Ordinary people

seg dag på skolan, två timmars tupplur, tacomiddag med laget, ib-match på gammlia och dejt med engel. mysig måndag. har förresten gjort en playlist på spottan med namnet Vår. bara en sån sak liksom.

nu är jag extremt trött. har inte så mycket att säga eftersom veckan kommer bli en transportsträcka till helgen. då avgörs det.


"Allt som är värt något i den här världen får man slita för"


nu jävlar

sådärja, tre poäng inkasserade. imorgon gäller det också - vinst innebär guldläge för att knipa slutspelsplatsen medan förlust kan betyda sorti. jag kan lova att man kan tabellen kring slutspelsstrecket utantill om någon skulle förhöra en mitt i natten - våra poäng, faluns poäng, täbys poäng, allas antal spelade matcher, allas spelschema för den kvarvarande delen av serien.. ja, jag kan tillochmed allas målskillnad...  vill jag till slutspel? vill vi till slutspel? älskar ubbe K innebandy? eh, JA

på med blåstället

befinner oss på en buss nånstans i gnällbältet på väg mot karlstad. nu ska vi plocka sex poäng. klart slut.


wiho

nu har jag bestämt mig för en ny piercing, ska bara ta tag i att boka hos ume skinart.. pirr!

inget är spik, men blir förmodligen en tragus!



nu sängen. gott natt


Vi är inga barn och vi kanske borde veta bättre

fick låt-/artisttips från adrian. skönt med mycket alexis weak-vibbar


None of dem



sitter och förundras över grabbar. vad säger man. dom gör det ju inte lättare för sig själv heller.. nä, skönt att det fortfarande är vinter så man slipper fundera över pojkvänner eller pojkar i allmänhet och sånt trams och istället få gräva ner sig i sitt i lugn och ro. fast.. i år är det ju tänkt att jag och katta ska förlova oss med varandra, kanske var någon som hade råkat missa det?

lugn dag på skolan, en riktigt skön session på akupunkturen och nu är jag nyäten. tog mig i kragen och gjorde hemmagjord potatis- & purjosoppa tillsammans med en ostmacka. magiskt. men nu har jag ont i magen för att det var så gott och jag hällde i mig, lär mig fan aldrig.

har fasiken ont i mitt yttepyttiga sår på armen efter tisdagsträningen. incidenten i korta drag: linn mikaelssons tand in i min armbåge. känns typ halvsvullet och jag hoppas hon inte har rabies.

tvätt, pack och förberedelser för avresan imorgon. älskar bortahelger och känns trist att den här kan vara den sista för i år om vi missar slutspel. men så ska det fan inte va. vi ska fan dit.


En väldigt vanlig kväll i mitt liv

syns det vem som fikar i gammliakällaren?




ny keso, rekommenderas starkt! med cashew, ananas, apelsin och papaya.


Lilla laxen

sitter och goffar i mig en fantastisk middag beståendes av potatis och ugnsbakad lax med tomat- & örtcreme fraice och fetaost. allt detta gjorde jag själv. JA ni läste rätt. magiska fys-berra ordnade recept till mig som är världens sämsta kock och på ungefär 40 minuter var allt klart - från att jag började koka potatisen till färdig måltid. extremt gott.

jaha, sista träningen innan matchhelgen. vore ju kul om man fick göra EN bra träning denna vecka iaf?

magi i en ugnsform.
 


Extremt sugen

rook, snug, tragus eller helix. hmm.. vilken?


Move on

såja, golvet är färdiglagt och möblerna tillbakaflyttade. gött!

sov ganska bra hemma hos morsfars, dock på en luftmadrass men ändå. fick mig 9,5 timmars sömn ändå, vet inte hur jag hade mått idag om jag snittat 5h ännu en natt. ohållbart.

fått hem ett paket idag med nytt smycke. så nu har jag gått från kirurgstål till blå! wiho!

