beautiful

alltså att ofrivilligt höra en-två samtal som man egentligen inte alls borde hört är förtvivlan. att sedan få höra att allt som sades var skitsnack och att allt är okej är motsatsen. detta börjar bli psykiskt påfrestande. fast jag har blivit sämst på att gråta iallafall, jag gjorde bort det mesta i vintras så nu är det inte min grej helt enkelt! tur att man inte är blödig :)

har just ätit mackisar med köttbullar med johanna och nu tar vi e liten nappy efter middagen. skönt. blir nog bubbel snart, längtar att få kasta av mig kläderna och värma kroppen. vågar inte ens tänka på senaste gången jag duschade. fast ikväll blir det lååång dusch. och annat. så skjut mig i huvudet då om det inte duger. ensam är bäst. fast inte i en tom säng när huset gapar föräldrafritt OOIIIII

skulle ba påpeka att vissa människor är äckliga på fyllan. synd bara att det bara är invärtes o inte utvärtes HE HE. måste sluta hänga med äckel.

nää HA DE

Giftigt

Att det alltid ska spåra. haha. jag överskattar min alkotolerans varje gång fan, man tycke rju att man borde lärt sig när man supit till varje helg senaste 2 månaderna.. men icket. ett tetrapack vin räckte långt. för långt. jag däckade på fem sekunder när jag motvilligt, på päronens begäran, la huvudet på kudden innan klockan blivit 1. innan dess hade det spårat också, det är alltid lika svårt att kontrollera folk. hade ändå trevligt, trots att det aldrig håller att släppa på när man har befälet över stället man är på. happ. hann iaf köpa snus igen (idiot, såret tillbaka igen) skickat typ hundra sms till folk jag suttit två meter ifrån, dragit på mig en utskällning där man fick se på fan att folk bryr sig ändå, aa fan jag har en del luckor som behöver fyllas igen. men som alex också sa, lika bra att det får finnas lite luckor där man annars måste stoppa in mindre trevliga minnen. det får vara bra som det är nu. bara min jävla NYCKEL kan komma tillbaka.. håller fan med pappa att om man super bort nyckel mobil eller börs så får man skämmas. då har man fan inte gjort det bra.

vaknade imorse med en huvudvärk som pulserade hårt som fan ända ner i halsen och nacken och med 12 missade samtal och 7 nya sms på mobilen. idioter :) jag är ju iallafall ihågkommen. men tack för utskällningen. igen. både en på sms och en på röstbrevlådan. kan ha varit mer än jag förtjänat MEN. skit samma. imorgon jobbar jag, hade gärna sett UFFfinalerna hellre än gjort mitt näst sista jobbpass på online, men jag biter i och sen ska jag nog göra middag åt mig och johanna medans päronen våra bränner stålar nere i sundsvall på ikea. blir galet skönt att få sova ensam hemma en natt, ska nog inviga jacuuuzzin också, bobbla. hihi.
nä, nu ska jag nog softa med pappa och fortsätta se iron eagles. peace out.

destination unknown

nu är jag hemma, född med en parisare och nyduschad. så jävla jävla skönt att den här dagen är över. var så galet trött sista 2 timmarna på jobbet, tror jag lät som en dryg bakis tonåring som ringer runt till folk i hela sverige bara i syfte för att tjäna pengar och inte bry sig om medmänniskor. men fan vänta, det stämmer ju..

återvände iallafall hem imorse vid 06.30 där jag låg och hade solfrossa i nån timme eftersom jag varit sjukt orutinerad och bränt mig efter bettnästrippen igår. och klockan ringde halv tolv. det kan ha varit ganska slitet.. lite smått bakis och mentalt omtumlad efter jag kommit på vad som egentligen hände igår, så pallrade jag mig upp och käkade. fanns dock inte mycket hemma att äta. fast hann ju dra i mig några köttbullar kring 2-3 inatt till grease 2 så jag hade lite att leva på iallafall.

