Glädje i sista minuten

eftersom jag har väldigt kort om tid nu på grund av mycket att göra inför min och johannas RESA till cypern på måndag morgon så ska jag bara sammanfatta kort vad som hänt under de senaste dagarna, och visa med ett par bilder om hur gårdagskvällen var.

- jobb torsdagkväll
- resan till cypern med joja och hennes föräldrar bokad under torsdag :)
- förfest på böleäng och premiär på droskan för mig, trevlig kväll. speciellt första halvan.
- tester med laget imorse
- lunch med laget på lobbyn + lite shopping inför resan


fantastiskt. har ännu inte fattat att vi åker! ikväll sover jag med baby, imorgon jobbar jag mellan 11-15, direkt avfärd till holmsund för att äta hos mormor & morfar och hämta resväska :) sedan är det bara hem och packa och förbereda de sista detaljerna innan jag blir upphämtad på måndag morgon 06.00 av dalbergs. gud så härligt. jag är inte nervös än men kommer såklart bli det väldigt snart. när jag sätter mig i bilen kommer jag som vanligt våndas över om jag glömt något, har för lite pengar med mig, om passet är med osv. resfebern hinner nog inte komma, både bra och dåligt, men det kommer med all säkerhet bli fantastiskt! om vi bara får toa och dusch på rummet :) och håler tummarna för att komma på östsidan, men det är bara en bonus om vi gör det. nej, nu ska jag fortsätta umgås med mattias coh päronen! återkommer om ca 10 dagar! tjing!

       

fredagskvällen i bilder!

Tristess

nu när skolan har slutat glider rutinerna isär och det blir mindre och mindre att göra på dagarna. jag ligge ri sängen till halv 2 på dagarna och har börjat älska Days of our lives. jag ser varningstecknena på att det är dags att styra upp livet... därför skrev jag in mig på körskolan igår och körde en sväng med lärare Patrik. han var fantastisk, hur snäll som helst och gav mycket konstruktiv kritik istället för bara kritik som krigar-kenneth.. hahahahahahaha.. patrik, vilken stjärna. nu ser jag nästan fram emot att köra bil, vilket jag gruvar mig för i vanliga fall, och ska ut en sväng med pappa nu innan jag ska fara på gammlia och hoppa upp på cykeln. får hoppas att det går bra idag då så motivationen håller sig kvar till lektionen på fredag!

imorgon har jag mitt monsterpass på donken, 16-23.. jobbade 18-23 i lördags och det var i sig skitjobbigt, och nu ska jag plussa på två timmar på det... tror dock det kommer glida på som vanligt ändå, och det kommer kännas så jävla fantastiskt när jag är klar! då väntar en skön säng med mattias i, och har jag tur hinner jag hem till slutet på semifinalen. efter morgondagens pass har jag bara kvar ett kort pass mellan 11-14 på söndah(under beeptestet, gud så synd...) och sen är jag ledig i två veckor! då är det att börja spana ordentligt efter resor, jag och johanna drar ju iväg förhoppningsvis till veckan.. skulle vara så fantastiskt. fick dessutom mina hamremsbyxor från asos.com som jag beställde förra veckan.  fantastiskt sköna och jävligt härliga en stekig sommardag. mycket luft :)



nu kommer pappa så nu blir det att åka ut med bilen, träna, duscha, käka och se fotbollen med lumbs :) HEJ

Nu går vi mot mörkare jävla tider

midsommar var trevligt. först grillat hos jessica, sen droppadefolk in efter ett tag och fikade tårta och pimplade rusdrycker. även jossan och heggan stämplade in ett tag vilket var kul. största kollektiva bluffen måste jag säga att vi ersbodatjejer utförde också, det var det mest magiska och förstående samspelet vi någonsin gjort. magiskt.

senare bar det iväg till brogatan för en gästvänlig hemmafest med blandade grupper. kul att träffa folk man inte snackat med på hur länge som helst. måste också poängtera att lumba var fullast, igen. det blev sedan taxi hem till gröna med matte och sandra, och tyvärr så ska matte svika sina vänner för att få steka randombrudar (JA dom är random, jag vete fan vad  nni hette) och jag och mög dumpades. vi tog en promenad runt kvarteret diskuterade hejvilt om både fisting och förhållanden, och jag drog på mig 2 myggbett på min rumpa. leggins klockan 3 på natten är ingen höjdare från min sida. gallonisar är att rekommendera under fuktiga kvällar. iallafall landade jag i sängen runt 4 efter lite mat på statoil och kvällen var absolut en lyckad midsommarafton. inte fullt så wild and crazy som förra året, men standarden sattes högt då och jag hoppas på att sommaren kommer bjuda på fler festliga tillfällen!

