alors on danse

framsida, introduktion och 2 punkter skrivna på h-tentan = 3,5 sidor fixade idag. nice. nu mat och sedan gym. jag har saknat gammlia


bu

idag ska det skrivas så fingrarna blöder fram tills träning vid 4. hemtentaplugg börjar från och med.... nnnnnnnnu!

winning streak


stora slagsträn, liten grupp

måndag imorgon, hemtentaplugg, årets bästa helg är slut och en sten i låret. kan man sälja sin själ till djävulen och få fredag 13.30 igen?

men det finnns gott om trevligheter också.

ny träningsvecka, "skolavslutningsfest" och tentainlämning fredag, vi går in i juni månad, fint väder under kommande vecka, katta är ledig fram till slutet av juni, en vecka närmare czech open, dalenbanketten om två veckor..

det finns alltid något att klaga på. tur då att det finns än fler glädjeämnen att se fram emot!

ps: jag kommer aldrig tvätta min lillagruppen-tröja. doftstatus? champagne och rökbomber.





chilla.


Ikväll dinerar vi i helvetet.

fortfarande ångest. ska lägga upp ett par bilder när jag orkar. men fan så trevlig helg det blev till slut. avrundades igår med lagfest på haga hos hannes, sedan blev det taxi ner till tc. hyfsat bra drag där. sen splittrades gänget och de blev hemgång med pizza(och taxi från haga till haga). men har guran bestämt sig för att ta taxi så blire fan taxi! och när vi ändå var igång så skulle herr johan samuelsson göra ett litet brottningslyft med mig på ryggen.. granlo pizzerabagarna är starka tydligen.

hursomhaver. jag har sovit så fantastiskt lite, huvudet värker, har en stor klump sorg i magen och det är med melankoli jag säger tack och hej för den här gången! folk börjar nog röra sig tillbaka till norge, södra sverige och andra hemorter idag. men om ganska exakt ett år är det dags igen. och den gången seedade 12. det blir ett spännande 2011  i yran för lilla gruppen!




kolla mot himlen i slutet av maj. dags att hissa bollar.


Sorg

363 dagar till nästa brännbollsyra. Ångest och tomhet.

Stöd-öl!



ska hoppa på bussen till haga för gruppen-lagfest om bara några minuter och jag är inte riiktigt klar, så för att inte glömma bort något av dagens händelser blir det punktform idag:

tuff morgon, såg ut som sju svåra år enligt john
vinst mot hjärnsläpp i sextondelen - magiskt spel från alla i laget
utslagna mot übermensch i år igen, ledde dock med 7 pinnar efter utespelet
skumparegn efter hjärnsläppsvinsten
stödöl + nuggets
världens äckligaste men skönaste soffa
solen tittade fram
toppseedning nästa år?
världens skönaste brännbollslag
världens bästa stödgrupp


har missat säkert 95 % av vad som bör kommas ihåg men va fan. ikväll öser vi på med lagfest på haga. årets bästa helg - GRUPPEN


våra ledord, vår passion





Mer vin och män åt kvinnorna!





ge mig din atmosfär, så får du min atmosfär

ibland när man har överjävliga visdomständer kommer man till en gräns då man måste avgöra om hungern eller tandsmärtan är värst. idag övervägde jag om jag skulle gå och lägga mig ikväll och ha ätit ett ägg, en milkshake och risvälling under hela dagen, eller tidigare nämnd föda OCH två panpizzor och en skopa chokladglass. det blev det sistnämnda. och jag är så mätt och nöjd och jag skiter i att det gör ont.

löpning ikväll, blev en det skvaller med katt, häng på gammlia, och senare brännboll. har aldrig haft så bra träffsäkerhet nånsin tror jag. skönt att olle säger att alla ändå förväntar sig att jag missar 20 av 20 slag, så jag inte har någon press på mig. tack olle! håller bara tummarna för att det inte regnar jävel imorgon nu..

