studentliv?

nu har jag kommit hem från stan och gammlia, shoppat och ätit med katta idag innan vi for till gammlia. var där med lite jobb under JSM. satt med musiken, rätt soft. nu ska jag strax hoppa i duschen och partykläderna och sen promenera till slevgränd(inte så nice iofs) men sedan åka till sofies studentkorridor på nydalahöjd. studentkorridorsfest. det blir första gången det! men kul med nya människor faktiskt, känns hur kul som helst :) trist med vädret bara.. men inget att göra åt!

snart ska jag hoppa i skinnbrallorna och ett nytt rosa linne(mitt fjärde i raden) med fin rygg från monki. GRYMT. ses i dimman så att säga!


jomenvisst

första seminariet gjort, väskan är packad, maten ska snart ner i magen, bilen ska strax hämtas från verkstan, om några timmar är det match, phjuuuuuu. vill bara ha nåt gött ikväll och andas. sen drar det igång igen imorgon!

IKSU - Dalen IKSU sportcenter 19.00. SEE YOU THERE!

1973

bra träning idag. känns grymt taggat för imorgon kväll. kul med derby.

imorgon förlorar jag min seminariumoskuld, är otroligt nervös! har hört från alla att det är hur lugnt som helst men man vill ju inte göra ett platt fall bara för att man är dåligt förberedd.. så hoppas på att det går bra. ska snacka 5 min om henry kissinger och när han fick fredspriset, och sedan ska vi diskutera definitionen av fred och hur man får fred. lätt va? hade det varit lätt hade man haft världsfred idag.. BAH. önska mig lycka till!

ojuste, ska först lämna bilen på toyota på morgonen för att ladda dess batterier. stackarn. och stackars mig som måste gå upp och spilla massa pluggtid. kasst. MEN längtar till imorgon ändå, och mest till eftermiddagen då allt är klart :)


att förstå fred och konflikter

tisdagen över. ledigt från skola imorgon. riktigt skönt. ska läsa typ hundra sidor på morgonen och sedan vill jag ta mig på stan i stormen som tydligen ska komma. jag vill shoppa flerfärgade överstrykningspennor! men hur sjukt låter inte det? tur att jag vill köpa en skjorta också, det låter bättre.

satt på skolan idag från 10 och pluggade och surrade med ida och sofie i min klass. käkade lunch också på lindell, tydligen är detta spanstället nummer ett och det är helt normalt att sitta och stirra på dessa objekt som man kan tycka vara attraktiva. värsta köttmarknaden. helas sitter med andra ord på rätt ställe när hon fikar på universitetet!

.. ibland undrar jag varför en del människor måste vara så tråkiga. smutskasta andra för att höja sitt eget självmående. är det vad som krävs för att man själv ska känna sig bra och bättre än andra? då tycker jag synd om den personen. det drar bara dålig energi åt en själv, och åt en i ens omgivning. och tro mig - det märks. jag kan bara säga att det är den personens förlust. jättetråkigt. men inget jag vill lägga energi på. dålig energi alltså.

tjena

hemma.. slutade plugget 5 och sedan stannade jag faktiskt kvar och drack kaffe med ett par tjejer i klassen. kul! vi surrade på rätt bra faktiskt. ska snart till syrran för födelsedagsfirande och sedan till heddi. kulikuli! fick veta att vi ska läsa typ 200 sidor till på måndag också. inte lika kul.

MEN

är det inte tanken att typ alla böcker ska finnas på adlibris hemsida? ska det skilja 8 år på utgivningsåren? neee. det tror jag verkligen inte. tur systran finns att hjälpa. grattis på gamm22årsdagen idag för henne också!

nu ska jag läsa lite innan föreläsningen kl 15. förmodligen om henry kissinger. märklig man.



ful. och elak.

bättringsvägen

söndag. mår bra idag. fortfarande väldigt utmattad, kan som mest gå ett par minuter bara känns det som. måste få tillbaka all energi och vätska som fattas, har fortfarande en hel del vikt att gå upp innan jag är "normal" igen. bah. så ingen träning imorgon. typiskt.

skönt med cityvinst idag. vilken ketchup det blev för dom! kul. nu kan dom andas några dagar iallafall..

skola imorgon eftermiddag. och vila på dagen. så flyter det på.

