar och ordna med inneskorna bland annat.. ska även hinna med lite beach enligt schemat!

GRYMT kul med match igen imorgon.. om vi får andra matchtröjor..........grr

såhär ser mina skor ut. lite slut på?



stel.

jag är död. i kroppen. som att man inte är sliten nog efter testerna så körde vi en sjukt ÖSIG innebandyträning ikväll också, mycket spel och fart och alla var galet taggade eftersom vi lirar match imorgon. alldeles för högt tempo! imorgon kl 08.00 ska jag plocka upp walle för att vara på dalens floorball camp och lira lite boll med ungarna fram tills 12. sedan rullar bussen 17.02. kommer man va lite schliten? tror fan det. den lediga fredagen firar jag med jobb!

på begäran, vill jag understryka, så kommer lite testresultat från testdagarna. tycker inte jag har något att skämmas över och egentligen inget att skryta över heller, är nöjd att jag hänger med iallafall och hoppas det kan visa sig på innebandyplanen att man jobbat hårt i sommar! så här kommer det:

bänkpress: 47,5 kg
benpress: 315 kg
chins: 0 st
finnen: underkänd
brutalbänk: 24 st

harrestest: 9,40 sek
längdhopp: 2,32 m
beeptest: 11.5

våndas eller njut! själv är jag baara glad att det är över! nu gäller endast sängen, lite godis och sex and the city.

here I am

I might be a little young, but honey I ain't naive

guns - rocket queen!!

Another Sex and the city-quote

"Jack rabbit sex" - basically masturbating with a woman instead of your hand

hur många gånger har jag inte sett denna fantastiska serie? jag lär mig något nytt varje gång jag ser det! ha!

amatörmässigt

lite testbilder från första dagarna med kameran.. 








öös

nu är man matt. testdag 1 gick mycket bra, faktiskt över förväntan. spräckte till och med the big three-o-o på benpressen. hur högt kan man sikta egentligen?

imorgon öser vi vidare med beep, harres och spänst. blir mycket intressant att se hur resultatet blir där. nu är jag iaf så trött att jag blir förvånad om jag är vaken mer än 2 timmar till. fylla på med lite fika i kroppen så man är pigg imorgon.

pirr.

en tjock vakt är en glad vakt

blev hektiskt och kul på jobbet ikväll.. kul. imorgon ska jag se fotboll och fira heggan innan bio på kvällen på kat och linn. go söndag.

på något vis så sitter jag och snackar stjärntecken i telefon halv 4 på natten. o-kej.

RSS 2.0