klart o betart

hur länge sen var det inte man köpte mjukiskläder?



min i svart-grått



mina i grått


nice.

kvälla

slut på träningsuppehållet nu. körde överkropp med hamner i gymmet. tog på skönt. såg dalen - sandåkern efteråt. sjukt tråkigt, haha. kan man inte bara lägga ner dm? innebandyn har utvecklats lite sen det startade.

nu väntar jag på mattias. jobb imorgon 11-4 och sedan gym igen. skön dag.

rock


bra med ledigt

har varit uppe en stund. ätit frukost, sett greys. nina ringde och sa att jag skulle få ta över hennes dalenbil. skulle vara hur kul som helst. men vill fundera lite till.

ska träffa vickan kl 1 på gandhi och käka lunch. håller på och lägger in lite låtar på ipoden tills dess. fastnade för beach boys - california dreaming. den gick på californication igår, sista scenen på säsongsavslutningen. har kollat på gamla vhs-filmer från när vi hade mimfestival på ystarskolan också. herregud. hörde en gammal klassiker där, idde schultz - fiskarna i havet. kommer ni ihåg den?

död

idag: jobbat i 9 timmar. mina ben är döda. har egentligen benstyrka ikväll men orkar inte ens stå upp nu så tar en extra dags vila. blir lite löpning på bandet och gym imorgon istället med hammel. nice.

missade ett samtal idag när jag jobbade. från k-rauta. satan, hoppas på en intervju. skulle vara fantastiskt om jag fick jobb där! men vågar inte hoppas för mycket.

nu ska jag duscha kallt för mina fötter, och sen lägga mig i sängen. och juste, äta middag också va det... tjött nu.

second hand


Girls, girls, girls

                 

sportsöndag

ser storvreta - aik. mamma hejar på aik bara för att hon är kär i kim nilsson. tjoar och har sig. förlängning nu!



idag såg jag och mattias wall-e när vi hade vaknat. blev sen upphämtad av unne. vi såg esk - västerbotten, länslaget var skitbra. om dom bara kan sätta sina chanser.
sen åkte vi iväg till subban coh köpte mackor. inte bästa servicen där så att säga.. men mackan smakade rätt bra ändå. for och såg comets spela basket på gammlia. det var så jäkla roligt att kolla, slutade med att jag satt och skrek och busvisslade jag med. inte direkt sånt man gör på en innebandymatch. kul hade jag iallafall med unne, skrattade mycket och ofta.
    
   

earth hour

nuu har vi haft nersläckt och en massa stearinljus i en timme. mysigt. man får så många nya intryck när man inte har tv eller radio eller annat på. till exempel låg jag i ett par minuter och bara lyssnade på en röst som pratade med en intressant klang och en dialekt jag inte kunde placera, vilket jag aldrig hade gjort om jag kanske sett på tv samtidigt... gick på en kort promenad också, sjukt många som hade släckt ner! härligt att se.

igår var det roligt hos jossan. alltid blir det lyckat när hon samlar alla kompisar från de olika gängen! bilder kommer imorgon.

lite shopping idag. ett par gråa mjukisbrallor i lite tajtare passform, plus en tunn nike-jacka i prassligt material. grå och svart. allt för 450 kr, tack mattias!

nu: fotbollen sverige-portugal. efteråt får jag skjutsa hem robert & carina som gästar ikväll, coh sen hämta karl'n på olles. han ska få köpa en B&J på vägen hem också, så som han tjatar :)

mörker

Snart släcks det ner i huset. earth hour börjar som dom flesta vet 20.30 och nu har vi ställt fram en massa stearinljus i rummet och ska fika i mörkret. efter fikat ska jag nog ta en promenad ute och kolla hur många som hakat på!

tommy lee

ikväll har josefin som sagt födelsedagsfest. mötley crüe tema. det blir att rufsa till det lite. ska förbi terese innan. det är tur, då kan vi säga åt varandra "men hur fan ser du ut? sådär kan du ju inte gå ut!". viktigt. och det blir lite vin också. fel dryck på fel fest. men dryck ändå. och människor. bäst fredagkväll.



inspiration.

HELG TACKARR

fick sluta 3 timmar tidigare idag, djees. så himla skönt. behövde nästan det, dagen började inte så bra.