Bana 24 kl 13.30
A Änglish Studänts
B The Woodstockers 1.0
C Lilla Gruppen Seed 17
D Ninjamasterz








håll ögonen öppna efter gruppens läger!


queso?

jag är så förbaskat hungrig. idag har jag ätit: keso. och ikväll lite kall gröt. har även hunnit haft brottningsträning och förbränt all jävla keso jag har ätit idag. kruxet: en visdomstand som gör att jag inte kan öppna munnen eller tugga ordentligt och värker och har sig. imorgon ska jag ta en alvedon och sen köpa en pizza. MAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

auktoritet - hitler

idag är jag lite trött. haft presentationer på skolan hela dagen. sett filmen på ett återskapande av stanley milgrams sociologiska lydnadsexperiment. magen vred sig. vad fan är en auktoritet? vems moral är rätt, vem kan förändra din moral? osv osv osv. är lite svårt att sätta sig in i men vi har haft en hel del föreläsningar om moral och läst en bok om sociologi kombinerat med orsakerna bakom Förintelsen och det är sjukt intressant. "vi har alla ansvar inför alla människor, i allt, och jag mer än alla andra. inga konstigheter. period.

hann med ett trevligt avbrott i allt, har haft jävla ont i en av visdomständerna så fick ta en akut tid för att få en spruta, blöda ur munnen, bli borrad på och grina lite. en liten fikapaus från skolan liksom. nu ska jag ta en alvedon och be för att ingen kommer armbåga mig på brottningen.. då kommer jag lipa på riktigt.

imorgon kör jag igång ordentligt med hemtentan. wisk me luck. nu: sömn.


alejandro

idag blev det en smula shopping och fika med henke. trevlig dag på stan! innebandy och brännboll ikväll. kan det bara bli bättre väder på fredag/lördag? böh.

imorgon: redovisning baumankapitlet, skriva på hemtentan, brottning. hmmmm. tråkig dag. bättre på torsdag hoppas jag. och fredag!!!!!!!



trevlig tunika.



mindre trevlig väderprognos.

Praha

spanade på lite bilder på hotell olga som kommer bli vår hemvist under czech open.. stekigt? kanske inte. men KAN inte längta mer!!!






fa-an

sjukt trött. 2,5 timmar i gymmet. jag orkar nog inte lyfta armarna för att schamponera håret ikväll...

blev ingen bb ikväll, eventuellt imorgon. är såå trött så jag tror det var lika bra nästan. phjuu. trött. ja.. träning imorgon igen - innebandy då dock. det blir nog roligare :) innan dess ska jag gå på stan med hank och ida och kanske shoppa lite. har varit alldeles för lite av det den senaste tiden. nu kanske man kan unna sig en smula när man fick semesterersättingen från k-rauta.. några trevliga tusenlappar. tackaar

imorgon kväll blir det ingen skarsgård att mysa till.. va fan gör man då??!! :(


bedrock

jag var såå nära på att inte gå på skolan idag. men blev så ändå. så vid 9 hojade jag iväg, vi hade en föreläsning och en film om klimatförändringarna. alltid intressant, men jag är så trött.......

åkte till tandis för ett tag sen, slipade ner en visdomstand på höger sida som skavt OCH gjort ett mindre ingrepp på den jävligaste visdomstanden jag har. skar bort en del tandkött som orsakat svullnader och infektion och fan och hans moster. så nu är jag bedövad och har en krater i tandköttet. nöjd.

nu: powernap, gym vid 15 och b-boll ikväll. deiligt? :)



too loyal and too focused to be losing and be hopeless

kompis

"en quarterback är som ett ståfräs i ett horhus - inte bättre än sitt skydd". har jag sagt att jag älskar blue mountain state?

har slappat hela kvällen. tupplur, middag, muffins, mtv.. klassisk söndag. ser fram emot morgondagen med två timmars föreläsning, plugg med hemtentan, gym kring 4 och brännboll. äre bara jag eller är sommaren bara runt knuten?

