Jahapp

nu har jag legat nerkrupen i soffan och samlat mig tillräckligt mycket för att orka skriva något. 1-3 mot endre och den här förlusten satte sig lite extra långt inne i själen. slutspelet försvinner längre och längre bort och vi måste kämpa som fan för att klara av att ens klättra över strecket nu. inget mer att säga om den biten.

tur att det fanns kvar rester sen igår av fläskfilén och klyftpotatisarna. hade varit jobbigt att äta annars, man vill bara lägga sig ner på golvet när man kommer hem en kväll som denna. men för att ladda upp och göra något som verkligen gör mig glad och som kittlar smaklökarna så ska jag baka en kladdkaka ikväll. jag tror gråten i halsen kommer försvinna efter en bit av den. faktiskt. vet att den var populär hos örjan så jag lägger ut receptet här till cissi och hamner som var intresserade, och fler om det fanns andra om tyckte om den!

Kladdkaka, 175 grader i ugn:

2 ägg
3 dl socker
1,5 dl mjöl
1 tsk vaniljsocker
4 msk kakao
100 g smält smör

när kakan är klar i ugnen kokar man ihop dessa ingredienser i kastrull:

Havretosca

100 g smör
1 dl socker
1 dl sirap
2-3 dl havregryn

när det fått stå och tagit ihop sig och havregrynen svällt upp så häller man det över kakan, eller helt enkelt slevar upp litegrann på kakan som en sås.

En jävligt god kaka. Socker på socker = mums. bakdags nu!

Lagkväll

igår hade vi softarkväll med laget hos örjan. temat var "snacks" och det fanns både socker och fett och kolsyrat och koffein och salt vart man än vände sig. massor av gofika alltså. efter en runda pingis där hampan slog mig med 3-0 i matcheroch en bit kladdkaka så blev det en sväng i singstar. jag och frida utgjorde lag unga och linn, unne och rebban lag gamla. efter en skakig öppning från det unga laget där första omgången slutade oavgjort kunde de unga tryggt springa ifrån det äldre gardet. i en avslappnad sittande position kunde vi bekvämt ta en promenadseger över alla som vågade utmana oss efter den första matchen. antalet utmanare minskade rejält efter att ha insett att vi skulle gå obesegrade ur striden... och vi började röra oss mätta och hesa hemåt vid tio-tiden!

nej, jag känner för att bjuda på lite rumpa från bad taste-träningen. varsågod!

   

D-day

idag ska vi nog spela den här säsongens viktigaste match. vi möter endre och i stora drag ser tabellen omkring oss ut som sådan:

5. IBF Falun 29 p
6. Täby IS 29 p
7. Huddinge IK 29 p
8. IBK Dalen 28 p

9. Endre IF 25 poäng

ser ni det där strecket? det är jävligt mycket närmare än vi tror. vi har inga marginalpoäng som gör att vi klarar oss från att halka under det om vi skulle tappa poäng. vi möter endre idag, och det är det lag som vinner som lägger sig på rätt sida strecket. det här är fanimej mer allvarligt än att gå i kyrkan eller träffa kungen eller vad som helst... jag får ont i magen av hur viktig matchen är. slutspel eller inte. idag får vi nog svar. de sista matcherna kan väl göra en viss skillnad, men att förlora idag skulle utgöra ett så stort fall för oss så jag undrar om vi skulle orka klättra oss upp igen. jag tvivlar på det.

hursomhaver så finns det en jävla morot för oss att tänka på inför matchen. vinner vi idag så går vi om hela 3 lag ovanför oss som alla ligger på 29 poäng, men som har en match mer spelad än oss just nu. så utfallet idag kan bli - 9:e plats nedanför strecket vid förlust, eller 5:e plats vid vinst. vad väljer vi tjejer?

dålig smak...

ida tog några bilder. mina favoriter från igår:

     




jag får väl finna mig i att emma aldrig kommer sluta kalla mig ozzy.

smygtitt

 



a

det blev en helomvändning för mig med kläderna. resultatet blev finfint. bilder kommer ikväll!

