MÄSTARN

hihhi 10.6 på beepet trots att jag ändå bara gav typ 95 %. jävligt najs att veta :) lär ju inte droppa i formen i sommar heller då vi kör sjukaste konditionsträningen, man är ju i sin tjockaste och mest konditionssvaga form under denna tid på året så är jag sjukt nöjd. kanske ma ska satsa på 12 till sluttesterna i augusti månne! wii. nu blir det fika och champions league, HEJ

Harmonisk dag

Imorse var det rehab som vanligt på gymet, inget ovanligt med det. Börjar nästan gilla att köra lite lätt träning varvat med att snacka med folk. Helt okej måndags- och tisdagsmorgnar jämfört med typ matte ell historia.. katastrof...

efter gymet bestämde jag och vickan oss för att göra nåt nytt, så vi låste upp skolbastun och satte oss i bastun med inbalsamerat hår och en mugg vatten var (bastar man på skolan får man ta det man får) och bara satt och softade och snackade i typ en halvtimme. himmelskt. jag kände mig som en helt ny människa när jag sköljt ur håret och klätt på mig bekväma kläder. jag kände ett jävla inre lugn(var tvungen att svära för att säga det på ett mindre töntigt sätt) och jag promenerade glad och harmonisk med blött hår till engelska lektionen där jag bemöttes av ett ännu härligare besked - mvg på min filmanalys om the merchant of venice, den som NI kära läsare fått följa. ja ni typ 6 st som läser den. men härligt var det. nu har jag bevisat att det är möjligt att skriva en uppsats om bögar och få mvg på den. härligt härligt.

under lunchen snackade jag lite med ersbodatjejerna, och nu har vi blivit tilldelade olika saker att köpa till grillningen inför valle imorgon och det känns så jävla kul!! årets första grillning med tjejerna, öle, cykelturer runt stan, och FÖRHOPPNIGNSVIS bra väder. jag kräver inte sol, men en 10 grader skulle vara helt underbart. ja. nu har jag cyklat hem från skolan, sitter och läser lite bloggish, lyssnar på musik men nu inser jag att det är dags att plugga på naturkunskapen som vi har prov på imorgon. jag hoppas som fan på ett g, och imorgon kväll blir det att fira att skiten är över! ska sova om en halvtimme, så nu är det dags att sätta igång! beeptest ikväll, vilket suger kuk, men jag är så harmonisk nu så att jag kan inte bli arg :) det är typ 10 minuter av mitt liv, det kommer gå så fort och ikväll kommer jag vara nöjd över att jag klarade det och tänka att det gick ju så fort så! niget att oroa sig över.

kan ju dra slutsatsen idag att jag måste basta oftare :) nk nu, tjingeling.

mm skööööööööööööönt......

Jag + semiporr = sant

Igår kom pojkvän hem från fjällen, och klockan 6 knackade han på min dörr. han var välkommen, och efter lite tv-tittande och en promenad till obs där det inhandlades både en enorm apelsinjuice, cashewnötter i mjölkchoklad och lasagne(mattias lasagne alltså) efter en vinst på en tialott. jag skrapade fram en tjuga och efter många påträngningar så fick jag mattias till att ta ut pengarna istället för två nya lotter. man vinner ju ändå aldrig nånting, och jag var överlycklig över att kunna köpa gratis godis! hihii

vi bänkade oss när vi kom hem vid 20 över 9 och slog såklart på Sanningens ögonblick på kanal 5. Jag tryckte i mig mina cashewnötter samtidigt som jag njöt av kränkningarna på programmet. hur underbart som helst. nere på rummet hittade jag min slitz-tidning(inte porrklassad tidning tydligen) som jag köpte för 60 kronor i lördags under utmaningarna vi hade under lagavslutningen, och till min förvåning älskade jag tidningen. ja! helt sjukt, det var typ 3 bilder på bikinibruttor, resten var sjukt rolig text. jag måste få säga att alla karlar på slitzredaktionen är grymt mer talangfulla när det gäller att författa roliga artiklar jämfört med tjejtidningar. veckorevyn kändes ju som en steril dokumentärtidning om det nu finns något som heter så.. tråkiga artiklar med bara fakta och feministiska inlägg, då det i slitz var en mer avslappnad atmosfär i texterna med roliga inslag där det tydligt märktes att de som skriver ÄR skitroliga, men är rätt omedvetna om det iallafall. i tjejtidningar ska det skämtas hejvilt (rätt tråkiga feministskämt dessutom) där det märks att man skrattar åt sig själv. nej, bli inte förvånad om jag syns med en slitz i högsta hugg nästa gång jag ska inhandla kvällslektyr! hej och hå, nu har olle ännu en anledning att kalla min lebbjävel, vad underbart.