O.C, stuvade makaroner och korv. blir inte bättre än så en tisdag!


fucking mess

nu ser bloggen tydligen fuckad ut, och vet inte hur man ordnar det.. utifrån mina html-kunskaper så skulle jag säga att man har använt "float left"-funktionen.. och jag nöjer mig för tillfället med att ha lokaliserat problemet utan att försöka lösa det!

ser ut som skit hemma hos mig nu. tv:n är på men den står bakom ett 2 m högt torn av möbler. ikväll ska jag sova på en luftmadrass hemma på ersi så jag slipper greja imorgon kl 8 när hantverkarna kommer, var tillräckligt att kliva upp 7 imorse, gör inte om det igen..

idag ville jag till varje pris hålla mig hemifrån för att undvika mattläggarna, så jag åkte till sudden där han och elin just skulle ut med vovven, så jag fick helt enkelt storma lägenheten själv och värma mig lite mat. surrade ett tag med sudden och somnade till slut på soffan. tur man har kompisar med fantastisk gästfrihet!

nu förtärs det middag i den stökiga men fina lägenheten med till hälften nytt golv. kul med träning ikväll(om jag inte somnar under den dvs)

tror man kan ana möbelberget i vardagsrummet.. två stolar, en fåtölj, soffan, kaffebordet, sängen OVANPÅ kaffebordet och en fet låda på sängen. leka herre på täppan?


Reprezentin

imorgon kl 8 kommer mattläggarna så lägenheten ser ut ungefär som när jag flyttade hit - kalt och med möble ståendes upponer. nostalgi från när jag flyttade in!(okej, jag har bara bott här i 5 månader, men ändå!) kärlek till min gulliga lägenhet, och jag ska bo kvar oavsett om det blir friköp eller om jag bor kvar som hyresgäst. jag släpper den inte i första hand!






mys. mindre mys att jag ska upp klockan 7 sharp imorgon, det blir först lite telefonsamtal som ska göras, sedan PBL-möte på skolan 8-10, möte på umeå energi kl 10. fick prioritera bort jobbmötet till förmån för träningen, jag är ett pucko men det känns som att innebandyn går i första rum just nu med tanke på läget. återkom i april om det är något viktigt jag ska vara med på liksom!

nu skrivs ju tv-historia - big brother går på tv igen och jag och katta kapar alla deltagare på facebookchatten. roligt. älskar simon-snubben som representerar umeå! myssnubbe på 2 meter, han kommer gå långt.

nu bb och soffläge. söööndag!

bodyart

smärtfri kväll på jobbet. gött! inget jobb nu förrän tidigast om 1,5 månad, känns lite märkligt.

however, blir enormt inspirerad av alla i personalen som har tatueringar och piercingar. har ju funderat på att göra en ny själv, och funderar på tragus, helix, eller en modigare variant. vill ju säga att jag är fegis, men i detta sammanhang är jag ju förbi det stadiet. får väl an se när det rasslar till på kontot!

Naglar

kuriosainlägg: strax piffad o klar för jobbet. fattas dock en sak: är "naken" på naglarna. jag har nämligen sällan så bra kvalitet på naglarna att jag kan måla dem utan att de går sönder på några timmar. ibland bryter jag av flera naglar när jag drar på mig mina byxor, tjocka och starka naglar då va? sjukt trist eftersom jag gillar nagellack, och speciellt svart eftersom jag ju har en liten goth inombords!

i mina drömmar...






(varsågod för den sista linn!)


eh, japp

vakknade upp efter 2,5 timmars sömn, fucking fresh och taggad på jobb och ser sedan att DIF torskade mot falun. ah men va faan?! att topplagen inte kan göra sitt jobb förutom mot oss. skit. jävligt tur att mora vann mot huddinge iallafall - 6-5, men det var på det berömda.. hm, det här med att ta sig till slutspel ser ut att bli tuffare än trott. nästa helg blir viktigare än vi ens kan fatta.

kroppkakor till lördagsmiddag, nu en dusch och senare jobbish. tur att jag har sovit bort halva dagen och är piggggggg!

ching ching

tre poäng inkasserade igår, dom tackar vi för utan att ta något för givet.


