Kvälla

jag åtnjöt ett bubbelbad efter kladdkakan. jag somnade.

en annorlunda grej med mig just nu är att jag, efter dagens brännboll, faktiskt är brunare i ansiktet än på kroppen. det har aldrig hänt förut. är alltid blek som fan i fejset. kul att man är röd! mina läppar är också röda. fan.

 sådär ser jag vanligtvis ut på sommarn. nu äre fan tvärtom med färgerna. kung med t-shirt bränna.
__

jag saknar fan brännbollen redan. efter typ 8 timmar!! töntigt. här är iallafall en länk där stödgruppen visar en smula av sin kapacitet. typ 1.10 in på klippet sjunger dom för lilla gruppen. så jävla härlig stämning. bra jobbat, och tack som fan för i helgen. se och njut.

http://svt.se/svt/play/video.jsp?a=1160558

Vårvecka med nya minnen

under den senaste veckan har det hänt såå mycket..

- söndag middag hos mormor & morfar
- måndag fix inför balen + utbildning på donken
- tisdag fix inför bal + balen
- onsdag kort skoldag + ersbodamatch
- torsdag jobb på donken + brännboll på kvällen
- fredag brännboll hela dagen + fest på kvällen i en skabbig soffa under ett partytält på mariehemsängarna
- lördag tester med lager tidigt på morgonen, brännbollsslutspel och finalerna


och nu är jag hemma, trött efter 4 timmars sömn och bakfullhet under morgonens tester, lite rödgråten efter ett känslosamt avsnitt av tila tequila, mätt på kladdkaka, ledsen över förlusten i brännbollen, och främst av allt - BRÄND som fan efter flera dagars brännboll i stekande sol. härlig bonnbränna nu = bara armar, underben, ansikte och nacke rött som fan. men brännan och den stora besvikelsen till trots hade jag en skittrevlig helg. jag vill inte vara överdriven och säga fantastisk eller nåt eftersom jag skulle bli mobbad (av olle säkert, igen) men jag hade fan jättetrevligt. att umgås med nya människor, skratta, dricka, hänga, spela brännboll, skratta och gråta(inombords iallaflal) tillsammans.. det är något härligt med det. sen fick jag för första gången på många månader känna hur min tävlingsinstinkt pånyttföddes. jag har inte spelat en idrottsmatch på väldigt länge iochmed min bänknötning med innebandyn, så nu är det härligt att på nytt på känna hjärtat pulsera, adrenalinet pumpa i blodet och magen vända sig i nervositet. hoppas det blir mer av sånt i vinter.

ska försöka fixa in lite bilder både från balen och yran, men tills dess blir det att hålla till godo med denna som nicke fritz tog på balen:

image44

Hej torsdagskväll

har just kört min A3:a med mirja på gammlia, cyklade hem i motvinden(DET ÄR ALLTID MOTVIND VILKET HÅLL MAN ÄN CYKLAR ÅT) och sitter nu och äter en bit av mammas chokladtryffelkaka. så jäävla gott. har fan kämpat jävligt hårt dga och cyklat som satan. grymt bra. dessutom gjorde jag bort mitt allra sista prov under hela min grundskoletid! halleluja!

utbildningen på donken var både tråkig och stressig, men jag hoppa sjag lär mig allt snart så man inte behöver spela dum och inte fattar nåt! hehe.

ikväll är det schlager och jag kommer sitta framför tv:n. charlotte perelli går ut som nummer 2 i startfältet! HEJA

mumsbiten kommer hem ikväll också, ska tvätta lite och byta till nya lakan när han kommer hem. myspys :)

Hektisk härlig vecka

det har varit hektiskt i veckan, men nu har jag fått många härliga saker gjorda! sliten i kroppen men det känns bra inombords nu alltså :)

- FÅTT JOBBET PÅ DONKEN! yes.
- gjort bort 4 redovisningar/prov (varav ett jag började plugga på 22.00 dagen innan)
- hämtat balklänningen som blev finfin
- hängt med adrian och ätit göttan
- ringt ett viktigt samtal
- städat lite på rummet och hemma
- köpt hårfärg och lite smycken till balen
- klarat av min första försäsongsvecka utan ångest
- kört bil och gjort det bra :)

helt underbart. borde egentligen bara njuta utav alla uppnådda saker från veckan! blir nog att duscha snart, fylla i lite papper för sommarträningen och fortsätta se mina inspelade PCD-program. helt underbart.

