those days

har en fin överraskning på dörren till alla som kommer till omklädningsrummet imorgon... tror speciellt att linn kommer uppskatta den!


tack!


har ni älskat med varandra?



snart är det dags igen.

valle

förresten så blir det inflyttningsfest hos såsen på valborg! grill på hennes balkong förhoppningsvis :) treevlit!

ååÅÅÅÅÅH

imorgon hade jag tänkt att försöka "seal the deal" med mitt bankkonto för skattepengarna när jag ändå skulle på stan och jag måste göra det innan den fjärde.. MEN.. mamma eller pappa har varit och grävt i min pärm med alla deklarationspapper så nu är skiten bort för andra gången... jag tror jag dör. fan vad arg jag blir!!

onsi

ibland är det skönt att lyssna på riktigt hög musik och köra väldigt fort.

gymmade med hamner idag. skönt att bli lite utpumpad i musklerna nu när det var ett tag sen. ska styra upp ordentligt nästa vecka när vi kör igång. efter träningen hade vi planerat att basta men bastun tog lite lång tid att starta upp och jag hade bråttom så vi sköt upp bastandet till imorgon. nice.

imorgon blir det också stan med hamner, vi ska käka salladsbuffé på tre kronor och strosa lite. härligt. sen ska jag nog eventuellt hjälpa till linn, mackan och olle med att måla omklädningsrummet imorgon. nu kan man ju vara där utan att behöva hålla för näsan. dock så kan man inte säga samma sak om herrarnas omklädning, fy satan. gamla bananer och kallingar, dags för en storstädning där.

efter gymmet och målningen så blir det som sagt bastu! ska försöka locka med mig målartjejerna också, sjukt nice att sitta och bara skvallra. mackan lär ju trivas :) the true gossip girl...

jag är nöjd med hur jag ska spendera min lediga dag :) på torsdag blir det...

- jobb 11-14.30
- signa på för dalenbilen :)
- VALBORG!


kung.

hu

usch vilket skitväder ute. tur man jobbar inomhus. dock lär det bli en jävla massa folk idag eftersom det regnar, kul...

gammlia ikväll. ska försöka möra ur låren sedan igår. men när man gjort bra ifrån sig så är träningsvärk rätt nice.

visst skulle det bli 12 grader och sol på valborg? då måste vädret vända snart.

riding in cars with boys

vaknade strax innan 6 och kunde inte somna om. låg och grubblade lite.. jobbigt att det är jobb kvart i tolv. hinner nog sova en stund till innan ändå..

just det, igår var det ju tester - harres, jämfotahopp och beeptest. jag överträffade mig själv och landade på 10.5 på beepet vilket faktiskt var samma resultat som i julas under säsong! med tanke på att jag parkerat i soffan och ätit glass de senaste 3-4 veckorna så är jag imponerad. det kan bli bra det här. bastade en stund med hampan sen, snackade skit och gjorde en hårinpackning. guld värt. hoppas vi får bastun som ligger i anslutning till vårt omklädningsrum när dom har sanerat färdigt.. efter fysträningarna i sommar så slår man sig ner i bastun och bara mår som en kung!

vår..

jag älskar lukten av vårregn. och jag är inte ledsen när jag cyklar hem från jobbet i det heller.

valborg på torsdag. ja!

snackade med "kompis", hampan, och hon ska göra lite tester ikväll.eftersom jag inte har bättre för mig så tänkte jag att jag kör  på jag med. beeptest är hells bells, men ändå så tvivlar jag på att jag kommer springa något bättre resultat om en vecka än det jag skulle göra idag. dumt bara att jag åt en glass idag efter jobbet...

mysbakis



linns kamera kommer bli mycket välanvänd...

glädje






oles

aafy. mådde väl sådär imorse, men upp kl 10, johanna knackar på dörren och vi går ut och städar lokalen. gick rätt bra, fast kan ju säga att det var nån som hade vinat på bra i köket... luktade lite alko ja.

hade annars kul igår då. många skratt. även skratt inombords, ha-ha. jävla kul. klackarna slogs i taket. flera timmar till och med. jag har inga trampdynor idag. och dom som gjorde "innebandysagan" alltså.. hatten av, genialiskt.

lunchade med linn. ack vilken bra människa. solade ett par timmar på trappen till stellans klippstuga. hur många gånger har vi inte setts där linn? sen pumpade vi våra däck och åt en glass och tog kort. hem och sitta lite i solen och reflektera över gårdagen. hur nice som helst. ikväll blir det dusch och horisontellt läge.