är så GRYMT sugen på en tugga av half baked. med all deg och kaka och skit. DEEG



.. ett bra ögonblick i mitt liv är när jag håller i en sån här. nu är inte ett sådant.

nasty skit

vad som skulle bli en panghelg blev pannkaka. eller pizza skulle man väl kunna säga...

började innan matchen igår.. mådde lite dåligt och hade ont i magen men spelade ändå. och som det stog i tidningen blev det en jävla kollaps. maken till dålig attityd har jag aldrig varit med om. märklig match hursomhelst, kommer inte ihåg så mycket men klev av efter några minuter i tredje pga illamåendet. åkte sedan hem direkt efter slutsignalen och väl hemma började jag må riktigt illa. spydde på väg från parkeringen och blev dålig, och sedan skulle jag springa på toan nere för att göra samma sak igen, men tuppade istället av och vaknade någon minut senare på badrumsgolvet med en bula på skallen och låg i mina egna vomeringar. verkligen bland det läskigaste jag varit med om.

3 kg lättare idag, och det har varit i princip sömnlöst inatt och sängliggande hela dagen. så partajet blev inget av det heller, så jäkla tråkigt.. hoppas tjejerna har kul iallafall. kanske får smita förbi hos vonka nästa lördag istället, hon skulle ha någon trevlig fest/tv-spelskväll då om jag inte minns fel! så man har något kul att se fram emot nu... när allt bara försvann :(

nu ligger jag och ser film nere i päronens säng och försöker få i mig lite blåbärssoppa och hårdbröd. så ser min lördag ut. tack karma.

no more var

tanden mår i princip perfekt idag! skönt.

tvätten är inne i torkskåpet, matchkläderna ska vara fräscha till kvällen! idag blir det en lugn uppladdningsdag. länkar till en intervju katta gjorde efter huddingematchen förra helgen, då var man mindre glad.. men för de intresserade så finns den här!


vilken visdom..

nämnde lite snabbt om min jobbiga visdomstand tidigare. har fått käka pronaxen i två dagar nu för den och for till tandis idag. det visade sig att det var en infektion i tandköttet som innehöll mycket var. riktigt snuskigt, och ont gjorde det. och har det inte försvunnit till lördag söndag så blir det penicillinkur.. lotto. men tanden känns ganska bra nu och det ska förhoppningsvis  inte bli något strul!


nu är det snart helg förutom tvätt och något ärende imorgon. sedan match, nästan derby skulle man kunna säga. grymt kul med hemmamatch igen!! dessutom får man möta renström igen, hur kul som helst. stötte förresten på henne idag på uni. lovely. och på lördag blir det köres. sjukt nice


derbyvinst

nu är man hemkommen sedan dalen-city. slutade 12-4 till dalens favör så man är inte i roligaste sitsen här hemma kan man säga... bara att hålla tyst och försöka vara sympatisk vid såna här tillfällen!

kul iallafal att pg fick göra sitt första superligamål idag, han har varit grym hela vägen ändå sen han blev "blixtinkallad" till dalen innan czech open i augusti. grattis pg!!

dalen hade dock en annan matchvinnare... och man kan säga att han gjorde en "ikonen" - lars-erik torp. killen har verkligen en drömkväll. man kan konstatera att norrmännen i laget hittar varandra med ögonen förbundna. ketil och torp tillsammans verkar vara ett bra recept!

imorgon föreläsning 15-17. trist tid, men sedan är det snart träning, den sista innan fredagsmatchen mot övik. 19.00 fredag! dom ska få smaka..

elit

check!


det vänder!

ringde till CSN imorse och frågade lite om brevet jag fått hem och hur jag skulle göra osv. visade sig att allt var klart och jag kunde stryka tre av mina ärenden för dagen! underbart. pengarna är dessutom på kontot. skönt.

nu återstår bara att ordna lånekort(tack pix för hjälpen) och fixa två böcker, plus en kort presentation av valfri nobelpristagare i fred. det ska jag väl kunna ordna? jag hoppas då det. inte ens min jävliga och ömma visdomstand kan störa mig nu :) skönt.

ikväll är det derby och jag ser verkligen fram emot det. nu har vi gjort bort det jobbiga, ida!

ojojoj

nu är väl skolan igång på riktigt. och det är högt tempo. mycket mycket som ska ordnas och man ska ta reda på allt själv och ordna tusen grejer på bara några dagar. plus att ens lärare inte bryr sig ett skit om man fixar allt eller ej. på universitetet är man en fis i rymden som josse så fint sa tidigare idag. stämmer rätt bra. plus att kursen verkar vara SKITSVÅR. haha. livet.