En fråga

Varför luktar flera av mina t-shirtar och linnen salami?

image36    + image37= ????

Petroleum i vattenkar

Har haft sjukt mycket i skolan, men ingen dator och därför har uppdateringen blivit lite åsidosatt.. äckligt mycket i skolan, nu sitter jag ju här istället för att sola.. bajz. Dock är ju nationella gjort och jag kan med glädje dumpa henke-bilden i soptunnan som jag älskade så mycket för nån månad sen. Nu hatar jag get-bilden!

Studentmössorna kom ju som bekant för några veckor sen. Och Heggan hade rätt, man ser ut som en militär eller nåt i dom.. jag ser ut som en SS-soldat i min trots jag kört ner mössan över halva skallen...


vackert
 
annars då, jo jag är inkonsekvent med stora bokstäver i början på meningarna.. nej men det är mest sjukt dryga grejer i skolan, och baby är bortrest till fjälls. kanske är bra egentligen, då får jag mycket tid över på kvällarna till att plugga och sova istället. ska dock inte hymla om att jag längtar tills söndag e.m. då han kommer hem.

förhoppningsvis börjar lilla gruppen styra lite barmarksträning inför brännbollscupen, jag är tänd som aldrig förr och ska i år försöka satsa på att bli slagman också. hade väl en träffsäkerhet på 1/15 slag förra året, förstår att jag blev kickad från innelaget. tur att jag är duktig på att fånga bollar iallafall.

nu ska jag fortsätta med oljelabrapporten som är så jäävla dryg och svår. slänger upp några bilder från när vi labbade förra veckan! må väl

                                  

En shot tequila

Mitt nya favorit tv-program går 19.00 på MTV varje lördag. A shot at love with Tila Tequila verkar grymt, och fyller upp tomrummet efter Forever Eden som gick under våren då jag gick ut 9an. En värdig tronarvinge med myket intriger och sex. Perfekt under våren inför studenten med fest, sköna kvällar och sommar! Hah i like!

     image25

Periferi

I tisdags när jag var på väg hem från träningen upptäckte hjag en suddig fläck på vindrutan. Dock förflyttades fläcken med mina huvudrörelser, så jag hade lite problem med synen tydligen, vilket inte ksulle vara nåt problem eftersom sånt där brukar försvinna fort. Men när jag kom hem blev allt värre, och till slut såg jag bara tunnelseende, bokstavligen talat. Jag såg i princip ingenting på höger öga och det vänstra var inte hundra heller. När jag knaprat en ipren och gått ner till duschen började det pulsera i huvudet. Jag satt ner i duschen för att kunna slutföra den, och jag låg i sängen i 2 timmar och undrade om jag skulle dö. Jobbig kväll, men vid halv 11 släppte det och jag hade haft min första och vörsta migränanfall någonsin. Det var en jobbig tisdag.

Onsdag då. Vilade under morgonen för att inte förvärra skallen, men mötte upp med Heggan på stan för att fota lite till vårt historieprojekt. Trevligt med grymt härligt väder!

Igår hade vi det nationella talet. Nervositeten var fruktansvärd under hela dagen, för i princip hela klassen(men självklart inte för olle eller jorik) och nicolina höll tydligen på att spy på bussen på vägen dit. Men allt gick bra ändå, godkänt iallafall. Kunde dock gjort bättre ifrån mig, vilket de flesta nog hade kunnat göra... men nu är det så jävla över och det är underbart!
Sov med baby igår också så det var en fin avslutning på en dryg dag. Hann också med att prova balklännigen efter träningen, och den börjar bli grym nu. Ann-charlotte tog lite kort också som jag ska visa mamma, men ingen mer =) Hihihihihi. Nämen det ska bli en trevlig överraskning lagom till balen har  jag planerat!