blir en slapp skolvecka med lite gym och dylikt i början, och senare med det allra sista provet jag har unde rmin 12 år långa skoltid. genetik och genteknik i naturkunskap. blajtråkigt men det känns ändå weird att det är det sista så det är klart man kommer försöka göra nåt av det iallafall!

blir introduktion på donken till veckan nån gång, vet nite när eftersom jag inte hört av chefen sen jag missade ett samtal från dem i fredags, men ska ringa imorgon så jag vetvilken dag det blir. spännande. och PENGAR främst. skönt! ska nog inhandla lite kläder och sånt snart, bland annat mina efterlängtade converse, ett par beige chinos om jag kommer hitta dom i den här staden nån jävla gång, och ett har svarta haremsbyxor. najs.
det enda som fattas i mitt liv nu är älskling som jobbar i åre, men som kommer hem på torsdag. två veckor gick ändå fort...

veckan blir spännande och grym. ännu en lista på vad som sker:

- introduktion på mcdonalds nån dag
- eurovision semifinal 1
- eurovision semifinal 2
- eurovision final
- champions league-final
- mattias anländer hem
- eventuellt blodomloppet


tappade dock suget lite på det sistnämnda, hehe. lär bli cykel med mirga i gammliakällaren som vanligt.
 partner in crime! ;) ---> 


Investering

imorse var jag och köpte ett par nya löparskor! lovely. dessutom fick man en pulsklocka för 100 kr istället för 600 om man köpte skor över 1000. exakt vad jag behövde! så nu sitter jag med syrran och experimenterar med pulsklockan och kollar puls osv. löpning känns inte alls ås jobbigt nu(trots att jag dock ska cykla passen i maj istället) men det blir kung. ska inviga dom ikväll när jag och joja ska fara till sömmerskan och prova klänningarna en sista gång! hihihihihihi exalterad ung kvinna!

image42
Nu skajag bekanta mig med dessa, Asics 1130. kommer bli många turer tillsammans i sommar!

donken har vad jag vill ha

var på anställningsintervju på donken idag. tyckte det gick rätt bra ändå, sa kanske inte de rätta sakerna till 100 % men stämningen kändes bra och jag håller tummarna!!! allt lät så himla perfekt och det skulle rädda min fritid och ekonomi i sommar! hoppas hoppas hoppas! dessutom ska jag och johanna fara utomlands och jag ids verkligen inte föra över pengar från mitt sparkonto som jag tänkt använda till.. ja, egentligen har jag ingen aning, men det känns ju mycket skönare att jobba ihop pengar som man sen använder till resor! jag är sugen på grekland, cypern eller sydspanien. eller varför inte madrid! ett varmt land med vacker natur är typ mina enda kriterier. jag vill inte gå på skräpig asfalt på skabbiga skandinaviska klubbar med svenskar överallt. rata turismen! drömmen vore väl att åka tillbaka till thailand, världens vackraste land(tyvärr på god väg att bli överexploaterat) men ändå. någt liknande med härlig natur och fina omgivningar, varmt väder med en liten söderhavsbris och mysiga hotell med goda frukostar med färskpressade juicer, marmeladmackor och tonvis med frukt. när johanna nämnde nordafrika röt pappa till "nej, ni ska inte till nordafrika. speciellt inte tunisien, dom där araberna där är farliga". suck, pappa har kommit över åldern då man börjar bli smygrasse. stackarn.

ikväll har jag ätit olika kakor och godisar och nu ångrar jag mig sååå. jag ka börja köpa frukt istället, så jävla gott och fräscht. vindruvor, kiwi, jordgubbar(färska med grädde och socker på sommaren), mango, körsbär.. ÅÅH vad jävla gott. och inte fettigt heller, man blir bara mätt utan en äcklig tjockmage fylld av smör och socker efteråt. höhö. nä, imorgon blir det nog någon slags frukt, det känns godare. på sin höjd gino, alltså en massa frukter med lite vit choklad på som ma gräddar i ugnen. fast frukt i sig är nog bäst! nejnejnej nu ska jag fortsätta se SWAT och vänta babe, han kommer snart eftersom han åke till åre imorgon och jobbar där i ett par veckor. bajshål. måste bli pigg nu så jag inte somnar dirre han kommer. haj!