Bad taste

ikvll, mina vänner är det den årliga bad-taste träningen. man ska alltså vara så ful som möjligt, fast samtidigt kunna träna seriös innebandy i 1,5 timme.

temat ikväll blir lite ihopslängt för min del. en bas på tights och linne blir det eftersom för mycket hud helt enkelt inte funkar under dessa förhållanden. sedan toppar jag med en brasiliansk folkdräkt - magtröja, kjol och bjällror i de brasilianska färgerna. tyvärr kommer jag inte kunna toppa den outfit jag bar förra året, madonna-sparkdräkten, men jag hoppas att den jag ska ha ikväll ändå kommer leda till skratt. bjällrorna som kommer plinga när jag springer blir nog en stämningsförhöjare.

en redan klassisk maddonna-dräkt för alla dalentjejer... bild från inkilningen 2007


kvällsträning

har nyss ätit vattenmelon. tack för den mamma.

träning om en timme. jävligt taggat. tänkte under ett byte mot mora i första perioden då jag var helt slut, "vem fan lurar jag egentligen när jag gör nåt till 80-90% på träningen?". det är ju faktiskt kul med innebandy och varför inte ta i då? en och en halv timme av mitt liv. hur lång tid är det egentligen.

sen blir det hem och mattias ikväll. ska krypa ner i mina coop-uggs nu när jag far till träningen, jag gillar att dom är så varma och mysiga. skönt efter träningen!

Sås

Blev jag något förvånad över denna artikel när jag gick in på innebandy.se?

dessutom svarar inte den förbaskade människan när man ringer...



GRATTIS SÅSEN!!

tack

just det, sofia eller såsen hade kollat på min blogg och upptäckt den fina bilden på mig och mattias. tydligen trodde dom att det var en bild på mattias och min bror........

Tankar under kristider

idag är jag ledig. tråkigt. hade gärna jobbat typ 3-4 timmar idag. hade varit perfekt. ska istället knåpa på mitt cv som jag ska lämna in på ett ställe i veckan. vart är en hemlis, känns som att varenda själ skulle hugga på det jobbet då med tanke på hur många som är arbetslösa nu... när vi var hos såsen igår så insåg vi att det bara var folke som hade skola idagm resten var faktiskt arbetslösa. eller "ledig" som jag är, fast skulle mer kalla det att det är en arbetslös dag. har inte direkt heltidsanställning..

nej, det som håller lågan uppe under kristider som dessa är ens vänner, pojkvän och innebandyn. vad skulle man annars göra? sysslolösa fattiga jävlar som sover till tolv på dagarna. det är deprimerande. men som tur är så kan man se fram emot att en karl ligger och väntar på en i ens säng efter man har varit nere på hallen och lirat lite boll. även fast många går arbetslösa just nu så har vi ändå tur som spelar ib att vi iallafall har 2-3 timmars sysselsättning varje dag. och trots att det ibland suger att man inte kan gå ut när man vill så har vi ändå något att göra och se fram emot på helgerna. matcher. som i princip är ett gratis nöje för oss, om man bortser från medlemsavgiften. tänk på det tjejer, man hade kunnat lega nerbäddad i sängen hela dagarna, deprimerad och sjuk. kanske lite lönnfet också. tacka innebandyn under lågkonjan!

vet att jossan inte har speciellt mycket för sig hon heller, så det är bara att ringa mig om du är nära att sjunka in i fosterställning och gråta över livet. då kan vi hitta på något istället!

jaa

ja, matchen mot mora... i lite mer än två perioder såg det ut att kunna bli tre poäng, men sen blev vi så jävla tagna av stundens allvar och att vi hade vinsten i handen så vi helt enkelt blev för skraja. mora fick börja springa förbi oss och vi gick och köpte godis av den elaka farbrorn för att säga det på rätt sätt. grundlurade.

vill också understryka att jag blev väldigt förvånad över att det var jag som blev matchens lirare. den som bestämde det måste ha gått hem efter andra perioden eller nåt... dåligt. första gången som jag får priset och jag fick det en match då jag inte förtjänade det. haha.
 
men nåt gjorde man rätt iallafall!



matchen mot endre i helgen är så viktig att jag får ont i magen då jag tänker på den. tror det är där det kommer att avgöras om vi går till slutspel eller inte.

