puss

fönstret står på vid gavel och det luktar grill. vååååååår.

underbar kväll igår, jag är supernöjd. sitter och väntar på att robinsondouglas ska komma så vi kan påbörja projekt:tända engångsgrill och slänga på köttet. drycken är rosé, pojkar som grillar på andra sidan gatan, och kvällen är ung. wiiii!




schemaläggning

nuuuuså. dagen i kort:

käka något, dra på mig dalenutstyrsel, åka på hagaskolan och "trixa" o dela ut pris, åka hem, packa ihop mitt pick&pack av festligheter, plocka upp bella, åka till lokalen på ersboda, möta upp resten av festkommittén, piffa mig själv o lokalen, FEZT!


fucking love this picture


summa summarum

full fart hela dagen idag! lunch med sara och linn på costas, en visit på gammlia med urken och sara, lite ärenden på stan, hem och dona lite, middag på allstar med coach, sara och linn, hem till mamma och pappa för att välkomna dom hem. heets! kul iaf. grejar lite för imorgon också, kommer bli kuuuul :) köpte nå shorts på h&m för 99:- idag, billit tänkte jag och rätt piffigt eftersom vi tydligen ska vara lite extra piffiga imorgon.. man får väl finna sig i det:) kan acceptera en piffig fredag eftersom jag och katta ska köra en extremt spontan valborg med käk och ledig klädsel (läs: converse, skinnjacka och nåt löst & ledigt till) med någon slags utgång sen. hej uteserveringar!! :)

jag känner att helgen blir magisk, men först skola 9-14:ish imorgon och sedan en sväng på hagaskolan där jag ska agera nån slags prisutdelare för några klasser. ansvarig herre för spektaklet ringer mig och säger "men ta med en klubba o boll också så du kan trixa lite för grabbarna!" eeeeh.. trixa? jag jobbar inte speciellt mycket teknik och trix när jag spelar som de flesta vet, och mitt rekord att bolla på klubbans högkant är 3... nuff said. får väl visa dom hur man tacklas eller nåt istället.



ser det här ut som en trixare? kan grisar flyga?

nu står klädsel, högtalare och förtäringsdryck/fördrinksspriten på vardagsrumsgolvet och väntar på att packas in i bilen imorgon. dessutom ligger boschendalsflackan på kylning.. iiiih:)


på jankkans begäran

kolla 00.29. de e inte bara mitt piss..


beee

sitter i ub på skolan och söker fram artiklar om therese sjögran och zlatan när de vann guldbollen och diamantbollen 2010. b-uppsatsen kommer alltså bli något i stil med: hur framställs vinnaren av guldbollen respektive diamantbollen i nyhetsreportage, och hur är skillnaden på framställningen mellan man/kvinna när man uppnått samma framgångar/pris?  lite vagt och oslipat ännu, men det blir kul.

handledningsmöte kl 10 för att få halshuggningen/hyllningen och sedan ner mot stan med fröken helin! kul dag:)


uppsats-pm eller vad?

vilken jävla knäckardag det blev på skolan idag. satt 9-15 och skrev uppsats-PM om vad vi skulle skriva b-uppsatsen om. kan säga att vi bytte idé kanske fem-sex gånger(hann också skriva typ halva PM:et mellan varje byte) och dessutom hann jag ringa och surra lite med fotbollsmagasinet Offsides chefsredaktör. no big deal liksom! men beslutet vi tagit nu känns det bra iallafall, redo att sätta igång med uppsatsen.

har slöat några timmar i sängen och städar nu upp eftersom katta, unne, linn och bella kommer ikväll på fika/avslutningsplanering. blir så himla trevligt att få hem dom hit ikväll! mums.

jag är snart klart med allt förutom... disken. kan man ha diskfobi? jag känner att en negativ energi kretsar runt min diskbänk, hehe.


fresh than a m-f

har just blivit av med ladda-ner-serier-på-datorn-oskulden. det blev ett avsnitt av off the map. himla bra en kass tv-kväll som denna. jag har också hunnit bli generad på ungefär två sekunder, men jag låtsas att det var mitt kanel-te som gjorde mig rosig om kinderna.

jag kommer nog somna ganska gott inatt.


cool. ---> http://www.youtube.com/profile?annotation_id=annotation_427815&user=karmincovers&feature=iv#p/u/6/khCokQt--l4


pösmunk vs livsglädje

skrev tidigare ett inlägg om vikt och träning här, men efter att ha läst min blogg några år tillbaka så känner jag bara WHAT THE HELL, bort med skiten, och känner endast peppen just nu. våren är här och tusen roliga saker som händer under den. nu firar vi att det kommer bli en sjuhelvetes bra tid framför oss! kärlek!

fantastisk låt som ger mig känslor av en magisk vår och enorm livsglädje från förra året!




yummie

hur trött kan man vara? sovit 1,5h ikväll och det värker ändå i kroppen av trötthet.

