sjuka

ööörk. gått hem för dagen pga sjuka. ork int. kände mig lite febertrött i kroppen efter intervallerna i måndags och fått lite halsont sen dess. igår bröt det väl ut ordentligt när jag upptäckte att jag frös trots att det var typ 40 grader i gammliahallen under innebandyträningen. hade en halvtuff natt med tjock hals och pallade bara att härda på jobbet till 12.30 idag. nu har jag iaf handlat mediciner och en bordsfläkt för att kunna leva i min lägenhet. dagtid funkar det faktiskt rätt bra, men på kvällarna vet jag inte vart jag ska ta vägen pga värmen. jaja. problem solved förhoppningsvis.

nej, nu ska jag bädda ner mig i soffan och kolla på matlagnings-nigella som subtilt verkar försöka göra matlagning till nåt übersexuellt. fast hon är fan yppig.


I forgot this money.. And also this guy

ska berätta allt om den underbara helgen jag hade i sundsvall med två fantastiska tjejer med oändliga sovmorgnar, goda frukostar, tupplurar i soffan, midsommarfest, lekar, såpubblor, caben, en massa musik, middag ute, närvaro på sundsvalls allstar med dans och sol med lime, min premiär på ikea, birstashopping, regnig och trött men glad biltur hem. har dock inte så många minutrar över för det i mitt liv just nu, så tills dess bjuder jag på helgens tveklöst mest spelade låt! puss


Midsommar i s-vall!

jahaja, ännu en jobbdag med varuuppackning, en sväng hos polisen för att hämta ut det nya passet istället för lunch och sedan raka spåret till hallen efter jobbet för brottning. gaanska slitet. men vi fick sjukt bra med beröm efter brottningen och känner mig grymt fräsch och helt magiskt taggad på en midsommar i sundsvall faktiskt! känns bra att befinna mig i en annan stad än umeå så jag slipper vara gräsänka eftersom mannen är i sollefteå hela helgen(tydligen nån slags stad).

har iaf kastat i mig några skinkmackor nu och strax hämtar tjejerna mig och sedan rullar vi. jag tror det här kan bli rätt bra:) trevlig midsommar, vart nu än alla befinner sig!

ååå

suck. 8 timmars kneg kvar. ge mig midsommarhelgen NU!


positiva ting

högskolepoängen rapporterade i tid på studera.nu
VG på b-uppsatsen.
11.3 på beepet
helt okej värden på gymtesterna
besök ikväll av ersbodakvinnor
har världens underbaraste karl
midsommar i sundsvall med katta och brusell
endast en dags jobb inför långhelgen

jag måste få säga att jag är rätt nöjd just nu!


update

tröttsamt liv man har. har hundra saker att göra innan fredag och lätt några saker till som jag inte kommer hinna. måste typ göra ärenden på lunchen eftersom allting har stängt annars. nordeabanken där jag ska få in lönen har exempelvis öppet 10-15. jag jobbar 8-17. hur fasiken ska det gå till? magiskt. ett glädjeämne på jobbet är iallafall alla bra P3-dokumentärer jag lyssnar på. har betat av typ 15 stycken nu.

mamma kom förbi med mat idag och stannade en stund. hur mysigt och gott som helst. det blev en riktigt god och fräsch sallad med kyckling, avokado, jordgubbar och melon. perfekt mat innan fystesterna! lär dock inte bli någon 12:a på beepet idag.. knappt 11 heller, hah.

fick förresten VG på våran älskade B-uppsats. KUNG

H-E-T-S

hola! har haft ett par hemskt trevliga men också äckligt stressiga och ångest fyllda dagar.

