Svinerier på jobbet

började jobba 16.00 idag så for iväg på strömpilen med mamma. hittade inte skorna jag kikat på på din sko, men klickade hem dom nu från deras hemsida så jag håller tummarna för att dom passar... annars blir det jobbigt!

shoppade lite smått och gott på strömpilen, inget jätteonödigt utan bara "nödvändigheter" som strumpbyxor och underkläder.. haha...

for sedan iväg och fikade på café göteborg som ligger nära vägverket. fantastiskt mysigt ställe emd jättetrevlig personal, mycket bra mat och dessutom en sjukt mysig toalett. växter, levande ljus, radio, handkräm och dessutom tuggummin, fanns för deras gäster inne på toaletten. och ville man så kunde man låna spel eller liknande saker. det var inte sista gången jag for dit iallafall! får släpa dit mattias nån dag framöver.

på jobbet var det rena rama rötan, jag föredrar verkligen att jobba över lunchen istället. det finns idioter, sen säger jag inget mer.

Saker som händer på min arbetsplats

Öppning på jobbet imorse. eftersom det var danne som fick äran att köra igång tillsammans med mig så var jag dum som förväntade mig annat än att bossen försovit sig. som vanligt! svinigt trött som jag var lessnade jag på att stå utanför dörren och vänta, så jag kurade ihop mig i jackan och lade mig i rutschbanan som finns utanför Mcdonalds på ersboda. flrutom att den var kall och frostig låg jag rätt bra där i en sisådär tio minuter innan daniel anlände.

trötta och under tystnad knegade vi i två timmar innan det började droppa in lite fler tappra själar. jag, emelie och daniel som var de enda med headset hade rätt kul åt "farbror daniel" som hade en ljudsketch med pedofilen fabror danne som ville bjuda på äpplen, och ville att söta små pojkar skulle få sitta på hans bamse-stora banan, skalad och klar. ja, är man trött och less så är detta det roligaste som finns att göra. eller leka med happy-meal leksaker, men stor-bossen fredrik har blivit förbannad och förbjudit oss.

snor-petter, en annan grabb som står och jobbar i köket fick dubbla förkläden, ett på ryggen och ett på bröstet med lite sexiga knytningar här och var. man gör vad man kan av utsvängda kostymbyxor, en alldeles för kort och bred rutig skjorta och ostiga förkläden med frityrsmulor på. och vi gör vad vi kan för att inte lägga oss i fosterställning och gråta.

igår var det dessutom en kille som tyckte att det var förjävligt att han fick sina 6 kronor i växel tillbaka i femtioöringar, och insisterade såklart om att få gratis glass för besväret! jag blev mållös av förundran över denna efterblivna stackars man, men killen som satt bredvid honom talade nog för både mig och han när han sa "men kör då för fan". ja, kör då för fan. dumjävel.

Klackar

dessa elva-centimeters ska bli mina. på något sätt.


http://dinsko.se/Dam/Kampanj/Boots.aspx?art=242677


platå ger mig hjärtklappning.

Julhelgen då

och så var julen slut! var uppe i holmsund hos mormor och morfar där vi spenderade julafton och halva juldagen. en massa god julmat, fantastiska presenter, kalle anka, kilovis av julgodis och allt som har med julen att göra. mest annorlunda och finast var nog emmelies dikt som hon skrev till mig på mitt paket från henne. fick verkligen klämma in tårarna för att inte gråta. väldigt fint. fick utöver hennes underkläder till mig: plattång, kudde, presentkort bikbok & h&m, smink, hudvårdsprodukter, nagellack, biobiljetter, plånbok, pengar och slutligen en dvd-spelare av mattias. allt jag önskade mig och lite till!

natten spenderade jag på soffan inne hos morföräldrarna där jag låg och frös halva natten(har man inte igång brasan blir det sivnkallt) så jag la mig i mormors säng där vid halv tio och sov i nån timme till. sedan ville mormor tvätta mitt hår så hon fick tvätta det i vasken i köket. gulliga mormor. på eftermiddagen åkte vi vidare till morbror plus fruga där vi åt ännu mer mat och sedan såg mamma mia tillsammans innan vi avrundade kvällen. julen blev precis som jag ville - mysig och ute i stugan i holmsund.

