freaky friday

idag var det många bra saker som hände:

- klarade influensavaccinet utan att bli febrig(endast en jäkla öm arm och trött kropp - tummen upp!)
- fick en ny mörk hårfärg med hjälp av katarina, helt underbart(som dessutom lämnade två skvallertidningar till mig, hur bra karaktärskännare?!)
- satte mig i mitt nya fordon - en toyota corolla
- åt god middag hos morföräldrar
- shoppade ett par underbara minnetonkas-liknande mockasiner

och imorgon ska jag slutföra den sista detaljen på maskeradkläderna. kanoners! kommer inte vara snyggast på förfesten hos helas(brukar ju iofs vara mycket snyggt folk där) men lite mer på min rätta plats på maskeraden. FINEMANG!


underbara ting för tre carl von linné!


buuu

nu har jag vaxat mig. alltså vaccinerat mig! vet inte om jag inbillar mig men har redan lite ont i armen, var 1,5 timme sen jag tog den.. BAH. lär märka när biverkningarna kommer.

träning ikväll. med fys I guess. kuul... men men. sen är det helg! mums

skyll inte på praktikanten

vaccinering idag mot svinan. jag hoppas jag inte får nån läskig sjukdom som vissa fått. hu.

måste lämna in min väska på lagning hos skomakaren i stan. jobbigt. kanske någon vill luncha med mig, jag är hungrig.

och såg nu att en hemsk bilolycka skedde på sandbackavägen inatt med 2 omkomna. hemskt.

yeeee

ödets nyck alltså. hittade en perfekt detalj till min maskeradkostym på myrorna, och trots risken att jag inte kommer vara ensam om utklädnaden så måste jag bara!! endast detaljer som fattas nu. KUNG

stand next to the sarg

det är kul att spela innebandy med basketspelare. och försöka förklara saker på engelska. men roligast är när tony försöker förklara innebandy på engelska. drag-shot. typ "transvestit-skott". HE. kul att skrika lite på amy iallafall, jag menar hon har ju sett en del innebandy i sina dagar, då ska man kunna prestera lite också faktiskt! ;)

oströn

två favoritbilder från i lördags





katarina elisabeth bjuhr och ostronbilden. den är redan klassisk, eller hur folki! hatten är förresten unnes fyllehatt, den råkade åka på en stund..

idag ska jag göra lite ärenden: maskeradkläder till lördagen, plåster till fötterna, hårnålar, hårfärg(jag såg att jag hade fått RÖTT hår nu, baah) och ikväll ska jag se pitt-city. heh.

OCH på svar till frågorna till förra blogginlägget angående mitt höga hopp så kan jag konstatera att katta hade en bra punkt där: vann nämligen et tprestigefyllt dm-brons i längdhopp i 6an på 3.98, dessutom sitter spänsten kvar rätt fint fortfarande. nu när helena marklund inte är kvar i innebandylaget så är jag ohotad på spänst-testerna. hoppas att bli utmanad på dom framöver i höst tjejer ;)

buuh

nu är aygon borta. snyft.. men på fredag så står det en ny toyota på min parkering. en fin bil!

på lördag blir det muntrare. maskeraden blir av, grymt! ska bara komma på vad jag ska vara.....


måndag. survädert

ojjjjj så trött jag är sen i lördags. somnade egemtligen halv 9 igår kväll men mattias väckte mig. doh.

grym kväll hursomhaver. riktigt ordentligt med folk på corona, jag menar finns det en sportkeps att det har varit sådär mycket folk där nån gång förut? knappast!

blev käk och idol igår med katta, och idag dyker damen upp igen. ska fota aygon lite, det är ju nämligen sista dagen jag har dalenbilen. många mentala tårar kommer rinna inombords!! men på onsdag förhoppningsvis anländer en toyota corolla -96 som i praktiken blir min nya riddare. så jag kommer fortsätta rulla fram (he he).

nu ska jag hänga tvätt, "stal" en tvättid av en granne(mendet är väl inte så att om man bokat tvätt 1 så får man inte använda tvätt 2 också på köpet? tycker då inte jag, 3 maskiner borde ju räcka åt en person, jag borde få dom andra två..)
hoppas jag inte får skäll!

the party don't start til i walk in

dags att åka på iksumatchen, gulliga renström hämtar upp mig strax! sen hem, dusch, fix, och käk hos unne. naglarna ska lackas och sen är vi REDO!

kesha - tik tok




samma tagg som hilma ikväll! haho!