ätit hotellfrukost, shoppat och nu blir det sömn innan jobbet ikväll. mitt huvud skriker åt mig att vila, så mellan alla måsten och aktiviteter i helgen så ska jag köra soffläge. imorgon blir det möte med några i klassen, bostadsrättsmöte, herrarnas match och sen soffläge igen. jag älskar att sova.


Go girl

aahhh, nyduschad 4 timmar före matchsamling. man är väl inte tjej för intet!

blev en spontan övernattning hos mormor igår, stannade kvar med henne över natten eftersom morfar ligger inne. blev inte mycket sömn men det gjorde inte så mycket.

nu blir det lite fika, en sväng på apoteket och sedan matchsamling. känns inte riktigt som matchdag än, men det lär komma förr eller senare. drömde förresten inatt att johan alm var med som "back coach" i matchen för att tipsa oss backar, hah.. dessutom drömde jag att urban skulle sluta som tränare. tro det eller ej(urban skulle aldrig tro mig), jag blev faktiskt riktigt uppgiven!

ses på gammlia ikväll 19.00!


Peffigt

sådärja: ringt vaktis, ringt norrlandskliniken, blivit kines-tejpad på akupunkturen och surrat med en läkare om min astma på n-kliniken och nu gjort köttsoppa med klimp. bra jobb, klapp klapp på axeln. måste säga att min tejpning på benen nu är ett jävla spektakel pga att knäna är involverade i benhinneinflammationen nu, från fotbladet, över knäna och snett över låren. ser helt sjukt ut och känns nästan jobbigt att det ser ut såhär när det är match imorgon, men är det vad som krävs så köper jag väl det. dock positivt besked på n-kliniken: "..men du har ju ett jä-ävligt fint peff-värde". tro mig, detta är en astmatikers dröm att få höra!

nu tvätt, disk, städ och nap innan det blir att åka ut till mormor i h-sund. ännu en ledig torsdag som går i städningens tecken. perfekt för en slarvmaja som mig!


en magisk låt


Little people

tränat och handlat. tror handlingen blev mer av en succé än träningen faktiskt, men det släpper vi nu.. ska se the naked mile på tv och försöka muntra upp mig med det istället.

såg att esk:s grabbar tjuvade thorén på poäng, och om det ändå bara var 1 pinne det handlade om så vill jag iallafall säga: STORT ersi!

klartt

WIHO!


yrsel

jag blir fasiken bara snurrig av att läsa igenom muntafrågorna igen. dessa tretton frågor alltså.. oavsett hur det går imorgon har jag iallafall 2,5 dagar ledigt.. skönt iallafall. fast hade väl varit gött om jag gått på ledighet med ett G istället för ett U.. vi ser ju imorgon.

check

undrar hur många månader i rad man kan snyta blod utan att det är farligt?

nämen, vad hände? hade typ 30 läsare mer än vanligt igår, jag är i chock.. kanske man ska börja tänka på vad man skriver och sluta vara så vulgär? ...nä, jag jobbar inte så. bjuder istället på en ytterst märklig bild från czech open. vem fasiken är fotografen?



muntaplugg hela dagen idag. men mina tankar är på något annat ställe, nämligen i köket.. är fruktansvärt sugen på att göra champinjoncrepes idag. om jag kan göra det utan att bränna ner huset alltså.

segt

behöver inte kommentera herrarnas insats mot täby, men vill lyfta deras match till en lite annorlunda dimension.. vi damspelare gnäller över hur jävla jobbiga våra dubbelhelger är(vilket dom ju faktiskt är) och att herrarna har det så jäkla skönt som aldrig någonsin behöver spela två matcher på två dagar. men en dag som denna då dalens herrar torskar mot täby på ett riktigt surt sätt, då hade det nog varit skönt att veta att man haft en match redan dagen efter som man får revanschera sig i istället för att gå runt och känns sig stympad på sin värdighet i en hel vecka...

nog om det. blev fika och mys hos lina med ett gäng brudar i laget där vi såg matchen. jäkligt trevligt sätt att spendera alla hjärtans dag på - tur att man har 20 flickvänner när man nu inte har pojkvän. puss på er!