nu ska jag fundera över vad jag ska skriva om på hemtentan. fick skjuta på mina sjukt onödiga och överambitiösa restuppgifter till 23 juni så jag kan fokusera på hemtentan. ganska välbehövligt kan jag säga. redovisning om förintelsen och sociologin bakom orsaken till förintelsen på onsdag och sen är det bara att ösa med ht:n. kan lova att kommande vecka kommer bli sjukt jävla rolig. ösig. ööös.


grej sked

ännu en fartfylld helg. livet går fort fram och jag har SÅ roligt.

blev teambuilding i vindeln/abborträsk/skogen/isälvsleden. vi promenerade med våra feta väskor på ryggen lite mer än en mil under fredagkvällen. utan mat. kan säga att man var hyfsat grinig inombords när vi vid 12 på natten kom fram till lägret. sov i militärtält en natt ute också vilket kanske var jobbigt för de som inte hade en sked. men nåt vi konstaterade är att det är sjukt fint att ha en stuga vid en sjö. jag ska nån gång ha en stuga vid en sjö.

klockan 7 igår anlände vi i umeå stad och det var bara att hoppa rakt in i duschen. jag och katta beslöt oss för att ta ett glas ute på allstars uteservering, och även sudden torp och berra anslöt senare. jag säger som sudden, KAN vi ens ha tråkigt ute? har varit trevligt hittills. blev dock vääldigt sent, eller ganska tidigt kanske.. blev en tung promenad hem imorse. men med en ipod och converse jag jag gå hur långt som helst.
har sovit en 4 timmar nu tror jag. när ska jag ta igen dom timmarna jag missade igår natt? inte i veckan iallafall, då är det hemtentaskrivning.

hörde både från sara helin och elle nilsson igår. saknar dem!

om någon timme blir det brännboll. första träningen med gruppen i år :) härligt. eller lilla gangbang som nån sa igår.

jag är rätt nöjd nu egentligen, förutom att mina ljusa jeans gick i graven imorse. jag slet sönder dom, och katta gjorde en "ida linné" för att slita sönder dom lite extra. men många trevliga stunder har upplevts i dom! brännbollsyran, innebandyfesten, uteserveringar... dom levde ett värdigt liv.
men nu är det bra. inget mer att tillägga!

hörde jag sommar?

dejligt väder idag. ett par timmar på skolan på förmiddagen idag innan lite stros på staden. hittade inte vad jag sökte efter men det kanske är lika bra. lever på ångorna på mitt konto nu, ha. blev lite solning också innan middag i holmsund, så är liiite brunare nu :)

cyklade som sagt till skolan imorse, och till stan och hem därifrån. bortsett från lökigheten som uppstår var det en jäkla fantastisk upplevelse. musik i öronen, bara ben i jeansshorts, och en överväldigande doft av sommar. nyklippt gräs och nästan lite blomdoft också. det här är så mycket känsla att jag verkligen inte vet vart jag ska ta vägen!!! blir bara uppfylld av en känsla att det kommer bli en grym sommar och det bästa är att den just har börjat. fan-fucking-tastic.



annsos brillor och nån norrbagges keps.. det var lugna puckar i söndags..


let me love you down

låttips

Usher - OMG

nu är det godnatt.


boys lie, poke 'em in the eye

träningen gick väl bra, men började må lite sisådär på slutet så antar att veckan satt sina spår ändå. inga konstigheter alltså. men vila för mig imorgon från all träning.

nu har pappa fräschat upp min gamla bettan aka cykeln så det blir lite tramp imorgon! först till skolan vid 10 för att jobba på studentföreläsningen, sen in till stan för en date med jossan och kanske glass med torpsi senare. inte så jättejobbig dag :)

idag vill jag bara framföra ett par visdomsord.. inga konstigheter:



grabbar... ta åt er.

pluggballe

vackert väder idag, sitter ute på balkongen och har käkat frukost och lagt in bilderna från vm på datorn. blir till att lägga upp dom snarast eftersom det varit lite påtryckningar nu... (SARA HELIN!)

