magiskt



snoken värker, kroppen kommer nog vara ännu ömmare än snoken imorgon och tenta väntar imorgonkväll. men vad fan gör det? TRE POÄNG! och i en hemmahall i derbyt mot iksu. finns inte så mycket mer att tillägga!


hrm

idol på mariehemsvägen och en semla i kylen när man kom hem. blev inte roligare än så. just ja, drack gurkmeja-te och filosoferade med yogakvinnan imorse. kul va?

...nu känner jag att jag är förbannad.


where is my mind

den här veckan måste ha varit den sämsta veckostarten nånsin. inte många rätt just nu. åååh. till exempel så blev jag hemskickad från den sjukt efterlängtade massagen imorse eftersom man inte får bli masserad när man är förkyld. sen hade natten och morgonen kunnat vara mycket bättre än vad den blev.

inte lätt när det är svårt.

Word

Framgång är inte slutgiltigt, nederlag är inte dödligt.


nu lyssnar jag på den helt underbara stråkkvartetten Vitamin string quartet - black hole sun och gör en mental planering på min sista vecka i barndomshemmet. godnatt.


japp...

trist att ha bussat ner till västerås för att komma hem med en förlust. vill väl inte säga att jag är hundraprocentigt nöjd med min egen insats, började med en riktigt saftig bjudning till rönnby som resulterade i 1-0. så det var ju inte speciellt bra. sen gör vi en värdelös andra period, men en upphämtning i tredje. matchen slutar 4-2, och trots att det är ett sjukt bra resultat på pappret mot regerande svenska mästarinnorna så är vi inte riktigt nöjda ändå. vi får ladda om till onsdag.

blev sömn till cirkus halv 1 idag. myser framför idol med mamma nu, ska cykla ner till katta vid 15 och ta en kaffe innan vi rör oss mot gammlia för att se city-sirius. sen blir det en smula plugg, trist det.. men nu ska jag hoppa in i duschen och röra mig utåt i det ursköna höstvädret. äntligen har det slutat regna!

Don't it mean I love you

såg iksu-övik med renström och bella ikväll. halvtröttsam match måste jag säga. skönt att komma hem och börja packa och fika något gott och bara ladda för morgondagen. träffade även amy på matchen och har lovat att när jag får ordning i lägenheten/köket(typ bord, stolar, kastruller osv) så ska jag bjuda på en svensk trerättersmiddag för henne, julia och comets nyförvärv katey mackey. blir en trevlig och bra utmaning för mina cooking-skills! nu blir det fortsättning på packningen, och sedan tidig säng. smell ya later.



rihanna - te amo


Fredag

små glädjeämnen... csn har kommit. det blir matt-byte i lägenheten. jag har fått fatt på mina gruppkamrater som jag ska redovisa med i eftermiddag. jensflens kommer och hämtar bilen på gammlia så jag slipper böter i helgen. ikväll blir det innebandy och fredagsmys. helgen kommer bli trevlig.

ja. det var väl vad jag hade.

kuriosa: hanna ljungberg bodde i lägenheten innan tanten som bor där nu. WoOoOoOOOOW. hehe


Times are gone for honest men

tröttare än tröttast. kom hem från träningen för en halvtimme sen, känns att jag inte spelat innebandy på 3 dagar. tror jag kommer sova gott inatt. mor och far är uppe i storuman fram till söndag dessutom. ganska bra, då kan jag väsnas bäst jag vill när jag stiger upp 03.50 på lördag morgon.. här ska dunkas musik!!

schemat för morgondagen:

lägenhetsbesiktning 11.00
hemmaplugg
skola 15-16
skjutsa syrran på flyget 19
se iksu-matchen 19
packa

bra mängd aktivitet en fredag. har varit mycket att göra och lite sömn i veckan. blir en välförtjänst ayurveda-oljemassage på tisdag morgon. det behövs för en tuff vecka med två matcher, salstenta och inflyttning. bara att mata in positiv energi i batterierna!



