outdoor floorball

blåmärken på armarna, skrapsår, lite svullen i ett knäveck. brottningen är avklarad och det är inga konstigheter!

idag efter brottningen åkte jag, linn, katta, pg, walle och fille till holmsund för något jippo som holmsund hade med lite aktiviteter. vi fick spela mot lite kids på en uterink(!) 3 mot 3, hur kul som helst! :) linn tog några kort som man kaske kan smaska upp sen. kul grej iallafall! :)

imorgon blir det lite span på inter sport för att se om de fått in asics inneskor. kan säga att mina är döda och begravda för länge sedan egentligen, tårna syns i princip igenom.. bah. så om jag har tur får jag gå hem med 2 par skor: ett par inneskor och ett par converse! :)



ikväll blev jag överrumplad.. först av en trist grej(som dock glömdes snabbt) och sedan med en lite mer positiv grej. poängen med det hela kalaset är att jag faktiskt gillar att bli överrumplad. det är fan sällan det händer. och att bli det av rätt person gör inte saken sämre! intressant.

flås

sprang beep idag innan innebandyn(kan förresten svälja att jag gjorde årets SÄMSTA innebandyträning efter beepet), ohejba va jobbigt det var som vanligt. hade faktiskt satt en morot innan tester att om jag klarade över mitt förra resultat(11.5) så skulle det bli skoshopping. och se på fan, 11.7, så på torsdag ska jag inhandla mina nya lovers som jag länge velat ha!




Carrie on

We're so over, we need a new word for "over"

jag säger det igen. sex and the city. den bästa serien som gjorts.


Kärlek vid sista ögonkastet

har inget att skriva om just nu förutom att helgen har varit sjukt rolig. pirrar i magen när jag tänker på den. blev en kanonmiddag och till och med ett glas vin på allstar, bara för att fira att midsommaren blev så lyckad liksom :) imorgon gäller följande: jobbmöte 11-13, eventuellt lite löpning/lätt gym och städning av omklädningsrummet. ska äntligen göra bort skiten nu..

maskinen

sova eftermiddag

trött..?



mitt jag för 2 minuter sedan. nu blir det dusch och sedan hoppar jag på bussen till stan(har för ont i röven av allt cyklande) för mat och fussball. jag ska få se rödhåriga engelsmän svära åt fotboll. fniss.

And I wonder if everything could ever feel this real forever

vilken panghelg det blev ändå. jobbet ikväll flöt på fantastiskt bra. grym stämning och inget strul. att adrian var kvällschef ikväll gjorde ju inte saken sämre heller :) har samlat på mig flera skamliga förslag dessutom, alltså inga konstigheter under en jobbkväll! nu har jag ätit kycklingsallad och sett filmen "notorious". bra avrundning på dygnet.

imorgon är det middag och fotboll med adrian, sanna och katta på allstar. heeeeelt okej

nu är det bra :)


jobbe

nu har jag tagit min dagliga tupplur och ska börja göra mig middag. hoppas jag hinner baka en sväng innan jobbet ikväll, behöver den boosten känner jag! dessutom behöver jag ett plåster till min blåsa på fingret, vattenpipor är farliga att leka med..

nej, jobb 21.30-02 då. hörs!

båten

åh. tungt huvud idag. men jäklar vilket ös det blev! förfest på teg hos adrian med riktigt bra fart. sprang dessutom över till grannens fest, som visade sig vara tånkans lägenhet med en massa kändisar! riktigt trevligt. är dessutom förvånad över att båten inte kantrade, visade sig att jag hade mobilbilder på nå pöjkar som stog och jobbade vid rodret.. gick bra till slut. en måltid, ett telefonsamtal, en bukett hundkex och ett gravbesök senare var jag hemma. måste säga att jag är riktigt nöjd med midsommaren i år! nu ska jag träffa katta för mat och surr, blir hemskt lugnt idag med sömn, mat och kvällsjobb. godmorgon!






ungefär såhär såg jag ut.. verkar bara finnas knäppa bilder från igår! denna från mattan!