själva kvällen. ja alltså här passar uttrycket "vad som hände på festen stannar på festen" riktigt bra. för att behålla sin heder är det nog bäst så. men det blev faktiskt en del dans på minidancefloor på översta våningen, en tripp till statoil där jag köpte mig snus(tro på faan att det faktiskt kunde hända), diverse intima stunder med alla sorters mixer, shower med publik (aa fast bara ena parten visste), girlstalk, nya och gamla kontakter och gud vet vad som hände.
men trots att det blev så spontant och oplanerat så blev det ändå bra. och i helgen körs det igen. dubbelt förhoppningsvis! ninjaa
__

HAHA oh my shit jag tyckte väl att jag hade jävligt ont under överläppen och nu kom jag på att det är snusen. är man duktig eller, jag får ta och lära mig snusa innan nästa gång :) hahahaha

ooh rider

jag vet inte hur det gick till men plötsligt satt jag där en måndagkväll med två ölflaskor i handen, och vad som händer sen förtäljer inte historien. hade dock en jävla trevlig kväll som innehöll en jäva massa grejer. det var helt enkelt.. sjukt bara. återvände klockan 6 imorse, vaknade halv 12 och nu ska jag cykla till jobbet om 10 minuter. hur fan pallar jag? :) och eftersom det är kort om tid så drar jag lite närmare detaljer ikväll efter jag återvänt hem från gymmet. haha helt sjuukt.. hörs!

FUCK yeah

det är chill. allt är chill. nu är jag galet mätt efter hundra kilo fika och nu måste jag kissa och sen ska vi se på tv, lyssna på musik, skvallra, säga ordet FUCK så mycke som möjligt och bara vara dryga och hängiga en fredagskväll. vi kör ninja imorgon istället. fullt ut! yeees

ännu ett tragiskt nattinlägg, på dagen

..ha. hahaha. såå jävla naivt. fan, visste jag då vad jag vet nu så kan jag lova att jag varit på något helt annat ställe. men vad gör man. nu är jag fast i det här satans jävla klistret.


och för att dränka vetskapen om att det inte kommer ringa i min telefon under kvällen så tar vi ett extra glas rosé, den tillfälliga glömskan. fast vad vet jag, det kanske slutar med att det durrar till också är jag på väg. radarn vet var den ska trots att en kanske en sjua i blodet kämpar med alla medel för att slita i muskler och skelett för att inte ta mig dit jag är på väg, och krigar för att trycka ner kroppen emot asfalten istället. dock utan framgång. det är bara en reflex, att jag vet var jag ska.


She´s got the kind of look that defines gravity
She´s the greatest cook
And she´s fat free
She´s been to private school
And she speaks perfect French
She´s got the perfect friends
Oh isn´t she cool
She practices Tai Chi
She´d never lose her nerve
She´s more than you deserve
She´s just far better than me


So don´t bother
I won´t die of deception
I promise you won´t ever see me cry
Don´t feel sorry
And don´t bother
I´ll be fine
But she´s waiting
The ring you gave to her will lose its shine
So don´t bother, be unkind


For you, I´d give up all I own
And move to a communist country
If you came with me, of course
And I´d file my nails so they don´t hurt you
And lose those pounds, and learn about football
If it made you stay, but you won´t, but you won´t

nej, nu ska jag ut på gräsmattan i regnet och köra styrkan. stan på det med johanna, lite shopping för lönen, och sen blir det liv i huset ikväll, can I get a hallelujah!


för guds jävla skull

jag är så fruktansvärt less nu och jag har ont i kroppen både psykiskt och fysiskt och jag vet inte om jag orkar med det här längre, helt enkelt. jag suckar bara av tanken och det suger musten ur mig. jag ser ju imorgon.. beskriver dagen lite närmare sedan när jag vill och orkar, för nu betyder allt - ingenting. och jag vill ha en ny mobil för det är fucked up och jag vill kunna smsa och ringa och jag kommer brinna snart om jag inte tar mig en kalldusch så hej 

bang bang you're deAD

jobb idag igen. jag vet inte vem det var som satte ord på det, men man mår fan psykiskt dåligt av att jobba på online. haha. längtar så sjukt mycket till ikväll, då kommer pappa och hämtar upp mig på gammlia efter styrkepasset och sen ska jag bara fara till ella och köpa av hennes mobil, sen bär det iväg till holmsund. så jävla jävla skönt. och som jag nämnde tidigare så KOMMER faktiskt den här tidpunkten, känns bara som en lång svart tunnel framför mig fram tills klockan 5... haha.. fast det kommer bli kul med gym, har saknat det sjukt mycket. fast lär få börja om från början när det gäller vikterna, kommer nog inte klara av testerna ikväll iaf.