Kajs bajs

idag for jag en sväng på stan igen. i 50 minuter. bara för att köpa en till t-shirt. snart kommer alla mina gamla t-shirtar konspirera emot mig och kväva och begrava mig under sig själva. det är nog dags för en garderobsrensning.

nu har jag duschat och jäävlar, så skönt det var. jag kände mig ful och äcklig och frusen innan och nu mår jag bara prima. ska bara fixa håret, måla till naglarna, klä mig och ta en matbit innan jag ska till johanna först och sedan se ersi grabbarna spela mot alba. efteråt blir det film och kaka hos johanna. jag trivs rätt bra med min helger.

match mot bajs hora imorgon. kais mora för er som inte fattade det utomordentligt geniala skämtet.
jag är svintaggad. kan bli första line med såsen, sjukt taggande.. dessutom har kais bajs förlorat med typ 10 mål varje match de senaste 3-4 matcherna så vi måste verkligen ta vara på deras formsvacka nu. DAGS ATT PLOCKA POÄNG!!

kort om dagen

hänger hos mattias. ska snart träffa terese och se esk - holmsund. ersboda måste vinna den matchen. men det lär dom göra. även fast josse sitter bänk. man vill ju bara koka.

jag träffade nico och heggan idag. hon berättade en massa grejer från barcelona. vill att hon ska gifta sigmed collin från skottland.
vi fikade på barista, drack en frappista och åt en halloumitoast. mums. hann köpa en tröja också! viktigt. nico tycker att jag bara använder t-shirtar, men jag kunde inte protestera eftersom det faktiskt är sant. slappa t-shirtar till tajta jans eller leggings. snyggt och skönt!

nu ringde heggan och hon ska haka på så nu måste jag nog ta på mig byxor. he.

ålderdomstanden

alltid är det nåt. har fått tandvärk runt visdomstanden i tandköttet och käken. det känns så himla skönt att mamma är tandsköterska så man inte behöver drabbas av panik varje gång man har probem med tänderna.

det gick iallafall bra på träningen och jag fick guldbollen. tack nina. det enda som saknas nu är ett mål i seriespelet. det hade varit kung.

lågkonjuktur-cravings

jag blev sugen på att fara på obs och köpa ett par skor jag såg där igår för 149 kr. jag tror jag ska slå till.

14 - 19

imorse började dagen med att jag vaknade typ halv 6 och kunde absolut inte somna om... något som aldrig hänt mig förut då jag alltid är utslagen fram tills minst 10 på morgonen. mattias låg dessutom och snarkade och förvärrade situationen så jag gick upp och tog en macka. pappa kom upp samtidigt eftersom han skulle jobba då, stackarn. sen testade jag att sova igen en stund. efter att ha haft tandvärk i ungefär 10 minuter och slagit mattias hårt i magen för att han snarkade så somnade jag om och vaknade igen kl 12.

mormor och morfar var just här. vi kollade på lite bilder från ett par år tillbaka. jag måste bara få bjuda på en på mig och mattias som är så ful att jag inte vet vart jag ska ta vägen. hur ville jag ens vara ihop med den här mannen? och hur kunde han ens kolla på mig utan att få sura uppstötningar? jag tror året var 2004.





2009



tur att man åldras med värdighet.

kiss och bajs-känsliga läsare varnas

jaa gott folk... som jag nämnde i det senaste inlägget så funderade jag över vad som skulle komma härnäst under denna lite ironiska dag.

jag gick ut i tvättstugan för att plocka in tvätten, men skulle vänta en stund för att allt skulle torka klart. för att fördriva lite tid så spelade jag mobilspel och gick sedan på toaletten. efter att ha utfört mina behov så  la jag märke till att det luktade riktigt dåligt inne på toaletten. alltså gammalt och unket. när jag vänder mig mot toalettstolen så upptäcker jag att delen av toaringen som är närmast lockat är insmetat med bajs. mänsklig avföring. som tur var så klarade jag mig från att bli insmetad själv, men bara tanken gjorde mig jävligt äcklad. jag tvättade händerna fort som fan och sprang sedan ut därifrån.

