So please won't you tell me where the road will end

JG har gjort att jag upptäckt ett lite intresse för hoffmaestro nu när dom kommer till umeå i april med ryktet som sveriges bästa liveband. faktiskt ganska sköna låtar. fastnade verkligen för Highway man

HT-10

nu är ansökan till höstens studier inskickad. pirr!



curlylicious

idag satt jag och mosade mig genom en tretimmarsföreläsning. så knappt man orkar.. blir en till imorgon.

efter maten for jag ut på en lätt löptur. inga stordåd utfördes men det känns viktigt att aktivera buggarna och få igång tänket att man ska ta sig ut ett par gånger i veckan. så det känns bra.

imorgon väntar ännu en tretimmars föreläsning, sedan hem för tvätt och sen gym med jg och på kvällen häng med prins adrian. rätt nice för en onsdag i slutet på mars.



långt och lockigt hår.

ba sådär

bra låt.

bob marley - redemption song

på tal om låt. är sugen på att fara och se hoffmaestro den 16 april. på tal om 16 april så har folke födelsedagsfest då. på tal om folke och 16 april är nog larse i globen och gör tricks då.

trevligt.

two wrongs don't make it right


technologic

två dagar kvar i skolan. sedan "påsklov" från torsdag denna vecka till måndag nästnästa vecka! då är det officiellt dags att sätta igång att arbeta med vår fallstudie om ett land, utifrån fattigdom och utveckling. dock har jag inte frågat petter eller daniel om vilket land vi ska ha.... kan ju vara bra att veta!

ikväll var jag och renström och såg iksu-endre. trodde att endre skulle ta hem skiten faktiskt. men så blev det ju inte! trevligt att träffa reno iallafall!

nu ska kvällarna fyllas med träningar igen. imorgon springer jag iväg på mitt första löppass för försäsongen 2010, ett 60 min långt pass aerob löpning.

Imma be rocking that body

okej, helgen flög iväg. fort. men kul var det. lagfesten på fredagen och utgång, kanske inte kommer gå på five många gånger till. blö. men tack vare sällskapet blev det ändå jäkla bra. mycket skratt och mycket dans och mycket nära vänner. och två crazy massörer!!

igår blev det lunch i skeppsvik och sedan jossans födelsedagsfest. ångrar kanske lite att jag inte for ut, men det kommer många många gånger till i vår. ska försöka bespara kroppen så gott jag kan.. till exempel brännbollsyran som snart stundar, den är man inte återhämtad ifrån förrän flera månader efter.. bara tio veckor kvar förresten!

imorgon är det tillbaka till verkligheten och skolan kl 10.













jennie holmgren.. vilken stjärna! bilder från ida linné


bright



jag har blivit mycket smart under dagen. så smart att jag blivit tvungen att skaffa glasögon

statistics



inne på min andra graf nu.. bara 6 kvar..


buhu

jag är sååååååååååååååååå trött.

sitter på skolan nu och ska göra diagram fram tills klockan 5. yes.


rapport

min stjärt känns tillplattad

jag är skittrött

jag kan inte låta bli att läsa kissies blogg

jag älskar south park och ska se det även fast jag är dödstrött

just breathe

helvette så mycket det är nu. tackar linn för att hon kan skanna in mitt pass imorgon bitti halv 9, men blir TOKIG för att jag inte fått nån läkare att skriva på lite papper. skitans. och imorgon ska vi göra diagram och statistik över fattiga länder 9-17 på skolan. sedan börjar partajet kl 18... GUD. kommer svära och svettas något så jävulskt, men när svettpärlorna på överläppen lagt sig och jag har ett glas vin i handen så kommer det kännas skönt att dagen börjar gå mot kväll och 90% av all jobbig skit är borta.