second skin

phjuu. frisk, som tur är. första gången jag haft en 2,5-dagars sjuka. kommer nog aldrig hända igen heller.

idag har jag stanat lite, imorgon ska jag inviga dagens inköp. blir hett! nu ska jag snart äta en bit mat och sedan åker vi iväg med bussen till övik ikväll för match. mycket viktig match där seger innebär att vi ligger kvar på slutspelsplats. skulle ju vara GRYMT! så nu är det dags att packa! TJAO!


lungen de beda

sköönt, ingen febernedsättande medicin idag och det mesta jag varit upp på är 37,8, alltså det jag hade igår när jag hade tagit medicin.. GRYMMA framsteg! det finns hopp för de kommande dagarna ändå. ska ändå parkera i sängen imorgon för att vara safe på att jag ska kunna ränna runt en smula i helgen. vill ju kunna iallafall promenera utan att må baja!

på lördag ska jag en sväng förbi monki för att träffa hampan en snabbis, blev bjuden på nellys shoeparty på invito nästa helg av henne TYVÄRR samtidigt som det är maskerad på fabriken.. ÅNGEST. vet inte vad jag ska gå på än! jobbigt. men på lördag blir det förhoppningsvis party med damerna i laget så det är prio ett först och främst. eller det är ju matchen på fredag egentligen! viktig viktig.

TRUE BLOOD IKVÄLL. och greys. och fråga olle!!!! som mamma utbrast! he he.

tjena

ännu en sjukdag. tog en ipren igår då jag var uppe i 38,5 grader där på kvällskvisten. tror den verkar fortfarande för mår oförskämt bra. ska nog hoppa till sängs nu så jag inte anstränger mig för mycket.

jaha, inte speciellt mycket att berätta mer. när jag fått ner febern insåg jag hur hungrig jag var(och även efter att jag såg en kalles kaviar-reklam) så igår strax efter 00.00 gick jag upp och tog en macka och ett stooort glas oboy. och en bit ost. mums.

ikväll är det true blood. dagens höjdpunkt. yaaaay.

 


ovanligt

jaha. då ligger man nerbäddad i sjuksängen igen. 38 grader feber, ont i halsen och grymt trött kropp. inge kul. viktig helg med många saker jag inte vill missa nu ju!! men iallafall, var alldeles nyss på vårdis och där fick jag veta att det inte var någon infektion eller influensa, så det är vanliga "smittfebran" jag fått alltså, inget speciellt. bara att ligga i sängen och kurera alltså. så nu ska jag ta lite glass och parkera i sängen, dygnetrunt-parkering där kan jag säga! hejhej till alla godingar i laget också, ska försööööka bli frisk till fredag!


WOOOOW en PÖKklocka

älskar reklamen på tv, tror det är amf, då man får se ronny och ragge i en kiosk och jucka till en "pökklocka". såg ofta det programmet när jag var liten. så KLOCKRENT.

känner mig lite trött idag, men har nu klarat av mer än ett dygn utan nässpray!! det var alltså mer än 60 dagar sen jag började med den, är dags att sluta nu..

nu vill jag åka till gammlia och se matchi!

bevis

jo vad sa vi igen om det där att vara ko-bent... titta till höger!


gööött

sjuuuuukt bra brunch idag. tre omgångar god mat - en blandning av frukost, lunch och fika. UNDERBART. priset var enda minuset, 145 spänn. fast absolut värt. bra sällskap också, katta och hilma! såg lite innebandy och basket sen med tjejerna och sen även unne! comets förlorade tyvärr, man måste ju göra poäng för att vinna..

nu sitter jag hos unne med hilma och ser tjenare kungen, det blir dagsfärsk nystyckad stek som ska grillas! pommes till, mums. och bea, fast det är för onyttigt för hilma.. så jag och unne får bara mera att dela på ;)

GOTT


choo shoes

kikat lite på h&ms reklamfilm för jimmy choo-kollektionen. drömmer om blåa naglar och skinnbyxor..




blä

ojjjj. trötta ben idag. helt underbart med vila. katta, tror vi kan glömma gym idag :) vilka fiolsträngar till baksida lår man har idag. känns som att ett lite för långt promenadsteg idag skulle kunna orsaka en sträckning eller liknande. så nerkörd känner man sig alltså.

jaha. dega hemma idag igen. finns inte speciellt mycket att göra förutom att hålla sjukpappa sällskap. han verkar då tycka det är såå roligt, fast själv har man ju varit hemma senaste 2 månaderna så det är inte riktigt lika kul då.. kul med lite aktiviteter i helgen iallafall.

ikväll ska det dineras i ivarssons hus, syster kommer hit och jag tror jag ska åka förbi henne och leka med missarna sen om jag inte har bättre för mig ikväll. idol kanske?