Alla hjärtans dag

... planerna för dagen, vissa avverkade och vissa kommande:

akupunktur(tror nästan dom satte en nål fel, har förpluskat ont i ett ben). muntaplugg. diskning. skjutsning. fikaknytis & herrarnas tv-match hos lina. skjutsning.

en ganska ordinär måndag fastän med lite extra kärlek till mig själv och mina närmaste.


helgen i kort

jahaja, vi kom undan med hedern i behåll i helgen och tre pinnar. skönt att min femma lirade 3-0 i plusminus(dessutom ett mål i pp, skön..T). så nu ligger jag alltså på totalt -1 (-5 +4) efter helgen ja, bra där.. även åsiktsmaskinen herr lindberg hade ett och annat att säga om vårat pp, läs här...


kobena' .. har vi sett dom förr månne?

pluggade lite med syrran ikväll, men efter en timmes läsning så slutade det med att vi surrade om allt möjligt istället, bland annat snuskigheter som exempelvis innebar en radiostyrd leksakslastbil med flak.. långskott kan man säga:)

imorgon är det hemmaplugg som gäller, och akupunktur kl 11. fy fan vad gött. känns som att jag har övertryck i benhinnorna just nu. typ någon som pumpat in lite extra luft i dom fastän det inte finns plats.. there you have it. om någon var intresserad.

.. drömde inatt att jag gjorde min andra kroppsutsmyckning.. blev nästan lite sugen:)

A hundred percent reason to remember the name

frukosten uppäten, psyksnacket med engel avklarat, lunchen gjord, matchfrillan grejad och väskan packan. behöver jag beskriva hur laddad jag är? nej trodde inte det.


NU KÖR VI!


I hope that someone's gonna call and tell me this night is over

har lite terapi med mig själv och läser igenom decembers bloggarkiv. fy-satan vilken tuff månad. 2010 var underbart med undantag för december. den värsta månaden i mitt liv nästan. men vill också understryka att jag lämnat bakom mig saker och personer med negativ energi som inte fick följa med in i 2011. som katta så passande brukar säga. "han/den/det hör fan inte in i vårt '2011-nu-kör-vi!' ". klockrent.


phone

idag tog jag steget. något som jag borde gjort för länge sen men som jag skjutit upp.... jag är numera ägare av en smartphone - närmare bestämt en htc wildfire! har pillat lite med den och efter atta ha brytit naglarna när jag skulle öppna kartongen så har jag efter 15 minuter kommit mig till steget att jag har satt in sim-kortet och satt telefonen på laddning. jag är så förbaskat oteknisk! ska försöka mig på att ordna internet till den sen ikväll.. herregud.. jag är svettig.

.. den här påsen låg länge orörd i fåtöljen och jag försökte förtränga att den fanns..


så jävla BRA

mycket hård klapp på axeln, har typ sanerat hela lägenheten. disken diskad, kylen rensad, storhandlat, bäddat sängen, vikt tvätten, plockar bort varenda pinal, hetsdammsugit.. inte ens toaborsten smet undan! rengjort och klartt, soporna är kastade och med den en kudde som inte godkändes i hygienkontrollen efter städningen. så kan det gå! hygien ja tack.

nu är det bara jag som är skitigt i lägenheten. en lång dusch nu och sedan mys i min nytvättade soffa. tänk vad snyggt man skulle ha hemma om man hade fler lediga kvällar! det var väl allt... over and out.




ps: imorgonkväll firar jag en vecka utan nässpray. fan värt att fira!