nu kan jag inte låta bli att undra om något mer kommer hända. ska ut i tvättstugan igen om en timme, så vad som helst kan hända. kanske jag halkar på vägen dit? tappar de nytvättade kläderna på marken? eller kanske är det någon sjuk gubbe som har kissat i torktumlaren? ingenting förvånar mig längre. på återseende

Rötan asså

för att sammanfatta min dag:

jag har öppnat på jobbet
när jag kom dit var det 4 storbossar där som skulle kontrollera allt vi skulle göra, och jag är dessutom sämst på att öppna

gymmade med renström
köpte kaffe på waynes
höll på att få p-böter av en vakt men han var snäll så jag slapp


ätit palt
tvättat
bokat fel dag i tvättstugan
nästan blivit utskälld av tanten som skulle tvätta egentligen, men vi pratade en stund och sen sa hon att vi hade blivit kompisar

tur i rötan. undrar vad resten av kvällen har att bjuda på en häärlig dag som denna!


öppen spisen

       
     



bästa backkollegorna

söndag SÅKLART

jossan kom över en stund och fikade. snackade skit. härligt.

jag och linn såg innebandy. city förlorade.

jag har insett tt vi inte har en enda ledig helg förrän efter slutspelen. som nog är klara i slutet på mars för våran del, alltså semifinal eller kvartsfinal. jäättekul.

dessutom har mattias lag ledig lördagkväll typ... alla helger framöver. fram tills dom slutar serien om typ 3 veckor.... hjärnblödning eller hjärtinfarkt, take a pick. alla avundsjuka girlfriends out there håller med mig, jag vet det.

kvellen

jag vaknade imorse ensam i sängen. mycket tråkigt. söndagar ska fan vara en dag då alla har dispens från vad dom än ska göra så att man bara får gosa halva dagen. tror dock inte mattias hade föredragit att legat kvar i sängen med mig ett par extra timmar istället för att spela en innebandymatch. det är tough love...

igår var helt okej. mycket trevligt hos såsen, gott att dricka. rex vet jag inte vad jag tyckte om faktiskt, det var lite avslaget. skorna var inte bara snygga utan blev också lite plågsamma efter en stund, och det var inte så många man kände heller, tråkigt nog. när renström dök upp så blev vi glada iallafall, jag sa att hon hade tagit med sig boobsen och allt, och till svar så klämde hon på mina. renström var nog lite full. hon nämnde att hon hade läst bibelporr tidigare under kvällen så jag hoppas och ber att hon inte gör sånt nykter. fast det gör väl henne till lika onormal som alla andra.

mobilen glömde jag hos såsen tillsammans med kofta, lypsyl, nagellack, dricka och säkert många andra grejer, så ingen fick tag på mig igår efter halv 11. hade faktiskt varit kul att fortsätta messa med jossan, hon hade gjort kvällen bättre! men iallafall, bilder och sånt från mobilen ska jag lägga upp ikväll. dessutom är mitt hår så långt nu att det knappt får plats på alla bilder. när hände detta? fint är det iallafall. så oavsett om kvällen bara var OK så hade jag iallafall snygga skor och långt hår, och det är ju alltid nåt.

Fabulos day

vad har jag gjort idag?

legat kvar i sängen med mattias till tolv
åkt runt med människor i en bil på toyota
fått köra en avensis automat en sväng själv när det var lite folk på toyota
handla på coop med rebban
kört hennes dalenbil
strukit en skjorta
målat naglarna
gjort snacks åt päronens gäster
köpt mat på frasses


vad ska jag göra ikväll?

duscha, fixa make, hår, kläder
springa till bussen i höga klackar
fest hos såsen
göra ett par stycken pantrar
dansa på rex
halta hem i höga klackar
sova med mattias

satan, jag gillar min dag idag.

hej och hå

fredagkväll ensam hemma. pappa är och coachar vännäs, mamma äter tårta hos dallas & c:o, mattias spelar match. det är alltså jag, blondinbella, kladdkakan och lets dance ikväll. rroolitt. fast mamma kommer hem om en stund och mattias kommer hit kl 12 så det känns inte helt tappat ändå. jag är gladare nu än när jag fick veta att det var kokt potatis och fiskpinnar till middag. på en fredag! det var fan inte okej, så jag gick en promenad för att få utlopp för min ilska. det kändes bättre sen. och ännu bättre nu med lite kaka i magen.