YES, MAN!

naglarna är målade, klänningen hänger på galgen, cykeln trimmad, katta ringer och säger att hon slipper jobba, första vinglaset påbörjat. NU KÖR VI!!


midsommar!

schema för dagen:

löpning
städning av omklrummet med mattan
picknicklunch med päronen uppe på gammliaområdet
middag hos adrian+förfest
båten!

så. nu borde jag inte glömma nåt :)

mjölksyra,huvudvärk,kramper,hunger

jag är SÅ trött. SÅÅ trött.

cyklat ÖK upp och ner 2 ggr idag
spelat tennis
solat lite
innebandy
intervallträning

hade jag inte ätit så bra som jag gjort idag så hade jag nog ramlat med cykeln på väg uppför ök av utmattning och gråtit. nu klarade jag mig undan med en svettig överläpp och syra i benen.

nu ska jag fan dö i sängen, möjligtvis måla naglarna om jag orkar lyfta armarna. hur fan ska jag orka köra löppasset imorgon bitti? ahh.

ses på båten imorgon! häj

matdagbok

tuff brottning plus löpning ikväll. fast ganska mysigt att bara mysjogga runt i stan i solen när det är en hel vecka kvar till bästa brottning.

trampade på cykeln in till stan och handlade mat med katta sen. sparrissoppa och ciabatta blev det. efterrätt kladdkaka med glass och chokladsås. hur hungrig kan man vara egentligen? jag spenderar mina korvören på 3 saker just nu:
1. mat
2. kläder
3. vin

iofs inte jättedåliga saker. ganska bra saker faktiskt. livets tre goda ting skulle man kunna säga!

nu ska jag drömma blommiga drömmar inför midsommarafton. godnatt.


FOKS

slutspurten på plugget nu. idag ska restuppgifterna in och jag har kvar ungefär en fjärdedel som ska göras klart innan brottningen. phjuuuuuu säger jag bara. här är lite vad jag skriver om(om nån nu bryr sig):

humanitära interventioner
militära kostnader och civila fördelar av interventioner
internally displaced persons

"state of the state" - hur en stat klarar av att hantera kriser och säkerhetsfrågor i konflikter
negativ fred
FN:s humanitära intervention i Rwanda 1994

intressant va? trots att jag är lite smygless så är det ändå väldigt vemodigt att skriva på sista uppgiften för den här kursen. är en otroligt spännande kurs med tidsenliga och globala frågor. kan starkt rekommenderas.

nu ska jag jobba vidare innan det är dags för brottning ikväll! heej


we all have ze sex!

såg sex and the city 2 på bio med dougen ikväll. var väl helt okej, en snygg film med roliga sekvenser och vackra pojkar. fast lär knappast vinna nån oscar för bästa manus eller så, var väl inte djupaste storyn.. men en skön film. hann käka en (jävla) snabbis på waynes innan, blev snabba ryck efter innebandyn. men mat måste man ha. annars äter musklerna på sig själv!

idag hann jag göra några ärenden, köpte bland annat en inflyttnings-mixer slash blender till katta. linn säger: vi ska mixa juicer i den, jag och katta säger: vi ska mixa drinkar i den. båda funkar!

nu ska jag nog sova, tvätt väntar imorgon och dessutom har jag sjukt ont i huvudet eftersom jag höll på att kissa på mig i slutet av filmen.. fick alltså kissnödigs-huvudvärk för att jag höll mig för länge. jag lär mig verkligen aldrig. sov gott


She sang

nu känner jag mig lagomt mysig i kroppen, vill bara krypa upp i soffan och halvsova. andra halvan av det nya gymmet är gjort, och det kommer säkert kännas lika förträffligt som efter första gymmet - alltså som att man har fått ett knytnävsslag i solar plexus. och resten av kroppen. jävla skön känsla.

imorgon är det äntligen innebandy, och sedan ska det ses bio. fika på stan + sex and the city 2, blir nice.

jag har verkligen fastnat för Foo fighters - everlong. SJUKT bra ba. så nu styrde jag upp musiken i omklädningsrummet och ett nytt usb-minne med en massa låtar! varsågod tjäjer!

You've got to promise not to stop when I say when

ikväll lyssnar jag på de här låtarna. som vanligt hemskt blandat.