jag hetsshoppade idag, IGEN. får hjärnsläpp ibland. måste försöka förhindra dom. men nu har jag lite alternativ att ha på mig i helgen iallafall, skönt det. lutar dock åt skinnisarna, kilklackarna och en skön svart tischa på lördag när man är sådär mysigt bakis. får dock inte göra jossan besviken, ska vara lyckan själv på hennes födelsedag(s-fest)


second skin

nu svamlar jag igen. jag gör det när jag är stressad. ska feja lite med aktiviteterna inför tävlingarna på lagavslutningen nu, vilket mirakel om jag klarar av detta! natti


full rulle

när man är tidsoptimist blir det mycket att stå i. börjar nya momentet i kursen imorgon så kommer ha skola från 10-15, och innan  dess är tanken att jag ska ha ringt vårdcentralen och tagit en kaffe med sofie. efter skolan ska det planeras med lagfesten och greja, och på kvällen är det möte, träning och sedan kommer lilla farmora hit! på fredag är det skola igen med workshop, sedan ska det göras rejält med ärenden på stan och systemet. sista fixandet för lagfesten också ska hinnas med. phju. sen blir det förhoppningsvis en förträffligt galen kväll.

på lördag finns ingen tid till att vara bakis, det ska städas och sedan middag med släkten för att fira farmor. på kvällen är det partajo hos josefino för hon fyller år!! grymt trevligt. även katta har sin bemärkelsedag i  samma veva så söndagen avrundar helgen med födelsedagsfika.

ja. stressigt. men jag gillar det sååå mycket! helgen kommer bli fabulous.



jag och måns på jossans senaste fest


skönt.

tentan är klar och det kändes okej, trots att jag försov mig så jag knappt hann dit. match ikväll 20.30 mot rig på gammlia, och därefter en sväng förbi tentafest. nice. fick förresten ett samtal från adrian nyss, kan finnas en öppning för jobb i sommar. mycket bra :)

det enda som fattas i mitt liv just nu är ett jobb och en bilstereo.

once you kill the cow, you gotta make a burger

Lady Gaga feat Beyonce - Telephone. BRA. Och videon kan vara ännu bättre.


Utkast: Mars 21, 2010

imorgon ska jag tvätta mina converse för första gången på typ.. 1,5 år. jag hoppas dom kommer se ut såhär


vill inte lägga pengar på att behöva köpa nya converse.. om man kan lägga dom på ett par klackar istället :)

verkar förresten se ut som att det blir tentafest på tisdag.. plus lagfest fredag och josefins födelsedagsfest lördag. jag kommer vara ett vrak. men veckan därpå ska jag faktiskt börja sommarträna! så det så. då blir det lugna puckar.

-

utandning efter en trevlig helg. blev lite plugg igår morse innan matchen, och sedan middag hos unne. gött! och sedan åkte jag ner till haga för lite vin med heggan josse isak och lite mer folk. blev en spontan utgång dessutom på TC, var bra med folk där! blev mycket lyckat. men mycket mycket sent. och huden tog rejält med stryk, körde en rejäl peeling nu ikväll. skönt. hoppas man fick lite rosig färg på kinderna idag efter det fina vädret.

imorgon ska jag spurta med plugget, träna på eftermiddagen och sen käka middag och se grabbarnas match mot storvreta på all star. lugnet före stormen - tentan alltså. nästa helg väntar trevligheter också, så får kriga igenom tentan och resten av veckan! tjing



tre som kommer ha panik på tisdag. haha

lördag

denna lördagen kommer gå till historien som den första lördagen jag pluggade på. blev nog totalt bara 45 minuter, men ändå.



ska snart tvätta håret och börja klä mig för att åka förbi boa och sedan på sandåkern-thorén på iksu. jag är övertygad om att det blir en spännande och hetsig match - och proppfullt på läktaren! skitkul.

ikväll blir det först tacos hos unne med henne och katta, sen kan det bli en sväng förbi jossan och hegg för lite vino. det skulle vara nice :)

ett av två nya från igår:




nytta

nehepp. blev inge plugg idag heller. antar att det slutar med hets på söndag och måndag. men men. förutom shoppingen idag gjorde jag faktiskt lite nytta - är ju ratad från jobbet nu, så har sökt 5 st nya idag. ska försöka jobba på några fler också.