     
     


idag klev jag upp med tuppen, klockan tio dvs, och åkte ner på stan för att armbågas med alla andra. köpte lite mer underkläder, en t-shirt och en sjal till mattias. lite lagomt sådär. eftersom jag ska jobba alla dagar fram tills nyårsafton så ville jag spendera lite av pengarna jag fick iallafall! hann också gå in på DNA där jag bokstavligen talat tappade andan då jag såg ett par skor. de vackraste skor jag sett, men även ett av de dyraste paren jag sett. jag tog på mig dom, njöt en stund, drömde mig bort och gick sedan ut därifrån. jag får aldrig mer gå tillbaka dit! tror dock det ska finnas ett liknande och mkt billigare par på Din sko, så ska tvinga mamma att skjutsa mig till strömpilen på måndag.


hemma så tog mamma och pappa med mig på dressed & denim där jag ÄNTLIGEN hittade min nyårsklänning. sökte tamejfan igenom alla affärer i stan utan lycka. tänkte att "dom blev säkert uppköpta direkt det blev på rea" så jag hade nästan gett upp. men jag fick min drömklänning för smågrus-summan på 300 kronor! jag är nöjd. nu väntar jag bara på att mattias återvänder från vindeln, och sedan ska jag sova tills jag börjar jobba kl 12 imorgon... sugigt. men jag ser fram emot nyår något så grymt, så det är inte bara pest och pina framöver :)

smygtitt på nyårsklänningen: 

Tappra krigare

idag var det möte + träning med utvalda delar av sportgruppen, kommittén eller vad fasiken det nu heter... kan bara säga som mirja, inte fan vart man något klokare av det. känns som att man bara får hugg tillbaka om man kommer med sin åsikt. det mesta som de svarade på har man dessutom läst i tidningen. på västfronten intet nytt alltså. ovanligt.

vi hade våra sista tester och sista träningen innan jul och det var en tapper skara som sökt sig till en ekande tom gammliahall där vi mest flamsade runt känns det som. men riktigt mysigt är det när man är såhär få och det går att ta på julstämningen! vi hade lite roligt åt linns trasiga tröja också efter träningen... lägg märke till snörningen jag har runt benet!

 

nu ska jag fortsätta hänga tvätt, byta julklappar med mattias och sedan se bästa julfilmen(efter grinchen såklart) som är love actually.

my precious

vill bara infoga ett litet ps som är mitt största problem just nu: det krossar mitt hjärta att ha vetskapen om att jag är tvungen att acetona bort mitt fantastiska nagellack som sitter så snyggt och inte har skavts bort det minsta. det är en av många nackdelar med att jobba runt mat. puss och kram vackra naglar, ni får komma tillbaka till julafton!


Lila naglar

igår var det en liten get-together hos emma. elite hade nån slags fest på olearys och vi var det "vanliga" gänget som var hemma i emmas lägga plus ett par nygamla bekanta ansikten. bra människor och trevlig kväll! var inne på olles en stund men blev en smula besviken på människorna där. trodde det skulle vara fler man kände. när mattias kom dit så hängde vi två en stund men lessnade fort så vi tog en chicken wrap på mcdonalds och blev sedan hemskjutsade av en förälder från ersdungen till ett barn han är assistent till, saad hette han. hur skön som helst. dessutom var det fantastiskt julväder inatt också, det snöade såna lapphandskar man bara får se på hösten annars.

     
    


beeptest idag dessutom. var i princip nykter när jag kom hem så det var egentligen inga problem idag på den fronten, men med tanke på omstädnigheterna med örjan så är det såklart svårt att tagga till och vara fokuserad. fick bara ett pip sämre än förra testet, så är ändå relativt nöjd med resultatet. ingen är nog i toppform nu heller...

nu ska jag bara invänta mattias ikväll och sedan i veckan avverka de sista två arbetsdagarna innan jul!

He thought of a lie, and he thought of it quick

innan varje jul ser jag alltid en viss film som alltid får mig i bra julstämning - grinchen. har just sett klart den och jag har för fjärde året i rad hållit min tradition. och fler år lär det bli!


Han är nog arg


schema

imorgon:

jobb 11.30-14.30

dusch, make up, naglar, kläder

mat hos emma

elites fest på olearys

Personalfest 7/12

de få bilder som var användbara finns exklusivt på petters blogg på länken http://morkus.bilddagboken.se/p/main.html?#2 under 7 december. Rekommenderas att besöka eftersom det inte alls gick att få in bilderna på min blogg! se och njut av galningar i action.


Tack linn!