1. ramlade med cykeln utanför mitt hus. ingen där.
2. fick öppna kök
3. fick stå i kök i typ 2 timmar (jag vet inte vad jag höll på med)
4. brände mig jättemycket på händerna på grillarna
5. var svintrött


så jag kände att jag skulle få tycka lite synd om mig själv så det var skönt att få dra.
for förbi på myrorna för att söka rutig ful flanellskjorta till jossans fest ikväll. gick hem med en ljus jeansjacka för 125 riksdaler. värt. nina jag ska lägga upp bild sen! ikväll lär jag vara både ful och för "seriöst" klädd för att vara på en temafest, har typ en av mina egna skjortor uppknutna plus en jädra massa fula sjalar överallt. får satsa ordentligt på hair and make up. det är ju min grej ;)

nu har jag ont i ryggen så ska lägga mig och sova en stund. och duscha, så jäkla skönt. är äcklad.

nytt

välkomna jenny gustafsson och katarina bjuhr. en i laget nu :)

UVsola

igår solade jag och mattias. blev faktiskt en smula brunare överallt. har ansiktscréme med spf 15 så kinderna klarade sig. fast bröna klarade sig inte, blev knallröd på dom och i klyftan. inte så najs. får köra med solskydd nästa gång.

ikväll ska jag till bästa hamner och se innebandyn. fika blir det såklart. så jävla mycket fika det är just nu i mitt liv. älskar det. tur man rör på sig så pass mycket.
vi sökte förresten jobb på samma ställe idag. så jäkla kung om vi skulle få jobba tillsammans. perfekt, då kan vi dra och gymma efter jobbet tillsammans också ;)

nu ska jag strax ut i tvättstugan. skönt att tvätta, då kan man låtsas att man tvättar alla sina kläder och det är därför man bara har på sig ett linne och inget under. när man i själva verket är dålig på att sola. även mattias bröst blev bränt om jag inte minns fel. man blir som man umgås.


mördarfys

våran fystränare älskar alcazar. visst syns det?



han säger OH OH OH när han hör alcazar.

kyssposen



fina frida

bajsbella

är det bara jag eller har blondinbellas blogg blivit så jäävla tråkigt? tacka vet jag klingan.


knegardag

idag började jag i gryningstid, kl 7. kalibrerade grillar med danne, och sen satt jag i 1,5 timme bakom en av grillarna och torkade bort fett. jag använde upp en hel sprayflaska med fettlösande och typ en hel rulle hushållspapper. kände mig som tjejen i vendetta när hon kommer ut ur fängelset - "jag  har inga känslor längre!". ja. detta var värre än att gräva i sopvattnet. så jävla vidrigt. det hade tydligen inte gjorts på minst ett år så jag hade en del att jobba med. nice. men att sluta kl 1 är sp himla skönt, så det var absolut värt.

nu har jag tagit ett par skedar ben & jerrys, diskat och ska nu duscha och krypa ner i sängen sen och sova en timme. sen ikväll blir det bejbs, hur skönt? jag är nöjd.

bj

YES, genom att förfölja johanna genom hennes blogg kunde jag pricka in en ledig kväll. nu ska vi på obs och köpa lite mumsbabba och sedan väntar semla hemma här. kan man dö av socker- och fettintag? vilken fantastisk död. nu cyklar vi!


dukti

puh, nu har jag sökt fyra jobb. håller tummarna.

såg att det fanns ett jobb ledigt som anordnare av homepartyn. har inte sökt men funderade faktiskt.. skulle inte det vara det perfekta jobbet för mig? var säger du jossan? frispråkig och ogenerad. hello.

nuu städa rum och boka tvättid.

går klockan?

ledig idag. jävulskt skönt, fast har ändå en klump i magen för att jag vet att jag börjar 7 imorgon. BUHU. och börjar 9 och slutar 18 på fredag. ännu mer buhu. men det känns som att jag verkligen gjorde rätt i att ta träningsledigt den här veckan, passade väldigt bra med jobbet. så det känns inte lika plågsamt att jobba så mycket när man vet att man kan duscha och krypa ner i sängen när man kommer hem.


