lilla gruppen 2011















foto: sunni otterbjörk


kort lägesrapport

är lite less på en dryg kommande vecka med en del ändringar att göra i uppsatsen.
är trött på att försova mig till träningen.
är ännu mer trött på puckade dammsugarförsäljare som tajmar in ett besök under försovning.
är glad att jag fick spela innebandy halva träningen igår för första gången sedan i mars.
är nästan lika glad att jag fick köra en(1!) treminutersintervall.
är ganska sen till skolan nu.
är kär.


I med och motgång tillsammans

jaha, exakt ett år sedan jag skrev sorgeinlägget om att det var 363 dagar kvar till nästa yra.. fan också. men vi ses ju igen om ett år.

helgen blev faktiskt lite lugnare än vanligt. sammanfattningsvis: på fredagen var jag i en konstant ölfylla från 11 på morgonen till natt. lyckad dag trots regnet, en svinlång promenad som gjorde mig lite förvirrad, förfest med lite gitarrjammande hos kaljevic, en förlorad mobil och sedan en himla trevlig utgång på allstar. lördagen var tröttsam som vanligt med frukost på ängarna, debacel i brännbollen med sorti i sextondelen(nästa år, då jävlar) och sedan basecamp med sjukt mycket bengaler och shit i lilla gruppen-tältet under finalen(streakarna levererade som vanligt). kvällen bjöd på förfest med damerna och sundsvallsbor hos robin och utgång på allstar. var tråkigt nog för trött och hungrig för att stanna och var lite för tofflig och saknade någon lite för mycket för att vilja stanna kvar, så det blev tidig hemgång istället. kul iallfall att lilla gruppen-folket ringer 3 på natten och stökar runt på någon efterfest, och vanligtvis hade jag ju åkt dit och stökat lika mycket själv! men å andra sidan har jag inte vanligtvis någon som ligger bredvid mig som håller mig kvar, och för en gångs skull höll jag mig lugn. får kompensera för det nästa år istället!

hade en skön morgon med skratt, korsord och pirr och åkte sedan och var dyngtrött på opponeringen hos jennie. kvällen avrundades med att träffa bästa hamner på waynes över en middag och skvaller. underbart att hon kommer tillbaka och bor hos mig om två helger!

nu ska jag läsa sista uppsatserna som helgens sista aktivitet. bilder från helgen schmackar jag upp vid tid och motivation. tack alla som bidragit till en bra helg - lilla gruppen, bästa tjejerna som får mig att känna mig som hemma och hanfårsomfårdetattpirraliteextra(herregud, jag har blivit till den sortens mes och snuttiplutt-toffel jag föraktar. men jag kan fasiken inte låta bli!)

slutspurtsvecka nästa vecka, tjing!

stora grabbar stora planer stora slagträn liten grupp

fick sova till 8.30 imorse(nästan), slocknade nog på en sekund när tröttheten väl slog till. stressen till trots fick jag en bra avrundning på kvällen med sällskap av b. skön...T.

nu ska jag på skolan och sitta och svettas med jennie strax innan kl 10. det här måste ju bara gå vägen! en kortis på skolan mellan 10-11.30, och sedan hem och kasta på mig träningskläderna och bli upplockad av grabbarna i LILLA GRUPPEN! ja, schemat som jag utlovat till nån någon gång kommer lite sent. men BANA 34(på mariehemsängarna, närmast skogen) klockan 13.00 är det dags igen. har inte hunnit uppfatta livet runtomkring uppsatsen, men nu börjar det sjunka in. som jag har längtat:)

nu är det dessutom klartt att jag fick ledigt båda helgerna jag ville ha ledigt i sommar för att åka iväg med laget på beachfotbollen och teambuildingen. MAGISKT! nu är det bara att luta sig tillbaka och njuta:) ååååå lilla gruppen....



sådärja! :)

submitted

uppsatsen uppladdad och klar ganska precis 22.30. fick fason på nästan allt... nästan. hoppas att textinnehållet kan kompensera upp för en layout som ser ut som en påse saxar. får veta kl 10 imorgon iaf. har suttit och pillat med sidnummer och innehållsförteckning i ungefär 3,5 timme. förstört allt. börjat från början. gjort klart. och det där gånger tio.

känner mig så uppe i varv att jag vet inte om jag är trött eller om jag kommer vara vaken hela natten. matlusten försvann redan vid 18.30. vad heter jag?


