Rygg, hår, drömmar

igår besökte jag sjukgymnast-lars igen för att kolla rygg, det började efter 1,5 veckas ömhet kännas som att det kröp tillbaka mot magen igen. fick dock goda besked, inga bäckenligament kring mage/ljumskar var i dåligt skick och det handlade bara om några rejäla låsningar och vridningar i ländryggen som gick att lägga till betydligt enklare. en lite mörbultande upplevelse, men jävlar vilken skillnad det är på att spela innebandy när man är smärtfri. sprang runt som en förstoppad sopkvast i tisdags med stelhet och strålande smärta mot benen. man är inte skitbra då. igår var känslan mer av att jag kunde ta 10 meter långa steg och det kändes såklart hundra gånger bättre på träningen då. underbart!

möttes av en städad lägenhet på alla hjärtans dag-eftermiddagen. berra var hemma sjuk men hade bemödat sig att städa upp ordentligt. vaknade dessutom ur min powernap av att kocken stod och lagade kyckling och ris med currysås. bortsett från ett sås-debacel så var det en perfekt present:)

drömde natten mot onsdagen att det klassiska ersbodahaket Ren & röding slog upp sina dörrar igen för en rejäl ESK-fest med alla härliga tokstollar som spelade i klubben där kring 2005-2006. jävlar vilken skiva det var! kom dit ganska tidigt och festen var redan då så utom kontroll att två personer hade dött, bland annat sambakalle. men alla festade vidare tydligen. bortsett från dödsfallen hade det inte varit en dum idé!:)

idag ska jag slappa och bara ta det lugnt. älska fredagar!

bokat klipptid för första gången på typ ett år till på onsdag, längtar så oerhört mycket. kan ju vara dags nu, kanske?



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0