shoe love


There is a tomorrow!!

vinst idag. vilken känsla. man behöver bli påmind om varför man spelar innebandy på den här nivån ibland. att det är värt allt jobb, all smärta, alla tårar. och det är det. fan vad bra tjejer!!!!!!

jag är trött. men glad. johanna är här och vi ser mello ikväll med kladdkaka. sen komer mattias hem typ tre inatt, inte lika kul men ändå mindre tråkigt att han är hemma igen.

match mot rönnby imorgon 14.00. och efter idag kan vi bara säga THERE IS A TOMORROW!

cravings?

jag är ingen som gnyr om hur sexiga orlando bloom och brad pitt är, eller blir kär i någon karaktär i en film(typ twilight), och använder ytterst sällan uttrycket ögongodis över karlar. men när jag såg den här mannen på bild så sög det till i min mage. är han inte det vackraste ni sett? jag vill bara titta på honom. bara titta...


låt oss dansa

har startat upp fredagsmys med mama och papa med en semla för att aktivera efterrättsmagen. nu blir det en BJ som jag körde ända ner till stan för att köpa :) helas tipsade om smaken half baked. hoppas den är god nu nina ;)



Ja, jag har väl också köpt jeansleggings

idag öppnade jag på jobbet. fick som jag nämnde stå i frysen och lasta kartonger i 2,5 timme. fast det gick rätbra, skönt att inte behöva ha tidspress på sig varje minut man jobbar. fast revbenet mådde ju kanoners av typ 10 kilos köttkartonger.

åkte ner på stan med linn sen. jäklarns vad det blev shopping! eller, jag shoppade mycket medan linn var jättesnäll och följde med överallt dit jag ville. jag försökte verkligen få linn att föreslå vart hon ville gå, men en utsvulten shoppingsjäl som inte fått shoppa på nästan 2 månader är en svår vilja att kväva. det slutade oftast som oftast med att linn fick haka på mig. men det var guld värt och härmed erbjuder jag mig att följa med henne då hon behöver råd och då jag inte har sug att köpa något! tack för ditt tålamod med mig, linn :)

tillbaka till prylarna. jag är myycket nöjd. en svartvit-randig slapp tischa från gina(vill ha i rött), ett par helsvarta jeansleggings från gina som fick mig att bli snurrig, så bra var dom! en hårfärg och ett bh-byte, och ett par fantastiska tan-färgade skoletter från skopunkten. det är lite fegklack på dom, typ 6 cm, men jag älskar färgen och övriga detaljer på modellen så jag tänkte att jag kan ha dom som komplement till mina svarta killer-klackar på 11 centimetros om jag känner för att ha lite bekvämare skor på dansgolvet nån kväll. eller varför inte i vår till tajta jeans och en vit överdel! love love love.

ska fota lite när mina röda svullna fötter inte ser så groteska ut i skorna. en lång dags jobb på stan kräver sin vila för fossingarna!


shop

mormor är snäll. hon hade en massa rabatt på kappahl så det blev ett par små ting:
bh, trosor, handväska, strumpor

fast det blev fel storlek på ett par trosor så jag tror det är någon som får en present ikväll.hihi.



nu tvätt. blää



jag och hamner gick ut och hängde tvätt samtidigt. jag var klar på 10 minuter. hon har varit borta från msn i 45 minuter. haha, jag är snabbast!

torsdag fredag

lägesrapport:

idag är jag ledig. mormor och morfar kommer när som helst. ikväll är det träning. har vi en tränare? min visdomstand gör ont. på utsidan munnen nu också.

ja. vad ska man ta sig till. det är bara att hoppas på bättre tider. imorgon ska jag jobba 9-13 och lära mig varumottagning så jag slipper öppna kök(yes) och istället ska jag släpa på fett tunga lastpallar med tunga kartonger, och sedan när jag släpat in dom ska jag stå i en frys i en halvtimme och dö av köld medans jag lastar in alla sjukt tunga kartonger. fast hellre det än att öppna kök HEHE.

efter jobbet blir det roligare, då ska jag gå på stan med linn. kanske en bit lunch, lite shopping. och linn, du ska få äta semla. det är roligt att vara med linn.

bra gjort

är det officiellt nu att ibk dalen  gör allt för att sabotera för damlaget? beslutet som togs i december om örjan kändes en smula osmidigt och klantigt, men det gick ändå att köpa läget efter ett tag. NU undrar jag... hur kan föreningen fråga laget och spellarrådet om råd angående en otroligt viktig fråga inför de sista två matcherna och sedan bara trampa på våra åsikter? HUR? ingen vet. det råder kaos just nu. och om vi har otur så står vi utan tränare i helgen också. tack för hjälpen.