har iallafall köpt en kalender och ett block idag. och gjort typ två av tjugo ärenden. haha. imorgon gör jag bort lite mer hoppas jag. det som stör mig mest nu är att jag saknar två viktiga böcker som det är lång kö på, plus att jag inte har något lånekort! och hur fixar man ett sånt? iiiingen aning. det stör mig plus att jag får massa papper från csn som jag ska skicka in som jag inte vet hur man fyller i. puuh. nu får man verkligen dansa lite hjärnbalett.

imorgon ska bilen in på dyrlagning dessutom. känner mig lite handikappad utan den.

...träning ikväll iallafall. det är alltid kul!




ååååÅÅÅÅÅÅÅHh.

noll poäng i helgen. så satans jävla trist. nu ska jag trösta mig med en b&j och se söndags tv. längtar sjukt mycket till nästa vecka:

onsdag: dalen-city
fredag: match dalen-övik. revansch!!!
lördag
: skridskor med laget, lagfest på kvällen. tapparet.

börjar på stora universitetet imorgon. önska mig lycka till!




pengarna rymmer

bötern betald nu. grr. och ännu värre.. var på verkstaden imorse och stötdämparna på bilen har tydligen frusit sönder. det kalaset kommer gå på billiga 5200. bra flyt.

satt i sängen imorse med bärbara. ganska mysigt.


data-pata

äntligen är datorn igång! lite segt och en massa in ställningar som ska göras men ändå, det är en start. grymt. har redan gjort ett par ärenden idag som behölvde göras. nu kan man förhoppningsvis fokusera på träningen ikväll istället!




ett litet tips.. tvätta aldrig kläder med flytande tvättmedel. det luktar parfym blandat med kiss.

Deal

fixat viktigaste kurslitteraturen nu, kan andas ut lite iallafall! hittade en annons på blocket där det fanns en massa bra böcker för typ halva priset. grymt. träffade dessutom jorik på ålidhems centrum.

igår efter jobbet skulle jag hämta upp laptopen hos emmelie o jens eftersom jens skulle installera lite grejer åt mig, en när jag kommer ner till bilen upptäcker jag att jag har fått parkeringsböter... kul. sen funkade inte internet heller på datorn så jag är väl inte helt nöjd med dagen. men det blir nog bra ändå till slut.

nu ska jag mest känna lugnet fram tills träningen ikväll.

tisdag

var på universiteten en stund med syrran och kollade runt lite så jag iallafall vet vart jag ska på måndag. mycket skönt att ha gjort det. nu funderar jag på hur korkad jag har varit som inte fixat kurslitteraturen i tid. försöker lägga ut lite krokar här och där, men kommer nog sluta med att jag får lägga ut ett par hundra extra i onödan för att jag har dålig framförhållning. man lär sig något nytt varje dag!

nu ska jag vila en stund, fika och sedan åka på jobbet kl 15. sen ikväll har förhoppningsvis jens installerat min nya laptop så den blir användbar :) hihi.

-28C

kom hem med 1 p av 6 möjliga från helgen. surt med bara en poäng, fast är ju egentligen bra att ta poäng borta mot falun.. plus lite kul med mål. svårt att se det nu dock. men man kommer nog se det med lite mer glädje framöver. äsch. och kallt och jävligt var det dessutom..

kom hem halv 4 inatt, vaknade 1 av att nån snubbe ringde från något spärrföretag och ville pracka på mig nån grej. lite trist. men det blir ändå väldigt lugnt idag, ska diska lite, kolla på tv, duscha och åka på gammlia för massage vid 5. sen blir det bums i säng med heddi. ganska skönt. håller dock tummarna för att man inte dragit på sig magsjuka.. grabbar i herrlaget: det är jättetrevligt att åka med er men det är inte lika trevligt att komma hem och det har spridits magsjuka i båda lagen! bah! hoppas vi båda lag är friska och krya till den kommande helgen!

böh

tjött. trött som vanligt. nämen nu är jag lite förkyld igen, IGEN!!!! sjukt drygt. hinner faktiskt inte bli riktigt frisk förrän det börjar kännas igen att man dragit på sig nån skit. umgås med en massa små baciller iofs..

ikväll har det varit soffläge, men nu är det snart packningsdags eftersom bussen lämnar gammlia 07.00 imorgon. tidigt som fasen. och säkert snorkallt. så det blir filt, ipod och "sätesläge" i bussen ett par timmar kan jag tro. match 17.00 mot mora lördag och 14.00 mot falun på söndag. det blir ett par jädra returmöten!

ps: heja elin kling, rabih jaber och gudrun schyman i let's dance!