Jag blev utmanad av en tönt på nån dum lek:

1. Tre namn du lyssnar till: Linnea, Ivar, Irre(bara av Emma dock)
2. Tre saker som skrämmer dig: Spindlar, mörker, clowner 
3. Tre saker du har på dig: Zipptröja, jeans, tischa
4. Tre av dina favoritlåtar just nu: Mariah Carey - All i want for christmas, 30 seconds to mars - The kill, Kent - blåjeans
5. Tre sanningar: Jag är besatt av att noppa mina, och andras, ögonbryn, jag spenderar mer pengar än vad jag har på att köpa presenter åt andra, jag borde löpträna själv för jag behöver det verkligen.
6. Tre hobbys: Innebandy, se på idrott, vara med vänner och pojkvän
7. Tre saker du vill ha: Snö innan jul, trettondagscupen, 11 på beepet =)
8. Tre personer du utmanar: Lovisa, Molin, blondinbella HE HE

Jahaja

hade tänkt skriva om dm-matchen mot ersboda som vi vann med 9-0 mot men när man får tunga besked är det svårt att se det roliga förbi det jobbiga. ska man bara lägga sig ner och dö nu eller?

Mördarkök

torsdagsträninge bortgjord, som för övrigt gick bättre än väntat. nu väntar jag på att hedda ska komma hit, fr att sedan vakna upp 07.40 imorgon för att göra ett pissigt jobbpass på 5 timmar i köket.. jag SPYR över det!! kommer gråta inombords. men sedan ska jag också ha johanna i åtanke som gör sin tenta ungefär samtidigt som jag och i 5 timar också om jag inte har fel. vi får lida tillsammans!

sedan HELG finally.. med god mat, fika, umgänge, ja bara en riktig "må bra"-helg.. kan jag bara få knäppa med fingrarna och göra bort imorgon och få fredagkväll? snälla?

First prize

idag var det lite jobb, fick vara tillsammans med mirja i kassan nu för första gången på länge! grymma på teamwork både på jobb och plan..

slet på i gymmet ikväll, och när jag kom hem blev det en snabb dusch, ombyte till finkläder och sedan en trerätters nobelmiddag! mamma har skapat en ny tradition då alla klär upp sig till tänder (pappa i kostym) och vi äter middag framför nobelmiddagen på tv. om detta kan jag bara säga att jag tackar och tar emot den goda maten och slänger på mig något som gör mamma nöjd, lite mot min vilja men allt för go'maten! den smakade kanon iallafall!

imorgon ska jag hjälpa johanna och färga hennes hår. funderar lite svagt på att färga mitt hår igen eftersom jag inbillat mig att det blivit lite rött. får se hur det blir. träning under kvällen, och sen bajsjobb imorgon - börjar 8.45 och ska stå i kök igen som jag inte riktigt trivts med. får dock vara med therese imorgon, hon är kung. och förlåtande! haha

nu vill jag bara ha HELG:

- fredag = kladdkaka med johanna, sova med mattias
- lördag: middag
- söndag: vm-final i innebandyn på tv

såå nu får det bli helg :)

Anna-dagen

jag har äntligen återhämtat mig från helgen...

personalfesten som var hos stefan var riktigt rolig. och galen. med utklädnader, lekar, många drinkar, trasiga glas, ja jag kommer absolut inte ihåg allt eftersom det var många bra grejer. petter sprang runt med en systemkamera och tog hundratals bilder under kvällen, ska försöka få tag på ett par stycken från honom. kommer ihåg bland annat en bild då jag har på mig en slips, en tomtemask, och är ihopbunden med en slips med båda händerna tillsammans med emelie som har på sig en lila pimp-hatt. i hörnet står stefan med ljusblåa linser och en cape bakom sin bar som har rökeffekter. ja, ett bra exempel på hur läget såg ut på ersbodavägen. när jag promenerade hem på morgonen mötte jag dessutom herr brevbärare. bra krigat av mig!

började jobba halv elva igår, så jag släpade mig dit en kvart innan jag började och åt nuggets till bakisfrukost. det var många sena och slitna själar kan jag säga.. sedan vid hemkomsten sov jag två timmar. det var extremt välbehövligt.. träningen sedan på kvällen dä jag hade väntat mig extremt mycket fys, var hur kul som helst med mycket lekar och smålagsspel. och mycket hets! hamner, hata mig inte :)

idag har jag sovit, tvättat, sovit och tvättat, och nu börjar jag känna mig som en människa. funderar på att cykla till stadium för att fullborda läkningen sen helgen och köpa mig en hallonröd hoodie. mums. sen ikväll ska jag laga wokat, och efter det löpträning + innebandy.