Det finns alltid kärlek att hämta hos Linnea Ivarsson

Ersboda SK 06/07




IBK Dalen 08/09


frågor

varför duschar jag inte. varför har jag inte ätit middag. varför skjuter jag upp att äta semla. varför riskerar jag att missa den rätte för rosing. jag vet inte.

att gymma är inte alltid en fantastiskt upplevelse, men att komma ner till tre leende tjejer och bli kramad är ganska mycket guld värt en tisdagskväll. unne anna och cissi. underskattade människor.



 var det mellan rosing och heath ledger det stod när det var sista audition till rollen som jokern i batman?



hello, lover

sen jag såg dom här tightsen har jag inte kunnat sitta still och börjat andats fortare. jag måste ha dom. om inte nina hinner före det vill säga! hihi

falun karlstad

     

sen åt vi ju på samma ställe som kallur-brudarna och försökte ta bilder på dom. såhär mycket fick jag med.








smittfebran

idag sov jag till ett. så jäkla skönt. tror jag är människa igen på sömnfronten nu. mattias mådde nog inte lika bra igår, han hade lite feber och frossa och imorse när han vaknade kändes det som att sängen var nerkissad, fast det var bara han som hade svettats ut febern. kudden var blötast.

idag tänkte jag vara lite produktiv eftersom jag är ledig, men har bara hunnit med att diska och städat lite på mitt rum hittills. fastnade framför oprah där marion jones talade ut om dopingen. jag ska iallafall hinna skotta också. men jag har ju hela kvällen på mig eftersom det inte är någon innebandy ikväll. guld värt.

Till såsen

vet att du eller sofia brukar läsa min blogg och eftersom du la på när jag försökte ringa dig ikväll så tänker jag bara dra det kort och koncist: kom tillbaka!!! du behövs så jävla mycket i helgen. och vad ska jag göra utan dig på min högersida?

kom just ...

kom just hem från träningen... 12 timmar senare efter vi kom hem. blev som tur var bara lite fossi i en halvtimma ungefär, sen stannade ett par stycken kvar och körde jonka. eller bollade som vi säger i umeå. efter en skön dusch så hade massagegrabbarna kommit så fick en kort sväng på ryggen. välbehövt efter två helger i en buss. dessutom kom det förbi ett par red bull-tjejer sådär bra tajmat under massagen. dom bara dyker upp hips vips lite överallt ibland!

imorse när vi kom hem vid 6 så hade jag en av dom bättre återföreningarna med mattias. så himla glad jag var. somnade nån gång under en kram vid halv 8 och vaknade... - en kvart innan jag började jobba kl 11. var på tråggränd, utan cykel och mobilbatteriet hade dött under morgonen. jag slängde på mig kläderna och löpte hela vägen till jobbet. jag var så svettig och kissnödig när jag kom fram. tur att jag har sjukt snälla och slappa arbetskompisar. och mirja och jag bytte pass så hon jobbar öppningen imorgon istället för mig. jag är rädd för att jag aldrig kommer vakna upp när jag väl somnar nu. gaanska stirrig.

kl 22 blir det sanningen bakom size zero på tv3. sen vid 23 kommer en svettig karl innanför dörren. jag längtar.

Uteblivna poäng

vad är det som känns så jävla fantastiskt med att bete sig som en idiot och förstöra för andra människor? jag förstår inte riktigt tjusningen. om någon vet så hör av dig. min enda teori är att man är så missnöjd med sig själv eller sitt liv att det helt enkelt bara känns bättre om man gör så att andra också ska må skit. tyvärr, det funkade inte den här gången iallafall.



plockade tyvärr bara hem en pinne i helgen. falunmatchen har jag faktiskt glömt i stort sett, men karlstadmatchen... i princip inte ett enda fel, vi spelar efter vår gameplan och har karlstad i gungning hela matchen. tyvärr har deras målvakt sin bästa dag i sin karriär förmodligen och vi får knappt hål på henne. två mål på våra 40 skott, och dessutom hade karlstad hälften så många skott... vad hände? jävligt surt. ser ut som att dalen inte tar sig till slutspel för första gången på ett par år. kanske är det dags att börja fundera på saker och ting.