jobbar just nu med att FÖRSÖKA se obamas fredspristal, har bestämt mig för att göra klart en av mina tre restuppgifter sen seminarierna jag missade i onsdags.. så status i skolan ser ut såhär just nu:

komplettering obamas tal
komplettering weiss analysram
komplettering ur development dialogue (2 böcker)
studentföreläsning om kapitel ur zygmund bauman
HEMTENTA

nej jag kan ta det ganska lugnt... eller.. tur vi är lediga denna vecka så jag kan göra klart en del i lugn och ro utan att behöva fundera på föreläsningar eller skit. har en del att göra. men ett glädjeämne är att jag klarade salstentan från förra momentet med 5 poängs marginal! mycket bättre än vad jag väntat mig. helt fantastiskt.

nu ska jag lyssna på obamas tal och jobba stenhårt fram tills halv 4-snåret. då är det innebandy igen :) fantastiskt


underbaaart

idag tror jag att jag nickade till tio-tjugo gånger under skoldagen. måste sett helt knäpp ut, men jag kunde verkligen inte hålla uppe ögonen.. sov ett par timmar nu ikväll. ska ta en sovis imorgon tror jag.. sen måste jag sätta igång med skolan.. har en hel del att stå i.

men till gårdagen då! blev inget spel för mig i finalen, men jag är inte bitter över det. vi vann guld och det var en fantastisk stämning från slutsignalen fram tills vi åkte hem imorse. började med den trevliga bilresan hem från hallen, körde segervarv både i rondeller och parkeringshus, tutan gick varm. sen blev det en snabb fika innan alla lagen promenerade mot schlagerklubben där banketten hölls. där blev det buffé och en hel del vin. namita fixade ett gratis glas dessutom eftersom vi kom på den briljanta idén att försöka kasta slantar i drickshinken som var bakom baren.. fast det blev en tiopoängare i ett av vinglasen som stod framme istället. bollkänsla?
det var många liter svett, dans, karaoke, fotografier, varm nattluft och roliga människor från olika hörn i världen.
till allas förtret stängdes banketten ner vid tvåtiden, men festen fortsatte på hotellet. kan tillägga att annso sundholm hann med att i princip slå ut en tand på hemvägen också.. var galet mycket med förfriskade innebandyspelare i hotellets lobby många timmar efter hemgång. som sagt fortsatte festandet på comfort hotell fram tills 5 eller 6 imorse, och vid 8 vaknade jag för att gå upp och vinka av lite folk. elle hade som tidigare nämnt problem att hålla balansen och det var en slitig dag. har haft en tung dag i skolan, men så jävla värt! helt sjukt bra avslutning på en grym vecka. kommer gå till historien som en av dom bästa i mitt liv, garanterat. har träffat många fina människor som jag redan saknar, men som tur är kommer träffa igen i höst på innebandyplanen. dock kommer jag aldrig kunna vara seriös igen när jag spelar mot sara helin :) finns några riktiga godingar i laget.

nu ska jag iallafall sova och ta en välförtjänt sovmorgon imorgon. kanske smacka upp några bilder i samband med plugget. må väl :)




nattjappe

jag har lärt mig att säga ett bra ord på skånska.. FRÄÄSCHT!!

låter simpelt, men testa säga det på bred skånska.. det krävdes en jävla massa övning och till slut fick jag till ett klanderfritt uttal. nu ska jag säga det jämt.. FORÄÄÄCCCHT!

elle hoppas jag gör dig stolt med min skånska!


sjukt skönt

oj.
oj.
oj.

så mycket tankar som rör sig i skallen nu. rundade av guldfesten vid 6 imorse, är så jäkla bakis och trött så det finns inte. hann ju sova mellan 6 och 8 iaf.. tur. fast den som hade det jobbigast var nog elle, hon var så dyngrak när hon skulle åka från hotellet imorse. undrar om hon fick komma ombord på planet, he he.

hursomhelst, finns ju bara så mycket att skriva om och massa bilder att visa men det får jag ta senare idag eller imorgon, för nu är det tillbaka till vardagen och verkligheten med skola. bussen går om en kvart och jag kommer vara så nöjd och trött när det är sängdags ikväll! men det är väl bara att tacka och bocka alla inblandade, roligaste jävla helgen på år och dagar. hörs!