direkt efter fredagsjobbet blev jag uppplockad för att åka iväg på teambuilding. det blev utomhusbandy, femkamp, korvgrillning, nakenbad, tältning, nattvaktsjobb på täfteåfestivalen, tjejsnack med mattan och hundratusentals mygg, en svettig morgon i tält, fler tävlingar på lördagen och sedan hem på eftermiddagen. tröttsamt och fruktansvärt kul! var inte skitpigg när jag kom hem där vid 1700 på lördagen, men sudden skickade sms om grill och bärs i hans stuga i täfteå och man kan ju aldrig säga nej på sommaren tydligen! folket som tog sig ut var jag, katta, berra(brrrt), walle, fysberra, hjort och lite polare till sudden. hemskt trevligt med grillat, lite brygghäng med katten, öl, kortspel och spontant bad i våtdräkt av mig.. man är ju inte sen på att hoppa på tokigheter tydligen! men det blev en tidigt avrundad kväll och vid 23.30 satt jag och berra och tryckte varsin ben&jerrys i min soffa. precis vad som behövdes efter en slitig helg!

söndagen blev ruskigt lat med sovmorgon till 15 och sedan fotboll och käk hemma hos berglunds. hade dock en rejäl klump i magen under söndagen eftersom jag tagit reda på problemet med mina saknade högskolepoäng - nämligen en html-rapport som saknade en komplettering sen i DECEMBER. vad som är pricken över i:et är att kompletteringarna och meriterna på studera.nu ska vara inrapporterade tisdag 21 juni kl 24.00... ångest. så igår satt jag och skrev om den och halva lunchen idag spenderade jag i telefon till olika lärare och programföreståndare på MKV och journalistutbildningen för att se om jag kunde få rapporten rättad och inskickad till studievägledaren och få den inrapporterad på studera, plus att se med hans wiechel på journalistutbildningen om det fanns en chans att komma in om jag inte skulle ha de poängen som krävdes. jag tror efter alla samtal idag att det kan finnas en chans att det löser sig - om inte nu under första eller andra antagningen så förmodligen i höst. dödsångest, framtidspanik och stress senaste 24 timmarna med andra ord! närmsta dagarna fram till torsdag lär bli liknande eftersom jag har tusen och åter tusen saker att göra(plus fystester, yeeeey) innan jag kan ta välförtjänt midsommar. jag, brusse och katta ska nämligen ner till sundsvall och stöka! planera är sjukt spontana och inget är spikat, men jag är bara lycklig över ledighet och att den här veckan och alla sysslor kommer vara över då. hinner ju för bövelen inte ens blogga, då är det fan något som inte stämmer!

nu har pappa varit och ätit med mig och imorgon kommer mamma. känns bra att bli en smula ompysslad när man har så mycket i skallen och magen som tar energi faktiskt.

svinigt lång och tråkig text, men här kommer ett urval i foton från helgen! må gött!













jobbjobb

kom på idag att det här är första gången någonsin jag jobbar heltid. tröttsamt egentligen, men känns att man börjar komma in i rutinerna fort och hur skönt det är(=eliminerar ångestkänslan). hade tydligen nåt slags "prov" imorse på allt i påskollen som det då heter, och klarade det galant! skön..T. satt med p3-dokumentärer i öronen halva dagen också, ruskigt skönt och intressant. tiden flyger som förbi.

brottningen avklarad, gick bra trots tom mage och raka vägen från jobbet ner till hallen. blev en huuuge pannkaksmiddag efteråt nu och nu väntar jag bara på sällsis. kanske är läge att duscha nu. och typ packa inför helgens teambuilding.. äähhhhhh

Antagningspoäng??!

kollar lite på antagningen för höstens utbildningar.. jag behöver alltså 60hp inom kultur och medievetenskap för att ha behörighet till journalistutbildningen. nu när jag är inne o kollar på studera.nu så ser jag det här. vad fasiken betyder det här?? har jag inte 30hp på den här kursen? varför står det inte 7,5hp på varje moment? jag har inga underkända uppgifter. frågorna är många - SNÄLLA, vem som helst som tror sig veta något, sträck ut en hjälpande hand...