Fritt att tolka

"..han ville ju inte äta sitt eget bajs eller hur det var"

Anonym variant på "att inte skita där man äter. Jag gillar tolkningen! hahahah


Upp till kamp

jag känner mig som en upprorisk student som bestrider mina lärare. har surrat med nån på studentkåren som ska kolla om det går att göra något åt tentastrulet, skulle vara guld om det finns något "kryphål" så jag slipper göra om den.. hursomhaver så har jag ledigt imorgon iallafall. gött.

kul att dalengrabbarna vann stort mot balrog, 12-3 är saftiga och fina siffror. ännu roligare att timmy fick smaska dit en också! nu är man som halvladdad på seriepremiären på lördag... kung! inte ens buss kl 05 känns jobbigt!

fick ett brev från lerstenen idag.. första hyran, innan man ens flyttat in. and so it begins!

Blösig The annoying orange-vits: How do crazy people go through the woods? They take the psycho path! HAHAHAHA! Get it?! HAHAHAHA!!!


Jealousy turning saints into the sea

mycket nu. sjukt mycket (märkliga) uppgifter i skolan, dokument som försvinner och dyker upp(jag har haft lite oflyt) så det är lite att göra ikväll. seriepremiär för herrarna imorgon, premiär för oss på lördag. har tyvärr inte kört någon innebandy mån-tis pga stukad fot (STUKAT BÅDA FÖTTERNA PÅ EN VECKA, händer det liksom) men ska försöka ösa på torsdag och tejpa jävel på lördag. punkt. på tal om det, blir ännu en 03.50-uppstigning, bussen rullar 05.00 mot västerås på lördag.. gött.

jaha, en kort uppdatering om vad som sker. dags att börja packa ihop mitt liv på riktigt nästa vecka, då blir det besiktning av lägenheten och fredag eller lördag blir första kvällen. pirr.


Vila gör man tydligen i graven

torsdag: 4 timmars sömn
fredag: 4 timmars sömn
lördag: (förvisso) 8 timmars sömn på en luftmadrass i en kall gympasal
söndag: oklart. uppstigning 07 måndag morgon.

.. inte undra på att man är måttligt trött?

jag vill ha en lugn vecka. men det kommer jag inte alls få. och på lördag gäller samma procedur - uppstigning 04.

jag flyttar om 1 vecka och 6 dagar. jag kommer ha underbara tjejer bara ett stenkast bort(stenkast åt alla olika håll dessutom). så jäkla fantastiskt.


It's such a wonderful life

har nybakat bakat chokladbollar. helvete så jävla nice. börjar successivt släppa tentatjafset.. inget jag kan göra åt nu! nu äre heeeelj. NU: ska duscha, komma på nån middag, hälsa på katta på axet, fira linns födelsedag och packa. det är resten av min dag. inte alls dåligt. väckning 04.00 imorgon. kanske inte fullt lika bra

jag trodde inte jag fastnade på ett enda kort på inkilningen. fast hittade nyss ett jäkligt o-charmigt på mig och janikke tydligen.. men man tager vad man haver!


VA FAN

satan jävla cambro. hemtenta 1 var uppladdad och inlämnad(trodde jag) men igår när alla fick tillbaka sina tentor så var vi några som inte fick våra. visade sig att de inte kommit in på cambro, och nu kommer vi inte ens få de tentorna rättade och tillgodoräknade. VA FAAAAAAAN. åååh. motivationen gror verkligen för den andra tentan jag skriver nu.. satan jävla skitröv. ååååh så arg jag är.

så, nu har jag fått lufta. phuuuuuuuuuu

Bra att ni käkar pasta innan träningen tjejer...

kul träning ikväll. skön stämning, mycket spel. inte för att det lär bli mindre av den kalibern i helgen, men ändå! gillare.

hemtentaskrivning imorgon förmiddag. kan man få tvångstankar att man bara måste göra alla skolarbeten i sista sekund? jag har det. sedan blir det lite handling med kat, födelsedagsfika hos linn och packning. vet inte hur jag ska förhålla mig till röran i mitt rum just nu. det råder anarki bland mina prylar.

classic innebandyskada: den för långa flätan snärtar upp och river en i ögat.