jag undrar vad vi egentligen ska göra på toyota imorgon. rebban nämnde något om att hon skulle ta med sig en bikini.

här en till fin bild från nyår som linn tog. jag gillar mitt skenben på bilden. jag gillar faktiskt mina skenben väldigt mycket i allmänhet.


låt

Kanye West - Love lockdown. Braaa

dröm

inatt drömde jag att vi hade ett nytt kassasystem på jobbet, typ 100 nya olika burgare och ovanpå detta så stormades restaurangen av hungriga och stora medetidsliknande karlar. min kollega zittra stod i driven, och alla hungriga män blev till slut som galna eftersom ingenting fungerade, och till slut var zittra borta. han hade blivit bortförd av männen, och ovanpå the abduction så började 4 st skäggiga män slåss. stark som jag är så sprang jag för att gå emellan dem, men då stormade de kassan istället så allting blev till ett stort upplopp. sedan vaknade jag. ungefär som jag kände i denna dröm brukar jag känna när det står 10 hungriga människor som glor på mig och är arga för att de inte får sin mat. jag är dessutom oftast maktlös i dessa situationer.

var är ronald mcdonald när man behöver honom?






idag råkade jag vakna kl 1. åt flingor till frukost nyss och nu tänkte jag installera lite program på datorn som försvann när den dog häromveckan. ovanpå denna fantastiska dag har kylan utifrån trängt sig in i övervåningen så man måste gå runt med filt eller tjocktröja. annars svettas man om man har på sig t-shirt hemma. jag föredrar svettningarna.

Mums på kvinnor

denna kavaj var så jävla häftig, till antingen bomullstights eller varför inte blanka, eller svarta stuprör. och ett par snygga klackar. jag är jäkligt sugen på en boyfriend blazer just nu, provade ut en annan svart och mer diskret på gina häromdagen men som kostade 500 kronor. jag är inte helt säker på att jag överlever på smågruset jag har kvar från min lön, så jag kanske väntar till den 23e då jag får fet lön. hoppas bara den är kvar då!

Veckan då

träningsvärken är inte lika outhärdlig som igår, så jag har hopp om att kunna leva till i helgen... om det nu inte blir mördarfys ikväll igen, vilket det med all säkerhet blir... jag kommer halta runt på lördag också, fantastico.

på tal om lördag så ska jag först vara någon slags "sällskapsdam" på toyota tillsammans med folk ur laget. tanken är väl att vi ska följa med i bilen när deras kunder provkör olika bilmodeller. eventuellt får vi också utföra lite tjänster på kunderna... he he... det var iallafall ett skämt.

kvällen betyder fest i mackans lägga, det blir som vanligt ett gäng ur lagets chipleaders (de unga). hamner folke och dallas är med, och när dessa töser är taggade så kan det bara gå utför. otaggad? far på fest med oss unga damer så är den som bortblåst. det blir fart och fläkt och rex på lördag alltså, och jag ska inviga de nya klackarna. med dom tänkte jag ha de nya svarta jeansen som jag fortfarande tränger ut för fulla muggar, grenen är liiite kort fortfarande så jag ska ligga och åla i dom nån dag till. med tanke på den ekonomiska aspekten just nu så stjäl jag mattias skjorta som han lämnade här i lördags. den satt rätt bra på mig med.

   


fabulösa klackar måste jag få säga.

slänger också upp en bild på tröjan jag köpte åt mattias. dennis på bild. och även en bild på jossan med bollögon.