åt fasiken den godaste middagen ever, kändes nästan så pga min enorma hunger.. kycklingburgare var det iallafall. friscobröd, kycklingfilé, avokado och mango chutney-dressing. hann inte ta kort för att jag var så glupsk. hahaha.

kul att snnnnnady är tillbaka i stan också! puss;)



laget återförenat!

vaken??

en dusch senare så SER jag iallafall ut som en människa. sen hur jag känner mig är en annan sak! stolarna på lindell är alldeles för sköna..

sitter med jennie på uni och spånar på idéer till B-uppsats. ser ut att bli något om hur kvinnor gestaltas inom idrott i tidningsmedier. blir mycket spännande, men svårt som vanligt. ahh.

den här utsikten har jag just nu. eeeeeeeeeeeeee. nu är det tydligen lunch!


ahh

gurgel. så jävla trött jag är. den briljanta planen att somna sött vid kl 21 gick ju sådär.

jahapp, skola 10-17 iallafall.. skjut mig.

schtan

en rejäl cykeltur, en sväng på stan med doug, en french hotdog, en glass. det blev en bra dag till slut ändå!

en sväng till syrran sen blir det en kväll i soffan. ahhhh.

shoppat:


.. tur jag köpte mobilfickan/kortfickan. min börs ramlade nämligen sönder ca 10 minuter efter.

cykel

håhåjaja, det blev sömn mellan 03.30-10.30 iallafall. det får väl räknas som godkänt! blir dock en jävla utmaning att sova ikväll...

nu väntar jag bara på att få hänga tvätt sen blir det en cykeltur till UK med katta för nåt litet ärende. och vädret idag? ja... skön...T! ny vecka nya möjligheter som så många kloka människor sagt;) god morgon!


currykryss?

har alldeles för dåliga sömnvanor, för negativa energier i kroppen och elaka tankar i huvudet för att kunna somna inatt.

something to die for

sitter i soffan i extremt ledig klädesmundering och slår ett getöga på tv:n och "jägarna". har just hängt en tvättmaskin(som innehöll kanske 30st sockar) och funderar nu på hur fan jag ska bli trött. sovit till 11.00 senaste tre dagarna och idag sov jag dessutom eftermiddag 2 timmar. va fan. väntar på att skräckisen på tv3 ska börja och hoppas på att jag ska bli trött snart. hoppas jag ska hitta några roliga webbsidor att kolla på. hoppas på att jag ska sakna lite mindre snart.

borde jag börja twittra så jag kan lätta på hjärtat lite oftare utan att massakrera bloggen?

ska gräva lite bland P3-dokumentärerna också. kanske finns något intressant där.


skön söndag

sovit bort halva dagen. underbart väder. balkonghäng hos syrran med tjockiskatter. härliga söndag! fick två chiliväxter av jens också, men jag hann nog döda dom båda på bilturen hem. ena klämdes av min väska och den andra tippade tre gånger. växter måste fasa mig, dom skriker säkert när jag är i närheten fast det inte hörs!

enda plumpen under den här fantastiska vårdagen är att jag i bakhuvudet har en energitjuv som gnager.. men förhoppningsvis så behöver jag inte fundera så mycket längre.

nej nu cyklar jag och handlar lite. tjing!

 




that's what SHE said.. and that's what I want!

vilken bra kväll det blev igår! grillning, öl, god mat, solstickan, rosé i colaglas, ostabila cykelfärder, en trevlig kväll på allstar med roligt och lite annorlunda folk och en liten efterfest hos mig med käk. det kostade ett par byxor och en handväska, men med facit i hand gör det inte så mycket ändå! jag hoppas och gissar på att det blir fler såna här kvällar i vår:) främst för öbergs skull så han får träna lite på solstickan, "bikbok"! puss på alla!
















Beautiful People

ikväll kan den nya jeansjackan få åka ut på sitt första äventyr. piff, handla en köttbit sen välkomnar vi våren på riktigt:) PUSS!


Bästa

fan vilken kanonkväll! leverans på stjärnan som vanligt. kung.

mindre kung att jag verkligen luktade gammal gubb-blends-rök i håret och kläderna när jag kom hem. lungorna känns svarta av sot och det blev en rejäl dusch när jag kom hem. en liten macka och påskmust nu, glad påsk på mig! ser fram emot morgondagen som börjar med en sväng på stan och systemet med katta som uppladdning för kvällen. wiii!

har du allt jag vill ha? hoppas inte

loose-loose situation. hört talas om det? tror inte jag gjort det. och ändå står jag inför en sådan! vafan.

fikar lite "middag", två mackor och te, och ska försöka hinna laga cykeln med silvertejp innan jag sticker.. nu jäklar kör vi på allstar!




typ en halvskön låt!