på alla möjligt sätt som finns så vill jag glömma den här helgen. det enda som lämnat spår är att jag har ont i ett revben, annars finns det inget annat jag tagit med vidare. så hejdå.

karl

klockan ær strax efter sju och vi har ætit frukost på hotell clarion i karlstad. och tydligen ær det norska bokstæver på datorn... haha.

blev førlust igår, spelade inte så mycket pga førkylningen i veckan, har inte trænat en enda gång så det ær inte mer æn rætt. tråkigt att vi inte kunde gøra ngt åt faluns anfallare, trots att vi ser var problemen ligger. blir det førlust idag ær vi nog 99 % sækra att inte gå till slutspel... tyværr. matchen går 13.30 så det kænns rætt bra att man kanske kommer hem i tid.. dvs 03.00-04.00 inatt... skit.

vet inte varfør jag står vid hotelldatorn nu nær jag kan sova istællet. viktig match idag, håll tummen.


falun/charlestown 20-22/2

om 35 minuter rullar bussen. jag är trött men insåg att jag får sova min eftermiddagslur i en buss idag istället för i sängen så jag längtar nästan lite. om inte hamner kommer garva så trumhinnan spricker! puss.

nu ska jag packa det sista och sedan köra ner till gammlia. gud hör bön: låt det inte vara så mycket trafik. jag kommer antingen krocka eller komma sent. så. tack för det.

håll tummarna för oss nu i helgen. annars blir det bara två matcher till den här säsongen...

Halv åtta

såg nyss halv åtta hos mig med mamma. för er som har sett det kan jag bara säga: christopher. vilken efterbliven men fantastisk köttälskande människa. älskade hans reaktion när han fick veta att den tyska törmuttan och vegetarianen rosemarie kom på sista plats - jubel och applåder från honom. haha. vilken kille. jag och mamma delade på tre cashew-semlor som jag själv gjorde nu ikväll!

meddelande till alla dalentjejer:

mamma har lovat hela laget cashewnötssemlor om vi tar oss till slutspel! där har vi en bra morot inför kommande games :) visualisera semlan framför er.... mmm...



värda besväret!

craving

blev galet sugen på brännboll. olle, dennis, jorik, kenny och resten av grabbarna i lilla + stödgruppen, plus okänd brud, tagga?! jag ska lära mig slå i år, jag har lovat olle. bara 3 månader kvar nu!!

 


helg?

känns det inte som att det var nyss man packade ur väskan? i tisdags plockade jag ur trunken jag hade med i helgen, och nu, två dagar senare ska den packas igen.. det glamourösa livet som en elitseriespelare i daminnebandyn. inte så fabulöst.



kring 15 imorgon går bussen. två nya matcher, viktigare än någonsin.

ska sova en halvtimme, se top model reprisen för fjärde gången och ta in tvätten. inte direkt blondinbella... blondella.. whatever.

/ janne josefsson

Innebandyfeber

Kollade runt lite på innebandy.se och upptäckte hur misstajmade matcher jag och mattias har de kommande helgerna. 2 bortamatcher i helgen för mig, hemmamatch på lördag för honom. nästa helg har vi 2 hemmamatcher och de har bortamatch - i uppsala... fantastiskt. men till min stora glädje så är det fullspäckat med innebandy  framöver. ungefär såhär ser det ut i de två kommande helgerna:

v.8:

umeå city - balrog
ersboda sk dam - boden
ersboda sk herr - sundsvall

pixbo - ibkdalen herr
falun - ibk dalen dam
karlstad - ibk dalen dam
 

v.9:

ibk dalen dam - huddinge
ibk dalen dam - rönnby
umeå city - helsingborg
ibk dalen herr - järfälla

sirus - ersboda sk herr
fränsta - ersboda sk dam

sen är det säkert fler intressant matcher i respektive serier men mer än såhär hinner man inte. och till synes så är vi borta när båda esk-lagen spelar, eller tvärtom. tur det finns datorer(helas) så man kan ha koll! mycket tajta matcher framöver som kommer att avgöra!