datageniet

YES äntligen fick jag till affischen som jag skulle ha som bifogad fil till att vilja vara med i word-dokumentet. jag hade ingen aning om hur man kunde få en fil från adobe att fungera i word också, men jag löste problemet! på ett jävligt kasst sätt iochförsig, förminskade affischen lite och tryckte print screen och klistrade in i paint som en ny fil. haha jag är så jävla dålig på datorer. pinsamt. men min print screen blev jääättefin. snart är alltså min projektarbetesrapport helt KLAR och det är fan underbart. fantastiskt gjort, linnea. hade dock gärna fått mer än 12 sidor men jag har ordbajsat nog nu och nu ska jag bara slipa lite på formuleringar och förlänga resultat-spalten, och sen äre KLARTTT Å BETART! fan imorgon är det redovisning också.. kommer ju bli en jättefin redovisning, har iaf bestämt mig för att inte dra bullshitsnacket om att börja i tid, FÖR DET BEHÖVER MAN INTE! he he he. lyssna inte på lärarna och töntarna som började typ i september. chilla.
kom fan på att jag har engelska redovisning imorgon också.. har dock bara skrivit typ 5 rader på uppsatsen så jag ska för en gångs skull lämna in en uppsats för sent och bara softa. känns som att projektarbetet är liiite viktigare än engelskauppgiften som bara är ett tidsfördriv fram tills STUDENTEN. sköönt. kanske ska skriva liiite på den iaf. kl 9 är det cashmere mafia och slut på plugg så nu köres det. hare

i wanna be a rockstar

hade intervjun på donken imorse, gick ju riktigt bra där. var typ den mest pratsamma där så jag fick nästan tygla mig för att inte snacka för mycket. är hoppfull om en enskild intervju iallafall, dom ska ringa morgon eller onsdag så det där blir nog skitbra. mitt liv skulle bli så jävla perfekt om jag fick jobbet, haha. ÅÅH jag ska be till gud varje kväll. eller sälja min själ till djävulen om det skulle hjälpa bättre...

har varit på både rädda barnen för att lämna pengarna från välgörenhetskonserten och hos nico för att ordna med lite inför presentationen imorgon. det blir imrpovisation to tha max iallafall, men jag litar på mig själv. efter idag vet jag att det bara är att snacka på, det bara flödar ord ur käften. perfekt.

dagen blir ju ännu härligare av att jag har fruktansvärd träningsvärk i ryggen men främst HALSEN sen rullstolsinnebandyn igår. jag får bokstavligen talat hålla låg profil eftersom det gör ont när jag tittar upp. det var dock värt det, som fan. läs i tidningarna idag! http://www.folkbladet.nu/2008/05/05/dalen-hade-svart-att-fa-rull-pa-hjulen-mot-tigers/

________

ÅÅÅÅH jag vet att jag måste sluta drömma och att det är helt jävla dålig tajming av mig att börja fundera på annat nu men det finns liksom inget annat i mitt huvud nu. jag bara tänker på hur bra allt kunde bli och det är ju jävligt lätt att vända ryggen till när det bara finns mitt framför näsan på en. jag måste sluta ha dryga och konstiga drömmar om nätterna OCH sluta lyssna på stämningsfull musik med asmesiga texter. haha ååå vilken tönt jag är. nu måste jag fan äta middag, har bara ätit en mjuk chokladboll från hemköp sedan klockan 11 imorse. mammas lasagne better be good, jag behöver en jävla massa krafter för att runda av projektabretesrapporten. det finns alltid skit att slipa på, inget är perfekt. menn nu ska jag skriva vidare och se lite tv för att sedan skriva lite till på rapporten. ORDBAJS ORDBAJS ORDBAJS det går att lura vem som helst. puss.