dag 3

tidig kväll ikväll, ska upp för frukost 7.

idag var matchen inte förrän kl 17 så hann se en del matcher och gå på stan och käka en glass med ett par tjejer. riktigt trevligt och helt sjukt varmt och fuktigt i luften. kan söga att det kändes under matchen, svettades rejält och drack nog 3-4 liter enbart under matchen. blev iaf vinst med 5-2 efter riktigt tufft motstånd av schweiz, dom var mycket svårare än finland skulle jag vilja säga.. få se, tjeckien har också varit riktigt heta..

imorgon blir det vila för mig under första matchen, sen får vi väl an se hur coacherna vill sätta ihop laget under de sista 2 matcherna och om jag får spela då. spännande!




dAg 2

vinst idag! 11-2 och det kändes bra. spelade 6-1 med min femma, hur jäkla skönt som helst. gjorde ett taffligt ingripande själv men förutom det så känns det kanon. håller tummarna för spel imorgon!

sitter i rum 120 med carro, sara, engel och elle och äter godis och innebandysurfar. slänger upp lite bilder! godnatt

 


matchdag!

truppen för kvällen är uttagen och jag ska få starta! härligt. då gäller det också att göra bra ifrån sig så man får stanna på planen.. men jag förväntar mig att det lär bytas lite fram och tillbaka också, alla ska nog spela. men det blir spännande! kul att se hur många som kommer och kikar ikväll :)

nu blir det sömn en stund och sen packa ihop vårt pick och pack för att åka till iksu för käk och kolla lite på herrmatchen!


sovis?

jag är ganska trött just nu, somnade väl halv 1 eftersom larse var upptagen med att snarka.. inte ok. men vi fick ändå några timmar fler än grabbarna, dom hade promenad kvart i 6 imorse... usch.

ska börja röra oss mot sjöfruhallen för träning kl 10, sen lunch på iksu vid halv 1. tror det blir en puwernap innan vi käkar middag. vi hinner tom se lite av herrarnas match mot tjeckien.
förresten var det några japanska småpöjkar(dom är ganska korta) ville byta jacka med larse.. haha.

nu ska jag vila och sen packa ihop träningskläderna! morrn

student-vm dag 1

första dagen avklarad! sov 4 timmar inatt så var väl halvdålig uppladdning. men det har varit mycket mat idag, en intensiv träning på två timmar, en invigning och mycket trevligheter redan. min femma/sexa består av
sara helin, kais mora
linn lundström, dalen
sofie engel, pixbo
caroline bergius, ibf göteborg
ellinor nilsson, pixbo

och jag! men får se om det blir speltid, imorgon efter förmiddagsträningen får vi veta vilka som spelar. sjukt kul. första matchern är 20.00 på iksu mot finland. ska försöka ta kort också, man glömmer som lätt bort det när man är uppi allt. men match imorgon som sagt,väl mött!

lite kassa webcambilder på hotellrummet o jaget. rejält stökigt redan. hehe



 



ballaballa

planerna för dagen sprack lite, vaknade upp med svullna stämband vilket i värsta fall brukar leda till andnöd så jag lät bli att springa idag. fast blev lägenhetsvisning ändå, en 1,5a på norra ersmarksgatan på haga. den ursprungliga tanken är ju att jag och katta ska ha en 3a tillsammans men kan bli så att katta får en etta i stan så vi håller oss öppna för alla möjliga alternativ! inga konstigheter, då blir roomiedoug bara doug men hon är inte sämre för det :) får väl an se om jag får lägenheten överhuvudtaget, får veta slutet av veckan.. jävligt tidigt.. SJUKT. nu är det som ruljans på det hela.

nu jobbar jag typ bara med att packa och fundera på vad som behövs till stud-vm. mycket kläder trots att vi ändå kommer erhålla det mesta från förbundet, men ändå! man vill ju inte behöva gå naken.. bankettkläderna får stanna hemma tills på söndag, får väl "buda" dom med mor eller far när det bir aktuellt.. ryms inte i väskan iallafall, hehe.