Bug

hemma efter en skön dag ute i holmsund! åt påskmat och klippte morfar, himla mysigt och lagomt aktivt idag. en plump i dagens trevligheter var dock en sallad som jag tog en tugga av med HUR MYCKET BLADLÖSS SOM HELST I. var ytterst nära på att kräkas. eller, jag ville kräkas men det gick inte. ÄCKLIGT. känns som att jag har små löss som är kvar i halsen..

nu ska jag slagga en timme, ta en dusch och sedan trampa ner på jobbet vid 21. blir gött! imorgon hoppas jag på sol och värme för då blir det grill med bland andra katten och sudden. fan vad fint med vår :)


långfredag

okej, tjena sovmorgon?? sket i att ställa klockan, då vaknar man 11.27! härlich.

igår blev det allstar med en blandad kompott av folk. märkligt slut på kvällen, men vafan.. det var ganska kul ändå! helt smockat med folk som ville komma in på allstar, barhänget blev liksom till nattklubb. hoppas det blir samma tryck ikväll!

verkar riktigt fint väder ute, och alla är borta eller med släkt, så jag funderar på om jag ska åka ner till holmsund.. vore mysigt! ikväll vankas jobb iallafall.

nu måste jag slita mig upp och ta vara på dagen. tjing!

lov

ut på äventyr.



Plastic fantastic

FÖRE




EFTER




påsk

hur underbart hade det inte varit att befinna sig i schweiz just nu? suck.. nån annan gång. hejar på linn och engel iallafall.

har röjt hemma nu, ska kasta in mig i duschen, få besök en kortis och sedan åka och köpa lite fina (plast)blommor! vi börjar där iallafall..

Klarttt!

pust. SÅDÄRJA!! påsklov. dagen blev rätt fullproppad av planer: lunch med katta och hennes fallet-kamrater och sedan hemtentaskrivning mellan 14-21, och hem till ersi för att plocka in post och vattna blommor hos mors-fars. fyfan så slitigt. vill inte påstå att jag lämnade inte något mästerverk till hemtenta(kanske inte ens ett godkänt stycke) men det är inne nu iallafall. nu ska jag alldeles strax sätta på tekokaren och parkera i soffan! underbara påsklov:)

när jag kom hem möttes jag av den bästa belöningen: ett kuvert med bubbelplast med ett vääldigt tungt och gigantiskt innehåll. underbar känsla!


drömmen

drömde inatt att vi spelade sm-final i malmö. fyfan vad häftigt det var! ja, i drömmen alltså.. äsch, det blir nästa år istället!

nu blir det frukost och sen ta sig an the hemtenta. GE MIG PÅSKLOV


...haha. googlade "hur man skriver ett PM". det här kom upp på nån snubbe vid namn mikael abramssons blogg:

Att skriva ett PM

Stadium 1: Stadiet då man inte fattar något. Man har precis läst uppgiften och undrar vad är det är som är frågeställningen? Missade jag ett papper? Missade jag instruktionen? Vilken bok ska jag börja läsa i? Ska jag byta ämne igen?

Stadium 2: Stadiet då man har kommit en bit in i själva infosök-processen. Man känner att man har koll på läget. Man känner att man fattar grejen. Man är övertygad om att ens briljanta verk kommer att ge läraren en spontanorgasm. Det bästa stadiet.

Stadium 3: Stadiet då man kommit alldeles för långt i infosök-processen. Ju mer man läser, desto mer förvirrad blir man. Man inser att problemet inte var så jäkla enkelt som man trodde och att det innefattar sjukt många fler aspekter än vad man trodde. Stadiet då man vill dö.

Stadium 4: Stadiet då man bara skriver ändå. Copy. Paste. Copy. Paste. Skriver alltså.

Stadium 5: Stadiet då PM:et lämnas in. Inte som det mästerverk som man trodde att det skulle vara. Oftast väldigt långt ifrån. Väldigt väldigt långt ifrån....

Stadium 6: Stadiet då man super och funderar på om man inte skulle skita i den akademiska karriären och istället dra till Thailand och sälja speedos i en giftshop.

Stadium 7: Stadiet då man får tillbaka sitt betygsatta och kommenterade PM.

Stadium 8: Se stadium 6


2 ingredienser för en fantastisk vår

en himla bra låt.




ett himla gott vin.


gravid-cravings

vad är dealen med mina fisk-cravings? äter mest bara fiskpanetter, lax, fiskgratäng och sill. hade jag fått välja hade jag också ätit räkor varje dag. räkor och vitt vin..... mmm. det skulle vara min sista måltid om jag var en dödsdömd fånge. räkor, vitt vin och lime-aioli.

himla trevlig kväll det blev. först träning(cykel,MAC) och lite fettotester med fysberra, haha. tur man höll sig inom ramen iallafall! sedan åkte vi upp mot linn för att öka på vår fettprocent och fikade en jädra massa gott. trist att det blir ett tag till man får träffa tjejerna igen. blir alltså förmodligen på fredag nästa vecka då det är avslutningsfest! kommer bli magiskt:)

imorgon är det slutspurt inför påsklovet och sista hemtentan. bara att grotta ner sig á la grottlouie-style och pensla på bitarna under dagen. längtar så förskräckligt mycket tills klockan är 22, off the map just har börjat och jag sitter med en kopp vaniljte. visioner i livet! hoppas jag får min nyckelring snart också...

fick ett telefonsamtal av mamma också ikväll. ska krama henne så mycket när dom kommer hem!

bilder: henke steker hos linn, en suddig måne under gårkvällens promenad, döda flugor i hissens lysrör.






mm

ägg, senapssill och potatis till middag. ändå inte så dumt.