örk

korrekturläsning i 3h, druckit kaffe(MÅSTESLUTADRICKAKAFFE), mått dåligt av kaffet, ätit en sallad och nu ska vi återuppta skiten igen. jag är så nära på att stämpla ut från den här uppsatsen nu, till och med kroppen känner det! utvecklade igår en stressfinne under dagen som inte fanns där på morgonen.. inte stressigt. kort och gott kommer jag nog sova göööööött inatt!

sneakpeak på hur min dator ser ut idag/har sett ut under senaste månaden






korrekturläsning är det segaste jag gjort och nu är uppsatsen och datorn på väg ut genom fönstret. vill bara ligga hemma i min säng nu med alla ärenden jag måste gjort efter skolan färdiga, men det lär ju INT hända. vad är förresten dealen med att en jävla bebis skriker i biblioteket just nu?

sådärja!

sista uppsatsskrivardagen. idag börjar det sista finliret på vårt skötebarn. tror vi låg en halv dag efter i tidsplanen igår men när klockan var 16.30 hade vi fått ihop något som liknar slutsats&diskussion. får väl dock se hur nöjda vi är idag efter att texten har vilat... menmen. blir förhoppningsvis mest layout idag, framsida, innehållsförteckning, sidnumrering, korrekturläsning osv.. så SJUKT! och imorgon är det yran. fan vad fint. hoppas bara det kan vara uppehåll!

blev ingen hangover för mig o katt igår, var såklart bara kassa platser kvar när vi skulle köpa biljetterna. vi tog en frossarkväll istället, det behövdes efter en tuff dag. fick iallafall beskedet igår att jag slapp juli-jobbet på allstar och jag får åka till skellefteå med laget! TJOHO

trötta ögon, stresskropp(aka uppsats-face) men vafan.. det är en bra dag! GODMORGON!

 

Sprint-spurt

god morgon! uppe med tuppen kl 07. var trött som en gris igår och var ruskigt dåligt sällskap eftersom jag ville kasta i handduken kl 21.30. insåg ju imorse att tröttheten förmodligen berodde på att jag käkade pyttipanna med typ ärtprotein i och fick proppa i mig 10 kortisontabletter. det förklarar nog saken...

blev cirkelträning igår och sedan raka spåret upp till brännbollen. gick ändå hyfsat och jag är nöjd med min värvning av bella!



nu är det slutspurt i uppsatsen(om/hur någon har kunnat missa det) och artikelanalyserna måste bli klara pronttttto för att sedan hoppa in i slutsats/diskussion. känns lite oros att vår handledare sa att vi kommer ha svårt att komma in i just den delen, lät som att hon säger så till alla.. men det är väl bara att bita sig i läppen och mata på. ikväll blir det Hangover 2 med katta(om vi får tag på biljetterna som bara försvann det vill säga). känns som en skön paus i allting. imorgon ska det göras lite ärenden på stan inför yran. börjar känna taggen nu!

till tjäder: den som väntar på nåt gott... :)

Copy-paste

hjärnblödning. ligger en bit efter i tidsplanen(skulle varit klara med analyserna idag vilket vi behöver säkert 1-2 timmar till på), vi verkar bli kvar här till 17 och jag kommer förmodligen inte hinna äta middag innan träningen, och jennie snackar om någon i artiklarna som hon tror heter "Kruffy". (dvs f.d. fotbollsspelaren Johan Cruyff). tegsbron nästa.

lägesrapport

nu när det är äckligt mycket med b-uppsatsen känns det som tur i oturen att jag sitter och googlar på zlatan och dylikt om honom just nu. inte alls så trist som det hade kunnat vara! fick t.o.m höra av någon i klassen att "jaha, ja du skulle skriva om fotboll och så.. det kändes ju inte så oväntat!". klassens sportfåne.

nej, slut på det roliga nu. hopp-in i genusteori/tidigare forskning bara.


