Datamigrän

halloj! lite jobbigt att sitta vid datorn nu, har efter timmar och åter timmar framför skolans mastodont-skärmar börjat få huvudvärk direkt jag tittar på en skärm. tror jag ser en smula dåligt på för nära håll också så det hjälper ju knappast.. men foto-momentet är ju slut på torsdag så sedan slipper jag huvudvärken. men det har varit sjukt kul med!





idag har jag hunnit träffa berra i totalt 65 minuter, och jag kommer hem ikväll vid 22-snåret så det lär inte bli så mycket kvalitetstid då heller. innebandyyy! men igår utnyttjade vi tiden till max och städade! heheh. lite julpyntning blev det också för att få lite stämning, så nu har pepparkaks-ljuset jag fick av nate och JH brunnit några timmar, skitmysigt och väldoftande! appropå jul så ska jag också på julbord i år, nästa helg. det blir med berras jobb, bra gäng och säkerligen god mat.

förresten, mammapapppasyrran mflmfl: vad önskar sig alla i julklapp?

hemma-gyn?

äntligen måndag...............

helgen var himla bra. lugn kväll i soffan på fredag och adventsfest med fiffi, jh, anna, hall, nate och bella på lördagen. ruskigt trevligt och bra gäng! härlig förfest och lika bra utgång med mycket fuldans. kan avslöja att det diskuterades gynekolog-besök och erfarenheter hemma hos jh, och att en av festdeltagarna(som gärna vill vara anonym) hade vaknat upp på söndagen med spritt språngande naken underkropp men hade tröjan på i tron om att det väntades en gynekologundersökning... hah! underbart.

i veckan blir det mycket skola, och mestadels fotoredigering så det står härliga till. just nu täcks min skärm av pappas söta nuna efter yrkesporträttet jag gjorde på honom som förskolelärare i fredags.

lite cykelintervaller ikväll och sedan städning och lugna puckar hemma. har till min stora förtjusning upptäckt att smärtan från bäckeninflammationen minskar av att cykla intervaller, och dessutom börjar det kännas bättre och bättre hela tiden. hoppet lever!



bra vecka!

hade en härlig måndag. träningsledig kväll och middag hemma med b. sedan besök av katta för surr och hårfärgning. senare anslöt walle och lite senare linn och micke för nyårsplanering. jäklar vad trevligt vi ska bli! och många blir det. kan bli svettigt att få in alla i bastun och lokalen.. men the more the merrier:)

idag ska jag köra vattenlöpning på iksu med syrran. känns spännande och kul. förutom cykelintervallerna igår har jag inte tränat på riktigt sedan förra tisdagen. känns skönt att röra på sig, men viktigast av allt - det börjar kännas bättre med inflammationen! har inte känt av några rejäla smärtor nånting under de senaste dagarna och det känns grymt hoppfullt. ska inte börja behandlas förrän måndag, men eftersom allt verkar kännas så bra så har jag fått tillåtelse att jogga och skjuta på innebandyn ikväll. underbart:)

torsdagen och fredagen bjuder på skola och "övning" inför balticgruppens middag på fredagen där vi är några som ska representera dalen. på lördag blir det adventsfest hos JH med jultema. härliga tider:)

nej, nu ska vi ut och fota lite på skolan. hejsvej!

Se en film

såg Drive igårkväll, speciell film med bra musik som man gärna skulle se igen för att förstå allt lite bättre. men den är sjukt hyllad och varför då inte se den!


Skit blev bra

ville nästan grina när jag vaknade imorse. petad från träningen igår och från matchen på lördag och eventuellt på söndag på grund av inflammationen. jävligt pissigt.

men dagen har blivit lite bättre allt eftersom. fick ett samtal av UK om ett rätt kul uppdrag nästa vecka och förhoppningar om spel på söndag, en timmes skoldag, skönhetsshopping för mina presentkort och handlat inför middagen med berra ikväll.

längtar sjukt mycket till han kommer hem från träningen ikväll då det blir fredagsmiddag, kladdkaka och idol. längtar längtar längtar.

skönt att fredagen utvecklades rätt bra ändå. håller tummarna för att jag får spela söndag!


Just saying

jag har världens underbaraste man.

Pubis

tjenare mannen. nu har jag:

fokuserat på att förbättra min hållning så jag förhoppningsvis slipper inflammationen i pubisbenet(kaninteslutaskratta!). suttit rätt så svanskotan inte belastas. tagit på mig jobb på annandagen. blivit av med samtliga sms på mobilen(jävla skitpryl). röntgat visdomständerna inför operationen. planerat in hämtmat och idolkväll med älskling. tvättat inför helgens matcher. suttit på skolan. suttit på skolan och diskuterat anonymitet på webben. suttit på skolan och varit rädd att världen ska gå under 11111 11.11. tagit helg! YES



häärliga classmates! förresten så tror jag att snön kommer vilken dag som helst. jag känner det i min svanskota! heheheheheheheheh


diagnos

är hemskt nöjd med lars johansson som jag träffade idag, han var duktig och lyhörd. fysisk status och diagnos blev följande: inflammation i ligamenten vid pubisbenet(symfysen) och svanskotan. sköj! nej, men skämt åsido känns hans teori faktiskt väldigt logisk. sen hur man ska lösa problemet blir en annan nöt att knäcka. skönt att få besked man tror på iallfall.

uppdatering: har läst på lite och upptäckt att min åkomma liknas vid foglossning. som man har när man är gravid. HAH


tandis

fick igår en tid bokad hos käkkirurgen för att rycka visdomständerna - men jag kommer behöva berra med mig som sällskap:
-Du vet väl att du inte får gå härifrån själv eftersom du får lugnande medel under ingreppet.

mycket spännande... ska be berra spela in spektaklet efteråt, kan bli kul att få se eländet efteråt. hehehe.