skulle vara kul om det kunde bli 4 lag i umeå som spelade slutspel.. dalenherrarna och iksu är ju solklara sedan länge, sen med lite tur så kan vi kämpa oss till en plats med. årets nykomlingar från stan i superligan, city, ser ut att kunna haffa en plats också, så sjukt kul det skulle vara. fast jag har en fråga bara. varför hyllas inte fson mer? 3 mål på 2 matcher efter steget upp från div1 mitt under säsongen. öppna ögonen nu, ni ska bara veta hur bra den här killen kan bli!



 underskattad.

okristligt

självklart måste ju skandaler och rubriker också existera i ett elitserielag. nakenchock:


sjukdag

idag: vaknat kl 11. sett tv. städat rummet. fått besök av josse och heggan. ätit lite kaka. ätit tv-middag med päronen. åt kakrester. suttit vid datorn.

ikväll: ömka mig självmed mattias. om han är vaken.

jag är alltså så trött att jag nästan inte orkar skriva hela meningar. men halsen är nästan helt bra nu. jäkligt skönt. tror att överkonsumtionen av esberitox har påskyndat förkylningsproceduren. hoppas jag inte måste vara sjuk i typ 2 veckor nu utan bara ett par dagar. hoppas på att kunna åka med i helgen iallafall som avlastning för tjejerna. vi är minimalt med spelare just nu, knappt tre femmor. alla behövs nu.

resten av alla tjejer som är lite sjuka och inte är så mesiga som jag, utan biter ihop - bra jobb, kämpa på!! det är bara ett par matcher kvar nu, vi får kriga tillsammans när det blir matchdags.

over and out nu. parkerar i sängen.

fråga din pojkvän

Läste i en artikel att vissa modeskapare tyckte att heidi klum var för fet för att göra modevisningar. fråga resten av männen i världen vem dom helst skulle vilja kolla på under en modevisning....


bra fart

dagens träning varade i ungefär tio minuter för mig. när vi skulle jogga lite lätt i hallen så tänkte jag vara smart och ligga bredvid mirja som kanske inte är den snabbaste joggaren i laget. smart drag av mig, men sju minuters jogg i hennes tatk var väl det jag orkade med. blev hemskickad av örjan och nu snyter jag upp allt snorpapper i huset och suger på olika halstabletter. jäkligt skönt att det är ledigt från jobb + gym imorgon, hade varit svårt att orka med något av dem.

nu ska jag strax fara och hämta hedda och sedan bara ligga i sängen. mysmåndag.

bild

                 

Bortaturné: Engelholm/pixbo

helgen då. bussresan ner  i fredags började 07.00 och var avklarad kring 21 va? man glömmer som bort tiden när man åker bort... anlände på fina scandic i mölndal där vi nattade, sov med molle mackan och reno. vaknade på alla hjärtans dag, DOCK inte ensam. att ha en boy hemma är ju jättefint, men när man är typ 80 mil från honom så känns man likförbannat lika ensam ändå. tur vi har 18 kvinnor att ty oss till en sådan dag då man bara ser hjärtan överallt. och för dom utan karl så var vi ju ensamma tillsammans!

mötte pixbo under lördagen och förlorade med 4-3 trots att vi börjat få igång spelet. sur förlust eftersom pixbo ju inte längre är det lag de varit tidigare.. deras 4e plats speglar absolut inte deras spel. som helas sa.. statistik speglar inte allt. kan ju ta min +/- statistik.. tror jag ligger på -10 mål totalt denna säsong. man skulle kunna tro att man plockat upp en div3-spelare till ett elitlag. haha. fast riktigt så illa är det ju inte :)

åkte vidare mot ängelholm lördag kväll och landade på ett konferenshotell, erikslund, där MUF hade typ nån bankett. många fulla ungdomar. örjan hade fått nattbesök av en karl 2 gånger. han kanske också kände sig ensam på alla hjärtans dag... sov med molin som så vänligt av henne, som en alla hjärtans dag-gest, inbjöd mig till att sova med henne i den 140 cm breda sängen istället för min tältsäng/bäddsoffa som var format som ett S. och kurvan i S:et hade man upp i rumpan. tack molin, det var min bästa alla hjärtans dag-present :D

matchen mot engelholm innebar den första trepoängaren sedan iksu hemma. målen började komma och allt flöt på rätt bra. är rätt nöjd med min insats också, mer än vad jag kan säga om pixbo-matchen.. mkt skönt. har nästan glömt bort hur skönt det känns att vinna. det är absolut värt alla smällar och alla svettdroppar. tror frida var gladast av alla efteråt.