Foo fighters - Everlong
One republic - All the right moves
Chris Isaak - Wicked game
Bad company - Feel like making love



klassisk musikvideo. chris isaaks wicked game


Strange what desire will make foolish people do

om helgerna är till för att vila upp sig, då har jag förstått det fel.

igår blev det spontant lite fest plus utgång hos sudden med katta. blöta som hundar gick vi till tc, men inte var vi ledsna för det. blev en grymt kul kväll ändå med mycket dans och galenskaper. kan säga att min rygg skulle behövt förlängd helg: sovit på soffor både fredag och lördag och dödsstöten - ett brottningslyft igår kväll. men som man bäddar får man ligga! en arg lapp på bilen, en hampsterdance och ett långväga telefonsamtal senare kan jag konstatera att det blev en grym lördag.

ikväll ska jag parkera i sängen och se fotbollen. enda jobbet just nu är att tvätta conversen som tog lite stryk inatt..


o

trevlig vistelse i jossans stuga. synd bara vädret var grått, men blev både en och två premiärer iallafall, plus korvgrillning över öppen spis. och alldeles för lite sömn i en jättesvettig stuga. trevlish

nu ska jag sova, INTE se bröllopet och sen får jag se vad kvällen bjuder på.


Diego armando

sitter och ser fotboll nu, maradonas argentina vann med 4-1 mot sydkorea.. men vad som är mest intressant är vilken kärlek han visar för laget och varje individuell spelare. alla mål utmynnar i kramkalas och kindpussar, och efter matchen så kramar han om alla spelare. där kan man snacka om starka band mellan ledare-spelare. magiskt att se. dessutom har de kört rövdunk på ett par av träningarna nere i sydafrika.. ska bli kul att se hur långt han kan ta laget med sin ledarstil!




idag har det tvättats, och det blev en hemlagad lunch med dougie. kycklingwok med nudlar och sedan jordgubbar och kladdkaka till eftertätt. riktigt fantastiskt gott!

nu ska jag snart cykla ner på gammlia och möta upp laget. vi ska som sagt trampa runt med en typ återhämtningsträning fast på cykel, hemskt trevligt faktiskt! sedan väntar fotboll med katta linn sudden och berra. blev ingen nattmil men med tanke på formen så känns en cykeltur och fotbolls-vm bättre för tillfrisknandet.


If you want preety nurse, you got to be patient

nu är jag trött. blev ledigt ikväll från träning, körde inga tester alls eftersom formen var sådär pga förkylningen än. trist. men bara att jobba på att bli frisk och göra testerna om en eller två veckor.

imorgon bitti ska jag tvätta, sedan är planen att laga en lunch tillsammans med katta. "träningen" för kvällen är mys-/återhämtningscykling till rödäng(?) där henke bor. blir lite fika där med laget. efteråt blir det fotboll med lite folk.

fredag-lördag så blir det jossans stuga med lite ersbodatjejer. blir fantastiskt trevligt :)

virginity

idag gjorde jag något jag egentligen inte vågat förut. lite spontant sådär. jag köpte en body. en tajt liten sak. jag tänker ta min body-oskuld under någon varm sommarkväll med mina ljusa slitna jeansshorts över. det blir en angenäm oskuld att bli av med.


pb

är så trööött. åt världens största portion makaroner roch köttbullar nyss. varför? styrketesterna är avklarade. måste säga att det blev en godkänd dag, persade på både bänkpress och benpress. hade dock önskat att jag höjde mig på brutalbänken också, men det är ju i augusti och inte nu man ska vara på topp..

imorgon är det harres, hopp och beep som gäller. blir dock inget beep för mig. känns jobbigt att riskera att bli dyngsjuk och dessutom bli så jäävla besviken på att beepresulatet inte blev som jag trott. kommer ju inte göra lika bra ifrån mig som om jag hade varit frisk så jag hoppar det imorgon och kör nästa vecka istället. så även nattmilen blir inställd. pust. men inget att göra åt det nu!

om cikus en timme ska jag ta med mig fika och åka till kattish och se fotbollen med henne och linn som kom hem från bali igår. mys.

bild från fannys blogg:


bankett

såhär ungefär såg jag ut i lördags.. får se om det går att få tag på bättre bilder :) dessa sköna är från kattas kamera:






och här toppade jag formen: vid 18-snåret på väg till äpplet. gött.