Bekännelse

jag måste bara få erkänna och be om ursäkt för en sak.. jag är en riktig jäkla prakttoffel. skämmes. men å andra sidan är jag helt sjukt kär och kan bara tänka på en person vad jag än gör.. jag ska försöka bättra mig!

gud så trött jag är. känner att de första 2 jobbveckorna kommer bli svintuffa. är inte speciellt duktig på att lägga mig i tid heller. och sämre går det när man har någon bredvid sig som man inte vill somna ifrån. känns smått hängigt att vi har teambuildingen i helgen när jag förmodligen verkligen kommer behöva en sovmorgon eller två. men men. vad göra!

ny vecka, nytt jobb!

uppe med tuppen idag, dagen är kommen för premiärdagen på dosapoteket! spännande. känns som att det kan bli mycket att lära in närmsta tiden. sjukt pirrigt är det också, som det varit med alla nya jobb. känns dock inte riktigt lika hemskt som det brukar. vill inte kräkas av nervositet till exempel, men det lär väl komma när man står i porten till dosen:)

visst är det förjävla fint när man verkligen känner att man hittat rätt. älsk.

Världens bästa helg

fantastisk helg. ännu mer fantastisk lördag. bäst lördagkväll. det blev alltså en öl på tc's uteservering med katta, bella, timmy och berra innan vi handlade käk och åkte upp till blomman för grill och förfest. svettigt nånting! cyklade sedan ner på tc och satt ute i linne och kjol hela kvällen och natten. kvällen avrundades med mat och en tur på cykeltaxi hem, kan väl bocka av den upplevelsen på listan nu!

har tillbringat många timmar i solen och en hel del tid framför frysen eller i mitt öppna fönster. vilken fantastisk vecka jag haft och nu känns det helt okej att börja jobba imorgon. sju veckors kneg i sommar innan höjdpunkten - czech open. sommaren har börjat helt jävla magiskt hittills!


















Älska.



haft en underbar dag i holmsund med underbara b. nu sitter jag och ömsom svettas ömsom på golvet framför frysen med en öl i handen i kjol och bruna ben och väntar på att cykla ner på stan med underbara människor för uteservering och senare grill och fest. idag kan jag inte älska livet mera. kärlek. kärlek på allt och alla. puss på alla vänner och familj som jag bryr mig om!


kortogott

bra dag. världens svettigaste löppass imorse, glass på stan med bella och grillmiddag ute på gräset med familjen hemma på ersi. nu väntar jag på att få cykla ner på jobbet, känns inte skitjobbigt en sån här kväll! håller på att rinna bort nu och ska försöka få tillåtelse att jobba i shorts. ahh. enda plumpen i dagens agenda är att jag nyss fick cykelpunka. BU! men vafan. sommar:) nej, mot stans förmodligen skönaste jobb just nu och sedan hem igen med mannen. HEJ


Brottning då

sådärja, överlevde brottningen och det gick faktiskt riktigt bra. kan säga att jag hade en rejäl tur med passet, det var ett ruskigt "lugnt" pass för att vara brottning. inte direkt som förra veckans pass då folk knappt kunde stå. ibland har man flyt! (cissi, kan dock bli en tung natt imorgon med många klagande tjut). kvällens roligaste var "surfaren" när man jobbar i par och den ena ska krypa över mattan på alla fyra medan den andra ska stå på kompisens rygg och försöka "surfa" i just en sådan ställning utan att ramla av.

myser i soffan och njuter av att ha alla fönster på glänt i lägenheten med ljummen kvällsluft som strömmar in och doftar sommar. har just fikat risvälling och avokado med keso, och vad gör det då att det känns som att någon gör tusen nålar på ens armar? lite billy joel nu och väntar på att karln snart ska komma. puss och godkväll.

Go on and take it off!

okej. jag älskar sol. och jag älskar att vara brun. men detta är löjligt. jag sökte mig ändå till skuggan iaf 50% av tiden idag PLUS smort på dubbla lager solskydd. men icket. resultat = läderhud på axlarna, allmänt kräfta och värmeutslag på bröstet.




spenderar resten av tiden innan brottningen inomhus. lär smärta tillräckligt som det är nu. middag och softish hemma tills (ångestladdade)kvällsbrottningen och sedan besök av min bröd-rap. det blir nog en skön kväll det här. och helgen blir nog inte heller dum!