Is i magen

kul att man ska hålla sig i de varmare trakterna under de närmsta dagarna.. umeå, falun och mora. tajming?

http://www.aftonbladet.se/vader/article6387541.ab


guld

slut på 13dagscupen.. nu blir det sängen resten av dagen. kan inte förstå hur vi orkade utstå en hård träning imorse efter denna totala urladdning. varenda jäkla cell gör ont.. men det var det värt. tack för en grym cup tjejer!


13dagscupen dag 2

innebandy hela dan varje dag. så har det sett ut idag. imorgon är det matchdags igen 11.30 på ersi mot sundsvall, såg dom ikväll mot ersboda. slutade 4-2 vinst för esk, men sundsvall var faktiskt överraskande bra. får ta på oss blåstället imorgon för att kunna göra en bra match mot sundsvall.

snart blir det sängen, eventuellt en liten titt inatt vid 3 på småkronornas semifinal och sedan upp för samling 10.30. lite tidigt faktiskt. men blir nog en prommis till ersäng. mysigt, som det brukade vara förr.

ibland kan man nästan tycka att det är olagligt att grumla upp gamla bortglömda känslor. inte schyst.



IBK Dalen - Umeå city veteraner
Katten får smaka stryk istället för att ge stryk. för en gångs skull :)

cat's in the cradle

första matchen avklarad i 13dagscupen! kul. vinst med 6-0 mot umeå city veteranerna. hårda damer det där. inget att leka med. men vinst iallafal var ju skönt, men nu tappade vi linn och katta som ska åka iväg med f15-länslaget några dagar. så nu får vi klara oss utan, fast chippen kommer tillbaka iallafall!

idag tvättar jag för fulla muggar(eftersom nån kärring stal min tid igår, GRRRR) och sedan en snabb dusch innan det blir ersi för att se ersidamerna möta cityveteranerna. träningsvärk i citylägret möjligtvis? tror ersboda kan ta en lätt seger ändå. så kvällarna framöver kommer fyllas med innebandy framöver, mer finns väl inte att tillägga? :) ska börja med en ny matchrutin: någon minuts qui-gong andning. hade en liten andningsstund igår med katten ute i korridoren pga lite magont, kan lova att det hjälpte. en liten stund för att samla positiv energi får inte underskattas.

här är "amatörkollaget" jag gjorde till mattias som en av hans födelsedagspresenter.


ibland får man unna sig

har just kommit hem från bio. såg avatar med katten. en fin film. dock skulle det nog varit jobbigt att se den i 3D, vart så jääkla rörigt på skärmen ibland så man blev helt snurrig. skön nyårsdagsaktivitet iaf.

hade ett bra nyår, jobbet gick fint och sedan direkt till unne för en underbar trerätters. blev skitbra. såg hockey och pimplade vin med katta sedan när unne dragit för att jobba och sedan spenderades 2009 års sista och 2010 års första timmar på snipgränd hos säl och malin. trevligt folk och lagomt intimt fast ändå ett par små skandaler. perfekt.

imorgon är det premiärdag för 13dagscupen. ska dock fira mattias/göbben vid 12-tiden så ska tråckla på med hans present imorgon. blir något slags hantverk! lite svårt att komma på bra saker att köpa efter 6 års julaftnar,födelsedagar osv osv så ibland får man ta till fantasin!

såå imorgon kväll åker svarta tröjan på igen, fast som en hyllning till ersipersi så blir det rött på naglarna istället, för hjärtat är ju såklart rött. älskar att återvända till ersäng. tänk om man hade vetat för 3 år sen vart man hade varit nu. sjukt! men man får aldrig glömma vart man kommer ifrån.

Schema för imorgon:

21:30 Dam Gr A Umeå City IBK veteraner - IBK Dalen

holmsund drog sig tyvärr ur, men blir spännande att se vilket gäng vi får möta istället! ersäng är alltså platsen, ses där!

RSS 2.0