ikväll blir det klassiska fredagsmys: kladdkaka och let's dance.

now that's how you ride a cab


spikes

första officiella dagen då man ska börja tentaplugga. kollade på en gammal tenta på kurswebben.. HALLÅ, ska man veta allt om alla länder-konflikter-organisationer-personer som har med detta att göra? helt knäppt. kanske dags att läsa mina böcker snart... har ju inte ens öppnat dom. på riktigt. har faktiskt övervägt att inte köpa nästa moments kurslitteratur. jag läser ju ändå inget?! att skriva och prata är min starka sida.. men kan nästan titulera mig som en läs-dyslektiker.

har legat i sängen nästan hela dagen och ojat mig. har galet ont i kroppen, och speciellt ryggen och axlarna sen igår. och vi hade beep och spänsttester?! knäppt. har legat på spikmattan lite fram och tillbaka för att orka med matchen ikväll. vi möter Västerbottens F17-lag ca 18.30 på IKSU. alltid kul med match såklart, men extra spännande med matcher som dessa då man får se vad för lag som skickas iväg. lite som att spela samtidigt som man är publik :)

nu ska jag försöööka plugga lite iallafall samtidigt som sex and the city. ska ju matcha ikväll som sagt och sedan hänga med hamner och förhoppnignsvis folke :) tjenis

grönt

förresten, vet att DJ ens aka jens mens flens fyller ÅR IDAG! helvette vilken gammgöbbe :) så kanske svänger förbi hos syster och jens(om jag hunnit köpa present innan) och hälsar på. lät som att dom skulle ner på bishops och fira st. patricks day. såg i tidningen att dom skulle dela ut gröna hattar till alla som köpte en guiness, jag menar HUR lockande lät inte det?!!


tjoho.....

seminariet gjort, fakturor betalade. ska ut på en promenad om ett tag för att mjuka upp låren nu som är som stenar sen fystesterna igår. laddat för beeptest.. kul. spännande. japp.




ett tag kvar till man drar på sig matchtröjan...

did you just "whatever" me?

puh. har i omgångar varit hos henke med sofie och försökt få klart vårt arbete om sydafrika och apartheid. tog en paus halv 8 för att se city-thorén, var ganska behagligt.
verkar som att vi kan runda av snart, är grymt trött.. blää. efter beepet och seminariet imorgon kommer jag vara SÅ nöjd.



-


bilder från amy






bad shape

KUURRRRR låter magen. okej - dagens matdagbok:

2 kaviarmackor
1 drickyoghurt
1 liten cola
lite chips + dipp
1 cola

inte undra på?! misshandel för magen. plus alldeles för lite. kanske man måste smyga upp och göra sig något.

har knäckt min stortå kanske 20 gånger idag. protester emot dåliga skor?


att slarva runt

vilken jäkla vecka det har varit! mycket sena nätter, en hel del umgänge, ingen träning, minimalt med plugg hemma(fyfy), shopping och partaj både fredag och lördag. och visst är rövarveckor som dessa roliga..någon gång per år. jag har gått och lagt mig vid 2 och klivit upp vid 8-9 varje dag, ätit lite för dåligt och onyttigt, inte tränat som vanligt, druckit lite för mycket vin, dansat i lite för höga klackar... ja, vad säger man. inte så konstigt att jag sov till 10 idag, tog en tupplur mellan 12-14, och ännu en till 18-19. avrundade hela kalaset med chips till wipeout. imorgon börjar verkligen en ny vecka med nya möjligheter, haha. tillbaka till gamla rutinerna, tack och lov!

men till resten av helgen då. blev middag hos amy igår med henne, julia, johanna och pam från basketgänget. riktigt gott och trevligt, fick ju smaka på det klassiska "cornbread", med smör och honung på dessutom, och pumpkin cake. göttan. blev sedan utgång med amy och julia på rex, riktigt bra drag och underbara människor där, trots att folks privata angelägenheter blev till allmänhetens jävla spektakel. väx upp!!!!! så, nu var det sagt. måste tacka the hostess amy för en OTROLIGT trevlig lördag kväll, nästa gång får väl jag laga middag att bjuda på :)

nu tackar jag för den här veckan och hoppas att det dröjer ett tag till nästa :P nu gäller tillbaka till träningen och rutinerna i veckan med fystester och träningsmatch bland annat. men först inleds veckan med första kvartsfinalen för herrarna! bra måndagkväll. hej!