det känns som att allt står still nu. eller kanske mer att tiden bara flyter på. jobba, träna, träffa mattias, träffa tjejerna då och då, tvätta, städa lite, fest på lördagarna osv osv osv. samma mönster hela tiden. det känns att man vill att det ska hända något nytt. typ få flytta till en ny stad eller börja på ett nytt jobb(ja tack). men sen kom jag fram till två saker. snart när det blir sommar så blir livet så annorlunda. visst, det blir fortfarande lika mycket jobb som på vintern, men atmosfären och livet blir så annorlunda. istället för att ligga i en säng varje kväll så kan man fara ut och hitta på saker utomhus och fara iväg på olika grejer. bara en sån liten förändring som en årstid gör ganska mycket. och förändring nummer två - det kommer bli ett helt nytt lag i dalen nästa år. trots att föreningen har behandlat oss som bajs vid vissa tillfällen så vill jag ändå se till det positiva - det kommer komma 10 nya personligheter som man kommer få lära känna och leva med. och bara en sån sak är ju en utmaning. roligt. tror jag och hamner kommer ha en rolig vinter tillsammans =)

hohooo

märkligt väder idag. snö och sol. och nu jättekallt. och det är inte ens april! vänta bara mina vänner tills april är här, då jävlar ska ni få se på konstigt väder... vänta bara.

jobb idag. ledig imorgon. 7-13 på onsdag. usch för onsdag. men skönt med imorgon.

innebandy på tv ikväll. najs. ska förresten också ta uppehåll från träningen den här veckan. annars får jag inget ledigt alls mellan säsongen som slutade nu och den som kommer. och det vill vi ju inte :P så nu är jag lediggg från all träning! jag känner verkligen att jag inte orkar ha fysträning 6 gånger i veckan och bara ha en kvälls ledigt. jag måste få vila skallen lite.

MObil

Ta fram din mobil. Gå till inkorgen!
Svara på frågorna genom att skriva första meningen i sms:en
Fråga 1 - första meningen i första sms:et
Fråga 2 - första meningen i sjätte sms:et o.s.v (var sjätte sms med andra ord)

1. Vad skulle du säga om din partner var otrogen?
Falun-warberg

2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Haha ja, det verkar vara vår grej.

3. Vad är det första du säger när din kompis blivit påkörd av en buss?
Tjena biffen!

4. Vad är det värsta du skulle kunna säga åt din fiende?
De är ju ditt favoritprogram kl 8

5. Vad skulle du skrika om du vann en miljon?
Hej du.

6. Vilka ord skulle du säga till gud om du träffade honom?
Du skickade isaks nummer såg jag nu.

7. Vad vill du höra mest av allt?
Haha nu?

8. Vad kommer bli dina sista ord i livet?
Ja, men jag drar ju inte till corona utan folke.

9. Vad säger du till en nära vän som fått en dödlig sjukdom?
Hoppas du är packad snart polarn.

Utmanar linn och josan!

kort gått

jag drömde en så äcklig dröm att självaste linnea ivarsson inte ens vill berätta om den. och förresten johanna, du var med i den.

när ska jag börja rehabba nässpraysberoendet?

mattias: ikväll ska vi köpa chips och gucca. PUNKT SLUT.

Plast jelly silikon

mår piss. inte för att jag är bakis, men för att jag läste tidningen i bilen på vägen hem = åksjuka.

kul hos jossan/isak igår, alla beställde som fan och den värsta av oss beställde för 750 typ.. så vitt jag vet alltså, hahaha. roligt. märkligt att alla pratar om vilka grejer man ska beställa som om det vore vädret an pratade om. gillade när jossan skrek "den DÄR ska jag fan beställa!". samanthajävel.

matte h kommer hem om ca 2 timmar och för att fördriva tiden ska jag röja i min garderob. mamma fick nog av att det typ hängde ut kläder ur garderoben så hon slänge ut allt på golvet. vilket betyder att jag faktiskt måste rensa ut lite. tror jag kan hålla klädnivån på en lagom nivå i iaf 30 dagr till eftersom min lön jag får nu är en fjärt i rymden. typ fem kronor känns det som. men nästnästa lön blir feeet, fast då börjar det bli närmare sommaren så då ska jag lägga undan lite till outlandish-resan .

det var nån som sa att om han inte hade känt mig och lumba så hade han trott vi var ett par. jag svarar att vi såklart inte kan vara ett par, för vi är ju syskon! brother from another mother!