Idag ska jag, förutom bajs-skol-gymet, fara ner på stan och lämna in min balconette på Ingrids så att de kan sy in den, och sen köpa tyg till klänningen. Blir skönt! Nej nu har jag fruktansvärt dåligt samvete över att jag inte är ute när det är så bra väder... kanske man ska släpa sig ut.

bara bröst

jag tog med mig en ipren till skolan för att kunna ta om visdomstanden började jävlas igen. det gjorde den inte. puh. dock blev det inte mågna köttbullar, ville inte riskera att tugga sönder kinden ännu mer, snart är det typ hål på den.

jag är hungrig. jag orkar inte ha naturkunskap. jag måste köpa en hudfärgad balconette-bh till balen coh jag blev jättesugen på en macamymi-tröja. får se hur det blir med den senare, om de finns kvar ens, men jag ska köpa en bh iallafall. skittråkigt inköp men det lär behövas om jag inte vill visa pattarna på balen.

Visdom my ass...

Jag har två enormt störande saker i huvudet nu: Min visdomstand håller på att ta ihjäl mig, jag biter mig i kinden så det blöder och det är enormt jävla svullet. Nu kan jag inte ens äta längre utan att bita mig varje gång jag tuggar. Ska nog ta en ipren snart för att dämpa värken. Den tredje tabletten den här helgen...

Det andra som gör mig förbannad är att det var någon eller några pundare som gjorde en inbrottsrajd på 5-6 bilar på hela gården. De öppnade ett olåst garage och tog sig genom garagen genom att klippa av stålnätet mellan dem med en plåtsax. De slog in förarrutan på alla bilar, slet ut stereon och snodde allt de trodde var av värde. Fast de var nog inte så jävla smarta ändå, de hade lämnat bland annat extralysen värda flera tusen, ett presentkort i vårt handskfack på tusen spänn och annat som de hade kunnat kamma på. Dock snodde dom min mammas stadiumkasse med nyköpta kläder. Vilka jävla idioter. Man kokar så jävla mycket när man är med om nåt sånt här. Så nu är våran bil oanvändbar under många dagar framåt. Åååååh man skulle kunna spöa såna här människor...

Iallafall, jag har sovit i ett par timmar idag, käkat och ätit upp lite rester från gårdagens kladdkaka. Ser one tree hill nu och försöker kyla ner min visdomstand med is. Funkar inte speciellt bra, måste fan fixa nån tid i veckan. Nej, nu börjar OTH snart, bästa söndagsmedicinen. Hade dock gärna sett de 3-4 första säsongerna hellre än 5:e, jag gillar verkligen början. Kanske man ska önska sig en box! Sen har jag försökt prispressa ett par converse på blocket till 300 kronor, hoppas som fan att personen ger med sig! Oooh vill verkligen ha dem!

    image23

Livet ba händer

Livet händer för fort nu för att jag ska hinna uppdatera i tid.. men det här har hänt..

- jag har provat balklänningen 2 gånger, första gången var det bara några trasor som var ihopnålade, emn andra gången började den likna den klänningen jag har i mitt huvud och den kommer bli så jäävla fin. det enda som saknas nu är en rejäl bränna på bröst och ansikte, för tydligen är jag fortfarande brun på benen, så det är ju inget problem. kan man få betala halva priset om man bara vill sola ena kroppshalvan?
klännigen nedan visar ungefär färgen, men min är flera nyanser mörkare. härligt olivfärgad, det är det enda jag skriver om min klänning!



- jag och unne for iväg på usm:s gratisdag och körde ett vattengympapass på hemgården. det var vi, 10 andra tanter, 2 ensamma tjejer i min ålder och en jävligt stor gubbe. självklart hamnar jag framför gubben i cirkeln vi springer i och när vi byter håll så är hans ström så stark att jag håller på att drunkna. unne skrattade många gånger.

- jag vaknade upp i en dubbelsäng imorse, utan väckarklocka. dock var det en liten dum unge som plingade på hos mattias och skulle sälja aftonbladet. jag slapp springa upp och öppna iallafall, hehehehe

ikväll blir det godmiddag hemma, trerätters. tror dock jag får dra mig undan ett tag sen eftersom jag är den sjunde bordsgästen, placerad på kanten. man vet när man är önskad.