Pink grape juice








After the boys of summer have gone

åh. trist känsla i magen. jag känner mig dum.

har idag varit hos morfara och mormora och städat och hjälpt till en smula. har blivit förkyld och seg också och testerna ligger i riskzonen. verkar inte som att jag kommer vara i form varken till beepet eller nattmilen. vet inte vad som är surast, att jag kanske förlorar 150 spänn på nattmilen eller att jag missar beepet när jag förmodligen är i mitt livs form. skit alltså.

gubbarna på toyota fick sig nog ett gott skratt idag. jag kom dit med misstankar om att styrningen blivit kajko. det visade sig att golvmattan skjutits fram och fastnat i styrningsgrejen fram under ratten. tog 2 sekunder och 0 kronor att "reparera". ung oerfaren korkad tjej som kör bil - you're looking at her. 

hoppas det regnar imorgon. då är det museumdags.

You must have bumped your head

ibland blir inte allt som man tror det ska bli. man har en plan, som man ska följa. men ibland dyker saker upp som inte riktigt följer planen. som kanske är bättre än den ursprungliga planen..

banketten igår var trevlig, det blev en lång dag. började vid 1 hos katta med henne och JH, blev många timmars fix, och katta var mycket tålmodig med mitt hår. det lockades i ungefär en timme, blev jättefint, och två timmar senare var mitt hår rakt igen. och eftersom dagen blev lång så börjades det vina vid 1, och slutade vinas vid 23. kanske rimligt när jag tänker efter. men det var en trevlig tillställning, som kanske blev lite för ålderdomlig när det blev dags för styrdans.... trevlig kväll rakt igenom iallafall.

idag har jag sovit, duschat och blivit människa igen. ser VM samtidigt som jag ligger och läser en fredrik lindström-bok, funderar på att byta sängkläder också. senare ikväll blir det kanske fotboll med katta, sudden och berra. skulle vara trevligt.

på tisdag ska jag gå på en utställning på gammliamuséet om tiden före och efter apartheid. när man inte jobbar så får man vara kulturell istället.


check!

x katta är inflyttad och klar.
x håret är färgat.
x packat ner allt för dagen/kvällen imorgon.
x sett en farligt vältrimmad brandman klippa gräs utan tröja på.
x firat VM-premiären med ett glas vin
x anmält mig till nattmilen.

nu händer det! lovin it!



hår. brunt.

I make me so damn easy to need

Mannen må ha upptäckt elden, men kvinnan upptäckte hur man leker med den.

nu är det bråda dagar, trots full ledighet så är det mycket att göra och ordna. idag blev det heldag ute från 10.00 och återvändo hem vid 21.30. blev alldeles för mycket shopping också.

imorgon är det lite shopping igen, hö hö. nej, det är hårfärg och vin som ska inhandlas för helgen, sedan ska jag åka med storbilen ner till kattas och hjälpa till med flytten! blir mycket spännande. invigs på lördag med ett glas vin och piff inför banketten kring lunch! ha. fantastiskt. avrundar fredagskvällen med tvätt också, tog hem alla grejer från gammlia.. ett jäkla lass. som stinker. tvättdags alltså.

nu börjar armarna vika sig, god kväll!

lyssna för fa-an: Beyoncé - Why don't you love me

bråttning?

jag orkar i princip inte hålla uppe armarna efter brottningen ikväll, skulle behöva en mitella för varje arm egentligen.. gu så skönt det hade varit.

imorgon är planen med katta att göra några stanärenden, käka lunch och se studenterna. sedan åka på JGs mottagning och rusa vidare till träning/match sen. möter ibf dalens herrar imorgon, spännande....... blir kul iaf :) fredag blir en mellandag, göra lite ärenden för dalen, träna, färga håret och tvätta. sen på lördag blir det trevligheter! förfest och sedan banketten på kvällen. grymt! kul att vi fick med oss jennie holmgren också, hon var millimetrar från att skippa banketten för fiskepremiären....... inte godkänd frånvaroanledning!

nu är det sängen och vila armarna. numera heter jag förresten she-man!


janikke taflin-citat

vi fick två på en dag igår..