vissa stunder känner man bara att livet leker. igår klockan 5 satt jag i solen med linne i solen på baksidan av min lokal och tog en cider i väntan på vänners sällskap. hur bra mår man inte då? jag har mått som en kung i helgen. tackar.

update

hälsade på morfar igår. han hade inte så mycket morfin i kroppen då tror jag, han var lite vaknare. stannade nån timme med päronen och vi såg "vem vet mest" tillsammans. jag och mamma vinner såklart.

bjuden på kaka hos emmelie igår kväll. hurmysigt som helst.

och har tänkt på trey i sex and the city.. han har världens sötaste svordom.. "oh, hells bells!". haha.



nu får det bli lördag :)

hELG

mycket "tidiga" dagar i veckan- började 7 onsdag, 9 torsdag och 9 fredag. jobbigt för mig. men ska ju börja 6.45 ibland nu på nyjobbet så det blir bara att sussa i tid :) på tal om det så var jag där ju igår och snackade lite med chefen och med teresa som jag hade intervjun med. fick lite arbetskläder och skrev på avtal o dylikt. är sjukt nervös men det verkar vara bra människor där. dessutom gick det nog bra att ta semester också i sommar så mattias, det blir utlandet :)

var på media markt i torsdags också. hälsade på jossan som sålde ett mobilabonnemang till mig! telia max25, skaffa det nu bitches så vi ringer gratis till varandra!

shopping idag. leggings, t-shirt och linne. jag älskar rosa linnen just nu. så sött. och fint till brud hud.
träffade tessan inne på monki, som för övrigt var en besvikelse. inte så mycket roliga kläder där inte. men roligt att träffa terese, och det slutade med att hon ansluter till truppen imorgon i lokalen. jag kommer få nyckeln klockan 2 så då får tjejerna börja droppa in :)

jag har köpt glass idag. gott. ska äta lite av den nu och mysa med mama och papa och fundera vidare på klädsel imorgon. längtar. ska duscha då eftersom mamma fyller år, hahahahaha. när man jobbar runt hamburgare duschar man inte i onödan om man ändå ska tillbaka dit och svettas så att säga.

weekend

eftersom moder jord fyller år på lördag och det blir nån slags födelsedagslunch/middag hemma hos oss så blir det uppstyr i min lokal istället med ersi. ser ut som såhär:

förkrök inför middagen på min altan. intar lokalen vid 5 då det blir grill och fotboll på tv (esk-ifk göteborg) på tv. lovan styr grillen som vanligt. köttmiddag och förfest ute på grönan. sen bär det iväg i aprilnatten!

nääära

jobb idag 7-13. typ min favorittid. man slutar tidigt fastän man har ändå hunnit jobba i 6 timmar. perfekt. lär bli liknande kass på krauta! ska på tal om det dit imorgon ju, är svin nervös.. ska väl boka in lite jobbpass då också, nu börjr det närma sig!

gick på willys och köpte 3 ekonomipack med k-special-flingor. varför skäms man när man köper mycket av något som är billigt? är man snål? nu har jag iaf sjukt mycket flingor. nice.

purple haze

äntligen ska luggen lösa sig. på torsdag nån gång på eftermiddagen ska jag få komma och greja och ordna. annars hade jag antingen plockat fram kökssaxen, vilket förra gången resulterade i ett snitt i ögonlocket, eller bara en uppsnurrad lugg som jag sätter upp med en hårnål = sjukt tråkigt och platt på mig. nej, lugg ska jag ha!

hittar jag något vitt eller grått eller något annat neutralt färgat linne på torsdag så byter jag nog ut dom svarta naglarna mot mörklila. grått, svart och varmt mörklila känns som en höjdare! ska bara ordna typ 2/3 av det jag tänkt ha på mig innan jag ropar hej :)

hårig

jag behöver klippa min lugg innan lördag. frida!!??

 ja

 nej


för lång lugg = ingen bra kväll

rutig skjorta = inte så bra kväll heller!

jobbee?

puh, har sedan igår morse väntat på att k-rauta skulle ringa mig för lite mer info, och nyss ringde dom. så på torsdag ska jag få träffa varuhuschefen som typ ska "godkänna" mig för jobbet.. antar väl att dom bara ill kolla att dom inte anställt något wacko. får hoppas jag anses passande iallafall :) iih. sen efter det så ska jag och linn förhoppningsvis gå på mediamarkt om det vill sig väl. skulle vara kul att hälsa på jossan och höra vad hon har att säga :)



jag är jättevarm i ansiktet. har varit det sedan typ 2 idag. försvinner bara när jag äter glass, då blir jag normal i kanske 5 minuter. men jag orkar ju inte äta hur mycket glass som helst. kalldusch?