två magiska låtar. brraheej

The Donnas - Take it off http://www.youtube.com/watch?v=nCvRT2sy5FE

Billy Joel - The Downeaster Alexa http://www.youtube.com/watch?v=LVlDSzbrH5M


Svett

lööök. gud så varmt det är ute. trodde inte jag skulle kunna somna igår, så alla fönster fick stå på glänt innan det blev läggdags. drömde dock febriga drömmar om mitt första brottningspass för i år, alltså kvällens brottning. inte alls ångest...

på tal om värme så la jag mig ute i hagaparken och tänkte läsa en bok. hann väl ligga en 1,5h innan limmet i boken smälte och sidorna lossnade. kul. jag gav upp och åkte och köpte ketchup och nu ska jag göra korvstroganoff istället. kan vara en idé att vistas inne lite på dagarna när man inte har köpt nåt solskydd. smart. förlåt mamma(fixardetidag).

lite mat nu, eventuellt lite hårfärgning och sedan sista passet på trafikräkningsrapporten i eftermiddag. måste hitta nån slags skugga idag tror jag.

.. och syrenerna har ju förresten slagit ut. kärlek.

Solkysst?

den där lätta brännan jag fick under lunchen är inte så lätt längre efter 15.30-16.30-passet.. ehhhh


Music

den här somriga och überfestliga listan spelas i mina öron just nu. enojy!

pitbull, ne-yo - give me everything
eric amarillo - om sanningen ska fram
mohombi - coconut tree
twista - sunshine
lady gaga - edge of glory
david guetta, akon - louder than words
étoiles filantes - ingen kan älska som vi(2010)
adrian lux - teenage crime
marcus price, carli - bubbelgum
snoop dogg, david guetta - sweat
david guetta, nicki minaj - where them girls at
lonely island - jack sparrow
swedish house mafia - save the world tonight
brother ali - forest whitaker
lil wayne - how to love

Bra dag

periodpaus. står och räknar folk på övergångsställen idag igen. det gör inte skitont att stå ute och lyssna på musik och titta på folk en sån här dag. det gör så pass lite ont att jag tog på mig 2 extrapass.

nu mår jag bra eftersom jag har planterat om mina chiliplantor, fått en lätt bränna, just ätit en god tonfiskmacka och fick en puss efter jobbpasset.


Fotvänligt

promenerat och handlat och invigt nya löparskorna. samma som förra året, ruskigt sköna och en solklar tiopoängare som blir svår att byta bort i framtiden.



nyduschad, snart nyfikad och tittar på klockan och väntar på att berra ska ha tränat klart. jag måste säga att det bästa med att dejta någon som har samma intresse/idrottar på samma nivå som en själv inte är det faktum att man har förståelse för varandras värderingar och prioriteringar kring livet och idrotten. o nej, det bästa är att man kan ligga och åma sig och gnälla över träningsvärk och trötta kroppar som ett 90-årigt rullstolsbundet par tillsammans!

"ritar du bilar?"

tillbaka från lagjobbet. trött och hungrig, blir nog couscous, keso och avokado till lunch. funderar på en tupplur också.. upptäckte förresten att det är min näsa som fångar 80% av solljuset.


Sol

åååååh så trött jag är. upp o hämta systeryster & jens på flyget kl 9. hade nog gått lättare om inte berras klocka ringde där vid 6.30.. gurgel. nej, idag blir det att ta vara på vädret. är dessutom träningsledigt ikväll, känns hemskt välbehövligt för min del iallafall, körde ju det första hela träningspasset på 10 veckor. träningen blandades av känslan av glädje, frustration och rejäl pingislunga och tunga ben. man vill ju inte acceptera att man inte är vad man var precis när slutspelet slutade fastän man gärna vill tro det.. men det får ta lite tid att komma in i tempot. körde ju en del intervaller igår så det borde komma!

nog om det. nu blir det frukost, en tur upp till ersi för att hämta cykeln och sedan ner mot stan igen för att jobba lite för dalen - räkna folk vid övergångsställen. haha. brassestol och solbrillor nedpackat!

Röd dag

trött men hemskt skön måndagsmorgon med bästa, och nu blir det årets första klänningsdag och cykel upp mot ersboda för att träffa morsfars och mormor över fika. ibland är det helt okej att patriotismen har inflytande över lediga dagar osvosv.. grattis sverige/glad nationaldag/god sverigedag/salut!