sen lämnade jag min mobil ute i regnet igår. klantigt klantigt. den funkade faktiskt till en början efteråt, men jag tyckte ändå att det var konstigt att displayen immade igen till och från. nu är det helt fucked up, att skriva sms är ett projekt eftersom mobilen helt enkelt skenar när man ska göra nånting. dock är den fortfarande mottaglig för samtal, och är man lite klurig så kan man även ringa själv. men det var tur att ella tappade bort, och återfann sin mobil. ska köpa den av henne idag, det blir kanon. man kan helt enkelt inte leva utan mobil!

nej, nu ska jag gå upp och packa gymväskan. sedan online BLÄ och ikväll holm,siiiiii! det blir inte så mycket mer sommar än stugan i holmsund. bara det kan vara lite sol också. höressss då

right down to the bone

aah fuck this shit.

dubbelpass idag, löpningen har aldrig gått bättre. flög bara fram, pärsade ocså. elljusspåret runt på mindre än 25 minuter. skönt att det blir någon skillnad iaf.

nu är jag svettig och jag luktar, så nu blir det duschen sen får johanna masa sig hit. jag älskar föräldrafritt HI HI.

skjut mej HE HE

jag överlevde. och nu är klockan efter 12 till och med, tiden ba flyg iväg. klart det suger balle att sitta där i 4 timmar i streck, jag menar, dom sista 3 timmarna räknar men ner minutrarna. fuck that shit. men två veckor kvar att jobba, jag biter iiiii. tripp nu snart, väntar ba på en pling i luren sen är jag outta here. hej

hard work work

kan nån bara skjuta mig så jag slipper vara på online idag. alltså, egentligen är det inte så jävla jävla dödshemskt, men jag triggar verkligen igång den lilla ångesten som redan finns där. ikväll skajag bara ha det underbart och tänka, "fy FAN vad skönt, nu är det här passet slut!". kommer ihåg förrförra helgen efter vekens skiva då jag hade en jävla tung söndag och en riktigt dryg måndag med kursen. 8+9 jävla timmar. hela måndagen satt jag därinne och krigade. och vad är det idag? 4 sketna timmar i telefon! piece of cake :) tvivlar på att timmarna kommer flyga förbi, men ikväll kommer faktiskt finnas. det känns verkligen ibland som att man kommer sitta i en evighet om man ska göra något man verkligen verkligen inte vill. liksom, det här blir det sista jag gör för det här helvetet kommer aldrig ta slut. så VIPS sitter man hemma igen och det var inte så farligt som man trodde egentligen. ska nog dra ett blogginlägg ikväll, bara för att fira. HA HA HA. det här var en sjuhelvetes nördigt inlägg men jag gör det nog främst för min personliga vinning, för att peppa igång mig själv och intala mig att det inte är döden jag möter, bara lite smådryga bakiskärringar i telefon en söndagseftermiddag. jag klarar det här :) och SEN, inte att förglömma, rullar pengarna in! fick en extra femhunka i fredags på kontot ba sådär, och sen lkom jag på att det var lite lön som rullade in :) såna överraskningar gillar jag. nej, nu ska jag upp coh fylla vattenflaska och sörpla på det medans jag sitter där som en telefonhora i mitt headset. AAAH kom igen DU KLARAR DET HÄR!
nu känner jag mig redo! tjing

Let the sun shine in

idag återvände solen, men jag orkade inte ligga läneg och bara steka. det blev en minipedikyr och nymålning av naglarna. hann slita bort en sjukt gammal blånagel också, kommer ihåg att den svällde upp under länsihelgen i slutet av mars, men där stannade det. nu är den iallafall borta och en ny, dock tudelad nagel, sitter på plats nu. ful som faan, som pappa brukar säga - "du kommer inte få karlar för dina fötter iallafall". no shit sherlock..