IIH

jag kan inte sitta STILL.. så mycket vill jag shoppa. men man får inte mycket för 82 kronor :(

lönedag, kommmm



nää, ska ta ett par vardagsblåa lite för stora jeans, tvätta dom jättevarmt så dom blir tajta och slita dom lite. sandpappra och klippa lite. blir najs i vår. när jag orkar :)



har läst lite bloggar. såg en ciderflaska på en bild. och lite solsken. och jag kan inte vänta till lördagen kommer! snälla ge mig sol då. och ett slappt, långt linne att ha under kavajsingen. och ett bra gäng brudar. kan livet vara bättre då?

vårtecken

på SVT 1 kl 20 var det genrep inför eurovision song contest. om jag är sen att kolla? nää. av de bidrag de visat hittills gillar jag turkiet bäst. som vanligt ett klockrent tidsenligt bidrag som lär spelas ett par gånger i sommar. gillare.

när jag ÄNTLIGEN ska ta mig i kragen och skapa ett konto för skatteåterbäringspengarna så vad händer då.. PAPPRET ÄR BORTA.

lön?

finns dom kvar så vill jag gärna inhandla dessa och eventuellt bära på lördag till någon snygg överdel och heels. eventuellt kavajen upptill. mums.


tjött

idag var jag hos morfar på besök på sjukhuset. han har ramlat och slitit sönder något i höften. fast han verkade inte så ledsen över det verkade det som, förrän jag fick veta att han fått en hel del morfin. jahaa. tänkte lite på matte k när han hade brutit foten. morfinstinna människor alltså.. lätta att ha att göra med iallafall.

nu väntar jag på att k-rauta ska ringa om lite mer info, sedan vill jag bara sova... är så jäkla trött sen helgen fortfarande. huvva. mattias for på en veckas skidsemester till hemavan imorse kl 7 så jag fick kliva upp med honom. blä. jaja.. lite jobb i veckan och sedan olearys på lördag blir kuung. sen är det ju söndag och då kommer han hem.

nu ska jag vila.

fashion

att vara inne på klingans blogg gör att man bara vill shoppa ihjäl sig. tur att jag får lön om en vecka, inte många kronor finns kvar på kontot nu :) lite härlig shopping får det bli innan lördag tror jag, lite hårklipp, och sedan kommer ju såklart mina fina klackar från halens om nån vecka! mums!



helg?

usch och fy så mycket jag har jobbat i helgen. har varit ren i sammanlagt 2 timmar sedan i torsdagskväll. längtar efter en dusch imorgon. och fy faan vad jag har lidit under dessa 24 timmar av jobb i helgen. mycket skit. men jag älskar mina pussgurkor på jobbet. dom är så roliga. kommer sakna dem när jag byter jobb.

har mest träffat mattias när jag inte har jobbat i helgen. sovit med honom. ätit glass. sedan jobbat igen. ikväll kom linn och hämtade upp mig efter jag slutat jobba och tagit en indiandusch på jobbet. smutsig som sagt. vi och johanna körde ner på stan, på donken. haha. tog en kaffe och pratade. bästa johanna och bästa linn.

lite mindre jobb i veckan, typ 14 timmar bara. skönt. på torsdag ska nog jag och linn på mediamarkts öppning på dagen. sen på lördag blir det fest. jäkligt nice. nu ska jag bara sova.

det går braa

internet har verkligen inte fungerat på typ 3 dagar så det har blivit dåligt skrivet av mig. för att lite snabbt dra senaste nyheterna..

onsdag, intervju kl 9 på k-rauta. satt typ och garvade med de två tjejerna i 40 minuter. åker på jobbet, kl 14 ringer dom från k-rauta och JAG FICK JOBBET. hur nice är inte det? börjar typ i början av maj, en sommartjänst på 50-100 % som kassapersonal. funkar det bra kan det bli förlängt i höst. jag är supernöjd. dessutom så snackade dom sjukt mycket om de kommande personalfesterna.. under arbetsintervjun. hahaha. men det lät ju bara hur bra som helst så jag tror det kan bli rätt bra det här :)

jobb hela helgen.. blää. 24 timmar totalt från  imorgon kl 17 fram tills söndag kl 20. fast jag är rätt nöjd med allt just nu ändå :) hoppas bara att 2 saker löser sig: att jag inte behöver jobba helg under brännbollsyran och att jag får ta en veckas ledigt och åka på en utlandsresa. då kan jag inte be om något mer.