Du

ganska trött ikväll efter typ fjärde natten på rad med 5h sömn, så det blir en tidig kväll ikväll. sömnen är hemskt välbehövlig, men ändå har sängen aldrig känts mer tom än nu.



..men jag säger ju det!

vad är dealen med folk som bara dyker upp från tomma intet? börjar bli alldeles för tröttsamt med the hook. lägg av!


Feedback

"det ser jättebra ut". "ni är väldigt ambitiösa". "jag är övertygad om att det kommer bli en jättespännande uppsats". "bra språkligt". "ni har jobbat på jättebra".

får man höra föregående kommenterar på den sista handledningen innan uppsatsinlämningen trots att man nyligen velat kasta skiten i papperskorgen kan man inte göra annat än gå runt på rosa moln.


bra.

slutspurt på skolan nu. sista veckan innan opponeringen, på fredag kl 08 skickar vi in slutgiltiga uppsatsen och samma morgon kl 10 får vi besked om vi får komma upp på opponering. kommer sitta på nålar då, men det här blir sjukt intressant. bara att ligga i nu i 5 dagar, sen är det brännbollsyran fram tills söndag då jag förmodligen kommer vara så bakis att jag inte vet vad jag heter, MEN ska skriva opponeringar tillsammans med J då tills fingrarna blöder. festlig helg!

det är så sjukt när det pirrar så mycket och man blir så glad av någon att man inte vet vart man ska ta vägen!

Vad är sömn för nåt?

ojoj. tröööött. men trevlig helg har det varit. blev lite kinakäk med katta igår, en del vin hos henne och sen uteservering på allstar. gott att suga på en öl och kul att slita skjortan av folk som vanligt, men jag hade trevligheter att åka hem till sen så vi rullade hemåt vid 01. ganska skönt. fast är väl inte piggare för det idag..

imorse blev det uppstigning för hotellfrukost med katta, linn och stekberra. jävligt gott och trevligt som alltid med hotellfrukost-folket. våffelkoman infann sig som vanligt. efter blev det uppsatsskrivning tills nyss, jag och jennie har nu 2 artikelanalyser att komma med till handledningen imorgon. sjukt spännande vad det blir för bedömning av handledaren. fick mail idag om att innehållsanalyskompletteringen blev(med nöd och näppe) godkänd. WOHOOO!

nu ska jag sova, handla, duscha, äta och sedan invänta besök. myssöndag!










Winning

lördag alltså, det är sällan man är helt sysslolös på den dagen! vaknade 11 och åkte iväg på lite ärenden imorse innan det blev "frukost" på ersboda vid 14 med mammas fantastiska smörgåstårta, sedan gym + löpning(2,5h totalt) på hallen, och nu ska jag kasta mig i duschen och ta en tupplur innan jag åker till katta och blir bjuden på mat(!) innan vi slår oss ner på någon uteservering i stan. hoppas på att få med oss fysberra också!

nu är jag faktiskt lite trött. och less på småsaker också, men det känns idag som att jag inte ska dra några förhastade slutsatser innan jag fått sova igen mig lite. sömnbrist = en icke fungerande linnea.