 

We're just ordinary people

igår gjorde jag min första träning på tre veckor och det blev en kickstart. fys i två timmar och idag är tränigsvärken olidlig. "toamusklerna" gör mest ont så jag har inte böjt mig ner idag förutom en gång på jobbet då jag fastnade halvvägs ner och drattade sen ner på rumpan för att det gjorde för ont för att hålla emot. välkommen till verkligheten linnea ivarsson...

nu jobbar jag febrilt för att få tag på en gymkompis och såsen verkar närmast till just nu. vill hinna se ersbodadamernas match ikväll också! och kanske hinna sova en stund nu... sköönt..

vila nu en stund... lyssna på denna låt, blir aldrig omodern eller dålig: http://www.youtube.com/watch?v=51VtBum_AQs

jobb å sånt

att inte träna eller jobba nånting alls under en tvåveckorsperiod ger en total ångest. den är svår att beskriva men man vill inget annat än att ta tag i sitt liv.

efter vidare funderingar efter min framtids-tabell så känns det närmaste beslutet som en flytt hemifrån, helst tillsammans med mattias, ett heltidsjobb och ett år till i dalen. efter en massa funderationer insåg jag att jag ngo inte är redo att börja trappa ner när jag börjar utvecklas och få mer speltid i elitserien. jag är inte redo att ge upp riktigt än iallafall.

igår blev det en macka på stan med heggan, nico uteblev eftersom hon försov sig som vanligt, men jag hann med att köpa ett par svarta byxor (fjärde gången gillt, hoppas dom här sitter bra), ett linne och en börs för 31,50 kr totalt. presentkort och byten gjorde mig lite sugen på att dra hem lite kläder. svängde förbi dennis inne på dressmann och köpte en stickad tröja till mattias som var så fin. hemfärden var dock inte riktigt lika lyckad som själv dagen - inga busspengar, löper till baknomaten där det bara går att ta ut femhundralapar vilket inte känns om ett alternativ, försöker betala med kortet på bussen som inte heller funkar, och busschauffören säger att jag får gå oich ta ut pengar eftersom han inte kan bjussa på en bussresa. svettig och riktigt fly förbannad stod jag där på vasaplan.

Framtiden?

jaa, igårkväll fick jag en ångestattack i min säng då jag insåg att jag nog inte kommer vilja jobba deltid på mcdonalds och spela innebandy i just dalen hela mitt liv. detta är den första riktiga väckarklockan jag fått sedan studenten. det var nog dags.

idag ska jag alltså sätta mig ner och rita upp en "tabell" över hur jag kan göra i framtiden, alla möjliga utfall. typ "stanna hemma" eller "åka iväg" kombinerat med innebandyaspekten och pengarna.. eller pengarna, de få som jag har... jag lever en månad i taget, mer har jag inte råd med... så ska kalkylera och se vad som kan hända. eventuellt måste jag ju också ta hänsyn till mattias och vad han vill göra. spela kvar i ersboda, byta till något annat lag i stan, eller resa till någon annan stad och spela...

hursom helst så vill jag helst inte börja plugga innan jag har fått röra på mig lite, antingen rest runt bara eller kanske bott i någon annan stad ett år och provat på innebandy någon annan stans... men det känns ju sugigt att jag har ett år kvar på mitt kontrakt om jag skulle få chansen att spela någon annan stans i sverige... det där med kontraktskrivning känns ju alltid lite påtvingat, och denna gång var det nästan extra mycket... men jag ska försöka lösa det på något sett. blir dock förbannad att jag inte sa nej... men tydligen ville dalens förening inte ha omotiverade spelare i deras lag... puh, vilken ond cirkel det blev. dock så vet man aldrig vem som blir ny tränare i vår, kanske det blir så att man stannar ett år till.. och skaffar ett riktigt jobb så man får bo själv ett år. ja, det återstår att se. nu blir det att rita framtid.

ib

oj nu har det varit lite blogg, datorn blev sjuk i lördags och kom tillbaka igår kväll.. fantastiskt.

ja, trettondagscupen då... det blev hemmaliggande även söndagen pga feber, men lördagkvällen så tog jag ett par alvedon, for och såg semifinalen, for hem och vilade och tog ett par till, och såg finalerna. många febriga svettdroppar blev det på ersäng, haha. men jag mådde rätt bra ändå. nu är det stora problemet hostan.

det var tydligen bara 9 stycken på träningen igår, resten är sjuka eller skadade.. jag har alltså inte rört på mig sedan sen 21 december men det kan bli så att jag är tvungen att följa med ändå. med hosta och noll kondition. men är vi nio spelare så gör jag vad fan som helst, jag kan hoppa in vart tredje byte och sätta mig på stjärten framför vårt mål och täcka skott, för det är jag ju bra på. och det behöver man inte röra sig så mycket på för att göra heller, he he. men jag ska se hur det känns imorgon, för febern är borta nu och har jag tur så hinner jag bli bättre innan lördagen. nu är vi uppe bland molnen men jag måste ändå vara öppen för hur det kan bli... bara att vila idag då. igen.. blä.