YES!

hej och hå

bra tajming?

imorgon är jag upptagen från 9-20, linn är ledig
torsdag är jag ledig, linn jobbar 9-24
fredag jobbar jag 17-23, linn slutar jobba 16
lördag
- söndag jobbar jag 8 timmar/dag, linn är ledig

DUKTII. inte bra tajming. men söndagkväll kl 20 blir jag upphämtad på jobbet av link så då får vi ses. kung.

tiiiis

jobb och gym idag. gick sedan upp till hallen och lirade lite boll med hampan. jävligt kul. dock inte lika bra handleder som sara kristoffersson ;) hahahah. nu har jag bara vilat och ska ikväll promenera till ersi och möta mattias efter hans träning. såg dessutom att linn har kommit hem!!! dock misstajmar vi varann, imorgon är jag upptagen mest hela dagen, toradag fredag jobbar hon och hela helgen jobbar jag. VA FAN linnnnn! jag ska ringa dig nu så. hahaha. bloggkommunikation...

vår i luften nu :)

köm hem

liiiiiiiinn, du fattas mig!



vårtecken?

jag vill ha riktig vår NUU. okej, man kan faktiskt vara ute i skinnjacka på kvällarna utan att frysa ihjäl och asfalten är framme, bara det ger en så mycket hopp. men jag vill ha ett par grader varmare, mer sol på dagarna och framförallt GRILLNING.

valborg, jag älskar den dagen alltså.. goda rusdrycker, altaner, grillat kött, skinnjackor, tygskor, cyklar, leggings, gräsmattor, solnedgångar, fuktiga utandningar... allt! jag längtar så förbaskat mycket. tjejer, vilka är med mig?





påskfirande!

utan att jag hade planerat det så blev det lite påskhelgsfirande ändå.

torsdag: utgång på olles. drack ett par cider hos adrian innan, även folke kom förbi. alltid trevligt med adrian. proppanste proppfullt på olles...

fredag: skrana på bräntis med mattias och hans familj. dock var hela bräntis bara ett berg av snösörja. man stannade i mitten av backen, så blev mest chokladdrickande. och lite snöbollskrig. kul. sedan after ski hemma hos hedlunds, en kall cider och äggmålande innan jag for hem och duschade och kom tillbaka till påskfest på en sådär 15 personer. sjukt trevligt med god mat och vin.

lördag: lunch och middag hos mormor. grät av skratt under lunchen, mormor drog såklart ett par grodor som vanligt. mattias var med, sen fick vi låna mormors bil och åkte hem och sov här.

söndag: for på en sväng imorse med bilen och köpte lite panpizzor som blev lunchen här hemma när päronen är i holmsund. sedan middag hos stefan & pia. mums. spelade negerpresident också allihopa, roligaste kortspelet jag nånsin spelat. nu har jag ätit ett par muffins och ser tv. mattias kommer snart. imorgon blir det bara att slappa också, fast städa rummet och löpa en stund nere på gammlia.

KUL att man kan fira påsken för en gångs skull också :) till veckan blir det ääckligt mkt jobb, fast träning på onsdag, mycket nice. dessutom kommer hamner hem, fan på tiden :)

har hunnit ta ett par bilder också, lägger upp dem i veckan!

pink

blev inget fuchsiafärgat plagg idag, kommer nog få söka länge för att hitta ett.. men ett puderrosa/aprikosfärgat linne på d&d från nümph. såå, nu har det shoppats kläder, då blir det utgång! men lite ändrade planer, kan bli jag och folke som gör stan istället. partyprinsessan.



påskplaner

jag är så tröött. och jag måste på d&d. men det regnar ute. vill bara vara pigg, beställa skorna, och typ dricka en rosa pantern ikväll. och träffa folk. jäkligt nice. får se vad det blir av allt.

imorgon blir det iallafall skrana i bräntis med mattias och hans familj. skrana = varm choklad och limpmackor. så mycket påsk det kan bli. OM det nu inte regnar imorgon. det skulle suga. då får vi strunta i skranåkningen och köra direkt på middag och bärs. men jag ska dricka ciider. hihi.