Inte bitter

är det tamejfan sant att jag jobbar ALLA helger det händer någonting i sommar? ikväll på cedis avskedsfest, på vår teambuilding den 17-18 juni, under beachfotbollshelgen i skellefteå.. fy fan. nej men det är lugnt, jag kommer bara jobba 100% plus vissa helgnätter plus träna 2h varje jävla dag.. men vadå, dygnet har ju 24 timmar så man måste väl trycka in nåt under alla dom 24 timmarna, annars är det ju något fel på en. kan jag bara få spola fram till klockan är 02.00 inatt?

snart åker jag och hämtar upp katta & linn på gammlia, plockar på oss käk och sen stämplar jag in på cedis. känner mig en smula grinig, kan det bero på att jag åt frukost 08, lunch 16 och inget däremellan? hrm.

här är iallafall två bilder från fotograferingen idag. ganska kul faktiskt, ett litet dopp i vattnet med fötterna blev det också. hoppas dock bilden blir bättre än den här... haha.




fredagspizz

det rör sig, mot alla odds, framåt i uppsatsskrivandet nu och det börjar dra ihop sig till att börja analysera ett par nyhetsartiklar. finally!

är dödstrött som vanligt, börjar bli en ganska naturlig känsla nu. stressig dag idag med skola, nån slags innebandyfotografering under lunchen, skola till ca 16, hem och sova, försöka klämma in en A1, fräscha upp mig, käka med några damer, ta närvaro på cedis avskedsfest, jobba 21.30-02 och sedan åka iväg på äventyr. jag är trött men det känns fantastiskt med helg, trots att det lär innebära en del stress och lite sömn. men vafan. helg!

Ambivalens

älska wikipedia. älska katt-exemplifieringen av "ambivalens". HA

 


Just a kiss on your lips


Don't let what was get in the way of what's next

har otippat nog tappat lite inspiration kring vad jag ska skriva nuförtiden.. går mest runt i ett lyckorus, dock ett tröttsamt sådant eftersom det inte blir så fasligt mycket sömn. men vad gör det?

onsdagkväll, vad händer då? jo, off the map, fika och egentid. men ikväll hade jag helst inte varit ensam. faktiskt.


Sömnlös

vaken till 03.30 inatt - inte skitbra.

anledningen till den sena natten - sjukt bra.

"Power" nap

ojdå. råkade somna mellan 16-19. men kändes inte oväntat när vi haft både mittseminarium halva dagen på skolan, suttit i 2 timmar med en kompletteringsuppgift och sedan försökt vara produtiktiv med vår egen uppsats kl 15.30 efter att ha varit ordblind senaste timmen och gnällde som en bäbis på att det var för varmt och för jobbigt(förlåt jennie!) kanske inte är supersmart att sova mellan 01 och 06 och ha full fokus på något helt annat(som är mycket trevligare) resten av tiden.. oh well, what to do.. mottot just nu är att följa magkänslan, och den är ju bara förjävla fin nu!

blev så fruktansvärt lat ikväll så gjorde ett litet sidohopp från mitt och kattas nyttiga liv.. orkade inte göra annat än steka en hamburgare med endast dressing på. laaat. måste handla snart igen så jag kan göra mina smaskiga omeletter igen. fetaostomelett med bacon eller paprika i är favoriten. lite pengar på kontot på det här bara?

Ligga?

skämskudden på. kan någon skjuta mig för att jag har börjat gilla den här låten rejält mycket? åååååh. pinsamt.




magkänslan är extremt bra just nu.

Lovehandles

ska strax åka på hallen och kanske, kanske testa spela lite innebandy(eller ja, skott och teknik kanske inte räknas till spel) och en A2:a efter det är planen. spännande träning eftersom jag har rejäl träningsvärk i sidfläsket/musklerna däromkring. sjukt kul. men bättre än ljumskarna iallafall!


Fokus på rätt sak

sitter på ub med J nu och försöker opponera på uppsatser. tankarna och min rastlöshet gör dock att jag bara kan sitta och lyssna på musik och klösa bort nagellacket just nu. effektivitet.

ruskigt skön söndag igår. åkte till sudden och kastade på några grillspett och käkade middag, åt snask och kröp ner under täcket i suddens soffa och såg hockey med sudden, elin, walle, öberg och henke. himla trevligt.