det snurrar i min skalle

det är mycket som händer nu. full jävla fräs i farten.



ikväll ska jag åka tidigt till hallen och få lite massage och bara stanna upp. hemtentastressen släpper jag till imorgon bitti.

fantastiskt trevligt med cup i helgen iallafall. ser fram emot att få leva i viennaoverallen och mina löparskor bland lika mosiga tjejer. det är tamejsatan livskvalité.

haha

kategori i flyttstädningen:

"påse med gammal/trasig teknik. vad göra med?"

roligaste städningen jag gjort på år. hittade förresten min gamla näsflöjt. AWESOME!


lovers

förresten.. nya dosingar sen i lördags. den dagen en man får mitt hjärta att hoppa lika högt som när jag ser dessa skor.. då är det definitivt läge att haffa den grabben!


She still kills the dance

jaha, idag blev en kort men megatrött dag. började med att plocka upp lika trötta pappa jonatan, redovisning på skolan, filmning för ett fejkat nyhetsinslag i nils lägga på öst på stan och sedan rullade jag och trötter jonatan som låtsas-sambos till lerstenen där det blev kontraktsskrivning. grymt! så nu är det besiktning som är kvar, och sedan är det bara att lasta på hela mitt liv på en släpvagn.. sjukt. om 2,5 vecka är det tillträde.

imorgon blir en kort skoldag, 13-16 med redovisning. sedan innebandy, fika och match efter den. jag känner mig nöjd.



två snuttbrudar på inkilningen!

Magic...

19.12... och man har just börjat vakna till liv efter en tretimmars-lur.

för att göra en lång historia kort.. tjejerna gjorde ett grymt jobb och bjöd till hela dagen - fula kläder på kroppen, knäppa uppdrag, äggkastning, läskiga shots, körslaget och en massa knasigheter. riktigt bra stämning på musköten och under resten av natten med skumpasprut, waka waka, dans, bäska droppar, min och virres OTROLIGT onödiga tur-&-retur-taxiresa till öbacka, tandemcyklar, alldeles för smärtsamma men snygga klackar, promenader runt halva staden, ännu en taxiresa, katter som parade sig, överförfriskningar...

...som idag har lett till sprängande huvudvärk, dust-it klumpar i håret, bedövande smärta i trampdynorna, universums största pizza, klibbig städning på musköten, ett golv som kommer emot en, trötta ben, men främst av allt ett helt magiskt minne av att inkilningen 2010 kommer gå till historien som den skönaste i dalen.. hittills! jag kommer ihåg hur jag resonerade förra året, "hur fan ska vi kunna toppa en sån här fantastisk kväll nästa år?". vi gjorde det och vi kommer göra det igen! nu drar allvaret igång med innebandyn och jag säger tack och hej för den bästa sommaren i mitt liv med en magisk fest med magiskt folk.

flytt!

då var det spikat! kring 1 oktober flyttar jag in på norra ersmarksgatan 30b. snyggt :) blir snabba puckar sedan när besiktningen är gjord. KUL!

sitter hos mormora nu, har käkat middag och sitter och halvsover framför tv:n. sitter och funderar på vad som måste göras imorgon förmiddag innan vi möter upp våra nyblivna dalenadepter. hoppas solen tittar fram imorgon också!
mycket bra som händer just nu :) pirrrrrrrr!!

let me go

nu är jag mätt, och pigg tyvärr.. var en sjukt bra träning ikväll.

imorgon är det förberedelse för inkilningen som står på schemat. kommer bli grymt. och i eftermiddag är det besök i lägenheten igen! kan bli snabba puckar med lite tur..

söker & lyssnar på covers av the killers - mr brightside. grym låt.


ojojoj

nu värker det i skallen, mycket på G nu..

var på visningen imorse, var en godkänt fräsch lägenhet på tredje våningen som kanske skulle behöva piffas till lite, men väldigt gullig och rymlig! imorgon ska jag ta med mig faderskapet till den för att kolla allt på lite närmare håll för att se att inget är dåligt, mögligt eller behöver bytas ut. så om det blir klartecken från farsi imorgon så blir jag förhoppningsvis hagabo! har varit efterlängtat länge :) så nu hoppas vi på att det inte finns några skelett i garderoben så att säga.. imorgon eftermiddag är det alltså make it or break it!