girls just wanna have fun

ahh. bra dag. blev succé igår hos vonka med hennes "just dance" på wii. mycket bättre förfestaktivitet än singstar! lite småbakis imorse, men mest magknip. vaknade vid tio och låg i sängen och drog mig till halv ett. underbart mysigt. nu måste jag promenera till vonkas lägga vid margots tuttat och hämta bilen. lite smådrygt. men bra att få sol på sig, jag har nog slut på mina lager av d-vitamin sen länge tillbaka. och solat solarium har jag inte heller gjort, det som är så skönt. dumt av mig! men..

ska nog köpa mig en liten burgare på vägen hem med bilen, sen ikväll blir det rengöring och piff innan det bär av mot amy. hon har bjudit på middag ikväll med amerikanskt tema, jag tror det kommer bli mycket intressant! :)

thank god it's friday

nu är man lite småtrött. somnade halv 2 inatt, gick upp strax innan 9 och for på skolan med sofie. sen blev det lunch på angelini med nina och josse. sen stan och shopping med jossan, är glad att jag är med henne på stan eftersom hon pressar mig att köpa lite modigare kläder! blev väldigt nöjd :)

åkte förbi grabbarna/tjejerna i laget som spelade hockey öst på stan också. såg kul ut men kom sedan ihåg hur ont i fötterna man fick! vonka såg hetast ut på planen, som vanligt.

nu ska jag hoppa i duschen, packa med mig kläder och dylikt till kvällen och åka på middag på norrlandsoperan först vid 18. sedan åker vi direkt till iksu och kikar på kvartsfinalen där. måste väl heja på frida och vickan antar jag ;) efter matchen åker vi till vonka och där börjar kvällens festligheter. jäkligt trevligt!


tack världen!

fick tillbaka tentan idag... VG! jag är lyrisk. det går fasiken riktigt bra nu. är sjukt nöjd. kan alltså fira och partaja järnet i helgen utan skuldkänslor! yes. yes yes yes.

åkte och såg bio med mamma ikväll och såg shutter island. riktigt läskig, man hade en kuslig känsla i magen hela filmen. satt i princip uppe i mammas knä några gånger.
for hem sen och köpte dip och paprika för att fira framgångarna! förberedelsefirande för helgen, he he. så nice. jag är så NÖJD nu :)

ikväll blir det true blood på tv. gillar tv just nu, sex and the city är det bästa på eftermiddagen trots att det är typ 10e gången det går. gillare.

ja. allt känns bara underbart nu :D


optimist

nu börjar slutspurten på min seminariumuppgift som ska in om exakt... två timmar och tjugo minuter.. japp. som tur var så jobbar jag bäst under press! haha. skönt när klockan är 3 och jag är färdig med att göra bort mig :)

ikväll blir det nog en kort löptur och bio med modern.

undrar om man ska inviga skinnjackan idag!

robert b

jag älskar dig ditt helvete.



går ju kanon med plugget. 28 ord på mitt worddokument. tur jag har några timmar imorgon på förmiddagen att skriva på. for ju och gymmade istället med linn och katta. smart! så nu råder tidsbrist. igen. haha. när detta är gjort imorgon så kommer jag vara lycklig, då är det bara roliga planer kvar för helgen!

härliga tider!

jag borde sitta och skriva mina diskussionsfrågor till morgondagens seminarium om FN och traggla med det. MEN jag är så JÄKLA GLAD nu att jag svävar på moln. det har varit lite tufft senaste veckorna men med dagens besked så känns allting så mycket lättare. återkommer om det i framtiden!