Jag har trillat dit, jag har fallit

mysbakis, svullna och ömma ljumskar(dag 6 på träningsvärken), men sjukt varm i kroppen. kan det bli bättre än såhär?

jaha, det är bara att ta tag i att röja i lägenheten nu då, snaska lite på chipsresterna, duscha, käka en fiskgratäng, sen plugga lite med jennie och eventuellt en tupplur innan det blir grillning + hockey hos sudden ikväll. så jävla trevligt!

har förresten köpt en platt-TV. snabba puckar!

angående låten om sanningen ska fram...
jag kl 17 igår: "FAN vad jag hatar den här låten!"
jag igen kl 22: "men den här låten är fan bra ändå!"



Party rock anthem

har matat sönder lördagens träningspass med linn: styrka-löpning-bålstyrka. 2 timmar och 10 min tog det. piece of cake.

snart kommer unne hit och jag är oduschad och lägenheten är inte tipptopp direkt. MEN vafan. har dessutom fått en snuskig invit redan 16.30, verkar som att det är köres redan nu på mer än ett ställe... kvällen kan börja!!

You got a killer scene there, man

plågas av min värsta träningsvärk nånsin(det är det varje gång) och funderar mitt i allt om jag ska fortsätta vara bekväm och trygg i min bubbla eller våga hoppa. hmm.

godaste kanelhavregrynsgröten till lunch nu, och snart möter jag upp hurtbullen linn lundström för dagens träningspass. skön uppladdning för kvällen när linn, unne, helas, josse, folke och kanske nån tapper själ till dyker upp. unne är sjukt taggad iaf och smyger tydligen med lite minttu. kvällen kan bli bra känner jag! roséeeeee:)


tipz

till "sofie": skriv in sökord som passar in på den uppsats du skriver och sök på Google Scholars sökmotor!


Åh.

men ser man på. I actually give a damn.

ska göra mig klar för att åka på stan o göra ett ärende och sedan åka och köra gym+löpning med linn. sedan blir det förberedelser för kvällen. trevlish:)

Smärta

börjar bli klara med första utkastet på uppsatsen nu, och vi ligger bra till i tidsplanen trots att det blev ett till avsnitt(empiriskt material) som skulle vara klart. sköön..T!

fredag den 13:e idag då. dagens "otur" är årets träningsvärk i magen, plus att jag kanske blir tvingad att jobba helgen vi skulle åka till skellefteå med laget i juli. fan:( men hoppet är inte släckt. jag håller tummarna.

dagens "tur": idag är min namnsdag. vart är fanfaren och konfettin liksom?

Kort och gott

fysträning. brottning från åskådarplats. grymma planer med laget för sommaren. ett stort lass kvällsfika. svarta naglar. träningsvärk i magen. fjärilar i magen. längtan till helgen.

sängen.


Rest in återvinningscentralen

åååååååååååhh, min söta lilla tjockis-TV har gått i graven:( poltergeisten har spökat lite extra på senaste tiden och idag somnade han in stillsamt. tur pappa hade kvar min gamla lilla tjock-tv på ersboda, haha. undrar när jag ska ta steget från tjock till platt-tv:) inte imorgon direkt!

nu vill jag ha helg. vin plus utgång med damer på lördag blir himla fint, men främst så längtar jag till imorgon. först "namndsdagskäk" på ersi och sedan pirrpirr. söndagen kommer förmodligen innebära brännboll. inte alls en dum helg:)

...MEN innan helg blir det uppsatsskrivande imorgon, och fys ikväll. brottning för tjejerna och cp-cykel-cirkeltränings-fys för mig. gurgel.