tack vf

morgonen idag började ju sådär, både när jag slog upp tidningen och slog på nyheterna på TV:n fick jag kastat i ansiktet "tjena, det här skulle inte bli något roligt beslut för dig, men det är vad som är bra för dig". hatar när händelser eller beslut som är bra för en inte är vad man egentligen vill. jag vill inte.

semiotikpresentationen på skolan blev klar vid halv 11, så satt i solen med simon och bara lät tiden gå. han fick förresten till mitt mobilinternet, halleluja!! ska just äta mina nystekta pannkakor nu. mums. jag förtränger att jag just sagt hejdå till mååånga tusenlappar på räkningar och konstaterar att dagen blev helt okej ändå!

ett par bilder från senaste veckan/veckorna. enjoy!



konfetti. innebandyy



skellefteå



grabbfest med nhl11, öl och whiskydrinkar

fkdkdsmkl

jaha, det där med egen-tid gick ju bra. suttit i soffan i 4 timmar och nu känns det som att jag håller på att glida in i psykos för att jag är så förbaskat understimulerad och ensam med mina egna tankar. det blir en promenad nu tillsammans med ipoden helt enkelt.

ja, jag gör konstiga saker vid konstiga tidpunkter. deal with it.





sådärja, känner mig mycket mer harmonisk nu. såg att månen är extremt stor och full, det förklarar väl psykos-känslan.. men iallafall - hur härligt är det inte att gå ut kl 23 och ta en promenad i sin pyjamas? fucking amazing. fönstergluttade lite också så nu har jag fått lite inredningsinspiration. skaffade mig lite självinsikt och insåg att jag måste kasta ut min döda blomma, och så fort jag fått lön(=csn) ska jag åka på typ maxi och köpa några fina krukor och plastblommor att ställa i mina fönster!

en snabb dusch och sen sömn.

mat

ahhhh. mat-orgasm. åt fetaost- och tomat&basilikacreme fraice-laxen som berra tipsade mig om i vintras. så jääkla gott. och bra mat för mig, har blivit lite för många lata dagar med grötmiddag senaste tiden.



funderade på att träna idag men mina lungor säger nejnejnej. ska ju ändå träna imorgon, cykling och MAC smo vanligt.. upphetsande. men får hoppas det inte satt sig på riktigt med hostan nu så jag kan köra på som vanligt.. på tal om ingenting ringde mor och far från spanien nu. fasiken vad trevligt dom ska ha det. saknar dom redan!

nej, ikväll blir det nog en "spending time with myself"-kväll och bara ha det gott. egen-tid. önskar verkligen en dag som denna att jag hade sex and the city-boxen! ska önska mig det i födelsedagspresent i höst.

tjing tjong!

pussy wagon

måste tacka lena för den fina versionen på call your girlfriend! möms!

klickklick. nyss beställt världens coolaste nyckelring!




uu

sitter på skolan, kör robyn på repeat och gör en semiotisk bildanalys med lillbubbas. måndag.

second-guessing

skön söndagskväll det blev. unne kom förbi, vi delade en b&j och såg mästarnas mästare. har förresten fått tillbaka min hörsel, sjukt skönt. dock är jag inte säker på att det är permanent, har en känsla av att jag kommer få bortfall lite då och då.. suck.

jag känner att det här blir supertråkigt att läsa utan bilder. har inte fått igång mitt mobil-internet sen jag bytte till telia, ska åka ner på teliabutiken och gnälla lite så det löser sig. svintrist att inte kunna visa upp bilder!! vete klån vart jag har mobilsladden till datorn heller.. men det ska vi lösa. i veckan gäller skola, räkningar, få igång mobilens internet, rehab-ba, ta hand om päronens hus och sedan PÅSKLOV. magiskt. känns finemang med jobb på fredag också, bara jag får fason på hostan som jag fått.

nej så jävla trist det här blev! lite låttips för att lätta upp stämningen.. förutom Call your girlfriend som är helt underbar så är Paper aeroplanes - same mistakes helt makalöst fin. dock finns den inte på youtube dumt nog! slå upp den på spottan och njut.

nu måste jag ge mig med att blogga för ikväll. dagens psykologisession får vara slut för idag. häj


Buller

mycket uppdatering nu! är färdig med typ allt i lägenheten(förutom disk och räkningar, fattigt värre) sitter och njuter av min magiska middag: fiskpanetter, potatis, remouladsås och majs. godis! ikväll kommer unne och kollar på mästarnas mästare med mig. mys. undrar om jag ska gå till OK och handla något fik-bart.

har världens lock över ena örat som trilskats lite fram och tillbaka sen igår och funderar på om jag fått bullerskador på ena örat. känns ju rejält hängigt! hoppas det försvinner till imorgon..

Alien abduction lamp

vill ha!!!!!!