bjöd johanna på pannkakor idag, JÄVLAR vad gott det var. ska nog steka mig en till innan mamma och pappa kommer hem. då blir det grill, fläskfilé och klyftpotatis om jag kan tvinga dom till det. mmmm vad jävla härligt. min aptit är tillbaka, med råge också, jag och johanna har samma symptom och efterslängar. undrar vad fan det var egentligen jag fick. säkert nån äcklig bakterie som jag fick i nån mat. vill fan inte veta, ÖRK.

som sagt mest mat och häng ikväll, kommer bli lugnt. ska börja skära upp potatis nu så vi kan äta när päronen återvänder, och sen blir det en skön kväll ba. men jag taggar ändå nästa helg, då kör vi igen. sen är det hög tid för att inhandla biljetter till storsjöyran också, ÅH vad jävla härligt det kommer bli! helloooo summer :)

fre

första löpningen på länge imorse. det gick faktiskt riktigt bra, det enda som plågade mig var uppförsbackarna. kunde inte förmå mig att tämja mördarbacken idag, men det kommer nog om nån vecka eller så. innebandy ikväll också, jag tror jag kommer svettas och vara rosig om kinderna som aldrig förr. det blir en utmaning, helt klart. så nu blir det lite vila på våfflorna som farmor gräddade och sen bär det iväg till musköten för ett mördarpass! blablabla hare :)

Release me

nu har jag i princip hela min vinter utstakad. jag kommer inte ha mycket tid över förutom innebandyn och skolan. är sjukt tacksam över att jag har johanna i teamet, hade glidit ifrån henne så sjukt mycket annars. ja, jag säger det. så jävla lite tid kommer det finnas till fritid. tur man inte har pojkvän eller nåt....

imorgon blir det nåt med tjejerna. middag eller fika eller dylikt. och nu tänker jag fan inte sitta med min jävla formi-la-la shit och sörpla på, utan nu blir det på riktigt. inget jävla tetrapack näringstillskott som dom maskerat den äckliga smaken med kakaoskit i. fy helvete. nej imorgon blir det brakmiddag eller brakfika, och lördag pannkaka. jag håller mitt löfte. sen blir det chill och mys och invigning av dusch. och på tal om det så har vi ju fixat duschen här hemma nu. HALLELUJA, det är en skitbar toa vi har här nere nu och en dusch som är som regn. åh jag längtar tills jag kan sitta i jacuzzin och bubbbbbbla...

det känns om ett kapitel är på väg att ta slut. det är en känsla jag har i magen. det är nästan så att jag känner datumet komma. men jag har haft fel fler än en gång förut. till och med när jag verkligen "visste" att det liksom var över, för alltid, markerat slut osv osv osv, så vände det. men vad vet jag. jag orkar bara inte. klart man blir less, lessen, förbannad, frustrerad och desperat samtidigt som jag skulle kunna känna mig lycklig, fri, befriad, släppt lös, uncaged, aa jag vet inte vad. det återstår verkligen att se. no shit alltså jag orkar inte fundera. jag bara.. är.

första löpningen imorgon. wish me luck. ny musik på ipoden ger iallafall en smula extra bränsle. kan det bara vara sol också så jag får köra på tröjlöst, sport-bh och shorts. jag saknar det. jag kan svettas, få blåsor som varar och är äckliga, få gigantiska myggbett på axlarna, få ont i hjärtat och lungorna, ja gu vet vad, men jag vill tillbaka. och imorgon börjar vägen dit.

I don´t mind you keeping me on pins and needles.
If I could stick to you,
and you could stick me too.


eller vi ser ju, bomchickaaah....

Heart-shaped glasses

Det var många dagar sedan jag åt som jag ätit idag. Jag har njutit så mycket! Det godast var inte havreflarnet, och inte chokladsockerkakan, nej, det var farmors köttfärssås med spaghetti. Det blir nog det till frukost imorgon. Mmmmmmmm va gott. Och snart är det simpsons. Vad jävla underbart allt känns nu :) Hormonerna måste vara på bra humör ikväll. Fast imorgon kommer rörkrökaren klockan 8 och då kommer jag nog inte lysa lika mycket... nej, strax sängen. Natti.