Klapp på axeln

inte mycket arbete kvar på det som ska vara klart till mittseminariet på tisdag nu. inledning, syfte, tidigare forskning och nästan alla frågeställningar klart. bra jobbat på oss båda!

helg och fredag eftermiddag nuuuuu, tack.


sommarträning?

mina ben har parkinson just nu. skakar så jäävla mycket av ren träningsvärk. körde egentligen bara MAC/rörlighet och rehab på gymmet ikväll men oj... ja. morgondagen blir högst intressant, och speciellt när det är dags att cykla upp för gammliabacken imorgon..

fick en magisk middag hos linn, en slags hemgjord laxburgare på mörkt bröd med fetaostkräm och en massa fräscha grönsaker, halloumi och avokado. säger bara cafe göteborg - släng er i väggen!

klassisk onsdag med off the map och te nu. mys!




You just met somebody new

sitter och grundar för linns middag med lite havregrynsgröt med kanel, kardemumma och hallonsylt. klassikt av mig när jag hittar något jag gillar - i synnerhet maträtter och låtar - så överkonsumerar jag tills jag kräks på det. tror jag jobbar lite så i allmänhet, allt eller inget. hat eller kärlek. go big or go home!

slits just nu mellan en känsla av saknad och rädsla. man vill ju alltid veta vad som händer härnäst. bah.

lite för ivrig med omeletten...


Uppsatsskrivande

idag är jag och jennie ineffektivitet personifierade. började kl 10 och har fram tills nu hunnit med följande: surra om grabbar och livet, PLUS ätit lunch. förbaskat bra jobbat. kl 13 måste vi vara på institutionen för nåt slags möte, så nu återstår väl bara att lägga upp morgondagens jobb så vi får något gjort.. grabbförbud fram tills 3:e juni kanske?

ikväll blir det käk med ett par damer hos capitano och sedan genomgång i gymmet. hoppas det inte blir någon slags aktivitet ikväll, jag har nämligen drabbats av träningsvärk i de ökända toa-musklerna. behöver en personlig assistent för att sätta mig ner just nu.


Lullabies to paralyze

uppsatsmetodik och musik.


japp

träningsvärken är värre än någonsin och har just bockat av lunchpaus med pyttipanna och ägg med min partner in crime.


Första träningsvärken för säsongen

hej träningsvärk. blev en löprunda på 35 min, lite ben i gymmet plus cykling igår eftermiddag. fick mig senare en smärtsam men nyttig massage på baksida lår av brandt, känns som ett rejält blåmärke idag. dock så fick jag beskedet att jag kan köra fullt om cirkus 2 veckor, sjukt skönt! dessutom får jag göra styrketesterna idag, yay:)

drömde sjuka och riktigt verklighetstrogna drömmar inatt, bland annat att blomman ringde och väckte mig imorse? och att jag nitade katerina i big brother för att hon hade tagit min tvätt och kört ner den i toan.. hahah. träningsvärksdrömmar. tur att det kändes skitbra att vakna där vid 06.30 iallafall:)

lite B-uppsats nu och sedan fystesterna + storhandling ikväll. göttmos.

puss.

Det ljuva livet...

sitter i en liten glaskub på universum och tråcklar med b-uppsatsen igen. har väl fått ner lite smått o gott på papper iallafall, känns inte som att vi kommer vara helt ute och cykla på mittserminariet iallafall. hoppas jag... är iallafall laddad på att återgå till rutinerna igen, med tester ikväll(som jag förvisso inte ska göra) och ett hälsosamt liv. äntligen!

går ju skitbra att jobba när det är sjukt stekigt väder ute och man vill tänka på allt annat än damfotboll och genus?


This life is getting the best of me

två panpizzor i magen, och nu har jag lagt mig i sängen igen. största delen av helgen har ju spenderats i en säng, och hur bra är inte det liksom?:)


You tease me

kan bara säga att de senaste 48 timmarna har varit omtumlande. det snurrar rejält i huvudet nu och jag är på en helt annan plats nu än för knappt en vecka sedan. pirr.

träffade molin igår på jobbet, så jäkla kul att få krama om henne! hade så himla gärna suttit mig ner och surrat med henne, men det blev bara en kortis. men man får nöja sig med det lilla! lyckades också med bedriften att försova mig till jobbet. det är ändå en prestation när man börjar 21.30! första och sista gången var det iallafall, dödsångest och stress. gör helst inte om det!

nu måste jag hoppa in i duschen fort som attan, ska se årets första fotbollsmatch med katta idag. återigen: gilla söndagar!