Taking out the trash

städar jävel i lägenheten. eller, inga stordåd, men plockar bort allt onödigt pick och pack som alltid ligger framme, typ gamla tidningar, kläder, väskor osv osv osv. planen är att skapa en illusion av att det är städat och sparsmakat iallafall. då har jag kommit en bit. överväger också starkt att kasta bort min enda(!) krukväxt i lägenheten. den har varit död sedan november tror jag. jag är skamsen.

var och planerade lagavslutningen hos unne. jag tror det här kan bli riktigt, riktigt bra! gillar att vi kör avslutningen 29 april i år istället för 26 februari som förra året.. inte riktigt samma känsla när det är kolsvart och 2m snö ute. gilla våren starkt! jag har sagt det förr och jag säger det igen - våren är årets bästa tid. man är lyrisk över att det är ljust ute, man kan ta på sig skinnjackan och de allra första grillningarna och balkongkvällarna är helt magiska. våren är verkligen hoppens tid!

nu ska jag inte bli mer sentimental och poetisk. här är min nya spottan-lista, den kändes värd att dela med mig av! Aprilhimlen.


Dom är inte som du

det piper i öronen idag och det var kul att vidga vyerna.

nu en dusch och sedan häng hos unnnnniiiii




vanlig konversation


självömkan

suck. ligger i soffan med täcket och bara är nu. fikat lite kaka och ser tv. fick ledigt från jobbet nu när jag var såpass sjuk, känner att jag var för dålig ikväll för att stå i kylan med dålig luft. skönt, huvudet är tungt.

känns ju surt som fan att säsongens enda riktiga skada skulle stå ivägen för min landslagspremiär, men efter att ha resonerat en stund med urban och med unne så kom jag fram till att det enda rätta var att tacka nej. dumt att åka dit och kanske slå upp skadan första dagen och sen bara sitta på bänken och ta upp någon annans plats, eller ännu värre: åka dit och spela på halvfart och inte göra mig själv rättvisa. när jag väl får chansen vill jag kunna göra mitt allra allra bästa och känna att jag gjort allt, vilket jag nog inte skulle kunna göra nu. och jag hoppas och tror att jag får en ny chans i framtiden där jag kan få visa mig från min bästa sida. känns ganska logiskt nu i efterhand, men det är inget kul beslut att ta. jaja. ännu en morot för att göra en riktigt bra sommarträning så man är redo i höst om en ny chans skulle komma.

-

gråter blod. den här dagen kommer för mig gå till historien som den dagen jag var en millimeter från landslaget men var tvungen att tacka nej. sorg. helvetes jävla skit. fan också.

bihålor/pollen/trött

vaknade imorse med bowlingklotshuvud och täta bihålor. vet inte om jag dragit på mig nån halvsjuka eller om det är pollen som invaderat min näsa nu efter att jag haft lite ont i halsen och blivit mer mottaglig.. hursomhaver var det en superbra ursäkt för att handla upp halva apoteket, köpa en god sallad till lunch och bädda ner mig i sängen fram tills jobbet ikväll 21.30. det blir lugna puckar alltså.

note to self: träna inte med ont i halsen, vistas inte runt stora mängder damm(jagärallergiskmenglömmerlättbort), börja medicinera mot pollen omedelbart, pussa inte på förkylda pojkar, klä mig inte som att det är juni när det är april.

så. följs den där listan borde jag vara frisk!

sängen/soffan. tjing

Det brinner i de berömda knutarna

sitter nu, en vecka efter förra hemtentan, med exakt samma bekymmer. har 2 rader för mycket eftersom ett A4 är vad vi har att spela på. tänker så det knakar och undrar vilken av mina darlings i have to kill. ångest.

repeat på dessa låtar

robyn - call your girlfriend
snook - verklighetsutflykt AB
redrama - du
foo fighters - these days
katy perry - e.t.
kanye west - through the wire

rasp

jaha, hemtenta idag och vädret är amazing. tajming. hoppade upp på cykeln och åkte upp på berghem efter att ha tvingat simon att ha studiecirkel med mig. känns lite bättre än att sitta i pyjamas i soffan och dega. får väl se vad det blir utav denna hemtenta, känns lite bättre med kritisk lingvistik än kvantitativ innehållsanalys iallafall...

jag kan fan inte förstå vad som är fel på min hals. har inte alls ont i halsmandlarna, utan känner mig bara raspig och typ torr! drack kolsyrat igår och höll på att dö för att det sved så mycket. kan man få slitage i halsen eller? knas.


jahapp. så är man där igen. självplågeri. men en trevlig form av sådan.



skrivkramp. teet är slut, har snart en sida och slut på bränsle i skallen. cykel hem och käk innan det blir att hoppa på gamla bettan igen för städning och en sväng på cykeln på gammlia. kul att träffa damerna igen!

eyy

asså jag blir så TRÖTT. sträckning och sjukt raspig i halsen = ingen träning. tog en promenad fram o tillbaka till gammlia idag och körde lite MAC bara för att ha gjort "något". känns faktiskt magiskt kul att få sätta sig på träningscykeln och kolla på tjejernas innebandyträning imorgon! man blir glad av det lilla när det är tråkigt.. haha

skolan däremot var ruskigt chill idag. mycket tid i solen på bänkarna utanför humhuset med göttigt väder. mera sånt!

har röjt undan hemma och dammsugit. ser rätt bra ut faktiskt. jag blir faktiskt helt mentalt labil och paranoid när det är stökigt hemma. ordningen hemma speglar liksom själen! har jag stökigt hemma så blir jag galen. inte undra på att jag är som jag är eftersom det är stökigt hos mig 90% av tiden.