ska uppdatera när tillfälle finns och ta mycket kort under veckan! spännande :) nu återgår jag till packningen och inför eurovision-programmet på tv. i love schlager. hej!

studentlivet

"ledig" dag imorgon:

göra ärenden på apoteket
skola 13-14
löpning 17.45
lägenhetsvisning 19
packning

har man det bra eller har man det bra?


dougie

What do tigers dream of when they take a little tiger snooze? Do they dream of mauling zebras, or Halle Berry in her catwoman suit? So dont you worry you pretty stripey head were gonna get you back to Tyson and your cozy tiger bed And then I'm gonna find out bestfriend Doug and then were gonna give him best friend hug DOOUG DOOUG DOOUG DOUGIE DOUG DOUG DOUG But if hes been murdered by chrystal meth tweekers.. well then were shit out of luck.

http://www.youtube.com/watch?v=otluoIdVvy8

roomiedoug. gillar filmen.

energi

nu börjar jag fundera mycket på onsdag och student-vm. bara tre dagar kvar nu, tiden har verkligen gått fort! kommer bli hur kul som helst, bo på hotell, spela innebandy, kika på lag från andra länder och träffa nya tjejer från andra lag(som man iofs redan har hyfsat koll på, hehe). kan ju bli en trevlig bankett på söndag också med lite tur :) det jag satsar mest på just på är iallafall att göra mitt livs träning på onsdag. vill självklart visa att jag förtjänar speltid, men med konkurrensen kan man inte förvänta sig något. oavsett är jag övertygad om att det kommer bli en fantastisk vecka! ska nog knåpa ihop en packningslista strax..

imorgon gäller besök på norrlandskliniken, en sväng på skolan för att förbereda folkrättspresentationen, tvätt kl 14 och träning 17. kanske börja slänga ihop lite packning också.

jag är GLAD. positiv energi. eller hur katta?! :) kram till min blivande sambo!

nu säger vi tack för den här helgen och hoppas att nästa blir minst lika bra!

time to get some shut-eye. natti


"min röst låter som en inredningsbög"

igår vart det lunch på allstars uteservering med adrian innan katta plockade upp mig hemma och vi for iväg och handlade och förberedde för middagen hemma hos henne- blev grillat! mycket trevligt. vi hade även en balkong fylld med filtar och kuddar och hade en liten vinballe! vin på balkongen har blivi ett nytt begrepp. mycket trevligt och somrigt var det. utgången på tc var väl sådär, men många man kände till. tror berra hade det roligast. han tyckte att hans röst lät som en inredningsbög. kan ju tillägga att vi hann slita skjortan av mats lavander också, inte varje utekväll man gör det! hursomhaver en trevlig kväll over all. idag är det knytis hos unne vid 15, det känns som en bra aktivitet en dag som denna. om jag mår fint och känner mig taggad så blir det en löptur också!

nästa vecka kommer bli sjuuukt spännande. måndag ledigt från skolan, tisdag skola, träning, lägenhetsvisning, kanske besök förbi hos dennis(om han kommer ihåg det vi surrade om igår) och på onsdag rullar student-vm igång!! hur kul?? :) det kommer bli en rolig upplevelse.


lazy

idag blev en lat fredag. sovmorgo utan väckarklocka, frukost på balkongen, plockat ur disken.. bara deg. ska iväg halv 4 på lottas med mor och far och dalbergs och sen träning på gammlia. en riktig mysdag som berra skulle ha sagt det!

inredning?

idag var det lugn dag. var på skolan 10-12 och gjorde en powerpointredovisning, åkte sen och besökte katta, spöade henne i pingis och planerade för framtiden nu när vi är blivande roomies! jävligt sköj. vi konstaterade iallafall att vi måste ha ett minibiljardbord eller ett airhockey. hahaha. sjukt seriösa. till och med urban trodde det skulle bli tokigheter hos oss. man kan ju inte annat än hålla med :)

var och löpte en halvtimma idag, fick tillåtelse av berra bus att köra lite lätt trots förkylningen. det är jag mycket nöjd över att jag fick. köpte också nya löpardojor idag, lyx! redan invigda!