baa

mina nya jeansleggings känns som typ gällivarehäng och pösbrallor när jag har på mig dom men när jag går förbi spegeln så sitter dom hur tajt som helst. märkligt. kanske det är såhär det känns att ha på sig bekväma byxor. haha.


alcazar-berra

kom just hem. åt burgare på olles. servitören ville kamma hem. haha. sen for vi till emma, drack tequiladrinkar, lekte så ska det låta och sen softade lite. ersihoodarna for hem lite tidigare, har iofs druckit 3 cider så är ändå på g men vill inte lukta priit imorgon när jag ska måla tigrar. vill vara glad och gullig mot barnen. och hoppas det kommer några från laget och vill bli målade :D

ska ställa iordning allt så det är klart 11 och sedan stänger jag ner butiken kl 16 så far väl till jobbet kring halv 11 och far hem strax innan halv fem. hem och måla naglarna, se sista perren av dalen-storvreta och sedan göra mig redo för kvällen. är äckligt taggad!

tråkigt att fara hem tidigt och inte ha nån att krypa ner i sängen med :( märkligt att vara ensam. men man måste ju lära sig att vara själv nån gång.
nu msn:ar jag med tanakaa men ska nog ner och se tv och tugga melontuggummi tills jag blir trött. längtaa tills imorgon för nästa vecka blir det faan ba jobb. blä. älska lördagar.

köpt ny halsduk :) svart stickad i akryl, mer än perfekt till skinnpajjen! mums.

dysse

skåningen kom in idag igen. han pratade så sakta att han säkert trodde jag var efterbliven. med all rätt.

ikväll ska vi på olles och ha lagavslutning. blir vidare hos emma en stund, men ingen utgång. blir nog ingen hej och hopp-kväll för mig, ska ju upp halv tio imorgon och måla tigrar på jobbet. roolit! sen ska jag ju dessutom släppa på hos jossans imorgon. det blir kiiing! djez


glace

johanna följde med mig till obs och köpte snacks. eftersom jag inte är en regelbunden chipsätare fick hon ge lite råd. ringde även chipsexperterna frida och rebban för att jag och joja skulle vara säkra på rätt mängd. det blir sjukt mycket snacks imorgon tjejer. bara att trycka.
köpte också en liten glass! soleros nya. och konverserade lite med gammhoan. hon var på gott humör idag, kul!


 
visade johanna mitt privata apotek på min sänghylla. hon skrattade åt mig.


nu ska jag se top model och sedan trampa iväg till gymmet. pös

såsen


josse


snart heeelg

idag är jag ledig så började tvätta klockan tio. hur mysigt är det inte att krypa ner i sängen igen och se tv efter att man gått upp en snabbis? skönt att fåmysvakna lite. fast mattias for kl halv 8 imorse och det var tråkigt. ska vara en smörbytta nu och säga att jag saknar honom och hade gärna legat kvar i sängen tillsammans och vaknat istället. men nog med smör nu.

efter att jag plockat in sista tvätti så ska jag cykla på obs och handla lite chirre, dirre och annat snacks. och plastshotsglas. har lagavslutning imorgon, först käk på olles och sedan ska vi till rebban och ha fest. det blir säkert skittrevligt. övervägde en lugn fredagkväll med tanke på att det blir jobb för mig på lördag plus att jossan också har fest på lördagen, men varför ta det lugnt när man kan ha roligt? :) det blir nog ett par vinglas på fredag ändå.

schemat ikväll ser ut som så:

gymmet: 6-tiden
festplanering hos rebbish 19.00
jag smiter iväg på esk - city: 8-tiden

innebandy är kul. och snart är det slut :(

skånska

vilken idiot man känner sig som ibland, idag kom en man fram till mig på jobbet och började prata. lät som typ något tyskt eller baltiskt språk så jag svarade "excuse me?". mannen börjar prata låångsamt på skånska. jag fick skämmas.

nu ska jag och mattias se män som hatar kvinnor. hejdå!

springa?