Bad decisions make good stories

ledig ikväll. vad gör man?

har sovit, storhandlat med bella och ätit palt till middag. funderar på att röja lite inför helgen här, men det blir nog inte bättre än så. lite skönt. men ovanligt.

nu har jag handlat saker så jag kan fixa en frukost för gudar. lyckliga sofie engel säger jag bara!

skolan imorgon 8 till 12-ish, sen är det fan helg. underbart. och vi vet ju att helg betyder godis!



lägesrapport i livet

bilen/bilens tändning är trasig. kan bli så att jag måste upp 7 imorgon och bogsera den till ersboda med pappa. skitjävlabil.

har svinont på en liten muskel under/på undersidan av bröstet. jag hoppas på unnes teori om att det är en sträckning från frivändningarna jag gjorde i förmiddags. annars måste jag boka tid för mammografi. seriöst snack från en hypokondriker.

idag var fjärde dagen utan nässpray. lite täppt ibland, men jag har inte funderat över täpptheten. positiva besked med andra ord.

hittade en kursbok på google books som jag måste ha läst till på torsdag. 80% av de sidor jag behöver är urklippta. skit-googlebooks.

jag har ätit fisk 3 gånger senaste 2 dagarna. nu bör jag bli smart. annars fa-an.


sjukligt

sådärja, mer än en femma i laget är sjuka just nu. inte speciellt bra. är ju ett mirakel att jag klarat mig hittills(ta i trä).. ska mata på ordentligt med vitaminer och bra hemlagad mat för att klara mig till helgen. viktigt!

har idag bockat av gym, skola, lunch, fix med omklädningsrumsmusiken och nu kokar potatisen. hungerrr. känner inte att jag har tagit igen näringsförlusten sen i helgen.. ge. mig. mat. och sömn gärna! men först: innebandyy.


win win

sitter och hetsar med kommande helgmotståndare sofie engel om vem som kommer bjuda på glass efter matchen - alltså vilka som förlorar och vem av oss som gör mål! mycket hets men utöver matchen så kommer lördagen bestå av vänskapliga aktiviteter såsom frukost hos mig, kik på iksu-mora och sen fika på kvällen. trevligt!

gött med DM-vinst också, 4-2 mot rig. hann hänga en kasse men också plocka på mig en utvisning. var nästan på tiden, eller egentligen inte, men vill fortfarande understryka att jag är nollad i utvisningsligan i serien! viktigt :)




klapp klapp på stjärten bella:)

tabbe

vilken tavla att inse att man saknar kanal10 ungefär 20min innan avspark i Super Bowl...

Pengarna tillbaka

idag blev det verkligen "plockmatens" dag, har ätit popcorn&glass, ägg&kaviar, grönsaker&dipp, kiwi&te . måste få utlopp för min vrede över kiwifrukterna dock, köpte nyligen hem en stoor korg med typ 15 kiwisar som ju är så gott, också smakar skiten bara VATTEN. jävla besvikelse.

you shimmy shook my bones


classic

hejohå! äntligen har man fått lite mat i sig. kvällen var super fram tills vid 12, då slog orutinen till och det blev lite mycker av det goda! idag har jag varit döende men har överlevt tack vare katta. kan bli en sväng till ok för att köpa snask, känner att jag behöver vara lite ynklig och ohälsosam ikväll, för det var jag ju inte igår... hehe. kommer lite bilder också!


















när lina började spå i(på?) händer så var det läge att runda av drinkarna.. grymt kul var det iallafall! tack tjejer