bussresan hem då. ja, en förkylning bröt ut för mig på lördagskvällen så hade stora problem med att kunna sova på hemvägen. tät i näsan, ingen nässpray, ont i halsen.. hade lite problem att sova. tur att det fanns några tappra själar från både herr och damlaget som orkade stanna upp en liten stund för ett par omgångar bingo och bokstavsleken. djur eller djurraser. det fick ett par timmar att flyga iväg. vid halv två skulle jag försöka sova då jag upptäcker att en av gummigrejerna på mina hörlurar på ipoden har försvunnit. jag var nära ett nervöst sammanbrott då. andades häftigt genom min ena näsborre eftersom den andra var igentäppt. efter att ha legat på 3 olika platser i bussen, +30 grader på vissa ställen och +10 grader på andra, klarade jag av att somna till lite då och då. mellan 05 och 06 spelade jag dock patiens på ipoden eftersom mobilbatterierna var slut. och jag klarade till slut resan hem. trodde den aldrig skulle ta slut. ÄNTLIGEN. bara att ladda om inför nästa helg - falun/karlstad borta.

ses ikväll kl 6 på hallen brudar. ny träningsvecka.

Hälsovårdsinspektion, semlor, löpning

oj nu har det varit mycket i veckan...

öppning två gånger, andra gången gick det lite sämre eftersom det var min första gång helt utan hjälp. dessutom fick vi besök av hälsovårdsinspektionen så jag var nära att få ett nervöst sammanbrott den morgonen.. fast jag överlevde även den dagen.

igår åkte jag linn och mattias(hoppas linn inte ser mig som en toffel för att jag släpade med mig hedda) och såg rig-sandåkern. rätt kul match. fast jag hade nästan roligast med linn under matchen, vi satt och flamsade mest hela tiden.. mattias tycker att jag är en tönt bland folk, jag känner det ;) innan matchen var jag dessutom hör och häpna, ute på en löpruna på en halvtimme. efter typ 5 månader av vinter har man äntligen lärt sig hur man ska klä sig i 15 minusgrader. jävligt skönt var det. svetten rann när jag kom hem så något rätt gjorde jag iallafall.

idag blev det jobb i tre timmar och sedan smaskade jag i mig en av mammas fantastiska cashewnötssemlor. pga min mandelallergi så har jag blivit lite utanför under alla semeldagar. jag har dock fått smaka på ett antal olika varianter av semlor under mina år:

- semla med hallonsylt och grädde
- semla med marsansås och grädde
- chokladsemla med chokladmassa
- semla med enbart grädde

... inga höjdare alltså. men denna semla gjord på cashewnötter och hembakta semelbullar är så storslagen att jag faktikskt skulle kunna offra kladdkaka för att få äta en sån. så bra är den. recept kommer på begäran!

träning ikväll, är taggad. sen bortahelg i gbg/ängelholm, tufft.


Wisdom tooth

öppnings idag på jobbet, det känns okristligt att gå upp kl 8.... latmask. gick rätt bra. fick  än en gång lära mig mer om att öppna köket som det heter, har blivit lämnad i sticket där ett par gånger... mina medarbetare har inbillat sig att jag kan sjukt mycket mer än vad jag gör! kom ner på jorden nu...

hann svänga förbi på gymmet med reno och såsen efter ett par nuggets på jobbet till lunch, körde lite tunga vikter och har just kommit hem nu. funderar på att ta och lägga mig en stund coh sova, sedan duscha och äta middag/fika nere på stan med hermana. behöver nåt smaskigt i munnen nu eftersom det smakar infektion av min visdomstand. något som avleder den ruttna odören. det blir kung.

imorgon ska jag också träffa linn på en kaffe och se rig - sandåkern. dessutom är vi träningslediga imorgon så ska försöka få ut hedd på en löprunda. det är tack vare dessa små trevligheter man orkar med vardagen. ser inte fram emot att kliva upp kl 8 för öppning imorgon igen ;) ojojoj, tuffa tider. man är ju bortskämd. tur man har visdomständer att klaga på.

nya konstellationer = bra träning

träningen ikväll gick bra. jävligt bra fart, och spelade med en helt ny femma vilket gick skitbra. vi passade varann som handen i handsken tycker jag och hoppas vi får köra så i helgen. såsen, i love you, men det kanske är dags för mig att iallafall testa stå på egna ben och börja spela lite innebandy själv utan dig som stöttepelare :) vem vet, kanske det bara krävdes en träning eller två för att både jag och hamner ska börja bli mer självständiga på planen.

iallafall så vill jag credda hela femman. så jävla lätta att spela med och alla ville vinna och kriga. hamner var farlig i sarghörnen och till och med dallas röt till ;) "ge bort bollen då moa för faan!" bra tändning! såhär såg dagens drömfemma ut:

Ivar - Hamner

Dallas

Rebban - Helas


hoppas på samma krig på planen i helgen som idag!