Passivt kött

tanken för kvällen var att trycka två billys som dagens första måltid och grotta ner mig i tv-soffan men nu blev det change of plans! katta slirar förhoppningsvis strax förbi och sedan kastar vi på en köttbit på grillen uppe hos anna och lina! borde väl sova innan jobbet egentligen men känner mig inte så trött.. eller jo. fast har som en massa energi över ändå! undrar varför..

dalenfest

jaa. shit alltså. vad hände med kvällen?:)
förskiva hos walle med blandat folk, vidare för käk på allstar och lite mingel innan det blev återfärd till walle och lite ölspel, solstickan och obama på youtube(jepp). rond 2 på allstar var kanon, lite fuldans och surr med folk, och fick dessutom se blomman göra den legendariska rullstolen - jag är fortfarande i extas! kvällen rundades av tidigt och trots att jag var nästan nykter känns det ändå luddigt på nåt sätt. har kvar en o annan fjäril i magen:)

hann bara ta några bilder, men vafan - får man alex bodén att posa sexigt i en tjejskinnjacka så behövs egentligen inga fler bilder tas!







trevliga bordskamrater!

nu ska jag försöka vakna till eftersom kl 2 kommer skjuts och då är det första brännbollsträningen för i år som står på agendan! kung. 

repeat: the sounds - tony the beat. aaaah så bra

Tony the beat

tuggar igenom de beauvoir med the sounds på repeat. kan man bli mer feminist? öhhöhöhööö.

klockan tickar sakta nu, är redo för helg!


Robpattz

water for elephants blev det på bion, en lättsmält rulle en torsdagskväll med en snygg karl att vila ögonen på. filmen var lite för sötsliskig för min del dock. promenerade sen hem till katta och rådslog om outfits till imorgon. kändes roligare:) blir kul imorgon. skola 9-13.30, hem och fräscha upp sig, trampa iväg tillsammans med bella på gamla bettan till systemet och sedan vidare till walle innan dalenfesten. så ska en riktigt härlig fredag se ut! livet just nu alltså. puss!


classic


spotify, wtf?

ööörk så drygt med det nya spotify, funkar tydligen inte att betala ett premium med mitt kort över internet heller. får svänga förbi på pressbyrån ikväll och fixa det, ohållbart läge just nu! skitspotify.

klänningen är nu klaaaar! känns kanon. det blev ett litet projekt av det men ändå sjukt kul, kanske blir något annat färgningsprojekt i framtiden.



 smått sömnig nu, undrar om man ska ta en tupplur innan bion så man håller sig vaken..

"jag sökte inte människan, bara mannen"

imorse hämtade jag en kursbok i nere i magasinet. huuur fet som helst, vi snackar i storlek med sveriges lagbok. ångesten var total. men "det andra könet" av simone de beauvoir har fan förtrollat mig. rekommenderas starkt(tror dock inte den skulle uppskattas lika mycket av män). måste nästan låna hem den...




vårkänslor?

visst är det förjäkla fint när man vaknar upp med en skön känsla i magen och knappt ens vet varför?:)

idag gäller skola, göra färdigt klänningen och bio med katta. lagomt mycket aktivitet!