Oops oh my

en lång natts sömn(med kortisonnässpray istället för avsvällande, på rätt spår nu) väntar nu frukost, pick-o-pack och sedan upphämtning av linn. wihOOOOOOO

http://www.youtube.com/watch?v=yNTn8N1_mi0


dukes of hazzard

efter många långa dagar med seg skola, fysträningar som fått en att se döden i vitögat och nattligt jobb så har vi äntligen kommit fram till dan före "dopparendan". pysslar nu med sista packningen, skriver lista och grejar med spelningslistan. sängkläderna är dessutom bytta och damerna från ersboda har svängt förbi för kladdkaka och tv. en perfekt fredagskväll. hoppas bara jag kan somna snart, blev en tvåtimmars tupplur innan middag.. hehe.

insåg efter en kort "livsresumé" att det är ofta i februari som det uppstår dramatik i mitt liv. slumpen? det får man hoppas. jag tar statistiken med ro och tar en extra drink imorgon istället och skålar för ett kommande sjujäkla år i ett minst lika bra sällskap!
2011 nu kör vi!


fredag tackarr

lunch och middag lagad, soffan dammsugen och nytvättade sofföverdrag, disken diskad, skolan klar för veckan och HELGEN ÄR KOMMEN! nu ska jag slagga, slökolla på vänner, kaanske sola om jag orkar och sen svänga ihop en kladdkaka till tjejerna som kommer ikväll. fan inte dumt! harmoni just nu!

efter denna uppsnackade helg så kommer dock mera solsken, matchvecka med pixbo/lockerud som besök till helgen vilket betyder glädje över att elle och framförallt engel kommer hit!!! trist att dom kommer vara så arga på mig efter att vi spöat dom:) hähä.


nysignad

Dalenspelare klar för nytt år i klubben


Super woman needs a super drink

veckans sista träning gjord och imorgon är det fredag. lite skola på det sen mest don och fix för den kommande helgen. skön..T! blir lite solning, städning, packning och liknande. sen kommer joja och josse över för fredagsmys. behöver jag nämna att jag är nöjd att det är helg snart?

på tal om träning också, måste få skryta lite på min femma. vilken jävla harmoni! kan inte vänta tills det blir dags för oss att premiärspela ihop tillsammans med den nya spelarkombinationen. och dessutom på hemmaplan. tagg!


Jag komma nu

hamnade i en halvt prekär situation idag när jag tankade på OK efter träningen. skulle handla en "hälsotidning" eftersom vi gör ett genusarbete i skolan om kön&medier(jag fick lotten att handla tidningen iForm), så jag slänger fram tidningen tillsammans med en B&J. snubben i kassan kunde inte hålla sig för skratt. "rolig kombination det där, eller va sägeru jimmy? ha ha ha". inte generad.

lördagen är räddad. köpte ett par nya skor. förlåt mamma, men det var 50%! dom är bekvämare än mitt senaste inköp av klackar som var i höstas - sjukt fina men högerfoten sväller upp så mkt att jag måste ha den i högläge på natten efter användning. inte okej. så nu flyttar mina nya kärlekar in!



såg att man börjat "hetsen" inför alla hjärtansdag.. vilken panik alltså. vilket skämt, och vill påpeka att detta har jag tyckt även under mina 7 år som icke-singel. ska ha en egen hjärtans dag-kväll med mig själv då. äta något trevligt och älska mitt eget sällskap! eller kanske göra det tillsammans med katta, vi är ju flickvänner och ska förlova oss i vår egentligen...

cool whip

halvsegt på bloggas nu men det händer ju inte speciellt mycket.. kan vara en dryg upprepning, men känns som att veckan är en transportsträcka till lördag.. haha. är smygtaggad.

imorgon är det skola 10-12 och sedan ska jag åka ner till stan, göra en snabbshopping och sedan träffa molin. blir trevligt!

jaha, skola imorgon, skola torsdag, träning torsdag, skola fredag, gym fredag, häng med jossan fredagkväll(mycket trevligt inslad i resten) och sedan är det D-day. sköön..T

kan benhinnor brinna? tror fan det

en liten tröst till oss damer såhär mitt i veckan.. ögongodis:


tror han spelar tennis eller nåt annars...



typ nån sångare eller liknande

RSS 2.0