B-day

hejhej!

har varit en intensiv och trevlig helg. "superlördagen" bjöd på bowling, bastu, förskiva och utgång i underbart sällskap. självklart blev det några glas-i-glaset och mycket dans ute. dessutom fick jag träffa både joja, terese och ella ute! så himla glad jag blev. jag är sjukt nöjd med hela dagen och kvällen!

igår var som alla vet kladdkakans dag, och vad passade bäst då om inte en kladdkakekväll hos lina! hela 5 olika kakor bjöds det på, jag var i himmelriket.

imorse vaknade jag upp på min födelsedag och blev överraskad med en present på sängen av älskling. så himla mysigt! i eftermiddag kommer tjocka släkten hit för lite mat och fika innan jag och berra åker iväg på träning. livet i ett nötskal, dessutom firar jag min födelsedag med intervaller efter innebandyn. kärlek!

nej, jag är nöjd. dessutom fick jag äntligen en tid hos super-sjukgymnasten/naprapaten som jag jagat i två veckor nu. ska bli så himla skönt att äntligen få ett utlåtande av någon man tror på iallafall.

nu ska jag äta födelsedagslunch - palt med bacon. smarrigt! tack och hej!

vackert


Fail.

ledig dag nummer 2.

fortfarande kass rygg. akuttiden jag fick hos någon random sjukgymnast igår fick jag nog för att han inte har så många patienter. dålig behandling. status oförändrad. epic fail. surrade med ny sjukgymnast som jag ska till på måndag som ville att jag skulle beskriva mina problem. från honom fick jag bud på både cystor och bråck. är hemskt nyfiken på vad för spännande diagnos man kommer få!

lite gym om någon timme.

kanske en sväng på stan inför helgen.

skriva ut lite papper och fika med ida på skolan vid 15

träning 18.45.

allt som allt känns detta som lagomt med aktivitet idag faktiskt!

Action

båda artiklarna färdiga och inskickade imorse. satan så skönt! underbart med lite ledig tid. ingen schemalagd skola förrän på fredag. tackar för den!

igårkväll fick det bli en diklofenak efter träningen för att kunna sova pga "mittsektions"-bekymrena, så idag slog jag slag i saken och ringde någon sjukgymnast på grubbe som kunde fixa en snabb tid till 15.30 idag. vad gubben sedan ska göra eller om det ens funkar inte vete klån, men nu är det dags att göra något iallafall. kör ingen innebandy ikväll utan vanlig löpning(är helt övertygad att typ fyraminutersintervaller belastar minst hälften så mycket jämfört med ib) så det känns bra att få träna rätt hårt men ändå komma hem och inte känna det som att jag har rejäl "febervärk" i mag- och ljumsktrakterna hela kvällen och natten. jag är skitnöjd med dagens upplägg faktiskt! 



ser tyvärr inte ut såhär idag....




.... utan såhär! yeee!


kommunalfullmäktigesammanträdereferatkulva

ååååååååhej. sitter på skolan och knåpar på ett referat på gårdagens sammanträde i kommunfullmäktige. ja, det är nästan lika intressant som det låter. tur att jag älskar att skriva. är lite mer nervös över den artikel vi ska skriva om en av besluten som diskuterades - där ett uttalande från en "ja"-sida och en "nej"-sida bör finnas med. jag kommer förmodligen använda mig utav något av mina citat istället eftersom jag är ljusår från så insatt som man bör vara för att ställa en uttömmande och relevant fråga till en politiker som har stenkoll på frågan i sig medan jag knappt vet vad personen i fråga tycker om saken. jag undviker de där telefonsamtalen för att inte göra bort mig med andra ord. nästa gång ska jag ta tjuren vid hornen.

iallafall....

lite semidryg vecka nu, stentuffa träningar och lite halvslappt i skolan. längtar mest av allt till helgen då det vankas aktiviteter/bastu/förskiva och utgång med folk från dam- och herrlaget. längtar. något som jag också längtar till är när jag får tid hos någon naprapat eller liknande som ska titta på min rygg. inte en dag för tidigt. allt gnäll på mitt höftparti som kan återfinnas här i bloggen grundar sig i en riktigt risig rygg. eller bäckenparti skulle man snarare kunna säga. igår upptäckte jag att det gjorde lite för ont i mage/ljumskar för att "stänga igen" benen, vilket resulterade i en maxfart på 5 km/timmen under spelet och ca 5 tunnlar under övningarna. inte okej. borde tagit tag i att fixa "skadan" för typ 4 månader sedan egentligen. men jag hoppas på att få bukt med det snart så jag slipper vara en gnällspik. för allas skull!

RSS 2.0