imorgon åker mor och far till spanien i två veckor. önskar jag kunde säga WEHEEEEY FF, FETFEST!!! fast nu har jag ju eget så nu var det inte lika roligt längre.. får väl stöka i helgen för att kompensera upp!



uuuuuuuuu

såå jäkla trist med förlust för saik igår. blev ändå en kul grej tillsammans med pappa och ove, och det var iaf en underhållande match med grym stämning. men vad i helvete har färjestad för monster i mål?! nilstorp är det sjukaste jag har sett. ever.

ont i halsen idag, det känns väldigt obekant eftersom senast jag kände mig förkyld var under czech open. senast jag hade en RIKTIGT dryg förkylning var i juni. man ba hallå? tur att det tajmar in när man inte tränar iallafall. baksidan och halsen har surrat ihop sig lite, väldigt strategiskt.

näe nu händer det inte så mycket mer roligt. strax dusch och sedan skola 13-17. kul..

ska lägga in lite bilder när jag får fason på min mobil, alla kontakter är borta och internet funkar icket:(

småtrött

somnade 22.30 igår och sov i ett sträck till 8.00 imorse. helgen kanske satte sina spår ändå!

varit på skolan mellan 9-11.30 och blivit klar med kritisk lingvistik-uppgiften, skön..T. nu ska jag bara göra några korta tråkiga ärenden innan det är dags att gräva fram skellefteå-tröjan! åker i eftermiddag kring 16. wihoo!


fail

godnatt då.

Frälsaren

oj vilken fartig måndag det blev. skola 8-10 istället, cykel dit och tillbaka till hallen. innebandy hela dagen med en lunch däremellan, och en sväng på gymmet för rehab. nu sitter jag i soffan och undrar om jag kommer ta mig upp för att äta middag. lutar åt en tidig kväll ikväll..

och GRATTIS till västerbottens tjejer som fick vinna F17-sm. magiskt! främst jullan och öhman har imponerat stort på mig och växt under hela turneringen. superkul.

huvudvärk

fortfarande bakis.


ta-ta-take me

huvudvärken börjar släppa lite, och nu ska jag äta nånting jävligt salt.

trist att vb-grabbarna åkte ut ikväll. men måste höja en spelare - pontus eriksson(tror jag han hette), kapten i laget. helt magisk - både med klubba och boll, i försvarsspelet utan boll och som ledare och stöttepelare i laget. visar verkligen att han är stor både som spelare och person. blir kul att se mer av honom.

imorgon blir det innebandyfrukost - 9.00 på vb-damernas semifinal med lite frukost, skola 10.15-12 och sedan titt på finalerna 13.00 och 15.00. bra måndag. 

katy perrys nya. magisk.


every move is magic

ain't no way to explain or say how painful the hangover was today. hej trött. typ noll sömn under hela helgen, men jag är galet nöjd ändå. det blev monsterspontant med mattan igår då jag högg min vinflaska och cyklade till henne kring 21.30. flaskan blev fort tom och det speglar väl kvällen. kan säga att vi lyfte taket på allstar! och jag tog tillfället i akt att skojboxas lite med vakterna. jäklar vad bra. helgens tema var ju "vidga vyerna", vilket kanske inte fungerade till hundra procent, men bra var väl det för jag känner mig bara helt sjukt nöjd med hela helgen. nu ska jag sova nån timme och ta en dusch och nyktra till på riktigt innan jag rullar mot gammlia för grabbarnas kvartsfinal ikväll. eller, rullar.. det gör jag ju inte eftersom min cykel är kvar nere på stan. glömd från igår. ingen kommentar, puckojag...

bra helg!


24



oj, senaste 24 timmarna gick fort. slarvade runt med katta och unne igår som slutade på allstar, hemskt trevligt. imorse blev jag väckt av bella som ville på innebandy så idag har det blivit mest sdf-sm innebandy och en kortis på stan med katt. en sväng upp på ersboda för middag och nu har jag just duschat och ska klä mig för att cykla till gammlia igen för tjejernas match halv 7. kvällen är fortfarande öppen - antingen blir det mys av den bästa sorten eller utgång. allt kan hända! ett annat glädjeämne är att jag fick tag på två hockeybiljetter till tisdagens match, så på tisdagkväll står jag och farsan på västra stå och hejar fram skellefteå:) tack ove!

nej nu brinner det i knutarna, som vanligt. vilar gör vi i graven nu! pöss


I don't know about y'all but I feel wonderful

nu köttar jag ihjäl lägenheten, alltså städar bort en hel del. kan säga såhär.. VÄLBEHÖVLIGT. måste ha skor på mig inomhus för att det är så skitigt, haha. men nuså! sen när jag är klar så ska kalufsen få sig en omgång. ser lite tunnhårig ut nu. så en klick färg och lite käk så är jag redo för fredag!


smycken

wihoo, paket på brevlådan imorse! today I am gold :)

när jag gick hem från gammlia i veckan såg jag nån slags form av street art, en blomma i en el-låda. jävla vackert!