Bazza & Anton

Tillbaka i engelskasalen med min filmanalys om Antonio och Bassanio. För varje mening jag skriver, desto mer gulliga och bögiga saker kommer jag på att dom gjorde på filmen. Tihi. De här replikerna bassanio sa till antonionär han skulle bli uppskuren i rättegången säger ju nästan allt om vad jag skriver om:

Antonio, I am married to a wife

Which is as dear to me as life itself;

But life itself, my wife, and all the world

Are not with me esteemed above thy life;

I would lose all, ay, sacrifice them all

Here to this devil, to deliver you.



Jag orkar inte göra den här dagen. Först bajsskolan, som dock slutar rätt tidigt vid 13.20, SEN ska jag göra en lab på skolan efter vi har slutat, om kondition... jävligt roligt. Sen ska jag hem och sova, sen är det träning... vet inte hur roligt det känns idag... Efter träningen är det dock balklänningsprovning med joja, vilket känns kul, men jag längtar bara sjukt mycket tills ikväll då jag får träffa babe. Sen är det sovmorgon imorgon, och sen är det gym och efter simpass med unne och c:o om det dyker upp fler från laget. Sjukt kul. Måste ringa dit idag och boka platser så det löser sig med det. KAN BARA IKVÄLL KOMMA NUUU.

Operation boooooring

Idag är det nån slags operation dagsverke, så jag borde egentligen vara på väg till mormor och morfar nu för att hjälpa dom lite i stugan, om det nu inte vore så att dom helt glömt bort mig. Stackarna. Så nu sitter jag och väntar på att dom ska ringa... och nu sa mormor just att att jag nog får stanna hemma, emn får pengarna ändå om jag är duktig och pluggar. Hahah hon är för härlig. Jag tror det behövs en pluggdag, jag är enormt efter inför svenskatalet vi ska ha på TISDAG... panik.. jag får väl ta mig i kragen och skriva klart det idag så jag kan börja träna på det sedan. Fast jag hade gärna träffat mormor och morfar och myst i stugan med god mat.. jaja, det blir väl nån annan dag.

Men först ska jag underhålla mig en kort stund med min nya favoritaktivitet på datorn - spela bejeweled och lyssna på Duncan Sheik - barely breathing. Härlig 90-talslåt. Nu ser jag fram emot en otroligt lång och tråkig dag, förutom ett litet avbrott klockan 16(mitt i top model, jävlar) då det blir kontraktsskrivning med urban. Jag har grubblat mycket...

_____________

Puhhh.. har skrivit nästan hela talet nu. Har förlängt det typ 3 gånger men ändå har alla gånger jag dragit genom det legat på 3.10 minuter. Va faaaaaaaan. Mitt problem med att skriva texter är att när jag har skrivit hela, då är den klar. Det går inte att lägga till och ändra på så mycket så när som på ett par ord hit och dit. Måste dryga ut den lite till. Men nu är det vindruvor och TV, och sen klockan 4 cyklar jag iväg. Blir skönt med ledigt ikväll.

you drive me crazy

Härlig och väldigt ångestfri söndag för ovanlighetens skull. Förmodligen eftersom vi bara har 2 skoldagar i veckan, underbart.

Såg nyss Drive me crazy på TV, en high school film i mängden. Men jag börjar bli smörig och jag älskar verkligen high school filmer. Dessutom var det klassiska inslaget, balen, med. Jag ser fram emot balen så mycket. Att klä upp sig over the top, hänga med kompisar, träffa en sjukt massa människor, dansa, dricka skumpa, och det allra bästa; sommarnatten. att promenera hem, barfota i tusenkronorskläderna när det är ljummet ute, träden är ljusgröna och sommarens frihet är så påtaglig att man kan ta på den. Och det är bara 1,5 månad kvar. Nära nu.

Tillbaka till filmen en snabbis; Adrian grenier är magiskt snygg. Jag gillar hans läppar. Kom dock på mig själv med att hitta många likheter med nuvarande pojkvän. Det är ju tur det iallafall! Mumsa över den här bilden:


mums, dom läpparna vill man gära smaka på!


Ikväll ska jag förhoppningsvis träffa joja och det blir nog att tvänga henne att se Dukes of Hazzard ikväll. Skön film, kan rekommendera den.

'tis mine!

Vem trodde att Merchant of Venice kunde vara så intressant.. första gången jag får skriva en filmanalys om homosexuell kärlek. På ENGELSKA!


RSS 2.0