Suddiga mobilbilder

             

weekend

lördagen då. fantastiskt bra kvällen rätt igenom. började halv 6 med pizzamiddag och en rosa pantern hos frida. redan vid kl 6 kom ett par av gubbarna dit. kan lova att ejje var fullast i umeå. han hade det trevligt iallafall.
det skålades och åts jelly, och jag skulle gissa på att det var runt 30 personer inne i deras lägenhet. jävligt bra tryck! sen blev det hämtning av fader och ner till rex vid 10, vi ville ju såklart inte köa ute i istiden så vi körde lite safe och tog oss en drink där inne och softade tills folk började droppa in.
helt sjukt så roligt folk det var dessutom, alla närmaste var där inne, så jag hängde mycket med heggan, josse, linn, joja och terese. och mattias också. vid 1 var vi väl rätt klara för kvällen så det blev en burgare och hemfärd sedan. somnade strax efter 2 och vid 7 vaknade jag och mattias igen och började skrika och tjoa. kan säga att vi inte hade hunnit bli bakis där ens, så vi somnade om igen till 12. jobbigare var det då.
bästa utgången på länge iallafall som joja sa. kung. nu har man nåt att luta sig tillbaka på när det blir långkörningar helgerna framöver - göteborg, ängelholm, falun, karlstad.. så kan man drömma sig bort i bussen. tack!

       
   


bandy bandy

jag har alltid bläddrat förbi tabellsidorna i tidningen, men idag tog jag modet till mig och kikade. jag fick faktiskt lite högre puls. hursomhaver så såg jag till min stora glädje att kais - endre slutade 2-3 efter sudden. detta innebär att mora som ligger placeringen under oss inte knappar in något, och endre som ligger 2 placeringar över oss bara fick med sig 2 poäng. det är så tajt nu att vi nästan skulle kunna ta en 6:e placering om vi får hem tre poäng i helgen. vågar inte ens drömma hur tabellen skulle se ut om vi fick med oss 6 poäng...


hur kan man döpa sitt barn till torbjörn om man heter björnström i efternamn? torbjörn björnström... inte schyst.

spya

jag är så knäckt nu så jag orkar inte skriva. första trettio på träningen trodde jag att jag skulle spy men det gick till slut ändå. mamma stekte lite oxfilé som sen middag sen till mig, hur gott som helst. tack mamma. nu ska jag sova och imorgon på min lediga dag sova ut och greja lite.

såg förresten på jobbschemat att den 16 februari när vi kommer hem kring lunchtid från bortaturnén i göteborg/ängelholm så ska jag tydligen jobba 11-14. vi ser välll..

tack för igår! 

estetisk fotograf: martin rudeström

damer, damer, damer!

lite mer om kvällen kommer ikväll. när jag vaknade imorse så var första intrycket "jävlar, jag gjorde bort mig igår". efter vidare eftertanke kom jag på hur jävla trevligt det var skammen borstades bort fort. man får ta lite lätt på saker och ting, jag hade roligt så det var det viktigaste. det enda jag kokar på är hur en människa jag inte pratat med på flera år dömer ut mig direkt och börjar ifrågasätta mig. känner vi varandra? nej jag trodde väl inte det. så knip igen din dumma käft.

however, bilder och beskrivning kommer ikväll efter TRÄNING. hadelluja.


fre-lör

idag har jag flängt runt med mormor och morfar och försökt vinna en halv bil på volvo. vi vann ingen idag, men mormor vann en igår. kung.

sov ett par timmar i eftermiddag, och nu ska jag ta en dusch och sedan åka iväg och fika med mattias. fast ska nog hålla pappa sällskap först.

imorgon blir det förkrök hos frida och hjort. om päronen åker iväg så kör jag en liten vinbjudning här också innan med johanna josse och heggan på ett glas. det blev ju inget med ersi gänget så vi kanske hinner ses en stund iallafall. imorgon kommer nog bli bra. också träffar man ju alla godingar på kex sen så det blir säkert trevligt ute också. har haft lite formsvacka på utgångsfronten så jag hoppas på en bra kurva imorgon.