idag var jag ledig så drog ner på stan en snabbis. träffade hamner och solade lite på apberget. fick med mig ett par stentvättade jeansleggings också, invigning av dom till helgen: https://www.ginatricot.com/#/product/26214998

for ut på sommarträningens första löptur idag. gick väl sådär, råkade ta mina gamla löpardojor så jag började få ont i ljumskarna efter ungefär en halvtimme. till saken hör att skorna inte bara är gamla, utan också jätteplatta och utan dämpning så jag blev inte fövånad. promenerade i en 10-15 minuter tills det kändes bättre sen avverkade jag de sista 15 minutrarna på vanligt vis. skönt att nästa pass är på lördag, he he he. löpning är som bekant inte min styrka i fysdelen. usch.

linn kom hit efteråt också, promenerade till statoil där det blev glass, linn köpte ostkrokar. konstigt tyckte jag. sen såg vi innebandyn, falun - endre och mästarnas mästare. en tisdag värdig en kung alltså.

imorgon blir det äntligen jobb, sen hem och äta och byta om för att fara ner på gammlia och gymma. ska se esk - city i dm efteråt också, rolitt. hoppas esk kan skrälla!


jäklar, fick veta nu att ersimatchen är på torsdag, just när vi ska planera lagavslutningen hos rebban! försöker övertala flickorna att köra igång tidigare så kanske jag kan springa från rebban till gammlia och hinna se lite! :) blir nog bio imorgon istället, män som hatar kvinnor!

fotbollslår

åkte ner till gammli vid 4 och gymmade med hampan och linn. blev tester tillsammans med berra, benpress och dips. klarade en dips, vilket är fantastiskt med tanke på mina sugrörsarmar. gick dock bättre på benpressen där jag ska skryta lite om mina 170 kilo. jävlas inte med mig, då dödar jag dig med en bensax.

annars ikväll har jag kikat på innebandyn på tv, hejade på falun. dalen bajsade på sig som alltid i slutspelstider. ovanligt. ska se deras match på lördag hemma på tv:n, jobbar till 15.45 och dessutom är det ju homeparty ett par timmar senare bara. blir skönt att kasta sig i soffan och se matchen i lugn och ro innan det blir sväng in i duschen för nästa pitstop. tufft med jobb på lördag eftersom det är lagavslutningen på fredag, men nog har man gjort värre grejer.

imorgon har jag bara planerat in min schemalagda löptur på 75 minuter. annars är det ledigt. jag vill jobba.

nu ska jag snart sova. är så trött.


gamla bilder






















söndagsnöje

igår såg jag tillsammans med jossan formodligen den bästa div 3 dam-match jag nånsin sett. spännande seriefinal med fullsatta läktare. det enda som fattades var tre poäng för ibk ersboda men oavsett resultatet så var dom grymma och förtjänade att vinna. hade gärna sett dom i div 2 nästa säsong!



jymm

ledig idag. blä. har varit ledig från fredag och börjar inte jobba fram tills onsdag, inte det mest optimala. först så blir jag så jäkla less på att vara hemma, och för det andra - INGA PENGAR. ledighet är inte alltid bra.

ska iallafall sysselsätta mig med något idag, ska cykla ner på gammlia kl 4 och köra fystester inför mitt individuella program. jag ser fram emot att gymma. sjukt när man kan ställa sig på vågen och se att man gått ner typ 1,5 kilo och direkt känna att det bara är muskler man tappat. det är ju inte okej. sen är det ju kul att gymma och för mig känns det skillnad i styrkan efter typ 2 gympass. mycket värt. så gym blir det idag, plus att jag ska skaffa öronlappar till mamma. hon har drabbats av panik eftersom hon inte kan gå utomhus utan att ha på sig öronlappar. stackars mamma.


Han bajsar från en bro och säger Åh gud åh gud åh gud

det var trevligt igår. rex flex har tydligen "nolltolerans" mot att släppa in 20-åringar nu förtiden, vilka jäävla bitches. kokar. men jag linn och signe for på corona och levde loppan ändå. linn och signe var galna. jag tittade på och skrattade. men jag hade nog lika roligt. sen träffade vi några bekantingar där och satt och pratade en stund, skönt att linn ville pausa i dansandet en stund. mycket trevligt. mattias kom till och med till corona från rex. ännu bättre. och många goda rosa pantrar.