SÅ tråkigt regnväder idag. "mohr sun, please?" HE HE HE ;)

slappt

oj det har varit dåligt med uppdatering nu.. men kan säga att jag mest äter tränar och sover nu.. orkar inte med speciellt mycket andra saker. jo, kanske att köra bil, haha.. igår låg jag i sängen halva dagen!! sov till halv 9, sov igen mellan halv 11-halv 12, låg och vilade mellan 15.30-16.45.. ruskigt slitet.

idag träffade jag johanna på stan en stund. köpte varsitt par nya leggings till mig och mamma, mina börjar bli lite slitna efter 2,5 år.... och även en svart tunika. behövs nu när kroppen är sliten! jeans finns inte ens på kartan...



ikväll har vi sista fysträningen för veckan, tack gud.. sen på lördag ska jag, hilma och katta på brunch :) sen efter unne har varit och styckat djur(knäppt) så ansluter hon. blir innebandy på dagen och mys hos unni på kvällen. grym lördag. att förtära rusdrycker vår lediga helg finns inte i denna värld med tanke på hur kroppen känns just nu. så det blir nog förtäring av gofika istället kan jag tänka mig. sedan innebandy på söndag, umeå city-aik! tackarr!



mammas älsklingspojke kommer till gammliahallen igen!


läbbigt

idag när jag gick upp var det 2 minusgrsder, med andra ord för tidigt. träffade en lärare på universitetet angående utbildningen jag vill gå och fick lite råd. så nu ska jag helt enkelt söka en ny kurs i vår, 19 veckor lång30 hp. 16 olika böcker ska man ha till, dyyyrt. och LÄSKIGT. men. måste våga. brukar alltid bli så bra till slut trots att jag trott att jag ska smälta ihop till en lite klump av rädslan!

gymmat med unni imorse, så nu ska jag sova och äta.

tretton

hoho. idag tänkte jag göra katta en tjänst så jag skjutsade henne till sjukan för att lämna bilnycklarna till sin mamma, istället för att stackars katta skulle behövt cykla dit. så en tur med bilen blev det. och med tanke på rörelsemönstret man har under högsäsong för innebandy så blir man snabbt hungrig, så en lunch på café göteborg blev det också såklart. kan säga att jag hade ett hallelujah-moment när vi satt på de mjuka fåtöljerna, mätta och med en kaffekopp i handen.

...skickade ett mail till en gammal kompis från mina tidiga tonår. han hamnade lite snett för ett par år sedan och har haft det väldigt körigt sedan dess. har inte pratats på flera år, men läste om honom nyligt och i fredags skickade jag ett mail till honom. fick svar idag, och av bara det här mailet jag fick av honom känner jag helt nya vibbar. att lyckas ta sig från botten och upp till toppen som han gjort, jag blev så jäkla rörd när jag hörde hur bra det gått för honom. han har verkligen förändrats och blivit en ny människa. man återfår verkligen tron på mänskligheten när man får höra historier som denna. ingen människa är ond i grunden, vissa har bara halkat lite snett och behöver en knuff i rätt riktning.



...sommaren mellan sjätte och sjunde klass. man har inte alltid varit 19 stora år..


viktigt

sex poäng. sug på den. hur underbart?

idag kunde jag int sova speciellt länge eftersom mina höfter och min rygg värkte rätt bra. hur i helvete ska jag orka med dessa två kommande veckor med en massa fys utan att få vila en kväll efter två matcher? får se hur länge man håller. tur man inte jobbar, hade aldrig orkat vara såhär sliten i kroppen och stå upp i 9 timmar varje dag.. stackars dom som gör det.



idag ska jag storhandla, skjutsa katta till sjukhuset och fara en sväng på strömpilen. sen sängläge.. imorgon kl 9 ska jag upp och träffa en studievägledare på hum på universitetet och få veta lite mer om utbildningarna jag funderat på. kanoon!


hoho

idag känns det att man har spelat match, om man säger så. man gav och tog lite kroppskontakt, känns ju lite mört såhär dagen efter. lite ont i tummen, lite ont i stortån, lite blåmärken och ryggvärk. sköönt. kan nog köra lika hårt på matchen idag men träningen på måndag vet jag inte m jag har så mycket till övers för.. då lär man vara stekt i en vecka framåt.