nu är tvättmaskinen fullproppad och ska ta en dusch innan jag åker och gör en massa ärenden. idag är en bra dag, jag känner det!

resumé

ojoj, nu är det tröttsamt. dagen då: försov mig imorse, varit på skolan mellan 10-15.30 och sedan häng hos lillbubbas aka simon med tv-spel och kladdis. middag på ersi och såklart hockey. ser ut som att spelarna börjar bli smygtrötta nu, ingen större skräll efter 98 minuters spel... SKE-LLE-FTEÅ AIK! och just precis nu kvitterade dom. MAGISKT!! hade betalat en del bananer för att få vara på plats nu!



himon, ser lite ut som en alien här :D

imorgon blir det stoora lass med tvätt, ärenden och hårfärgning. sedan promenix till gammlia för att se på länsi. jäklar vad spännande! nej nu blir det en kopp te och sedan sömn direkt efter matchen.


BE FABULOUS




dedicated to jjoo


Seger

efter en jäkla massa knep och knåp för att få bort 7 rader från den ruskigt dåligt skrivna tentan så är den ÄNTLIGEN inskickad. känner att jag börjar hallucinera av hunger nu, blev lunch vid 13 och ingen mat sedan dess. nu ska jag äta fiskgratäng till middag och räkna ner till off the map börjar. myyyyysonsdag!

här är den. känslan.. success.. VICTORY!!


ohlala

vetenskapsteori för dummies. en sån bok borde vi ha. vetenskapsteori för nybörjare är tydligen inte tillräckligt, haha.

skrivit klart en sida på den här förbaskade hemtentan nu. understryker - skrivit klart en sida. insåg redan när jag var klar att jag skrivit cirkelargument och bara beskrivit vad en kvantitativ innehållsanalys är för något istället för att beskriva metodens fördelar och applicera det på fallet som vi blivit tilldelade. stupid.

nej, nu ska jag hoppa in i duschen och sen sticka och se dm-match på gammlia. tentaskiten tar jag tag i ikväll. som vanligt. jag jobbar bäst under press!


yeha

sådärja, kört igång med hemtentan. läser igenom litteraturen nu. jag måste säga att det här inte är det mest upphetsande jag gjort.

nej, tillbaka till den kvantitativa innehållsanalysen. tumme upp.

Mistake

tänk vad många dumma beslut man skulle slippa göra om man kunde ha en sån här kille med sig i livet som kunde säga till innan man gör ett misstag..
 


neggo

ååååh jag orkar inte. slet upp bristningen i baksidan på matchen idag. på ett jävla frislag. helt fantastiskt ovärt. gör förbaskat ont också, så det blir en spännande natt. dessutom har jag en deadline på en EXTREMT tråkig opponering kl 23.59 inatt, och 0.01 startar hemtentan som ska vara inne imorgon vid midnatt den med. torsdag och fredag innebär ännu mer skolarbete på detta svinigt tråkiga moment. snaran nästa.. DESSUTOM ligger skellefteå under. glömde jag bort att säga att min lägenhet ser ut som ett bombnedslag med ett enormt diskberg och översvämmad tvättkorg? skjut mig.

fyfan vad jag tycker synd om de stackare som måste vara omkring mig när jag är skadad. jag blir verkligen den värsta sortens gnällspik.

nej, nu längtar jag så mycket till helgen som innebär fest x 2 och en hel den titt på länslags-sm.

mmmmm

sitter i min fantastiska soffa(hur kunde jag få en sån bra soffa för 300 bananer?) och lyssnar på the cure, fikar och ser bb. fasen vad gött.

känner att det verkligen är dags att byta barbell och surfade runt lite tidigare ikväll. fick veta att akrylsmycken tydligen spricker och förstörs av alkohol, måste man liksom göra en vetenskaplig undersökning för att få veta detta?! suck. det är alltså läge att byta nu. har klickat lite och 3 nya smycken är på väg iallafall, kuul. silver, guld och vitt, spännande.

15 april är det biopremiär för Water for elephants. så fort jag har tid så kommer jag vara där!

Bound breaking commercials

två reklamer jag verkligen gillar för att de är banbrytande på ett eller annat sätt. kul!




Snoppar kan också ha vinterdepressioner

åkte och gymmade/cyklade med unne i eftemiddag. surrade om allt mellan himmel och jord, underbara unni! skönt att ha få kört ur sig lite också, knas att vi bara tränar en gång i veckan. ska bli riktigt kul med match imorgon mot länslaget, 17.30 på gammlia om jag inte minns fel.

vaknade inatt av en så fruktansvärd mardröm att jag inte kunde andas när jag vaknat. så jäkla otäckt. måste ha spännt mig ordentligt, för imorse kändes det som att jag gått 10 ronder i boxningsringen..



nu blir det soffläge resten av kvällen med innebandy på tv-agendan. vilar lite på middagen som jag är fantastiskt nöjd med - svampsoppa med ädelost och knaperstekt bacon. kanske finns en liten kock långt inne iallafall!