dlsfjdlskjfksd

just när tangenterna börjat knappra som bäst så ringer coach och berättar att det finns en etta på haga ledigt.. väntar på att mäklaren ska ringa upp nu om visning osv, nu kan jag fan inte sitta still.. pirrar i varenda jävla cell! men får väl inte förvänta mig för mycket heller.... men tänk om jag skulle ha lite flyt ändå... AAH




lägenhetsvisning imorgon kl 09.00! håller alla jäkla tummar och fingrar och tår nu.....

As long as the wrong feels right

trött... skippar dagens lektion om "hur man skriver en tenta", tror inte det skulle vara sådär makalöst givande.. somnade ju ändå igår under gårdagens föreläsningar - svartvita filmer om tv:n och radions framväxt under 1900-talet.. bara tanken är ju upphetsande........

nej, idag blir det bara ös med hemtenta.

och fortfarande, fantastiskt bra låt.


Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano

suck.

kanske blir maskerad med klassen imorgonkväll. skulle vara ett skönt inslag. och dryg skoldag imorgon.....


make the most of your time!

känner mig som en riktig kvinna just nu - doing some serious multitasking here...
tvättar, lyssnar på läxan: sommarpratare niklas lundblad i P1, målar naglarna, gör rehabövningar för foten, läser kent asplunds studie om mångfald och kvalitet i sveriges television.

jag menar, hallå, finns det något kvinnligare än att göra många saker samtidigt?!





snart: cykeltur till gammlia för inkilningsmöte. kommer bli en bra lördag!


The temper trap - sweet disposition

jaha, söndagkväll. minus ångesten faktiskt. ska bara vara i skolan mellan 10-12 imorgon, sen väntar lunch med katta och jh, plus träningsfrikväll med inkilningsmöte istället. göttt.

nolia cup år 2010 har avslutats också, blev silver igen(tredje på en månad, hmmmm) och en öm fot som facit. måttligt kul alltså, men det har varit grymt att få lira lite boll och umgås med fantastiska människor. nu säger jag tack och godnatt, blev lite för få timmars sömn inatt pga jobb osv.. segt. men inte är jag ledsen för det. cheerio, old chap!

AMEN VA FAAN

är nog lika less som jakob eklund just nu. amen va fan..

trött. sliten. ömma ben. utpumpad.

powernap nu. jobb ikväll. vi ses imorgon!


Pannkaka?

ibland är det märkligt, man har matcher som den idag.. man ligger ner var och varannat byte, är långsammast på plan, slår tusen indianare.. men trots det styr laget upp och vinner med 7-0. känns jävligt tryggt! nej, den här matchen ska jag äta upp och skita ut, ny match imorgon halv 3.. personlig revansch! göttmos

köpte ett par sprillans nya vita converse idag iallafall. på tiden fan.

nä nu är det sängen som gäller, har på senare dagar av oklara skäl blivit alldeles för lite sömn. plussa på jobb på det imorgon natt och ja, sömnlösheten är ett faktum. och innebandy på det, va. ÖS.

dedikerar inlägget till mattan som ville ha kvällslektyr.


I see what I want, I want what I see

nolia cup igång, tackarr för det. blev vinst mot iksu u med 6-1 trots försäsongens sämsta match av oss(13e i ledet). ska bo på gammlia närmaste 4 dagarna.

imorgonbitti innan skolan ska jag shoppa loss lite på pocketprice med katta. har bland annat spanat in en knallrosa matlåda! sedan direkt efter skolan blir det käk med några damer + fysberra på costas innan vi åker och ser grabbarnas match. torsdagsmys!

en länk till min favoritblogg, salvan på stureplan.se - en riktigt corky och knäpp typ(kanske lite som jag) som lägger ut både knasiga och vackra bilder. sjukt simpelt men fantastiskt fint.






RSS 2.0