Kiss me, it´ll heal. But it won´t forget.

standing in the way of control

imorse vreds det om i min mage igen också var vi tillbaka på ruta ett. jag kunde inte jobba idag heller,
men jag blev faktiskt inte ledsen den här gången, bara arg. jag vill kunna äta gott, träna varje dag, njuta av allt som har med liv att göra och som jag inte kan göra idag. jag somnade iallafall om efter attacken 06.30, och vaknade igen halv 3. jag var så trött, samtidigt pigg, och glad.

ikväll blev det middag hos johanna. eller middag och middag, jag satt och sörplade på mitt näringstillskott medans tjejerna glufsade i sig tacos. johanna åt så mycket att hon fick sitta med en röd dunk i knäet för att hon trodde hon skulle spy. stumpan.
sen blev det allsång och blåbärspaj (jag syndade) och jag får fan skylla mig själv om jag bli dålig igen imorgon.
jag blev ruskigt trött men orkade stanna kvar och kolla på golden league och spana in skrev på negrer med för tajta tävlingstajts.

sen lite senare under kvällen blev det ganska lugnt. men jag fick svar på ett par frågor som jag nog själv funderat på innan, innerst inne. det kändes först lite jävligt, men sen kändes det ganska bra. nästan likadant som förut, fast bara lite mer ärligt. men jag trivs bra med lögnerna också. eller det lät lite hårt med lögner, men ovissheten iallafall. jag har blivit van vid den nu. och den får gärna finnas där. och dom jävla lögnerna också för den delen.

jag ser fram emot helgen. helkvällar, och förhoppningsvis mina PANNKAKOR. har lovat att steka dem utanför hemmet faktiskt, fast sirap var inte ett lika omtyckt förslag. jag ska dock ha mina pannkakor med sirap. och är jag helt frisk är det inte helt omöjligt att det blir fler än en måltid som innebär pannkaksfrossning. fast fram tills dess får jag njuta av mina oändligt antal vattenglas och mina nyinhandlade näringstillskottsdrycker med chokladsmak. mums....... dra åt helvete. nej, nu ska jag drömma om pannkakor, sirap, och olika sätt att konsumera sirap på, HE HE. godnatt.


ja gärna, tatuera in "jackass" på kuken.

en sån liten middag har väl aldrig räckt så länge. jag brukar ta efter pappas jargong och sluka mina köttbullar hela. tio köttbullar brukar aldrig ta mer än tio minuter att äta. idag åt jag fem köttbullar och det tog nästan 20. fast, delar man dom i fyra delar så tar det sin jävla tid. och pappa kan aldrig stänga sin köttbullsfyllda käft, "beljavskij ni vet, den lirarn han tuggade alltid sin mat 20 gånger per tugga, sov alltid med fönstret öppet, och alltid naken. det måste varit för att han var lett". jag kämpade med mina köttbullar och försökte göra mitt bästa för att ignorera honom.

ikväll blir det film hos johanna med lovan och linn. innan ska jag och linn följas på obs och köpa lite gott till dess. körsbär ska vara lugnt för mig, det vet jag, men jag kommer inte kunna motstå en lite chokladbit. jag kommer bli straffad för det inatt. hur vet jag inte, men jag undrar inte om jag hoppas på det gamla vanliga sättet.. hurk, nu ska jag lägga magsnacket åt sidan. jag måste duscha innan jag far till tjejerna, orkar inte göra det imorgon innan jobbet. vad jävla jobbigt att duscha, allt är bara så ansträngande. ett projekt. men jag ska få mina svindyra körsbär sen, jag. nog orkar jag schamponera håret om jag ska bli belönad sen. sköönt. fortsatt vila nu, ciao.