Tall bitches

ser att mina mastodont-höga kilklackar står i hallen och kommer ihåg en incident igår - jag blir nog i runda slängar strax under 190cm med dom på, och det är ju fantastiskt att få känna sig riktigt lång ibland, har verkligen börjar gilla det istället för att hata det som jag gjorde under mina tonår. iallafall, till saken.. stod i mcd onaldskön där det är lite svårt att säga vart gränsen för kön går åt sidorna när det är så knökigt med folk. då försöker en liten jävla karl smita förbi mig, och jag bara ställer mig framför honom och tittar ner på honom. jag skulle gissa att jag var mellan 30-40 cm längre än honom i mina dosor. han tittade upp på mig och hans talande blick sa att han verkligen insåg redan där att han förlorat kampen. SUCCESS!!

hemma efter att ha sett innebandy och tankar in lite ny musik på ipoden. trodde inte jag skulle säga det, men den här låten från britneys nya album är ruskigt skön!





dags att fundera på middag nu samtidigt som jag slänger ett getöga på stockholm-båstad. kan redan nu konstatera att ola rapace är en sexy son of a bitch! jävlar så het.

inspiration

sitter och kollar på tatueringar. tänker så det knakar och söker efter det perfekta motivet.

ikväll blir det kladdkaka. OH ja.

21

skönt att vakna upp och må finemang efter en utestökar-kväll. trevligt var det! och en riktigt bra lek lärde jag mig också, den kommer komma till användning!

susanne tog sig tiden att locka mitt hår igår, blev så himla fint. dock blev jag medveten om hur vilt och bångstyrigt mitt hår är, det är fasiken ännu mer viljestarkt än jag själv! har jag rakt hår så vill det locka sig och har jag lockigt hår så plattas det ut. bah! kul när det varar iallafall..

idag blir det födeledagsfika hos katta, innebandy och lite plugg förmodligen.

Pink Pet

nyduschad och halvpiffad, ligger som vanligt långt efter i schemat. ska göra klart håret och packa ihop mitt pick och pack för att rulla till ersboda på ett tag. middag på glassgränd och sedan hos jossan på ostvägen. på tal om packa ihop mina saker - köpte märkligt nog ett rosévin på petflaska idag! känner att det är upplagt för att skämta med någon typ OJJJ jag håller på att tappa min vinflaska i golvet! så mycket roligt man kan ha med en petflaska, hahahah. åh.

nu börjar jag piggna till och så hoppar vi på tåget ikväll:) hej!

lite låtar:
steve angello - knas
lmfao - party rock anthem
alex gaudino - i'm in love
usher - more
pitbull - hey baby

eh

ööörk. trött. blev knappt 4 timmars sömn inatt, men kunde inte sova längre än till 8. frukost nu och en promenad  med sudden, sen får jag ta tag i att sova eftermiddag innan kvällens bravader. på tal om det så tänkte jag tillbaka lite på förra helgens festligheter. inser nu att det var ganska svårt att ta ett rätt beslut när båda alternativen man hade var fel. haha!

jåååååb

Dååså, åter till kneget efter sex veckors frånvaro! känns faktiskt galet kul med jobb ikväll. hoppas det blir mycket och bra folk:)

piffad och klar, jag var säker på att jag skulle hinna fånga dagens sista ljus innan jag skulle cykla iväg mot stan, men icket. tror dock att solen kommer vara uppe vid 21.00 om en månad eller så:) jag älskar att det är ljust ute på kvällarna. man blir så full av liv.

förresten, har alla fattat att det är APRIL? det är tamejfan vår. VÅR! och nu cyklar jag iväg i våren:)


Ut ur min skalle

har upptäckt ett skönt band vid namn movits! musiken är ett hopkok av jazz och hiphop, riktigt bra för en sån som mig som gillar kombinationen rock/hiphop. såg på tal om musik att det var ruskigt bra artister på umeå open i helgen, och jag ångrar mig ganska bittert att jag inte köpt biljett i år. tror det hade varit något för mig!

nej, nu ska jag trycka i mig min fabulösa fredagsmiddag - fryst fiskgratäng - och sedan hoppa in i duschen!

movits! - fel del av gården
movits! - nah nah nah
hoffmaestro - so do you(slimi jimi bubby boy)
hoffmaestro - eru beng
black eyed peas - just can't get enough


and if you want me to be real deep I'll hook you up with some poetry


"Krokig, skev, vrickad."

kompis det går bra nu! fick ett telefonsamtal idag och sommarjobbet är klartt. dessutom får jag vara ledig nästan hela augusti om jag vill. fan vad nice!!

skola 9.30-12 idag(försovning, classic) sen lite småshopping. köpte en fin liten guldklocka som jag velat ha ett tag. känns inte dumt nu när jag jag vet att det blir jobb ändå. maaagic!



på tal om jobb så blir det ju allstar ikväll. kul! håller alla tummar för att jag kan få fortsätta på allstar senare i sommar, ska försöka jobba till början på juni och sen återkomma i augusti då. vore det allra bästa!

hängde på t-shirt store aka psykologhuset hos jossan som vanligt. surrade med henne och heggan om imorgon. massa ersbodafolk på fest hemma hos jossan med nån slags utgång. bra att få vara med människor som är lika bäng som jag:) så jäkla kul det ska bli!!



The exquisite pain


RSS 2.0