Semestersöndag

skön kväll på jobbet igår, behagligt utomhus och nya rutiner i kassan som gjorde allt lite enklare för mig. himla trevlig kväll bara.

cyklade iväg mot sandåkern för övernattning sedan och låg uppe och surrade till halv 6 imorse. dagen spenderades på latast möjliga sätt hos berra och kanel. sovmorgon, promenad för att köpa käk och deg framför tv. tror jag kom hem halv 4. så jäkla skönt att vara riktigt jäkla lat och bara ta en riktigt ledig dag.

bio ikväll, fick äntligen se hangover 2. bra film, men lite hypad tyvärr och kändes som en kopia rakt av av första filmen. lite trist faktiskt, men en bra film ändå. dock inte som originalet!!

nu blir det söndagsmys av bästa sort. puss och godnatt


Whatever comes up comes out, I don't put my hand over my mouth

på tal om inget så verkar det vara dåligt med läsare i bloggish under senaste dagarna.. en teori är att det är på grund av det fina vädret. jag tror mer på att jag inte längre skriver som om jag vore manodepressiv och mångalen. lugn, folket. jag är en periodare.


Born and raised

himla trevlig kväll igår med ersboda som genomsyrande tema. jag, joja, lumba, matte, anders och fson på förkrök hos mig, tc's uteservering med skönt ersbodafolk som sällskap. gick hem tidigt vid 1, men jag hade en grymt kul kväll ändå!

idag blev det uppstigning för träning med katta(tvåtimmarspasset med gym&löpning&bålstab) och sedan käk på stan. hann inte med så mycket mer innan det var nap-dags och nu har jag tagit min frossarkväll och bakat en kladdkaka. smaskens! ska piffa mig en smula sedan innan det blir jobb ikväll. känns riktigt somrigt att få stå ute med kassan ikväll. och känns inte speciellt dumt med jobb när jag får åka hem till b sedan, och eventuellt käka hotellfrukost imorgon. himla trevligt!










öltips

halmstad sommarlager. frukigt och frääscht! smaskens.


fredagen

pannkaksfrukost, glass med matte K, lunch på båten med mor, far & mormor, träning. nu väntar jag på att kvällens gäster ska dyka upp. blir några kalla och uteservering av någon form. bra fredag!







resterna efter lunchen: räkfrossa, plocktallrik med korv, kräftstjärtar, sallad, frukt, oliver och halloumisallad med jordgubbar. båten rekommenderas starkt!

Allt som jag förr skulle passat mig för, det kan få ske med dig.



sovmorgonen imorse uteblev imorse eftersom vi tydligen hade brottning. bara att hoppa upp på cykeln till gammlia vid 9.15 och köra cirkelträningen. kändes ruskigt skönt att krypa ner i en varm säng sedan. åkte ner på stan o käkade med b och satt i solen och bara var. så jäkla skönt med en ledig dag. har absolut inget inbokat i mitt schema för resten av dagen. underbart. så fram till den 13e är det ledighet. gillart!


tweet

ååå. blev lite längre dag i skolan ändå. jennie är just nu hemma på någon jäkla lägenhetsvisning och jag blev just klar med sidnumrering och innehållsförteckning. typ ett stycke på slutdiskussionen så ska det bara skrivas ut sen. är så sjuuuuukt trött. hem och sova sen. sommarlov............................

Sommarlovet är nära

körde lite eget i gymmet igår. skönt att få röra på sig efter en svinig helg. blev en magiskt fin promenad hem från hallen sen också, varma vindar och soldis. var tvungen att sätta mig på en bänk i hagaparken och titta på ankorna.





världen kändes inte riktigt lika vacker idag. pissregn och cykling till skolan, men idag är det förhoppningsvis slutspurt på uppsatsen. slutdiskussion, titel, eventuell materialdiskussion och sidnumrering ska göras. sen skare fan vara KLARTT. skulle vara underbart att få sova ut och ligga kvar i sängen med b imorgon. kanske ända till lunch. inte ha någon tid att passa, inte göra något speciellt. det är fan kvalitet.


RSS 2.0