.."Everytime you're here you intentions are unclear"

förrgår var väl ändå en skön dag, men trots att jag inte stod upp till ninjalöftet så mådde jag ändå åt helvete igår morse. magen var fucked up och det gjorde så jävla jävla ont och jag kunde inte sova. resten av eftermiddagen spenderades hos mormor där jag fick en kopp vatten-choklad att sörpla på med en lite cookie.
kvällen bjöd på film och bara softa. jag hade nog inte pallat mer. det var rätt skönt.. men nånting gick upp för mig nån gång under kvällen.. jag vet inte, det är bara konstigt iallafall. men jag rullar på.

fick medicin på vårdcentralen imorse och fick tränngsrestriktioner - ingen träning förrän magen är bra igen. lämnade prover och får förhoppnignsvis snart svar på dom, men än så länge trodde dom bara att det var en infektion i buken. det ska nog försvinna snart förhoppningsvis. nu är jag bara trött, smutsig i håret och jätteglad för att farmor har lagat mina sargade jeans. mission impossible kallade jag uppdraget jag anförtrodde henne med. men farmor klarar biffen och nu är mina favvojeans hela igen. usch vad trött jag är..

jag hatar att läsa svinigt långa musiktexter men jag gör ett undantag, för den här texten har inga undantag.

Can you see me
Floating above your head
As you lay in bed
Thinking about everything
That you did not do
Cause saying I love you
Has nothing to do with meaning it

And I don't trust you
Cause everytime you're here
Your intentions are unclear
I spend every hour waiting for a phone call
That I know will never come
I used to think that you were the one
Now I'm sick of thinking anything at all

You ain't ever coming back to me
That's not how things were supposed to be
You take my hand just to give it back
No other lover has ever done that

Do you remember
The way we used to melt
Do you remember how it felt
When I touched you, oh
Cause I remember very well

And how long has it been
Since someone you let in
Has given what I gave to you
And at night when you sleep
Do you dream I would be there
Just for a minute or two, do you?

You ain't ever coming back to me
That's not how things were supposed to be
You take my hand just to give it back
No other lover has ever done that

Heartache, heartache, I just have so much
A simple love with a complex touch
There is nothing you can say or do
I called to let you know I'm through with you

You ain't ever coming back to me
That's not how things were supposed to be
You take my hand just to give it back
No other lover has ever done that

Heartache, heartache, I just have so much
A simple love with a complex touch
There is nothing you can say or do
I called to let you know I'm through,
Called to let you know I'm through,
I called to let you know I'm through with you

I ain't ever coming back to you

helkväll på berghem

igår blev en lyckad kväll. det blev inte alltför mycket alkoholförtäring, ganska lagomt fakiskt, och det var en skön förfest med en härlig skara brudar. efter det begav vi oss på en vinglig promenad ner till rött där det var fest på tre våningar. helt sjukt kul. jag tror jag hade som allra roligast när jag och johanna dansade i öw's lägenhet tillsammans med den sistnämnde till danny-låtarna. det blev dans, sång och rolling guns. oj så jag skrattade. bästa stämningen fanns alltså i den stängda lägenheten! privata fester är nog alltid de bästa.
annars så blev det diverse upptåg överallt, balkongen var smockfull på the top floor och det var bara skönt folk vart man än vände sig. träffadse beloved jari, det var så länge sen, och hade en mysig pratstund med honom. om han kommer ihåg det så har jag en innestående inbjudan hos honom på chilensk mat. mumsbabba. förhoppnignsvis är min mage frisk då. och på tal om det..
har blivit mycket sämre i magen idag och jag börjar bli rädd. har jag fått matförgiftning, blivit mjölkintolerant eller helt enkelt bara dragit på mig en jättelångdragen magsjuka? jag hoppas iallafall på det sista ovanstående.

nu har jag tömt hela magen för typ 8e gången det här dygnet så jag måste äta något nu. hungii.

skönaste citaten från kvällen:

"välkommen in, det luktar vin!" - Ella bräsar för mig när jag öppnar den olåsta toaletten och ser henne sitta där.
"visst kommer du tillbaka och sover efter du har varit hos tandläkaren sen?" - anonym, efter 4 på natten.
"helloou, how aar yuu?" - Folke och jag snackade med varann i typ 40 min sammanlagt under kvällen, men troligtvis inte en enda minut på svenska.