skärtorsi

ooj, idag värker det i kroppen.. första innebandypasset sen i slutet av februari. man har en del träningsvärk idag.

igår var det träning iallafall, hela omklädningsrummet var fullt av människor och det var mycket bra fart på träningen. mycket ambition, och mycket ungt så att säga. dessutom var det tydligen flera namn klara också, roligt! nästa onsdag blir det träning igen. hade egentligen ett jobbpass just på onsdagskvällen men klart man vill lira lite boll så det löste sig så att det blir innebandy då med!

idag så ska jag på d&d och returnera mammas stövlar, eventuellt spana på något själv.. underskattad affär med cykelavstånd! sen ikväll blir det antingen påskmiddag hos mormor eller kanske utgång med adrian. hade varit lite kul faktiskt! men det återstår att se, håller allt lite öppet!

intervju!

idag lirade jag guitar hero hos lumba ett tag. hur kul som helst. och vad händer efter middagen mitt under top model? k-rauta ringer och kallar till intervju! så jäkla bra!

bra dag!

idag känns som en bra dag:

- sol ute
- har ansökt om semester (bröllop och utlandsresa i sommar)
- fått sms av linn i thaithai
- ida na verkar ha ett barn på väg!

hur bra? dagen har börjat bra hittills iallafall :) ser lite på the hills på mtv, äter ett ägg, har duschat.. i kväll/eftermiddag ska jag ner på gammlia och löpa lite. vet att många tycker jag är efterbliven som åker ner till gammlia för att löpa som man egentligen kan göra ute men jag kan bara inte springa ute.. bara på somrarna. helt stört, men för att bli fit så får man ta till de medel som krävs!

anyhow, senare ikväll ska jag kika på innebandy och träffa mattias. nice. längtar till imorgon, då är det innebandyträning! några påtänkta nyförvärv ska komma och provträna så det blir innebandy då. sjukt nice, jag längtar.
 
:)

inspiration

blev äckligt sugen på att köpa en fuchsia-färgad slapp t-shirt att ha till festliga tillfällen. gärna i vår då jag kan matcha med svarta tajta jeans tillsammans med dessa älsklingar från halens som jag ska beställa hem i helgen:

dock blir det lite förändringar: bort med det beiga skosnöret och dit med ett tunnt, svart lädersnöre istället. helloo lovers...

i dom ska jag möta våren med målade tånaglar. gärna på uteservering, då man kan slänga på sig den svarta skinnjackan när det blir vårkyligt på kvällarna...






den perfekta fuchsia-nyansen.

hår och vår

nu när min lugg är sjukt jävla för mycket lång så passar the city-frisyren bra. man tvinnar alltså håret vid luggen och fäster det med en hårnål. att göra det på båda sidorna är väl vanligast, men för mig med sned bena så passar det perfekt att göra det på ena sidan. lite mer edgy att ha utsläppt på ena sidan om man inte vill se alltför fixad och sockersöt ut.

 


helas, förklara för emma hur the city-frisyren ser ut, du som har koll :)



jag vill ha VÅR nu, mina kläder nu matcher inte temperaturen ute så att säga... vill ha leggings, skinnjacka, solglasögon, tunikor, tygskor, jeansshorts, t-shirts.. ja allt..

sommar är fantastiskt, men undrar om inte våren är bäst. stora förväntingar, solbrända kinder, förhoppningar, framtidsplaner.. och på våren tar man inget för givet. man älskar varje dag.

jag måste klacka om mina ankelboots. dom ska klara en hel vår och en hel sommar med många nätter. då behövs robusta klackar.

glöm ej

toDo:

ansöka om semester

kolla utbildningar/kurser på uni

deklarera

göra ett bankkonto för skatteåterbäringspengarna

trAJ

i veckan blir det bara ett jobbpass. okej, dåligt med cash, men oj så skönt. just nu iallafall. lär ju utmynna i tristess. vilket nästa vecka kommer komplettera fint, jobb tis-ons-fre-lör-sön. och inga dåliga tider heller, 11-14 tis, 16-19 ons, 17-23 fredag, 11.30-19 lördag, 12-20 söndag. så i veckan får jag njuuta.

i helgen är det dock jobbfritt. härligt med en öppen helg, kan bli vad som helst! förhoppningsvis innebandy på tv, eller på iksu.