innan corona var det ett gäng både från ersibrudarna och även dalen hos anna gladh. jäkla bra mix. vi såg melodifestivalen och spelade värsta språket. fantastiskt roligt spel. allt som allt blev det en skitbra helg, och nästa helg blir säkert minst lika rolig. lagavslutningsfest på fredagen och homeparty hos jossan på lördag. jag älskar helger :)

annas och linns bilder








löör

... och nu ska jag skutta in i duschen och åka iväg på linns kalas! tur att nagellacket är intakt, bara att slänga på sig kläder och smink och cykla iväg igen :) hej

fredag

gud så roligt jag hade igår. skrattade hela kvällen. varför tycker man att det är jobbigt när man ska träffa nya människor? det blir ju alltid succé! tack

     
      

touch you right now

har piffat till mig i ungefär en timme, slängt ner 2 gorbys och klackarna i väskan och nu bär det iväg med el buso till hamner. det blir nog en förträfflig kväll :)

heelg

vaknade halv 9 med mattias när han skulle iväg och jobba. försökte somna om men har alldeles för mycket i huvudet för att kunna somna om när man väl har börjat fundera.. får se vad som sker i framtiden.

idag ska jag iväg på stan med linn och luncha. mys. och köpa öronlappar till mamma.

ikväll kan det bli partaj med några ur laget. lite lugnare variant kanske med tanke på att linn nog ska ha födelsedagsfest imorgon också.

skinn

hallå dalen, vad håller ni på med? 


nina messade mig idag och berättade att hon köpt skinnjackan på kappahl, fast en annan modell. dessutom fanns det en 25 %-rabattkupong på deras hemsida, ska fara till kappahl och prova en ny modell, mer mc-stuk på. kostnaden blir 300 kr sammanlagt. ska fara direkt jag hinner! jag och helas har fattat galoppen :)

jobb

såg att jag ska jobba jäättemycket den här månaden. blev väldigt sur. men kom sen på att jag kommer få en fet lön. började tänka på kläder och resor och blev glad igen.

PJUH

har suttit och kalkylerat lite med de senaste lönerna och insett att det här jäkla pappret jag fick från skatetverket har helt sjukt fel. fick panik men ringde bossen och han bad mig ta med papprena så vi kan kolla på all historik och sånt på torsdag, kan bara säga att jag andas ut hårt nu. skönt att få kolla upp allt iallafall. pjuu.

for förbi h&m och kappahl med jossan. köpte lite schampo och balsam att ha på gammlia i vår och sommar, jag klämde ur sista droppen ur nån krämtub igår i duschen så vill inte stå där med tovigt blött hår nån gång i framtiden och inse att det inte finns nåt att tvätta håret med. vilket fruktansvärt scenario. köpte också en liten ihopfällbar fickspegel med en framsida formad som en ros och med en ihopfällbar liten hårborste inuti. perfekt för min lugg som jag gärna kammar på lite då och då eftersom jag har en virvel som gör att jag får mittbena i min lugg. inte okej. var också sjukt nära på att köpa en skinnjacka för barn... haha. men tror det blir att kika på den "vuxna" på h&m som ba kostar 100 mer.

nu ska jag strax städa och börja packa för ikväll! kuuuul

ledig!

jag har bjudit över jossan på frukost, så hon kommer strax från isak. gillar att jossans manfriend bor så nära mig, då kan jag bjuda över henne oftare. och hon kan inte säga nej!

senare idag måste jag städa rummet, har redan börjat och tömt den äckliga soppåsen på mitt rum med tjugo tusen snusar i. äckligtttt!!! sen dammsuga och ta bort alla kläder. blä. dags att byta sängkläder också.. och juste, ska kolla lite på ams och kolla lite över min lön och min beskattning så det inte blir fel i vår när det blir restskatt och sånt. skulle suga om man fick hem ett brev där det står typ "du har 10.000 kr i restskatt. ska betalas inom en månad". då blir det kronofogden. de vill vi inte. därför måste jag fixa det idag innan vi drar till ske-å på DM! viktigt viktigt. men nu kommer jossan :)

arrrrrg

imorgon är jag ledig. kan behövas. spelar DM-match i skellefteå halv 8. borta. ska upp 05.55 på onsdag morgon för jobb. lär ju sova typ 4,5 timme om jag har tur. DM är fan sämst!