13dagscupen = feber...

Så var trettondagscupen igång igen. men det verkar vara en tradition att jag drabbas av feber under dessa dagar...

igår satt jag och skruvade och vred på mig på läktare med huvudvärk(okej, människan i seket kan ha bidragit till det) och jag kände mig extremt trött och varm. inget onormalt under en kväll på läktaren under denna kärkeksfulla och trånga turnering. men när jag och mattias promenerade hem så ville jag helst lägga mig ner och sova på marken pga frossa och huvudvärk. väl hemma kändes det mest som frossa, och jag hade extremt ont i kroppen, mådde illa och frös. termometern visade på 38,3 efter att han tagit 2 stycken alvedon, så nog hade jag feber alltid. skickade iväg mattias till hans man-friends eftersom en sjuk linnea är extremt jobig att umgås med eftersom jag mest ligger och klagar och gnyr hela tiden. så där försvann denna kvällens åskådning för min del. det blev hemmakväll framför tv:n med lördagsmiddag istället, vilket jag grämer mig mycket över. imorgon är jag förhoppningsvis i bättre skick och ska se både båda dalenmatcherna och kvällens matcher. jag SKA!

åter till rubriken.. för två år sedan drabbades jag av körtelfeber under just trettondagscupen, och trots att det bröt ut först en månad senare så hade jag ändå vanlig feber under matcherna. jag vet inte hur det gick till, men första dagen spelade jag match, hade feber andra dagen under vår lediga dag, och återgick sedan till att spela igen den tredje dagen. hur jag lyckades förblir ett mysterium, men jag antar väl att man var ung och motiverad! dessutom kan jag utifrån körtelfebern vetenskapligt bevisa att om man är sjuk i själen så blir man sjuk i kroppen - ett extremt påfrestande uppbrott från mitt dåvarande förhållande var så tärande att jag faktiskt blev sjuk av det - i just körtelfeber som varade i en och en halv plågsam månad. så keep strong! om du inte vill bli sjuk!

nu ska jag lägga ner gnället för idag och se european gigolo! ses på läktarn imorgon!

Etikett...

middag hos eleonor var nyårsfirandet. ett gäng på ungefär 10 tjejer som i överlag känt varandra sedan sexårs, vissa som inte ens bor i stan längre och en massa rosa pantern-drinkar och skratt på det.

pojkvänner och övrigt folk droppade in strax innan tolvslaget och trots lite dispyter mellan olika grupper med pojkar så var alla vänner vid tolvslaget. även lovis hann svänga förbi och hälsa på, och dessutom ska hon spela innebandy i trettondagscupen! vilket jävla mirakel. jag längtar för övrigt väldigt mycket tills dess.

imorgon blir det upp med tuppen och börja jobba kl 9-13, sedan köpa sista presenten till baby och slå in dem, duscha och kila förbi på födelsedagsfika till min gamla gubbe. 21 år, vilken gubbjävel. mattias stod såklart för den bästa onelinern under nyår som löd: Älskade älskling, jag vill ha barn - nu! Något han nog ångrade bittert idag ;)

Klockan 1 släpade jag med mig en halvdöd mattias till frasses, åt oss till döds där och lade oss sedan i sängen för att få se Stockholm Boogie och The Holiday. Mysfilmer för en mysdag. Nu har familjen ivenhoe suttit framför tv:n, ätit chokladkaka och sett Victorias Sexret fashion show. Lagomt mycket fart för att vara en nyårsdag. Nu väntar som sagt den bästa början man kan ha på ett nytt år - Trettondagscupen. Jag längtar!

Mobilbilder och någon av Linns bilder...



 


                 


RSS 2.0