pjåningar

och det där med skatteåterbäring.. fick tillbaka kraftulla 483 kronor! hahaha. fast snackade med en tjej på jobbet, hon fick betala tillbaka 2500 spänn. det kan alltid vara värre! så det var ju bra... hehe. blir en full bensintank.. ;)


picci



lovans bild från i fredags. ingen sallad på min tallrik, ovanligt! hahaa

fullspäckat

nu har det hänt mycket i helgen, dåligt med uppdatering därför...

skulle egentligen jobbat idag men igårkväll fick jag världens jävla magknip som fortfarande sitter i lite idag, så sjukanmälde mig. hoppas man inte dragit på sig magsjukan som verkar gå nu...
såhär såg iallafall helgen ut:

fredag: jobb 9-13. unne hämtade mig sen på jobbet och vi for till gammlia. blev lite löpning där. upphämtning av modern, for till d&d en stund. på kvällen blev det middag hos lovisa med johanna. mysigt och kul. melvin har blivit stor.

lördag: jobb 11.45-19. jossan var spontan och taggade mig på utgång. så vid 9 var jag hemma hos henne. hann dock bara fika i typ 3 minuter innan jag upptäckte att jag käkat kex med hasselnötsfyllning. ingen höjdare alltså. så fick medicinera, och det blev inte så mycket värre än en klump i halsen. hundra gånger bättre än vad det kunnat bli. men vi drack lite cider och såg på the ikki-twins på tv. for iväg till jobb-stefans 30-årsfest en stund.´drack lite bananlikör innan heggan hämtade upp oss efter typ en halvtimme där. corona blev anhalten. sjuukt mycket folk var det där, hade mkt kul. träffade sjukt mycket folk, och hann träffa brännbollsgrabbarna också. dom är där varje lördag tydligen..
blev hämtad av karln vid 2. somnade kring 3.

söndag: for upp på frasses vid 1. mattias var halvt död. skyll dig själv ;) promenerade förbi isak och jossan och hämtade en göttepåse där. hihi. sen for jag och hedda till iksu och såg matchen. tycker det var roligast när vickan hade lagt avgörande sudden-straffen men hon typ inte riktigt fattade att det var avgjort. haha. typiskt vickan.
fick också höra att f17 hade vunnit sm-guld. äntligen några som tagit över fanan nu i västerbotten ;)

oj det var min helg med en tråkig sammafattning :) men kul var det! nu ska jag kika in på hamners blogg linneahamner.blogg.se. kung. sen ska jag vila mig lite.


blä

hur jobbigt är det inte att höra att man är perfekt för jobbet och har alla egenskaper som passar in för att få jobbet, men att det blir extremt svårt att pussla ihop jobbtiderna med min innebandy? suck. tänk om man inte hade spelat alls. mycket hade man kunnat göra och få istället. men jag håller tummarna ändå för att dom ska tycka att det går att lösa ändå. i slutet av april får jag veta.

ikväll blir det kaka hos adrian. nice

pirrig

gick upp kl 10 och slängde in tvätten. nu ska jag hämta in den och sen börja göra mig iordning för intervjun. är lite nervös... så jag tror jag ska cykla ner så man får lite luft och bara andas och samla sig innan. får väl ta att håret blir lite fult :)

musica

rockklassiker spelar inte helt fel låtar. Chris cornells - black hole sun är rätt behaglig att lyssna på.

sen hörde jag return - bye bye johnny. inga mer ord behövs förutom ett: saknad.



for och solade med mattias efter gymmet med hamner. skönt. flagnade litegrann. hur kan man flagna efter solariumsolning? tydligen så gör jag det iallafall. fast det var iofs där jag brände mig förra gången så. får skylla mig själv.

ny tränare klar för dalen dam. kanske det börjar hända något på spelarfronten nu också?

jobb..?

jobbat idag 11-14. handlat lite på coop. bokat tvättid. och imorse ringdedom från uniflex och det blir intervju imorgon! tror att det med k-rauta inte blir av, eftersom jag inte kunde svara så lär dom ju ha ringt vidare... tråkigt. men håller tummarna för imorgon.

nu ska jag köra ner på gammlia och gymma, och sedan reka lite på umestan. det är ju där uniflex har sina lokaler, och jag har ingen aning om vart det ligger, så får cruisa runt lite och förhoppningsvis hitta stället jag ska på... kan bli jobbigt om jag cyklar ner imorgon och inte hittar. hehe.

RSS 2.0