..den här låten alltså - vår, lycka och kärlek!


färg

sitter i soffan nu, mätt och skönt trött efter lite cykling på gymmet med walle o sudden och med en tallrik havregrynsgröt i magen. nu väntar jag med spänning på resultatet av klänningsfärgningen.. kan ju bli bu eller bä, men något blir det förhoppningsvis:) är dock liite orolig, tvättmaskinen är för tillfället nattsvart:



fredagen och dalenfesten blir nog trevligt. styrde upp någon form av förkrök hos walle på eftermiddagen innan, blir nog kanontrevligt:)

ikväll blir det att ta det lugnt o skönt med en stor kopp te och lite off the map. onsdagskvällar har som blivit heliga!

morning glory

så jäkla skönt att somna halv 12 och vakna av sig själv 07 sharp och kliva in i duschen. underbar morgon, allt känns bra.



ska bli skönt att få träna lite ikväll. tror dock inte det blir några fystester nästa vecka, är så TRÖTT på denna förbaskade baksida nu.

tisdagsgött

sitter och väntar på att jossan ska komma efter jobbet. ska ta till vara på sista dagarna av lazyness och onyttigt leverne och baka kladdkaka och dricka nå vin. göttigt! imorgon blir det dock träning och eventuell textilfärgning. tänkte experimentera lite nu eftersom jag inte var så sugen på att köpa nån ny klänning till dalenfesten på fredag! lär väl sluta med att man kommer med en sopsäck på sig :)



det blev en trevlig kväll!
go'folket!


minneskarta

zzz. sitter och justerar PM:et i ub just nu, känns kanon det här! lite förändringar men det känns bara positivt.

är lite bäng i huvudet, men kliver man upp 06.50 och somnar efter 24 så.. ja, ekvationen är enkel!

här är mindmapen vi gjort hittills iallafall för alla nyfikna!(om det syns nåt)


eee

har man stökigt om man inte ens hittar fjärrkontrollen i en lägenhet på 42kvm?

true dat.


classe kinzakenza

hahahahaha! fail


skön...T

sömnig dag det blev idag. men städningen av bilen är klaar och det blev en tupplur och sedan surr med katta hos mig istället för att haka på henne på joggturen. lat man är! men den nionde blir det andra bullar.

åkte på josses jobb och bokade in en kladdkaka/campari/el clasico-kväll med henne imorgon. så himla gött! blir även bio på onsdag med katten. lika bra att ta vara på de sista lediga kvällarna för den här säsongen, haha:) på måndag kör vi ju igång med försäsongen. känns ruskigt bra ändå faktiskt. tillbaka till livet!

lite hockey, lite tvätt och lite don ikväll. i am a slapp task.


gäsp:)

oj, blev tydligen uppstigning 07.30 idag trots skola kl 10. inte direkt tanken, men nu när jag sitter med täcket i soffan med alla nya tankar som dykt upp så känner jag att det krävs mer än så för att sänka humöret.

lite PM-opponering idag med jennie på skolan, städa ur bilskrället och sedan eventuellt följa med katta på en jogg ikväll(känner att jag kanske lovar för mycket). kan bli lite off the map-avsnitt också, vore skönt.

hittade två bilder från lagavslutningen.. katta med okänd cidermage och jag och kortiz-lina!




:)

det känns hälsosamt med lite pirrpiirrr!

åkte till morsfars, åt god middag och däckade i soffan. nu är jag såå nära på att trampa till OK och köpa en panpizza och b&j. ruskigt nära.

magiskt.

åhh, HUR hängig var man på en skala imorse? formtopp nedåt. men fasiken, spontankvällar som blir till en skrällkväll med oväntade slut är återigen det allra bästa:)

började dagen med världens långsammaste promenad mot stan imorse(40 min med en paus), hotellfrukost med steaksauceberra och unne, häng i kattas säng och surr om gårkvällen, sällsis med kattas bror med flickvän och nu ska jag hoppa in i duschen och cykla(är körduglig om kanske en vecka) upp mot ersboda för att fira mammas födelsedag. sedan hem igen och städa/tvätta bilen och säga tack och hej till den för den här vintern. det blir alltså jag och bettan mot våren nu!

ahh vad nöjd jag är med kvällen ändå. två bilder blev tagna igår(tecken på att man har alldeles för mycket roligt för sig för att fundera på kort) och en bild på steken med våra frukostvåfflor! magiskt:)






RSS 2.0