nu ska jag strax gå ner, läsa svante karlssons bok och skriva skriva skriva. och när jag är klar ska jag fira dagens framgångar med en semla! SÅ värd det.

köpte mig förresten en vårjacka igår som jag kunde inviga redan idag. underbart! kanske det kan börja bli någon plusgrad ute nu :)


sorti.

vi fick till slut lämna säsongen 09/10 bakom oss, utan slutspel. jävligt jävligt trist. men vad kan man ha förväntat sig? kommer aldrig glömma patrick krainers "veckans odds" som var i vk i somras, som löd i stil med dalens damer har en medelålder på 13 år, 999,99 i odds. och vi fick ju ta en massa skit utifrån, men överraskade ändå. jag tycker vi klarade oss med betyget godkänt iallafall. jag är rätt nöjd.

återigen känns det som att mina höfter har fött ett barn efter en tuff matchhelg(har haft den känslan efter match de senaste månaderna) så det är total lycka att det är träningsledigt nästa vecka. då har jag rätt bra med planer:

umgås med adrian
åka skrana + dricka varm choklad med katta
käka lunch på angelini med josse och helas
lagfest på fredagen på spa-våningen i margots tuttar
förfest med klasskamrater på lördagen förhoppningsvis
plugga ordentligt på kvällstid



så jag har trevligheter framför mig. på tal om plugg så måste jag läsa ett artikelkompendium om FN-stadgarna ikväll. böh. men det blir intressant. på återseende!


mod

förresten, jag vågade mig på högklackat under tisdagens skoldag. CRRRAZY va??!!





det är så sällan dessa raringar kommer ut, så dom får nog följa med imorgon på middagen på allstar imorgon med unne, linn och katta. underbart att få dejta dom igen förresten.

Killing in the name of

fredag kväll. som blev ganska trevlig ändå.
sista matchhelgen för den här säsongen. lite trist, men ändå kul. ska ta mig an fröken poängdrottning tror jag, men har ju som sagt lovat att göra fler poäng än vad jag har utvisningsminuter den här säsongen, och eftersom det ligger på 8 poäng och 8 utv.minuter så får jag väl hålla mig i skinnet. eller dela ut en fet tacklinga á la JG och göra tre poäng. he he.

hursom haver så blir det mycket ledigt framöver. kanske jag kan börja umgås med mina klasskamrater utanför skolan till och med. blir förmodligen förkrök hos henke nästa lördag, och lagfest nästa fredag till att börja med. intressant!

blir förresten lite skärrad över hur emo-brudar skriver om alkohol var och varannan dag. ser man ett mönster på dystra texter och sprit i en kontext? japp. gud vad man blir tacksam över sitt liv när man ser sånt.




gott natt.

rapport

inte mycket händer just nu. men lite kort bara..

förkylningen har slagit till. igen. hann dock vara frisk ganska länge den här gången, och jag känner mig redan bättre efter bara en dags vila. dessutom har jag hållit mig från nässpray. vilket mirakel.

träning ikväll. det blir nice. hoppas på typ pp/box och mycket spel eftersom det lät som att det hade varit en massa fys tidigare träningar! intressant med sista matcherna i helgen också. sen när det blir ledigt så kommer livet förbytas, hehe. och skinnjackan vill bara krypa ur garderoben nu.. kom igen nu VÅREN!

life is life

ska jag vara lite bitter? okej:
kan bli arbetslös till i sommar. helt oväntat. och jag kommer förmodligen få ett par tusen i restskatt.
kuk.

men det svälter barn i afrika. så till något roligare!

går bra i skolan, trivs bra och det känns som att det rullar på med arbetet. var där idag i 6 timmar och fick ner lite text på papper om konflikten i sri lanka utifrån genusperspektivet. så det känns okej. dessutom upptäckte jag ett span på lindell, kul att vila ögonen på någon. hehe. synd bara att henke spanade på samma grabbb! lite competition, hoho!

snart är det nog vår. undrar om jag kanske ska gå på umeå open och göra något roligt och nytt i vår.

RSS 2.0