"vi skulle ha typ fina sommarklänningar på oss men då kom jag på att jag bara hade porno-kinky-dancer-klänningar hemma"

"alltså.. alla tycker ju att deras fötter är fula.. men jag måste säga att jag gillar mina fötter. dom är fan snygga ändå"


emsedge


jag är lynnig och smart

vilken hård helg. börjar kännas nu, är förbaskat trött. blev partajo på fredagen med klassen, susade fram på cykeln under kvällen. blev tc och sedan en lägenhetsvisning på haga en sisådär halv 3 på natten. kommer nog aldrig hända igen :) blev sent som attan, träning lördag och sedan jobb. ruskigt kul faktiskt bortsett från kylan. fick nog höra sjukaste och roligaste raggningsrepliken på år och dagar.. "har du pojkvän?" "nej.." "MEN så bra, jag har inte heller pojkvän!". detta var dessuom ett seriöst svar. och jävligt mycket roligare än "du får en hotellnatt gratis på plaza om du släpper in mig gratis"....

idag blev det hotellfrukost med unne, katta och berra. agerade personlig stylist åt berra och hann shoppa lite själv. sen blev det häng hos katta med för lite JB-jobb(vilket det kommer bli mer av imorgon och tisdag) och middag hos henne. senare söndagshäng hos adrian. bara en skön och obakis söndag, görskönt.

imorgon väntar jobb på jb ett par timmar, gym och middag med katt och berra! najs. ser också fram emot fredagen med flytt för katta, blir lite körningar och lite bärande, firar det med dalenbanketten på lördag! riktigt bra :)

sköna bilder på gruppen, fotograf henrik sikström.






think I'm in love with my radio, cause it never lets me down

igår blev det en spontan uteservering efter träningen. jag och katta hakade på lite grabbar från herrlaget på nåt glas vin på allstar. många skratt blev det. jag känner mig som han i filmen "yesman" just nu, jag säger ja till ALLT! spontant är kul :)

jag är lite smygtrött i armarna just nu. kom innanför dörren från gymmet med nordlinder nyss, strax dags att laga middag och hoppa in i duschen. pumpar en magisk spotifylista, solen lyser, jeansjackan eller leopardkoftan åker på och sedan cyklar jag iväg på tenta/klass/avskedsfest. imorgon blir det hotellfrukost på plaza i goda vänners lag. behöver jag säga att livet leker?

la förresten in dödsstöten på hemtentan vid 2 idag, och 14.57 stog jag utanför lärarens rum. någon som är förvånad? :)



lyssna på: Tim berg - Bromance

antingen har jag drabbats av endorfiner i överflöd eller kronisk eufori.. båda funkar!

hey hey



älskar den här tjejen i libresse-reklamen. helt galen. hehe.

har kvar ungefär en halv sida plus redigering imorgon. känner mig jävligt nöjd med dagens kneg på skolan. just nu jobbar jag tvätt och ikväll är det innebandy!

I'm your biggest fan

tuggar på i lindell med ida på hemtentan, nästan 5 sidor skrivna nu. frågan är bara om de är bra.... planen är iaf att skriva klart "slafset" imorgon under dagen och renskriva och redigera skiten på fredag. kl 15 är deadline. wish me luck.

 





nice klocka. he he


I'm not your babe, alejandro

ny klocka idag, kul. gick hem hos alla! vänta bara om någon vecka då jag hetsat sönder med den.. he he he.

idag blec det nyponsoppa och chill på isaks balkong med jossan. riktigt skönt. därefter innebandy och lite gym, sen åkte jag och katten och köpte fika och fikade limpmackor och oboy efter träningen. hur gött som helst. surrat lite, planerat lite smått inför banketten och inför kattas flytt! så nästa fredag,11e juni, då blir det att bära grejer, lördag kväll invigning med något glas vin inför banketten och sedan promenad in till äpplet. jag känner på mig att jag kommer spendera några timmar hemma hos henne :) så KUL! sen hoppas jag på att det blir flytt till haga i slutet av sommaren för mig.. hihi.

skola och hemtentish imorgon. måste ta igen lite skrivande för slappartiden jag haft idag!

och juste, klippet gick hyfsat smärtfritt, känner mig dock som en pojke nu.. BUHU! fast växer nog ut snart igen :)

tjött

satt ikväll hos jossan på hennes balkong ikväll och åt lite glass och surrade. riktigt trevligt. sen kom isak, klädde av sig i köket och jag blev riven av puzzel på foten = allergifot. doh. har det dock inte lika jobbigt som isak som får svullna körtar när han blir myggbiten(armhålor, ljumskar osv). finns alltid någon som har det värre! stackars biten

imorgon ska jag köpa en talande klocka hos jossan på tshirt store, hämta ut pappas nya touchmobil, skriva hemtenta, spela innebandy, KLIPPA HÅRET. ångest. tur det är katta som gör det.


RSS 2.0