In the mood


sön

oj. oj. oj. vilken fart det blev igår. käkade en nugegtsmiddag hos helas innan det blev dags att dricka. jag hade roligt och det var trevligt folk. men det blev liiite för mycket. har spenderat hela dagen i sängen förutom 2 timmar. hårt. johanna hade det nog jobbigare.. hehe. men det var kul hos nina, roligt att unne och rebban också anslöt sig till ersbodamaffian. unne var mycket kärvänlig, hehe. fina unne.

det blev en kort sejour på corona, träffade kenny och dennis där inne som jag hängde med en stund innan jag satt nere vid garderoben för att vänta på att hedda skulle anlända. satt och snackade med två typ 15-åriga pöjkar om michaela forni som bloggar på stureplan.se och lite mode. helt stört. dom gnällde på att jag tagit feg-klackar igår. dom killarna hade ingen knsla för mode slash miljö. man anpassar klädseln såklart. men det begrep ju inte dessa två fashionista-wannabes. ingen koll asså.

nu ska jag duscha, ta något sött att mumsa på och sedan invänta karln. vi ska se wipeout, har längtat hela veckan! yee. imorgon fyller linn år, som hon har längtat! gratulationer på bemärkelsedagen raring.

   

uuh

upptäckt i mattias skägg. KURDSTRÅ



var såklart tvungen att noppa bort det.

lörda

igår lagade jag och mattias mat, det blev pepparbiff och klyftpotatis och bea. ett säkert kort. mattias var stekarn och det blev gött kött. sedan lade vi oss i sängen kl 8 och delade på en b&j half baked. sjukt gott. vi sov i tio timmar också, så jääkla skönt. utvilad och glad till kvällen :)

 
  


idag tog jag mig ut på en promenad, 3 plusgrader ute. när jag såg det på termometern och kollade ut började jag svettas. gick på apoteket och köpte nässpray och tog en kort runda längs ersboda. träffade terese på vägen, pratade en bra stund med henne och smidde planer inför innebandysäsongen 2010/2011. då blir vi backpartners i ersi ;)

nu ska jag måla mina naglar svarta, se lite tv och sedan hoppa in i duschen. middagen blir hos helas, ska köpa nuggets :) hihi sen är det bara att köra igång!

färja

somliga gör då allt för att provocera. eller så är man för korkad för att fatta att man gör det.

nu ska jag på obs, köpa lite lövbiff som jag ska äta till middag och kanske svänga förbi på h&m och titta på ett linne som nina hade köpt igår i grått. jag var sugen på aprikosfärgat... sen kommer johanna och vi färgar mitt hår! puss



mörkt hår till imorgon!

wii

idag öppnade jag på jobbet, sprang i ca 4 timmar eftersom det var galet med folk, for hem i en halvtimme och sen for jag och linn och åt. och pratade. mycket mycket trevligt. det som suger med linn just nu är att hon jobbar så ofta så man inte hinner med några längre sejourer ute med henne. men i framtiden blir det party med alla ersbodatjejer så då lär det bli en helkväll.

ska träna ikväll, roligt. man får ta vara på de få passen vi lär ha nu när det är mellan 2 säsonger. jag undrar verkligen vad som häner i framtiden med allt... jobb, innebandy.. only time can tell. nu är det iallafall torsdag och mitt största problem är att jag inte kan välja vilka skor jag ska ha på lördag när det är fest hos nina.

  eller


till outfit som liknar den på bilden. hjälp mig helas!!

jobbit

jag har just slutat jobba, det var galet mycket folk. sen är det viktigt vilka man jobbar med för att man ska ha kul också.. jag fick vara med min favorit iallafall.

kastat in fyra maskiner tvätt och diskat, när jag har hängt tvätt ska jag duscha och sedan fara iväg på mötet kl 6. tjoho.

   

stefan, robert och therese. tre galningar.

hej

jag börjar om 20 minuter. roliittt. men det är kort jobbpass idag, sen är det möte ikväll kl 6 och efter det eventuellt bio. fast jag hade gärna tränat också faktiskt... vill spela innebandy.

Flashbacks

ojoj hur dagarna bara flyger förbi nu. jag har skaffat mig en heltidssysselsättning, och nog för att jag saknar mina brudar väldigt mycket, men det här är precis vad jag behöver. någonting att göra så man slipper gå runt och fundera över en massa jävla skit, något som faktiskt är grymt utvecklande både socialt och som lirare :)  jag var alltså iväg från 16.30 till 20.15 idag, och nog har jag något att göra allt. och mer lär det bli faktiskt. det är bra. jag slipper fundera och se så mycket jag egentligen inte är intresserad av och som bara gör mig förbannad. så vad finns det att fundera på? :) absolut ingenting. nu blickar jag framåt. helgen blir en utmaning även den.