break-in

efter en omgång plump och kladdkaka (JA, jag fick ner ett par bitar!!) med johanna och lovisa så svängde linn förbi mig och vi skitsnackade ett tag, skönt. men då smäller det i dörren. inte en gång, utan två. jag får panik och grabbar tag i bästa vapen i närheten - fjärrkontrollen. tror inte den skulle gjort stor skada, men med den i högsta hugg, aldrig under huvudhöjd, så gjorde jag en genomsökning på övervåningen. det visade sig att det bara var så att det blivit lite korsdrag eftersom farmor haft balkongdörren öppen...
så jag och linn fortsatte våran session ute i glasrummet där inga fejkinbrytare kunde störa oss och nu sitter jag här. pigg. fast ändå inte. jag orkar fan inte dra iväg på nåt.. jag känner mig bara så tung i kroppen.. men jag lär ju inte kunna säga nej ikväll heller. dumma mig. men vi ser ju hur allt går. jag ska nog lägga mig med mitt glas vatten och bara njuta av den goda maten jag kunnat äta idag och försöka förtränga magvärken. mmmmmmm. natti.

hun

okej, jag är inte frisk, men jag kunde ändå ta mig ut på en sväng. inget högt tempo nånstans, men jag kunde mysa en hel del iallafall. jag har fått ner både en gorby och en näve chilinötter så det går garanterat framåt (peppar peppar). nu är johanna här och vi kollar på honey.. skönt. det värker lite i maggen men det var nog värt dom extremt goda chilinötterna.. mmm..
sen fick jag skratta mycket ikväll också, de var jätteskönt, förutom attt det drar igång kramper då :) men det mesta är alltid värt det i slutändan.

imorgon är det bara vila hemma som gäller. ingen träning än och nu har det gått 7 dagar sen jag tränade sist. det kryper i kroppen. men vila är alltid skönt. jag ska nog ligga inne imorgon också. galet skönt

skit

jag mår så jääävla dåligtoch ändå är det bättre än igår eftermiddag,, dööööö.. jag ska ändå iv'g inatt. får så mkt tristess av att vara hemma

känsliga läsare varnas

vad skönt, just när jag blivit hyfsad i axeln och skulle börja jobba på riktigt kom magsjukan.. jag tänker inte berätta alla detaljer, men jag har mestadels legat i sängen och ojat mig med johanna eller krälat runt på golven.. det var sköönt.. nu har jagfan visst gått ner i vikt också, 64 kg ligger jag på och jag har inte ens ätit nånting idag. vad fan är det för vikt som försvinner, mina två hårdbrödmackor och den lilla isglassen jag fick i mig idag? bläää.. nej, nu börjar det krampa igen, skönt som fan att jag fick sjukledigt imorgon också.. kommer ju ligga inne heeela dagen.. se film.. njuta av mörkret och kylan inne på mitt rum.. comeback i helgen :)

pöss linn, jag vet att du skulle komma och ömka mig om du inte visste att du skulle få rännan av det, men you are always on my mind! ;)

trick me

dom här två helvetesdagarna är ÖVER och jag är så jävla glad.. nu är det bara 3 pass/veckan á 4 timmar som gäller juli ut, det kan jag väl bita ihop med..

lördagen var faktiskt rätt bra, jag tycker det var galet soft att sitta ute på vekens baksida och röka litegrann av deras turre-cigarrer och dricka gamla goda gravendal. riktigt skönt, sen var det ett höjdargäng vi hade med oss också så det var himla härligt. blev dock ett tidigt avslut, vilket jag nu ångrar i efterhand, men det blev väl ändå en kort och bra kväll. jag hade ju som sagt att jag skulle dra ner tempot med festandet och ta det lugnt i ett par helger, men idag, mitt under kursen, skickade ella sms och meddelande att det blir rött på fredag. blir kung, då har jag minst 1400 kr mer på kontot. galet härligt.

ikväll funderar jag faktiskt på att bara vila. jag och lumba hann dra i oss ett storfika på statoil och jag vet inte hur sugen jag är på att dra iväg på några upptåg nu.. jag känner mig jävligt dank sen ett litet avslöjande i helgen, men ändå att jag ens bryr mig, pinsamt. slag på mig för det.
nu ska jag fortsätta njuta av jimi hendrix - little wing som är världens bästa låt på under 2,5 minuter. i like.

bettnäs imorgon om det går som det ska, ge mig, honneeeeey.

RSS 2.0