är rätt hängig nu sen jobb mellan 18-23 igår, och värre kommer det bli. onsdagen blir jobb mellan 16-23 och jag kommer vara så jäävla lättad efter det. fram tills beepet på söndag...

           

Nattsol

Ikväll är det midsommar. jättetrevligt. eftersom vädret suger 70 % av den svenska sommaren är jag inte ledsen över vädret, för det är midsommar ändå! jag ska dricka jacob's creek rosé och äta min 238 grams fläskfilé som ser ut som en jävligt stor och köttig spermie förpackad i ett platsfodral. den ser god ut.

jag fick min nya mobil igår som sagt. vacker och funktionell. det enda sugiga förutom att den är lite tung jämfört med min gamla tändsticksask är att T9 var extremt svårt att förstå sig på i nokian. jag tror dock det är bra för mitt sms-beroende. jag ska skriva med vanliga ABC nu och kanske dämpa sms-skrivandet. den nya mobilen kommer bli en fin terapi med lite fotograferingar istället för sms. skitbra. ska ta kort ikväll och förhoppnignsvis fatta hur man lägger in dom på datorn sen.

före:  

efter: nymobben
 

nu måste jag köra rehab, slå in jessicas present, duscha mitt smöriga lockiga hår, vila, och bara vänta till kvällen.

nu klarnade det upp lite. himlen är nu mer vit-gul än grå. den svenska sommaren är fantastisk och ombytlig! trevlig midsommar!

Produktiv dag

- Ny mobiltelefon
- Nya converse
- Nya jeans --> jeansshorts
- Bokat tid på körskola


= bra jobb idag.

belöning:

Grillad fläskfilé med klyftpotatis och bea.

ikväll:

A1:a och eff - umekamraterna på vallen med heggan.

21.55: eurotrip på kanal 5.

bra dag.

Fantastisk natt...

Igår hade min heshet från studenten inte försvunnit ännu, och jag kände mig otroligt hängig. trots det for jag iaf iväg och körde min a2:a på gammlia på cykeln, extremt hög puls men det gick ändå bra. när jag kom tillbaka på kvällen kändes allt som bra, fram tills jag la mig i sängen. det blev som ett tryck i ingjutningen man har i början p¨å halsen coh det blev nästan svårt att andas. snackade med mamma och hon var fast övertygad om att det var att köra upp på sjukan.

väl där blev det lite sämre, och jag anmälde mig i receptionen. träffade även olle, guran och lunkan som hade med sig sin vän robin som på nåt klantigt sätt sprungit in i nåt träd under mörkerkurragömma. fattar dock inte hur det är möjligt eftersom det är ljust ute på nätterna... iallafall, väntade i ett par timmar och blev trött. till slut la jag mig på mage för att vila, men då blev andningen så dålig att det blev riktigt otäckt. fick komma in och bli undersökt med en äcklig myrsloksmojäng genom näsan med en extremt stark bedövningsspray som fick tårarna att rinna. dom såg ingenting förutom att stämbanden var svullna, men skulle ändå läggas in på observation. fick lite piller och en droppnål i armen(som sjuksköterska erik fick ta om 3 gånger, najs) och lades sen in över natten. iaf de resterande timmarna eftersom klockan var 05.00 då... somnade med ipoden i örat och med sjalen över ögonen eftersom rummet var extremt ljust med sina vita väggar och persiennlösa fönster, och vid 7 blev jag väckt av en högljudd sköterska som flyttade in mig i en sal av gamla tanter. äcklig miljö och mycket dödssnack blev det, men jag somnade och vaknade igen innan 9 då vi skulle göra en ny undersökning med myrsloksslangen. dock utan den jävulska bedövningssprayen. inget allvarligt syntes till så jag blev hemskickad vid 9... sov därefter till 14.00 och har vandrat runt som en jävligt långsam zombie hela dagen. medicinerna gjorde sitt och kroppen är en enda värkande gammkropp. usch. klarade av att cykla till obs men väl där hade jag gärna haft heggan och hennes kompis som kungastol åt mig eftersom jag blev varvad av i princip alla som var där. nu har jag fikat lite och sett på fotboll, och det blir tidig kväll ikväll. mattias kommer nu och jag ska fan tvinga han att massera mina ömmande kroppsdelar och sen somna fort som fan.