IALLAFALL skönt med tre poäng så att säga. bara skönt. inte riktigt så att vi spelade oss till dom poängen. men vikitgt ändå. idag tror jag verkligen att vi kan plocka poäng av pixbo. trots att dom förlorade igår mot övik och lär vara mäkta taggade så tror jag inte att det kommer räcka till med tanke på hur deras resultat sett ut i år. vi ska då fan sälja oss dyrt idag!

TAGG

bu

hur kan nåt bara försvinna upp i rök? VART ÄR DU ACETON!!!!!

16,00 gammlia

match idag, äntligen! ska koka mig en gröttallrik, måla om en nagel och sedan bara vänta ut tiden. dra ner på hallen lite tidigare och linda om en klubba, fick ju min avslagen i veckan.. DOH. har ju hemskt svårt att byta klubba bara sådär, jag jobbar mer att jag först byter blad, sen byter linda, sen flytter jag över det gamla bladet på en ny klubba, osv.. dock inte lika mycket materiallirare som såsen.. he. grymt som fasiken med match iallafall. riktigt kul.



igår gjordes det hemmalagad pizza hos unne med hilma och kat. riktigt gott, inte för knäckiga kanter som jag var rädd att det skulle bli.. hehe.. och lite kaka och idol/innebandy på det. hoppas att unni kunde sova, det härjade ju en liten turk ute i trapphuset som gick runt och busringde. läbbigt.

gynning

syns det att jag har en inspirationskälla? långt mörkbrunt hår, svart kavaj+svartabyxor+vit tröja, skyhöga pumps, röda naglar, konjaksfärgade väskor(äger bara 3 st..) jag älskar gynning!




antenn?!

jag hade rätt när jag trodde att min första biltvätt skulle bli en nära döden upplevelse. tur att jag tvingat med mig katta. trodde där för en sekund att både vi och bilen skulle stryka med när vi i våran sämsta stund satt och skrek och höll för öronen, men allt gick väl.

spenderade som sagt förmiddagen med katta, gym och lunch+fika. riktigt bra. shoppade ett rött nagellack också, riktigt fint! så kan jag varva lite med mitt svarta. är ju mest svartklädd också, hur nu det går till.

ikväll: laga lite dinner, tämja de bruna lockarna och sedan åka i den nytvättade aygon till gammlia för att se gubbarna spela match mot storvreta. grymt bra match som alltid.

den 24e vankas det lagfest och vem är gästDJ på allstar då? ingen annan än peter siepen, vilken kung!




bra lillördag

min lilla present gillades tydligen, så nu hänger en välutrustad och välsvarvad hunk på en bild på omklädningsrumsdörren! finemang!

idag blev det en tur till stan, drack latte med hampi och shoppade ett par skor på rea, och mamma fick dåndimpen och sa att jag hade utvecklat ett beroende innan jag visade att det var inte var ett par högklackade, utan ett par låga konjaksfärgade mc-boots(ungefär i stil med de nedan) väl värda de 149 kronorna. sökte en leomönstrad sjal på h&m men den var slut i HELA UMEÅ. kul..


nyss noppat mammas ögonbryn. finfina.

ikväll träning och sedan dejt med syster. funderar på att skippa en fika ute för att istället fara hem till henne och mysa med kissarna och ta en kopp te istället! vad sägs em?


inte chili, men ganska lik :)

imorgon: middag med mormor och morfar, biltvätt med kat, herrmatch! kuung!

om jag kunde drömma

drog på mig vinterjackan idag, lite burrigt ute nu. mössa på!

fick med mig sofi mode och en av twilightböckerna med hem.. tror mattias kommer bli glad.. INT!

har också bakat chokladbollar. gott som attan och lite disk! hehe. nu ska jag käka lite wok och byta om innan träningen, hittade även en fin sak i tidningen jag läste, en liten överraskning till damerna i omklädningsrummet.. tror även UK och gänget kan gilla det, gubbarna verkar ju ha en passion för chickflicks och andra tjejgrejer! henkes favoritfilm är ju nämligen sex and the city..


trening

sitter i skrivande stund och snackar med katta i telefon. kollar på målen mot rönnby på youtube och analyserar lite. ganska kul att se! här är länken: http://ibkdalen.se/module.asp?mod=basepronewsplus.newsplus&ARG=SHOWNEWS&npiID=8669&npID=29

idag har jag en grej planerat förutom träningen: köpa en bok på obs! roligt.. ikväll efter träningen är det försäkringsmöte.. KUL. känns som att träningen är dagens höjdpunkt - soklart.