gillarE!

positivt pirr i magen nu. har haft stress över en massa småsaker men nu börjar allt lösa sig allt eftersom och då är man så orolig - varför känns allt för bra för att vara sant? men man får njuta under de bra perioderna.

började göra folkrättsarbetet idag på skolan med sofia och henke, har kommit igång bra. datorn är som sagt fixad, börjar känna mig liiite friskare, student-vm är om exakt en vecka, OCH idag så började maskineriet rulla mot steget att flytta ut.. dessutom får jag med mig en roomie också, bästa tänkbara :) så nu ska jag börja kolla efter läggor i hagatrakten. och om det går spikrakt som jag vill så blir det flytt in i en trea på haga i höst eller slutet av sommaren.. kan det bli bättre? :)

nej nu känns det bra! ska bara mysa ikväll och se true blood, njuta av alexander skarsgård och MÅ VÄL.



nice

idag har jag fått bort en hel del av orsakerna till mitt stress-magont. de viktigaste kursböckerna är fixade plus att jens fixade min dator!!!!!! total lycka. så nu är jag nöjd för tillfället.

you're a fool to cry

fy fan, nu är jag förkyld. eller inte dödsförkyld men typ ont i svalget och tät i näsan. dock får någon hälla syra i mina ögon innan jag kommer använda nässpray igen. aldrig mer. så jag kämpar på och låter bli att träna för att bli frisk rekordsnabbt.

jag pluggar lite. det är så komplicerade saker både pluggmässigt och moraliskt sett att jag inte ens ids skriva ut vad jag sysslar med. men det handlar om rättfärdigt krig. vad är som är rätt och fel. intressant men så svårt att hjärntarmarna trasslar ihop sig.

imorgon är det skola, besök hos mr flens för att fixa dataviruset(hoppas jag), vila från träningen och lite softish med adrian. gött mos.

på onsdag nästa flyttar jag in på hotell comfort inn för några dagar. hihi

jag måste köpa ljusa jeansshorts snart. i need it. typ såna som nedan


bååring

nån gång per år får jag ett ryck och vill städa skiten ur allting. nu blev min säng så sanerad den kan bli. dammsugit madrassen, ska skicka in övermadrassen i tvättmaskinen, hängt ut allt på vädring och sedan avrunda med nya sängkläder. jävligt skönt.

idag gör jag alltså inte så mycket mer. grinar inombords för att jag har ont i halsen och förmodligen inte kan köra löpning på tisdag. yes you heard me: jag är ledsen för att jag inte kan springa. men jag ska ju förhoppningsvis vara i mitt livs form om mindre än två veckor så.. jag får köra jävel i slutet på veckan.

det är alltså inte intressantare än såhär en söndag. over and out

hej

sitter och är butter över att jag ska jobba ikväll och försöker hitta lite glädjeämnen. såhär ser det då ut: ska först och främst göra mig något gott lördagsfika snart. har också sett att spelschemat för student-vm har kommit ut och börjar längta lite smått.. det är ju bara 1,5 vecka kvar nu! kommer bli kung. siter också och ser filmen "dumpa honom". riktigt bra. och kanske en film tjejer borde se! haha.

såå. jobb 21.30-02.00. sen är jag friii imorgon. ska städa rummet och bara ha det allmänt skönt innan nästa moment börjar på skolan på måndag.

Say you'll never leave me now, say you're gonna love me now

till katta. jag hittade det!

"maybe we can be each others soulmates, and then we could let men be just these great nice guys to have fun with."

word.



tuttuttutttar överallt

god lunch. vad jag ska göra nu är att värma en billys pizza, ligga i horisontell ställning hela dagen fram tills kvällens jobb, skämmas för sms man aldrig borde ha skickat, och ringa fröken bjuhr och säga åt henne att hon är farlig på att lura in mig på hennes tokigheter! inte så oskyldig :)

RSS 2.0