JAHAPP. det var min måndagsnatt. tack för mig!

Sverige - Spanien

                                  

         

Förlåt att jag svek mitt löfte om att kissa i skolans källare

studenten. klassen. fantastiskt. alexis weak - första svensken i rymden, jag vet inte varför men den låten gör att jag tänker på studenten och hur jävla bra det var

har inget mer att säga om den där dagen.
hade så jävla roligt, älskar verkligen många i klassgänget och speciellt komme rjag sakna heggan. började som en bekant från fotbollslaget och slutade som min närmsta kontakt jag kunde berätta ALLT för. jag skojar inte, allt! killar, bajs, kiss, kön, ont i magen, ont i muttan, trasiga kondomer, drömmar, mardrömmar, ja alltså.. allt som är jobbigt att ens dra upp kändes bara förlösande att få säga till emelie hägglund. fantastisk kvinna det där. får fan grinkänsla i magen när jag tänker på det men ska inte bli blödig nu eftersom vi ses allihopen redan på onsdag. vad härligt. grät typ ihjäl mig 06.00 torsdag morgon, exakt ett dygn efter att vi sprutat skumpan och startat dagen som nog skulle bli den bästa i mitt liv. men nu finns det ju ingen anledning att gråta när man får träffa alla igen. till och med tobbe kommer upp från tavelsjön och tar med chips. vad härligt! jag längtar.

  
älskade heggan
 
 


igår blev det fotboll med dalbergs familj, det blev både glädje, sorg och sömn. jotackar jag somnade mellan 55:e och 85:e minuten. det var trevligt iallafall, ska smaska upp några bilder när jag lagt in dem från kameran. härlig dag med lunch, shopping, fotboll och umgänge. klyschigt men najs. avslutade helgen med jobb idag mellan 11-16, tackar - 900 kr i lön! gillar OB oléé olé :) hihi. ikväll ska jag baara softa, finderar på att hyra en rulle, käka lite godis och dö i soffan. va skönt. hane :)

Blöjan åker på på fest

nu har det hänt en hel del under vecka som gjort att jag inte kunnat blogga, igen. ska dock inte radda upp allt eftersom det mest är betydelsefulla grejer för mig :) men har iaf hunnit med att jobba på donken i onsdags, var fruktansvärt nervös och det var extremt läskigt. jobbar igen imorgon, och nu känns allt inte lika skrämmande längre. bara lite :) solade hos heggan idag med robert och jossan vilket var väldigt trevligt. mycket bollspelande, lite glass, solning igen med lite brända axlar men nu bruuna ben :) helt fantastiskt.



josefin #sum 41





sen efter det körde jag mitt första löppass på många månader, har kanske som bekant suttit på cykeln hela våren. det gick hyfsat iallafall, sprang i 60 minuter runt elljusspåret här på ersboda, och första varvet var hyfsat tungt.. såg nog ut som en extremt otränad halvstabbig men seriös idrottsbrud (vilket jag ju verkligen är) men andra varvet gick fantastiskt bra och kan kunde båta räta på ryggen och ta ut steget. skönt med framsteg så fort!

IMORGON efter jobbet blir det sjukt härligt! jobbar till 14 (som heggan, skönt man inte är själv) och sen ska jag duscha, byta om till mina nya jeansblöjor(citat elin kling) som jag gjort av pappas gamla levi's, och börja preparera med heggan. kommer bli SÅ jävla trevligt med lekar på våran "klassfest"! lite kläder, mycket alkohol, lekar och skratt med härligt folk. fan inte undra på att jag gjort typ 10 smileggubbar hittills, är bara fantastiskt jävla glad :) nu ska jag ladda in lite nya låtar i min ipod(ännu en fet glädjekälla), planera lite mer med hegg och sen lägga mig i sängen med baby. jobbet imorgon kommer nog SVISCHA förbi, och sen är det FEEEEEEEEEEEEST!!! jag är en tönt nu men en GLAD jävla tönt! ses i dimman imorgon!!


RSS 2.0