Tung söndag IGEN

vad som var en spontanfest med förfest på mitt rum framför tv:n urartade. för många shots av.. ja, allt resulterade i både fallolyckor med cykel och kex överallt. som vanligt då.. nej, imorse var det svårt att ta sig upp ur sängen och jag hade nog helst legat kvar där än med mattias och bara låta bakisheten ebba ut. men nej, det blev att hetsa hem, utan mat, för att sedan hetsa vidare till rullstolsinnebandyn på nolia. helt galet kul! allt kändes så mycket lättare då, och fan vad många skratt det blev. både vf, vk och magazinet var där och fotade och hade sig, så det blir skitkul att läsa i tidningen sen.

brännboll efter det då, och tack gud att jag inte spelar inne. hade aldrig pallat springa, och det hade säkert skett någon olycka om det hade blivit för mycket. mötte ume 69:ers och det är några jävla krutgubbar där. sjukt seriösa. men det blir kung på yran, längtar som fan. stämningen på topp som vanligt med stödgruppen och typ alla man känner i publiken så det blir grymt. ska dock aldrig spela brännboll bakis igen, det blir inge av. undrar hur det kommer gå om vi går vidare på lördagen och det blir fetfekke på fredagen.. återstår att se. börjar trivas fantastiskt bra på ängarna nu iallafall, så det är inte med tunga tramptag jag cyklar mot mariehemsängarna.

NU ska jag fan styra projektarbetet, lite iallafall, typ skriva klart slutsats och diskussion och lägga till bilagor. jag klurar fortfarande på hur jag ska ändra metod så inte monkan brinner och säger att jag skrivit fel. vad fan har man använt sig av för metod när man planerar en konsert? metoden var att prata med människor och så?! fuckat. usch. dessutom ska jag skriva ner lite svar på luddiga frågor som "vilka är dina bästa sidor" osv som kan dyka upp på intervjun imorgon. usch, jag är apnervös. huuuu. jaja, nu blir det att skriva lite pa100 sen MAT, sen sömn, förhoppningsvis något sött ikväll samtidigt som jag ser sanningens ögonblick. he he he. HEJRÅ

Helgbelöning

imorse blev jag väckt av att en kille från donken berättade att jag skulle få komma på gruppintervju på måndag. kanon. men vad fan ska man tänka på under en gruppintervju då?! man ska ju iallafall inte sitta tyst som en mus men man kan ju inte heller köra över alla andra.. får fundera över det där och göra lite anteckningar till dess.

det regnade idag litegrann och folk gnäller ju som vanligt. men jag hade otroligt svårt för att inte njuta av det när luften var varm, tung och fuktig, 20-gradigt ute och hela luften bara doftade sommarregn. det finns ju inget härligare än den känslan! nu börjar temperaturen stiga och sommaren är fan inte långt bort nu. får jag bara jobbet kan jag börja närma mig studenten med någon annan känsla än ångest också.

nu blir det att slipa på projektarbetet som är halvklart och ska in på tisdag, sen gomiddag med grillad kycklingfilé och ädelostsås. grillat är kung. förhoppningsvis blir det johanna och bakning ikväll, annars bakar jag själv! ja har blivit så duktig på att inte käka godsaker på vardagarna nu(bortsett från i onsdags) så jag kör på nyttigt under veckodagarna och FROSSA ångestfritt på helgerna. helt fantastiskt koncept!

 = mumsbabba. men INTE utan tosca! nono

Nu kan du få mig så lätt

igår var helt okej. trevligt hos linn med grillning som gick halvdant och högljudda tjejer. kan inte slå fel. dock synd att det alltid ska bli missförstånd, vissa får snedtändning och ska ha nån att gapa på. jag är väl inte bätter själv i vissa stunder men det är väl fan bätte att konfrontera och få skiten ur luften istället för att vara gnällig i en vecka. jaja. tjejer förblir tjejer.

annat var det i eftermiddag med lite brännboll med ett gäng grabbar. skönt att få andas lite ren luft sen igår och bara skratta åt fyllegrejer och ta det lugnt en stund. nu blir det en dusch och sen kommer hedda hit. idag har vi egentligen bara sovit ihop, det blir sova ikväll och idag somnade vi i min säng framför tv:n mellan 4-6. så går det när man dricker rosé.

alltså jag måste lägga ner min jävla idé nu.. tänker på det varje dag och det känns ju så sjukt härligt när jag tänker på det men jag är ju bara en idiot som tror nåt och en idiot mot andra om det skulle bli som jag vill. jag vill bara ha, men jag vet att jag inte kan få. men man kan ju alltid hoppas på framtiden...

det var så mörkt den kvällen jag gick hem
jag hade hoppats på något

RSS 2.0