sammanfattningsvis kan jag iallafall konstatera att detta har varit en av de roligare helgerna på länge. nu blir det vila ett tag, kladdkaka med johanna i helgen och bara smälta nuet! tack!

ps

en mycket bra låt som var med i one tree hill-avsnittet i fredags - The lovely featers - wrong choice

håller dessutom på att mikra en mini-pizza nu, MUMS! gott för bakismagen

popcorn och spets

igår blev det bra med galej med en riktigt skön förfest hos emma med bra folk. rex var väl sådär, men klart godkänd kväll. vaknade upp vid halv 11 imorse och har varit mysbakis till "hogan knows best" framför tv:n. nu på dagen har jag slagit in julklappen som vi ska ha till personalfesten ikväll. har även hjälpt mamma med klädsel och smink inför hennes köruppvisning ikväll! jag är så nervös men också stolt för hennes skull! hon är så himla duktig. och fin. så om ett par timmar ska jag duscha igen, lägga ny make och ta på mig kläderna för kvällen. det blir att se konserten med johanna och hennes päron, och sedan bär det av direkt till ersboda igen för location av festen. tänk om alla dagar vore såhär? iallafall ett tag.

johanna för övrigt som jag skulle äta mat med idag fick en sen smäll av spriten och ringde mig nyss. hon lät döende och sa bara "det är inte läge för att röra sig nu", och lade sedan på. originalet johanna dalberg alltså, fantastiskt. här kommer kvällen i ett par bilder:

                 




Hej helg!

phuu nu är det mycket! idag jobbade jag från kvart i 9 till halv 2, sov i 2 timmar efter det och nu är det träning till ikväll. efter det kommer mattias, och imorgon på min lediga dag blir det shopping + julklappar, kanske hårfärgning om jag hinner och sedan MATCH. efter matchen ska jag träffas med några gamla klasskamrater på fika, kung. men stressigt. lördag jobbar jag, dirre efter det alltså vid kl 14 ska jag måla naglarna och sedan göra mig iordning inför kvällens lagfest med brudarna. söndag blir det upp så fort kroppen och bakisheten orkar med, sedan duscha på nytt och göra mig iordning för att se mamma sjunga solo på sin körkonsert. direkt efter det ska jag fara på personalfesten på ersboda och då köres det förmodligen ett bra tag. jobbet stundar sen 10.30 på måndag, galet stressig och rolig helg, älskar fart och fläkt i kombination med roliga saker :) skriver när tiden finns!


Parvel

Om den omtalade matchen: det finns inte speciellt mycket att säga om den förutom att det var tid för oss att smaka på en förlust för att få en väckarklocka för att inse att vi inte är odödliga. Nu är det dags att kämpa för vår närvaro, och det kommer övik få smaka på på fredag. Och nu lämnar vi det bakom oss!

Igår blev det en mördarträning med sjukt mycket löpträning och mjölksyreträning. vi var nog många som var nära att ställa skorna på hyllan för kvällen, men det gick till slut att bita i och klara våran 1,5 timme med fys rakt igenom. efteråt känns det inte skitdåligt heller. väldigt mör kropp idag, men det kostar att förlora med tio mål. nu har vi fått köra skiten ur oss och får nu börja fokusera på innebandyn i sig.

igår for jag och johanna till lumba som fyllde 19 och fikade. det blev en lätt fika för mig med en lussebulle och en minismördegskaka eftersom jag ska köra en sockerfri vecka i största möjliga mån. det blir lite "rehabba" för mig eftersom det varit något slags fika eller dylikt nästan varje dag senaste veckorna. nu börjar kroppen må lite sisådär, så vi får se hur det ser ut på fredag.

ska träffa lovisa och melvin idag med johanna, det ska bli så fantastiskt :) träffade faktiskt både lovisa, melvin och fredrik igår på väg till obs, men melvin var så nerpackad i tjocka kläder så jag vågade inte röra så mycket :) men en sak jag kan säga - både jag och mamma sa efteråt att herregud, så himla glad fredrik såg ut att vara! han rentutav strålade. man blir så himla glad av att se sånt. så nu måste jag skynda iväg till johanna! bilder från helgen kommer snart!

RSS 2.0