2007-01-31 21.14. då skrev jag det här inlägget.

det där skrev jag då jag just skrivit på för IBK Dalen. så mycket som hände i mitt liv då. mycket jobbigheter. men trots all turbulens omkring mig så gjorde jag många bra val då som jag tror kan ha gjort mitt liv nu tio gånger bättre än vad det hade varit om jag gått en annan väg. jag är glad för de valen jag gjorde vid olika vägskäl. 2007 var ett jobbigt men otroligt roligt år. det finns nog bara två personer som vet allt som hände och allt jag kände. men det stannar mellan mig och honom.

packar väskan rätt

vad har du alltid med dig ut på krogen?
- ett saftigt stånd

/kille i citymagasinet april -07

doggy

det kliar i mina öron. har haft det i 2 dagar nu och jag googlade öronklåda och öronsvamp. och varenda artikel handlade om hundars öronsvamp. vad har min kropp för fel? ska kanske undvika att använda mina hörlurar till ipoden som sitter typ 3 cm inne i örat.

fika ikväll med linn. braaa



kom just fram till att det här är den bästa sekvensen i The dark knight. Some men just want to watch the world burn.

-

bra sommarträning sommaren 2006 av mig


Det var en gång en körtelfeber

kan säga såhär, körtelfeber är ingen rolig historia och vem har drabbats nu? tadaa - min kära syster. jag fick tydligen en lindrigare variant eftersom jag var borta från alla slags aktiviteter i en månad, medan man som värst kan ha problem i ett helt år. min hals klarade sig från att svullna upp, men istället fick jag uppsvullna körtlar i magen, vilket resulterade i att det enda jag kunde äta var en skiva glass till frukost och möjligtvis litegrann kokt ägg efter det medan magkörtlarna var kylda av glassen. annars gjorde det så jäävla ont att äta. mina fettdepåer försvann rätt fort kan jag säga...

som bekant hade jag just signat över till dalen då jag 2 veckor efter övergången blev sjuk, så jag hann spela 2 matcher under 06/07-säsongen. innebandy fanns inte på kartan under minst en månads tid eftersom levern/njurarna kan ta skada under kontaktidrotter sedan värdena varit så dåliga under sjukdomstiden. alkohlen fick läggas åt sidan under nästan två månader för att levern skulle återhämta sig också, en liten detalj bara.

den återstående frågan är då, hur upptäcker man att man har just körtelfeber och inte bara vanlig feber? jag insåg att någonting var snett då jag hittade en knöl i min ljumske som var lika stol som en pingisboll. där har vi alltså körtelfeber linnea-style.

nu vet du litegrann om hur mitt liv såg ut emmelie, hoppas du får bli frisk fortare och slipper svullna körtlar på obehagliga ställen. KRYA!

bla

besvikelsen har inte lagt sig än sen förlusten och lär inte göra det på ett tag, men det är som emma sa, vi förlorade inte slutspelsplatsen i söndags, utan under flera andra matcher tidigare under säsongen..

anyhow, i veckan blir det lite jobb, inte så mycket träning tror jag.. känns sjukt tråkigt nu när säsongen är slut. det är som att bli sparkad från sitt deltidsjobb, vad ska man liksom göra med dom timmarna nu? det rör sig ändå om typ 3 timmar per kväll.. jag vill bara att snön ska börja försvinna så man kan ut och löpträna lite. det blir ju bara jobbigare ju längre glappet mellan innebandyn och löpningen blir. så våren får gärna komma.

nu när säsongen är slut så vankas det fest såklart. i helgen hos nina först, sen har linn och signe födelsedagsfest den 14e och den 21a har josse bjudit in till homeparty. jag ser fram emot!

.

ja. vad ska man säga.. jag är bara ledsen. vk:s bild i dagens tidning beskriver känslan lite bättre än ord.


matchdag

jag måste bara få säga att jag är så JÄVLA TAGGAD!!! idag ska jag käka boll tills det inte finns någon hud kvar.

RSS 2.0