fredagsmiddag



jag och hilma, som ser ut som en gammal gubbe på promenad :)

driv driv DRIV

johuvvaja. vaknade upp imorse(12.45) av tandvärk och att telefonen ringde från jobbet. inte speciellt festligt alltså. blir iallafall jobb 16-20 ikväll, det krisade och dom behövde nån som stängde. fick styra arbetstiderna lite själv så tänkte att 4 timmar är rätt passande, inte för kort och inte så lång tid att man behöver nån jäkla rast. perfekt alltså.

jaha, helgen då? är riktigt nöjd över resultatet på pappret, riktigt bra match av laget mot rönnby där bara ett par få situationer avgör så de kan vinna emot oss. men jävligt bra boost för oss att vi matchar en av guldfavoriterna, med lite disciplin kan vi slå vem som helst. karlstadmatchen däremot startade inte lika bra, tog själv totalt ca 3 löpsteg under de första 2 perioderna. sen går vi ner på folk i tredje och då trampar alla igång. kändes riktigt bra den perioden både allmänt och själv. tre grymt viktiga poäng, skönt att få stänka dit ett par extra och både slå spiken i kistan och utöka målproduktionen - en faktor som kan vara avgörande inför sista omgångarna i vår.

som vanligt en jävla trevlig resa med detta lag, som unne sa igår på tönnebro "man kan verkligen ta på stämningen här". har inga invändningar eller något behov att påpeka att vi är världens bästa lag, det kan verkligen bara upplevas. är så tacksam att jag får vara omkring dessa människor.



nu ska jag se lite daytime-TV och borsta tänderna, på återseende!

fredagsmys

åh så trött.. kunde inte somna om när mattias gick upp vid 8. så har satt igång en massa maskiner tvätt.. målat lite naglar.. ska klippa ut ett par skumgummibitar till min jäkla häl till i helgen och packa väskan såklart. sen håller jag tummarna för att min viennaoverall hinner tryckas färdigt till idag, börjar bli lite less på mina gamla slitna och platta urtvättade overaller nu. dom har åkt mååånga hundra mil buss :)

ikväll ska jag och kat handla lite mat, och bjuda på middag på hilmas residens. myycket trevligt. sen drar vi iväg på sandåkern-övik ikväll, lagom kvällsaktivitet när man ska upp 05.00 imorgon! huvva..

hittade en fin bild på mig från balen som jag aldrig sett, glad var jag!


chycklin

hoppas att katta nappar på min matidé till imorgon.. kycklingburgare med friscobröd och sweet chili-sås.. riktigt gött! toppa det, katta! ikväll kommer matthew hit innan träningen på middag, det blir att laga köttbullar och makaroner. tog en prommis med jossan till donken där det blev lite kaffe och glass. mums.

jag och jg är tända i botkyrka:


uni

i tisdagskväll hjälpte syster mig förresten med att söka till universitetet! så om allt går som det ska så börjar jag en 7,5-poängskurs v.12 som heter strategisk kommunikation vilket jag kommer kunna ha tillgodo i utbildningen jag vill gå till hösten! hur bra som helst :) pirri!


hektisk tisdag

igår var det mycket. fotvård kl 9, gym med katta och c:o vid halv 11, lunch med hamner halv 1, fördelsedagsmiddag hos mormor & morfar halv 3, träning 18.30, match city-iksu u kl 8. phjuu!

kan säga att jag for hemifrån kvart i 9 och kom hem kl 22. men jäkla kul dag! plus att fotvården gjorde susen, nu har jag numera ingen tagg som sticker in i tån och skaver på tåleden. eller, den är lite mindre iallafall. alla borde gå på fotvård!

idag är en "mellandag", kommer nog vara hemma mest hela dagen fram till träningen 19. vad göra en tråkigt ledig dag då? diska, dammtorka rummet, sortera tvätt, måla naglarna, lösa kordord.. pensionärslivet lockar mig inte speciellt mycket..


imorgon blir desto roligare! tvätt på förmiddagen infölr bortahelgen rönnby/karlstad och sedan hemlagad middag med kat! sedan är det ju innebandyfredag vilket innebär att vi åker och kollar på en innebandymatch som spelas! bra uppladdning inför helgen, då ska vi plocka minst 3 poäng!!


räknar såklart med att jennifer tar med sig sin slitz-samling i bussen!


RSS 2.0