41q

http://se.41q.com/typ.41q?p=14687323. Min personlighet tydligen. stämde in rätt bra

skor, väska å sånt

ska förresten köpa en handväska till lördag.. samma som kenza köpte.. HIHIHI. h&m 129 spänn iallafall, liten i imitationsskinn(heter tydligen så nu för tiden). den blir en fin acc till den casual outfit jag ska ha. fast skorna är väl allt annat än casual. mina älsklingar. dom står så fint på ett bord på mitt rum så jag kan titta på dom varje dag! hihi


Snökaos

Inför träningen hände en fantastisk sak. skulle bara backa ur garaget och köra iväg då det började spinna under däcken. testade backa bakåt men samma sak hände. jag hade tamejfan kört fast i snön på parkeringen 20 minuter innan träningen! paniken infann sig fort, och ringde till halva laget för att säga att jag skulle komma sent. fick till slut tag på örjan som tog det med ro. du kommer när du kommer sa han, så jag tog fram skyffeln och började skyffla snö. tur att det inte var blötsnö, för det gick rätt fort. kom faktiskt bara fem minuter för sent så det gick ju rätt bra ändå. fast jag blev jäävligt svettig då jag insåg att jag kört fast i en halvmeter snö.

hann dessutom nästan köra fast på ersängsparkeringen också när jag i all hastskulle skynda mig att hitta parkering. fast jag tog mig loss där. ännu ett par svettdroppar föll från min panna. ersi förlorade med 6-8, jävligt tråkigt. fast otippat nog blev hanna en av dagens poängsprutor, kul! nu ska jag andas ut och kanske inte köra bil på 4 dagar. eller tills dom kommit igång med snöröjningen. adrian, dags att jobba nu!

vad är det som går och går men aldrig kommer till dörren?

idag steg jag upp med babe och åt mina papier maché-frukost flingor, äckliga som fan men bättre än brödet vi har just nu. en snabbis på stan sen, köpte ingenting så jag tog en lite glass och en cheese istället, haha. träffade sen johanna på busshållplatsen och gick på obs med henne. svängde förbi på kappahl och skulle se om dom hade ett par undies som jag kollat på nere på stan på kappahl som kostade typ 59 kr. lotto som jag hade så var det halva priset på ersboda, och dessutom halva reapriset. så köpte två stycken trosor för 30 kr sammanlagt. jag slapp komma hem tomhänt iallafall!

skulle sen plumsa hem i snön... det tog fanimej dubbelt så lång tid som det brukar göra. sen skulle jag skotta och det var kanske 100 kg snö på en yta på 5 kvadratmeter. jävligt roligt. så nu har jag slängt in tvätten och väntar på att det ska bli klart. ska köra och hämta pappa sen också på umedalen, inte ens min värsta fiende förtjänar att cykla hem en dag som denna. stackars alla!

fet-fys igår på träningen. ikväll blir väl likadan. fast jag kommer inte kunna göra upphopp på en vecka kanske.

Smart!

vissa är tydligen både blinda, döva och efterblivna. grattis till en fantastiskt intelligent slutsats, VF. bara 2 månader senare...

förutom den tidningsartikeln så vaknade jag på rätt sida idag. jag sov i 9,5 timmar och jag vaknade innan klockan ringde. så fantastiskt skönt. jag hann till och med sitta vid datorn en stund innan jag ska på jobbet, brukar ju bli väldigt stressigt annars. ikväll väntas fys, först löpning ute och sedan löpning inne om jag känner örjan rätt. men det brukar ju kännas grymt bra efteråt, plus att man nästan börjar vänja sig nu. det känns inte lika jobbigt som första gången iallafall! jobb nu, tjao

tjo

soft dag idag. lite jobb, lite gym, och nu ska jag snart hämta ersbodapacket, emma och hamner, köpa något gott och se se ersi - thorén ute i röbäck. vardagsmys. nu är jag tjött och har träningsvärk. kommer bli en fett tung vecka med stenhård träning pga spelledig helg. fast desto roligare på lördag... TAPPA DEEET!! behöver lite vin och sprit och annat smått och gott. och snubbla runt i klackar. det var alltför länge sen.

RSS 2.0